FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
<#eljen>

Yo, Bitch!

ForzaInter
A Valenciat verni kell, bár nyertek a Barca ellen de sztem simán verni fogjuk õket (remélem).

Yo, Bitch!

Lombardini
Jó reggelt!

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Lombardini
Egy kis emlék, egy kis nosztalgia, egy kis hangolás a Valencia elleni meccsre: http://www.youtube.com/watch?v=GxfK1sAU3y4

<#crazya>

Lombardini
Nos igen. A mi stabil védelmünk nem lesz ilyen egyszerü nekik. Én sem aggódom.

Sima meccs lesz,forza Inter!

Lombardini
A Valencia 2:0-ra vezet a Barca ellen. De ettõl függetlenül mi vagyunk a szerdai esélyesek.

Lombardini
Köszönöm. 😉

fsgh
csak hogy ne legyen csend😊

Roberto Mancini, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetõedzõje figyelmeztette játékosait, hogy ne lankadjon a figyelmük és az akaratuk. A bajnoki cím megszerzéséhez még sokat kell dolgozniuk.

" A bajnokságnak még nincs vége. Igaz ugyan, hogy 14 ponttal vezetünk a Roma elõtt,de ez nem jelenti azt, hogy megnyugodhatunk. Továbbra is folytatnunk kell a kemény munkát." - vázolta a feladatokat a korábbi Sampdoria kedvenc.

Az Inter tegnap délután Nicolas Burdisso fejesével legyõzte a Cagliarit 1-0 arányban és ezzel immár zsinórban 16 mérkõzést nyert meg, ami az elitbajnokságokat tekintve abszolút rekordnak tekinthetõ. A kék-fekete gárda ezzel a Real Madrid és a Bayern München rekordját adta át a múltnak.

A Roma ugyanakkor némileg meglepõ vereséget szenvedett az Empoli vendégeként, ezzel is közelebb segítve a Nerazzurikat a bajnoki címhez.

" Jelenleg egy kiváló periódusban vagyunk és remek formának örvendünk és ezt tartanunk is kell, hiszen még hosszú út vár ránk."

A tegnapi mérkõzésen visszatért a csapatba Zlatan Ibrahimovic, az együttes kiváló svéd csatára, aki az elmúlt bajnoki fordulót sérülés miatt kénytelen volt kihagyni. Nem tétlenkedett sokat, hiszen a gólpasszt õ adta Burdissonak.

" Nem volt még a legjobb formában, de nagy játékos és nagyon fontos volt, hogy visszatérjen és újra elkapja a ritmust. A második félidõben 15 percen keresztül nyomás alatt voltunk, de ez komolyabb ziccerekben nem mutatkozott meg." - értékelt a mester.

Az Inter most már minden idegszálával a következõ feladatra összpontosít, ami nem lesz könnyû, hiszen a San Siroban a Valenciát látja vendégül a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének elsõ mérkõzésén.

" Kiváló együttes a spanyol. Volt egy nehéz periódusok, amikor a kulcsjátékosaik megsérültek, de amióta felépültek, újra a spanyol bajnokság élcsapatai között vannak."

" Négy kiváló csatáruk van, két magas képességû középpályásuk és stabil, erõs védelmük. Azonos szinten vannak velünk, ezért is lenne nagyon fontos, ha elõnyt tudnánk szerezni a visszavágóra." - adott részletes elemzést az ellenfélrõl és a követendõ taktikáról Mancini.

Forrás: http://channel4.com

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Lombardini
Nagy itt ma a csönd.

Lombardini
No problem. 😊

ForzaInter
Giovanni Trapattoni, a volt edzõ szerint az Inter megnyeri a Scudettót, és beismerte a jelenlegi keret sokkal jobb.

"Vannak hasonlóságok, de ahogy mondtam, amikor kérdezték, melyik az erõsebb, adtam 51%-ot Mancininek és magamnak 49%-ot"- jegyezte meg az 1988-89-es gyõztes.-"Én nem szeretem a személyek összehasonlítását, de a jelenlegi csapatból talán hiányzik Lothar Matthaeus figurája, de idõvel Zlatan Ibrahimovic átveheti a szerepét."Az Inter egykori edzõje beszélt a calciopolival kapcsolatban is:-"Nem hiszem, hogy kis értékû lenne a leendõ cím ebben az esetben. Bevallom, szerintem õk kihasználják a kevés elõnyt. De tudják nem könnyû a fordítás. A csapat viszont oldott hangulatban játszik. Az eredmények pedig önmagukért beszélnek."A Roma 11 ponttal van a Nerazzurrik mögött, és edzõ szerint nem tudja behozni azt, és esetleg megfordítani az eredményt.-"Giallorossi játéka nagyon jó, és mostanában kiváló a meccseken a Milan is az Olasz kupában, de ebben a pillanatban az Inter megállíthatatlan. Ez majdnem meccs labda.Mancini alkalmas gyõzelemre motiválni, és jól bánik a rendelkezésére álló alternatívákkal. Ezzel a kerettel, az Inter a második vagy harmadik célját tûzheti ki, tekintettel arra, hogy bent vannak az Olasz kupa döntõjében. A Bajnokok Ligájában most az ellenfelek tisztelik és félnek az Intertõl’

Lombardini ezt a honlapodból loptam😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
Jó a logod!

Yo, Bitch!

Lombardini
Köszönöm szépen, hogy beraktátok a honlapomat! <#wink><#eljen>

ForzaInter
Jó így hogy bevannak rakva a honlapok.

