FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
és az után is mert kupa visszavágó😛😛😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

sry, igazad van.

összekevertem mert 28.án is a Samp ellen játszunk 😛

fsgh
thx😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthewpamer
n1ce logok

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
nem lehet😊

kupa meccsünk lesz😉

ha lehet akkor tedd rá a sampdoriás képre azt, hogy: élõ sport1

thx

Gratula; szép gyõzelem volt, nekem iszonyat tetszett Stankovic gólja <#eljen>

a Roma is és a Palermo is x-elt, jól zárúlt ez a hétvége 😛

ForzaInter
Krály ujabb gyõzelem Ibra és Adri tényleg nagyon jó!

Yo, Bitch!

fsgh

fsgh
11pont elõny a Romával szemben^^

fsgh
3-1😊))) 13 MECCS!!!!!!csak GYÕZELEM!!!😊))

Ibra és Adri gól már már nem is szokatlan, hisz minden meccsen lõnek egyet😄D

Matthewpamer
papírforma

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

gabber_saviola

Internazionale - Fiorentina 3-1 Ibrahimovic

http://www.youtube.com/watch?v=tztfzOaZaLM

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthewpamer
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!! 3:1

fsgh
kösz Gabber a Videokat😊

fsgh
2-1!!! micsoda meccs😊))

és Adriano megint gólt lõ😊))

Matthewpamer
thx

gabber_saviola

Internazionale - Fiorentina 2-1 Adriano

LINK

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthewpamer
toni mehetne színházba

gabber_saviola

Internazionale - Fiorentina 1-1 Stankovic

LINK

ForzaInter
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!! Adri!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez az!!!!!!!!!!

Yo, Bitch!

ForzaInter
Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!!!!!!!!!!!! Stankovic!!!!!!!!!!!!!!

Yo, Bitch!

gabber_saviola

ForzaInter
Toldo kezd Julio César még a cserepadon sincs ott Carini ül.

Yo, Bitch!

Szabi 22
Nem lesz könnyû meccs de azért szurkolok nektek!!

ForzaInter
Mindjá kezdünk FORZA INTER!!!!!!!!!

Yo, Bitch!

bestGP
énmeg kezdetném a percen figót
a hajrába nemsok hasznát vennénk, viszont a meccs elején villanhat egy passzal vagy lövéssel-> bal oldalra õt raknám,
jobb stanko, a szürõ marad és igy kimarad maicon meg solari a kezdõbõl
valamint ibrát lepadoztatnám csak ugy :| 😄

hüje vagy hamán szép nem!4

ForzaInter
Hát én inkább nem írok kezdõt mert ugyanaz lenne mint az FSGH-é. Tényleg kezd visszaállni a keret.

Yo, Bitch!

kihagynám, a holnapi meccsen... amúgy ha más csapat ellen lenne a meccs akkor õ lenne és nem Solari

csak most a Fio ellen kell egy beton védelem és szvsz Maicon-nak ebben vannak hiányosságai ellenben a támadás építéssel és arra ott lennne Zanetti elõtt Stanko és a másik oldalt Santiago

fsgh
áá Maicont kihagyod?😊 pedig jól nyomja mostanság😛

"Ibrageci" na de Csesza<#vigyor5><#vigyor5>

ezzel én is így vagyok, de nem mondtam hogy Stankovic helyére -.-

--------------César---------------

J.Zanetti-Córdoba-Materazzi-Grosso

Stanko---Cambiasso--Vieira--Solari

--------Ibargeci----Adriano-------

fsgh
Nekem Stanko az egyik kedvencem😊) így aztán én inkább õt favorizálom😊

"kezd visszaállni"

jaja, nagyjából, de én lehet Solari-t is betenném 😊

fsgh
nekem még azért Samuel hiáyzik...de még mindig jobb így 1-2 sérültel mint 4-5-el...

inkább ne kerüljön be Filkor mint hogy a fél csapat sérült legyen...

fsgh
ez alapján z én kezdõm így nézne ki:

J.César

Maicon Cordoba Materazzi Grosso

Zanetti Vieira Cambiasso Stankovic

Ibrahimovic Adriano

jaja, kezd visszaállni végre a normális kerékvágás és nincsen tele sérûltekkel és eltíltottakkal a csapat

annak ellenére persze, hogy sajnos Filkor így nem kerûlhet be a keretbe

fsgh
Jó Keret😊

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo.

fsgh
😊

értettem -.-

jópikcsör 😊 (edzésen a gyõztes csapat csoportképe)

fsgh
jó csak írtam hogyha még kész is lenne rá Cruz sok esélye nem lenne...

én nem hiszem, hogy 1 napi közös edzés után Mancini leültetné õt a kispadra...

fsgh
igen...báár szerintem még nem érdesem a padra ültetni mert a Crespo Ibra Adri hármasból 2kezdõ és az egyik csre...sztem elég most ez így csatár poszton

ForzaInter
Na egy jó hír!

Yo, Bitch!

bestGP
éljen.d

hüje vagy hamán szép nem!4

Julio Cruz ma már a csapattal edzett.

heppibörzdéj R9 inter fánnak -.-

REAL MADRID

alap -.-