34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    cassano meg még szívbetegen is jobb focista mint bármelyik milan csatár.

az a 50 perc van amúgy 70-80 is:)
  • limperatore
    jaja :DDDD
  • ForzaInter
    ahhh most olvasom mit írt ez a buta:d

palacio botlábú???:DDDDDD
  • limperatore
    kap pár szteroid injekciót aztán meggyógyul pikk pakk :D
  • ForzaInter
    sok sportolóról mondták már ezt. visszafog térni.

de ha nem tud felépülni úgyis visszavonul, de ha van rá esély nem szabad cserben hagyni.

icardi majd jöhet a helyére a nyáron. damiao-ra nem lesz pénzünk, az ilyen agyonsztárolt brazil csodagyerekek kb megfizethetetlenek számunkra.
  • limperatore
    felesleges lenne ilyen sérülés itt tartani, tavaszra még jó lett volna de már idén 34 éves lesz

damiao-t kell megszerezni nyáron
  • limperatore

Dr. Nardi szakorvos: Olyan mértékben károsodtak a térdszalagok hogy kevés esélyt látok arra hogy Diego Milito újra aktívan sportolhasson
  • ForzaInter
    milito mindig azt hangoztatta, hogy maradni akar szerződése végéig.

a klub nem fogja cserben hagyni egy ilyen súlyos sérülés alatt. visszafog térni, csak kérdés milen formában. elvileg a jövő szezon az már az utolsó éve lesz, ha jól tudom.
  • limperatore
    "haha nincs csatárotok egy szívbajos 50 percet bíró cassano egy szarfos rocchi meg egy botlábú palacio milan előzni fog" -fotel
  • limperatore
  • limperatore
    megvan kit kéne hozni herceg helyére :)

• limperatore
    sztem militot többet már nem látjuk inter mezben, nyáron ment volna amúgy is

kovacic viszont embertelen jó volt, ami gólpasszt is adott..igazi mélységi irányító és még csak 18 éves
  • ForzaInter
    :((

végre visszatért a sérülésből, gólt is rúgott erre ez következik:(

klasszis játékos még mindig, de sajnos nagyon sérülékeny lett, nem lesz már fiatalabb már ő sem, de nagy hiba lenne őt leírni. visszafog térni és ontani fogja a gólokat. FORZA PRINCIPE!

összefoglalóból ítélve elég jól nyomtuk tegnap. palacio kurva jó volt.
  • DONGUBA
    6-9 honap offff..csoro azert saynalom
  • Rockynhooo

para
  • Effe88
    tehát akkor csak cassano és palacio:D

rocchi az nem ér semmit
  • limperatore
    sky szerint térdszalag szakadás és vége a szezonjának

szóval akk van cassano,rocchi,palacio
  • limperatore
    1:0 Palacio

Milito szezonjának vége sztem
  • Mor3llo
    hát ez borzalom, egy érvényes szerződéssel rendelkező játékost akart megtartani Moratti :D horror
  • limperatore
    Utólag, Törökországban derült ki, hogy nem voltak alaptalanok a tavaly nyáron az irányítót Angliába, így a Manchester Cityhez és a Manchester Unitedhez kötő pletykák. Sneijder a héten beszélt arról, milyen megpróbáltatásokon ment keresztül a milánóiaknál, akik mindent megtettek annak érdekében, hogy a klubnál tartsák.

„A Manchester United 20 millió eurót ajánlott értem, de az Inter nem fogadta el – kezdte a török Fanatik című lapnak az azóta a Galatasarayhoz ennek az árnak a töredékéért került játékos a 2012 nyarán történtekről. ˜– Mentem volna Angliába, de a csapat nem engedett, majd ezután arra kértek meg, hogy fogadjam el fizetéscsökkentési ajánlatukat."

„Massimo Moratti (az Inter elnöke - a szerk.) azt mondta nekem, hogy ha évi 7 millió eurót kapsz tőlem, akkor alá kell írnod ezt az 5 évre szóló szerződést. Nem írtam alá. Utána tudtam meg, hogy 50 millió eurót kivásárlási ár szerepelt volna az új papírokon..." – mesélte a meghiúsult hosszabbítás részleteit Isztambulban.

„Ezért kerültem három hónapra a lelátóra, mind a Real, mind pedig az Inter elnökével összekaptam" – zárt Sneijder, akit végül a kényszerintézkedések ellenére sem tudtak megtartani és mindössze 7,5 millió euróért adtak el.

FUJJJJJJJJJ
  • Mor3llo
    annyira nem meglepő, Inter szurkoló :)
  • Effe88
    csak furcsa, hogy BL-meccsek után ilyenről is nyilatkozik...:D
  • limperatore
    http://fedenerazzurra.com/2013/02/13/mourinho-balotelli-at-milan-no-problem-but-if-zanetti/
  • Effe88
    ezeket te találod ki amúgy??:D:D
  • limperatore
  • limperatore
    Mourinho a Manchester meccs után:

Mikor az Internél voltam büdösnigger már a bilan mezét viselte egy étterembe, most ott van a bilannal, talán boldog. Nekünk Interistáknak ez nem probléma...ha Zanetti viselne bilan mezt, na az katasztrófa lenne

grande Jose
  • Grove4
    Össze fog állni az Internél a Strama - Mourinho - Simeone triumvirátus? :D:D:D
  • limperatore
    Simeone elmondta h az Inter edzője lesz 1 nap

egyik legjobb edző jelenleg
  • ForzaInter
    az nagy fogás ha igaz
  • limperatore
    megszereztük icardit elvileg, 12 millio + bonuszok
  • limperatore
    “After half an hour of silence, at the end of the first half, the fans started the chant of ‘Balotelli figlio di puttana’ (‘Balotelli, you son of a b*tch’) followed by ‘uh uh’ that could cost the club a hefty fine,” said the Gazzetta dello Sport.
    “And then at half time, the big screen at the San Siro showed the goals of the day including that of Mario Balotelli against Cagliari, you can hear ‘there are no black Italian.’ Then the ‘son of a b*tch’ chant again in the final part of the match.”
    Gazzetta dello Sport

haha
  • Monoton
    A "mindig hiteles" tuttomerkato szerint nektek kell Dzsudzsak
  • limperatore
    úgy látszik a magyar -olasz- szurkolói klubok közül csak az icu meg a milane normalis.. juventus itt is beegette magat, amilyen a klub olyanok a kovetok :) meg a jch is lop :D ciki
  • ForzaInter
    les gól, meg nem adott tizi.. persze a másik oldalon azonnal befújja a bíró a tizit és piros. a kurva annyukat már a bíróknak..
  • szabii98
    hová gondolsz
    bl nem lesz meg, nade a Milan előzni fog... jóvicc :DD
  • Hunor88
    És megint ellenünk kell majd feltámadnia az Internek...
  • Effe88
    milan előzni fog
    nem lesz így bl megint srácok
  • DONGUBA
    grt
  • limperatore
  • Effe88
    hülye:D:D:D