FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
<#crazya>#crazya>

FORZA INTER! FORZA ITALIA!
Roberto Mancini, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetõedzõje figyelmeztette játékosait, hogy ne lankadjon a figyelmük és az akaratuk. A bajnoki cím megszerzéséhez még sokat kell dolgozniuk.
" A bajnokságnak még nincs vége. Igaz ugyan, hogy 14 ponttal vezetünk a Roma elõtt,de ez nem jelenti azt, hogy megnyugodhatunk. Továbbra is folytatnunk kell a kemény munkát." - vázolta a feladatokat a korábbi Sampdoria kedvenc.
Az Inter tegnap délután Nicolas Burdisso fejesével legyõzte a Cagliarit 1-0 arányban és ezzel immár zsinórban 16 mérkõzést nyert meg, ami az elitbajnokságokat tekintve abszolút rekordnak tekinthetõ. A kék-fekete gárda ezzel a Real Madrid és a Bayern München rekordját adta át a múltnak.
A Roma ugyanakkor némileg meglepõ vereséget szenvedett az Empoli vendégeként, ezzel is közelebb segítve a Nerazzurikat a bajnoki címhez.
" Jelenleg egy kiváló periódusban vagyunk és remek formának örvendünk és ezt tartanunk is kell, hiszen még hosszú út vár ránk."
A tegnapi mérkõzésen visszatért a csapatba Zlatan Ibrahimovic, az együttes kiváló svéd csatára, aki az elmúlt bajnoki fordulót sérülés miatt kénytelen volt kihagyni. Nem tétlenkedett sokat, hiszen a gólpasszt õ adta Burdissonak.
" Nem volt még a legjobb formában, de nagy játékos és nagyon fontos volt, hogy visszatérjen és újra elkapja a ritmust. A második félidõben 15 percen keresztül nyomás alatt voltunk, de ez komolyabb ziccerekben nem mutatkozott meg." - értékelt a mester.
Az Inter most már minden idegszálával a következõ feladatra összpontosít, ami nem lesz könnyû, hiszen a San Siroban a Valenciát látja vendégül a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének elsõ mérkõzésén.
" Kiváló együttes a spanyol. Volt egy nehéz periódusok, amikor a kulcsjátékosaik megsérültek, de amióta felépültek, újra a spanyol bajnokság élcsapatai között vannak."
" Négy kiváló csatáruk van, két magas képességû középpályásuk és stabil, erõs védelmük. Azonos szinten vannak velünk, ezért is lenne nagyon fontos, ha elõnyt tudnánk szerezni a visszavágóra." - adott részletes elemzést az ellenfélrõl és a követendõ taktikáról Mancini.
Forrás: http://channel4.com
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Vannak hasonlóságok, de ahogy mondtam, amikor kérdezték, melyik az erõsebb, adtam 51%-ot Mancininek és magamnak 49%-ot"- jegyezte meg az 1988-89-es gyõztes.-"Én nem szeretem a személyek összehasonlítását, de a jelenlegi csapatból talán hiányzik Lothar Matthaeus figurája, de idõvel Zlatan Ibrahimovic átveheti a szerepét."Az Inter egykori edzõje beszélt a calciopolival kapcsolatban is:-"Nem hiszem, hogy kis értékû lenne a leendõ cím ebben az esetben. Bevallom, szerintem õk kihasználják a kevés elõnyt. De tudják nem könnyû a fordítás. A csapat viszont oldott hangulatban játszik. Az eredmények pedig önmagukért beszélnek."A Roma 11 ponttal van a Nerazzurrik mögött, és edzõ szerint nem tudja behozni azt, és esetleg megfordítani az eredményt.-"Giallorossi játéka nagyon jó, és mostanában kiváló a meccseken a Milan is az Olasz kupában, de ebben a pillanatban az Inter megállíthatatlan. Ez majdnem meccs labda.Mancini alkalmas gyõzelemre motiválni, és jól bánik a rendelkezésére álló alternatívákkal. Ezzel a kerettel, az Inter a második vagy harmadik célját tûzheti ki, tekintettel arra, hogy bent vannak az Olasz kupa döntõjében. A Bajnokok Ligájában most az ellenfelek tisztelik és félnek az Intertõl’
Lombardini ezt a honlapodból loptam😄
Yo, Bitch!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
várom a pikcsöröke 😊
Yo, Bitch!
11' <1 - 0>1 - 0> N.A. Burdisso
31' O. Dacourt (Sárga)
53' D. Marchini (Sárga)
68' I.R. Cordoba (Sárga)
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2007 LiveScore.com
megvan ezzel már 16!!!!!😊)) nem semmi😊 ráadásul:
Empoli-Roma 1-0 !!!!!!
14 pont elõny😉
Yo, Bitch!
31' O. Dacourt
53' D. Marchini
68' I.R. Cordoba
megy az i..csak nehogy kapjunk egyet:S
Yo, Bitch!
FORZA INTER
😊))) BURDISSO😊
az Empoli közben vezet a Roma ellen😊😛
12 Julio Cesar; 2 Cordoba, 16 Burdisso, 25 Samuel, 11 Grosso; 15 Dacourt, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 7 Figo; 8 Ibrahimovic, 18 Crespo.
Cserék: 1 Toldo, 4 Zanetti, 9 Cruz, 10 Adriano, 13 Maicon, 21 Solari, 23 Materazzi.
Sopcast kell hozzá és akkor zsír.
FORZA INTER

Megmutattad mindenkinek (tényleg szép és jó), ezért a banner alá be lehet rakni, persze ha az itteniek úgy gondolják, de remélem nem lesz rendszer a direktlinkelésbõl.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A talán egyetlen esélyetek a Band Sports de ennek csak a TVAnts-on van trackerje ami nem biztos, hogy mûködni fog.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
mert ugy talán elsõre el lehetne olvasni normálisan a mondataidat -.-
Yo, Bitch!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
MILÁNÓ, 2007. Február 17. 15:00
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo.
Ibra ujra a keretben
ÚJ 20:30 Labdarúgás, Inter-Cagliari, olasz bajnokság, 24. forduló (mai)