34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Csesza
    hát persze, mostantól minden meccset kötelezően nyerni kell
  • Tomy Lee
    Mancini hatott rossz irányba a csapat morálra,rosszul válassza meg a taktikát meccsröl-meccsre és 1 lusta d. mivel mindig egész meccs alatt fekszik a kispadon:D
    Biztos van jó oldala mint edző de mi azt nem vesszük észre mostanában.
    Nekem amúgy nem tetszett a Juve játéka sem tegnap.Miénk sem de valahogy X-re ki kellett volna hozni:P
    Ha most sem mutatunk valami szépet a Romát legyőző csapat ellen akkor gáz van a csapattal is és lehetnek ebből bajok a későbbiekben.

• Csesza
    nem Mancini hibája volt a gól, de Mancini sem választja meg jól a taktikát és nem a megfelelő embereket játszatja, mert a formánkívüli Stankovic előnyt élvez a majdnemhogy csúcsformában lévő Jimenez-el szemben ez azon is látszik amit te is említettél hogy őt hozta le a páláyról nem mást, Suazo szinte minden meccsen remek teljesítményt nyújt ahányszór játszik, Ibrahimovic nincs jó formában, Rivas minden meccsen amikor játszik a csapat legbiztosabb védője
    abban is hibás Mancini, hogy egy ilyen nagy meccs előtt húzza az emberek agyát azzal, hogy megy-e vagy nem...

most ez a pár dolog sztem az ő hiábja, de term. ö nem tehet arról, hogy a jobbfasz Burdisso ad egy gólpasszt Trezeguet-nek utána meg idegeskedik és megtöbb hibát vét
    tökremind1 sztem hogy az első gól les volt e vagy nem mert a Juve lejátszott minket 4 v. 5 gólt is lőhettek volna csak annyi hogy nálunk J.Cesar állt a kapuban
  • WuFraZselic
    vélhetően én látom csak rosszul a dolgokat, de miért Mancini hibája a tegnapi zakó?
    az 1. gól .azonkivül hogy erősen lesgyanus- óriási védelmi hibából született, a 2. gól pedig ... na akkor fejeltem le a falat. suazo beállitása jó ötlet volt, annak ellenére hogy nem jimenezet kellett volna lehozni. csak ő löhetett volna 2-3 gólt, nem beszélve a csapat többi tagjáról. nem mancini fejelte trezeguet elé a kva labdát, nem ő lőtte fölé 15 méterről etc. itt fejben vannak a gondok, nem az edzővel, leült a csapat a téli szünetben, és ezt csak tetőzte a kiesés a BL-ből. egy alapos fejmosás kéne ide, nem uj edző szerintem - de ez mind imo
  • Csesza
    remélem a köv. fordulóban a csapat kárpótolja a szurkolókat és egy szép győzelmet arat idegenben a Lazio ellen
  • ForzaInter
    na megnéztem ismétlést, teljesen egyetértek veled...
  • Fabio Capello
    Nem láttam sajnos a meccset, látom itt is volt törlés bőven, szóval így látatlanban nem kommentálnám az eseményeket, hogy les volt nem volt les, szabályos volt nem, stb. ebbe nem folynék bele, mindenesetre óriási küzdelem lehetett, ezért grat nektek (is) :)
  • fsgh
    én is kaptam volna:D lehet 2-t is:P De nem otthon vagyok így aztán örülök ha követni tudtam mi megy itt...
  • Tomy Lee
    Ja,még én is kaptam büntipontot,lool:D:D
  • fsgh
    nem kis takarítás volt itt...(mondjuk azelőtt meg káosz...)
  • fsgh
    :((((((((( <---- röviden
  • Csesza
    Kellemes Ünnepeket!
  • Tomy Lee
    Ja és Kellemes Ünnepeket:-)
  • Csesza
    mai meccsről:

Juventus megérdemelte a győzelmet

akit ma az Interből ki lehet emelni az J.Cesar és Maicon ők kiemelkedtek tőlünk
    Jimenez is jó volt az első félidőben csak az a szjbkrt Mancini lecserélte nemhogy valaki olyasvalakit cserélt volna le aki szarul játszott pl. Stanko

Mátrix egetrengetően szar volt, Del Piero ott szivatta meg ahol csak tudta
    Burdisso-ról ne is ejtsünk szót mert csak annyira felhúzom magam, hogy még 1-et belevágok a falba

sokkal jobban kinönteném mit érzek de lehet nemkéne...