Yo, Bitch!

meglássuk, de akkor berakom az alap interes honlapokat is 😊

gabber_saviola
amég várod a pikcsöröket, talán Interes pajtásod oldalának linjét berakhatnád a bannerbe. 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
topikomban pihennek😉

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

várom a pikcsöröke 😊

ForzaInter
Hú király 14 pont azta mindenit nagy grat mégegyszer a csapatnak<#worship><#worship><#worship>

Yo, Bitch!

fsgh
HT' Inter Milan <1 - 0> Cagliari
11' <1 - 0> N.A. Burdisso
31' O. Dacourt (Sárga)
53' D. Marchini (Sárga)
68' I.R. Cordoba (Sárga)
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2007 LiveScore.com

megvan ezzel már 16!!!!!😊)) nem semmi😊 ráadásul:

Empoli-Roma 1-0 !!!!!!

14 pont elõny😉

ForzaInter
Nyertünk jó nem sokat láttam a meccsbõl az utolsó 10 percet de ahogy néha Zanetti elindult az naon szép volt, szal 16 gyõzelem ez nem semmi grat a csapatnak. FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yo, Bitch!

ForzaInter
Leszedtem és most mit kell beállítani?

Yo, Bitch!

fsgh
72' Inter Milan <1 - 0> Cagliari
31' O. Dacourt
53' D. Marchini
68' I.R. Cordoba

megy az i..csak nehogy kapjunk egyet:S

ForzaInter
Nincs szedem köszi.

Yo, Bitch!

banok
TVAnts progi fennt van? HA nincs akkor go to Milan topik.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ForzaInter
Basszus a a lap nem jeleníthetõ meg mikor rámeek a play gombra nem tudjátok mi lehet?

Yo, Bitch!

Lombardini
Jó a meccs. Nem mondom, hogy le kell rágni a körmünket, de jó. Burdisso szép gólt fejelt, aztán a vége felé Cresponak is volt egy piszok nagy helyzete, de a kapus védte. Zlatan gyönyörû dolgokat csinál, szvsz nagyon jó és magabiztos a csapat, a Cagliarinak nem is voltak szinte momentumai.

FORZA INTER

fsgh
31' Inter Milan <1 - 0> Cagliari

😊))) BURDISSO😊

az Empoli közben vezet a Roma ellen😊😛

Lombardini
A kezdõ:
12 Julio Cesar; 2 Cordoba, 16 Burdisso, 25 Samuel, 11 Grosso; 15 Dacourt, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 7 Figo; 8 Ibrahimovic, 18 Crespo.

Cserék: 1 Toldo, 4 Zanetti, 9 Cruz, 10 Adriano, 13 Maicon, 21 Solari, 23 Materazzi.

Lombardini
Jó hírem van! Ha valaki nem tud estig várni (mint ahogyan én sem <#bee1> ) annak itt a link ahol lehet majd nézni a meccset élõben: http://www.myp2p.eu/Matches/Match5.htm

Sopcast kell hozzá és akkor zsír.

FORZA INTER

bestGP
rekoba sehol :\

hüje vagy hamán szép nem!4

Lombardini
Ok,elnézést. <#rolleyes>

gabber_saviola
Azért ovatosan ám a reklámmal 😊
Megmutattad mindenkinek (tényleg szép és jó), ezért a banner alá be lehet rakni, persze ha az itteniek úgy gondolják, de remélem nem lesz rendszer a direktlinkelésbõl.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
OK! <#nyes>

Yo, Bitch!

Lombardini
Köszi az infót. Talán sikerül majd.

banok
A CCTV5 Bundesligát ad, a CCTV Soccer is valszeg, a lokális adók (Guangdong, Shanghai Sp. stb.) FA-kupát, az O-TSN szintúgy. Õk szoktak Seria A-t adni.
A talán egyetlen esélyetek a Band Sports de ennek csak a TVAnts-on van trackerje ami nem biztos, hogy mûködni fog.

használhatnál ilyen dolgokat például, hogy vesszõ, pont, kettõspont, stb.

mert ugy talán elsõre el lehetne olvasni normálisan a mondataidat -.-

ForzaInter
ááááááá felvétel az nem jó mert nem bírom ki hogy ne nézzem meg hogy mennyi lett a meccs és ugy nem izgalmas a meccs mert már tom hogy mennyi de ez van

Yo, Bitch!

Lombardini
És sehol sem adják? Ezt biztosra tudod vagy csak következtetés?<#rolleyes>

banok
mert az Inter meccs egyidõben lesz a Bundesliga és a Premier League meccsekkel.

Lombardini
Miért nem?<#rolleyes><#ijedt>

fsgh
ja márahogy az én netemmel tudom nézni az ilyen netes dolgokat...

banok
Ne fogadj erre nagy tételben.

de legalább látod élõben -.-

jaja tényleg :S

MILÁNÓ, 2007. Február 17. 15:00

fsgh
az nem az igazi:S

Lombardini
Felvételrõl fogják adni este, úgy mint múlt héten vasárnap a Roma meccsét is. Ez van. Viszont szerintem neten nézhetõ lesz szóval lehet élõben is nézni, maximum nem magyarul. <#smile>

fsgh
a keret

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo.

Ibra ujra a keretben

fsgh
bazzz most nézem elbata a sport1...nem is adják élõben a meccset hisz este nem is játszhat semilyen olasz klubb...megnéztem és mi holnap 3kor játszunk...tv nem adja...

ÚJ 20:30 Labdarúgás, Inter-Cagliari, olasz bajnokság, 24. forduló (mai)