Grat a Juvénak, flémet és flémkeltést befejzeni mindenki vissza a saját topikba akinek jár az majd megkapja a büntiket a flémkeltésért
  • ForzaInter
    0:00-kor megnézem ismétlést, lehet elhamarkodott volt leírnio Mancini takarodj című mondatot... de ahogy olvastam ő baltázta el, 2008-as évben eddig kb 3-4 jó meccsünk volt... ezt pedig nem tudom csak Mancini nyakába varrni, mert cseréivel sok meccs eluszott...
  • bubu13
    azért azt ne mond hogy nem voltak sehol jobban játszottak nálunk de azért az első góluk les volt

ui.: Mancini takarodj!
  • bubu13
    Hát azért a bajnokság most még nyíltabb lesz és a Róma jó formában van...
  • bubu13
    Remélem most már komolyan gondolja hogy elmegy
  • bubu13
    Manichet is látjuk ebben az évben játszani :O
  • Csesza
    Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 16 Burdisso, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 5 Stankovic, 4 Zanetti, 26 Chivu; 11 Jimenez; 8 Ibrahimovic, 9 Cruz.
    Subs: 1 Toldo, 18 Crespo, 21 Solari, 24 Rivas, 28 Maniche, 29 Suazo, 45 Balotelli.
    Coach: Roberto Mancini.
  • Tomy Lee
    Igen de inkább kivárom azt a pár órát és nézem tv-n mert a stream minden csak nem biztos forrás a meccsnézésre:)
    1 apró jelenetet sem akarok kihagyni ebből a meccsből.
  • banok
    streamre gondoltál-e már. :)
  • ForzaInter
    kösz, év meccse nálam ez, muszáj nyerni. Netre véletlen se menj fel, mert vhol tuti bele ütközöl eredménybe.
  • Tomy Lee
    Akkor jó szórakozást estére!
    Én ma maradok home-ban tegnap elég volt:)...
    Kivárom szépen az éjfélt és meglesem minden előzetes info nélkül a meccset S1-en.
  • ForzaInter
    egyértelmű hogy Cruz lesz a párja, Juve speciálistát nem hagyhatja ki Mancs, én is elmegyek este, ott ha jól tudom pont van sport 2:D
  • Tomy Lee
    20h-tól éjfélig nem fogok itt veletek szurkolni mivel nincs S2-öm jelenleg így csak ism.lesz S1-en nekem késő este;-)
    Ibra játszani fog volt csapata ellen sz.tem Suazo-val esetleg Cruz.
    Szabálytalanul nem szabad játszanunk mert másik oldalról Piero tud érvényesíteni sz.rugásból.
    Csak okosan és nem lesz baj:)
    Forza Inter!!
  • ForzaInter
    mindenképpen Ibra-Cruz párossal kell kezdeni, Cruzt nem lehet kihagyni Juve ellen, mert becsukott szemmel is lő egy gólt nekik bármijen formában van is.
  • Csesza
    én Suazo-t mindenképp a kezdőben szeretném látni
  • WuFraZselic
    mmint ma este =/
  • WuFraZselic
    egy ibra - balotteli támadósort megnéznék holnap este. balotellinek amugy is jól megy juve ellen :)
  • Csesza
    Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar.

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 28 Maniche.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo, 45 Mario Balotelli.
  • fsgh
    jaja elmegyünk a hétvégére és ahova megyünk ott nincs kábel tv-.-

szal marad a livescore:S
  • Tomy Lee
    Ma elég csúnya összetűzésbe kerültem 1 Juve szurkolóval..
    Normál esetben ugye szakadni kell a cérnának ilyen esetben de van másik jó ismerős aki Juve fan és vele np
    K...a jó kedvem volt ma és ez segített a helyzet megoldásán:D
    Legközelebb lehet nem leszek vidám,kitudja...
  • ryhdeksan
    hát az mélytorok
  • fsgh
    és én nem látom a tv-ben
  • ryhdeksan
    holnap akkor zebravadászatra indulunk
  • Csesza
    Inter
    Disqualified: Pelé.
    Cautioned: Cambiasso, Cordoba, Cruz, Figo, Julio Cesar, Vieira.

Juventus
    Disqualified: -
    Cautioned: Grygera, Nocerino, Palladino, Trezeguet.
  • Csesza
  • fsgh
    jaja:DDd alig várom a vele készült reklámot:PP:DDdd
  • Fabio Capello
    Hoztam nektek egy kis érdekességet :)