34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#13419 kb mint idén :D -
#13418 1. órási marketingfogás
2. én biztos vagyok benne hogy nem felejtett el focizni
3. külön öröm h előletek hozzuk el, de majd az új Milanban bizonyítani fog Kaká oldalán, minden adott családisas hangulat, sok brazil..a többi csak rajta múlik :) Barcában sem volt ez annyira szörnyű szezonja inkább az egész katalán egylet lett sokkal halványabb, amúgy jövőre scudettot nyerünk:P -
#13417 28 évesen levezetni? Neharagudj de Te nem szereted Ronaldinhot azaz érzésem:D -
Rivaldo szintjét hozni fogja:d -
Csesza #13415 Roni mennyen csak a Milánba, sztem sajnos nem fogja visszanyerni régi formáját tehát oda csak levezetni megy, ez a szint ami oda elég ide kevés lesz :) -
#13414 boldogítson csak titeket -
#13413 licitálhat ha a fogas minket választ...Barcával meg megegyezünk... ennyi -
#13412 főleg ha Mancini marad. -
#13411 Moratti állítólag rálicitált a Milanra, fogas ügyben:DD
Boriello & Konko
Borielloról nem tudom mit higgyek, nekem elég olyan egy szezonos pléjának tűnik... mint Tavano és még sorolhatnám tovább ilyen olasz csatárokat, de annak nagyon nem örölük hogy Acquafresca adnánk érte, sztem őt vissza kéne hozni nagyon jó játékos lesz belőle, 2-3 év mulva Balotellivel bombaerős kettőst tudnának alakítani, egyik legnagyobb olasz csatár tehetségnek tartják, mellesleg 9 gólos, és 50 % még miénk, de valószínű elherdáljuk:((( a francia Konko visszont nem rossz kis játékos fiatal és gyors,jól cselez, cserének tökéletes lehet, amikor láttam jáccani akkor megggyőzött. -
#13410 persze hogy lesz, nem kérdés :| -
Tomy Lee #13409 Meg is mondta Mancini,hogy ő ezzel a csapattal viszi végig.
Mondjuk ez abban okos döntés,hogy bizalmat ad a csapatnak(van mit javítania ezen a téren az igaz).
Kis feltételezés: sz.tem lehet nem lesz edző váltás.Nem vagyok ebben biztos de előfordulhat. -
Csesza #13408 ha lesz másik edző akkor biztos vagyok benne, hogy igen, ha marad Mancini akkor nem -
#13407 Adriano mérlege eddig: 11 goals in 17 games. Kiváncsi leszek lesz-e esélye bizonyítani jövőre... -
#13406 :)))
Inter - Roma döntőt a népnek:D Zsinorban negyedszer:DDDD -
Csesza #13405 a Sport2 közvetíti az olasz kupa meccsünket (elődöntő) a Lazio ellen :)
Szerda 20:45 :) -
Csesza #13404 végre...végre...végre!!!
nagyon örülök :)
Balotelli egyszerűen fantasztikus, meg az egész csapat, nagyon oda kell rá figyelni, mert ő lesz a jövő játékosa, hála Istennek nálunk játszik :)
-
-
#13402 Igen, most azt az előnyt éljük fel. (vagyis reméljük ennél jobban már nem:P) -
Tomy Lee #13401 Jó volt a csapat,grat -
#13400 azért j. cesar is az első 3ban ott van ;)
amugy ja megnyertuk a scudettot de nem most hanem már ősszel -
#13399 :) Azért még várjunk ezzel, de tényleg megnőttek az esélyeink:) -
#13398 grat, asszem ezzel eldőlt a scudetto is, na majd jövőre visszavágunk :) -
daviddavid #13397 -
#13396 vége:) Nyertünk!!:)) -
#13395 Azt hiszem ezzel gratulálhatok is a Scudettóhoz:) -
#13394 2-0!!:)))
Cambi és Balotelli:) -
#13393 na azért Coupet is tud egyet s mást. de Freyé a jövő a gallok kezdő 11ében, az tuti
amugy végre ugy játszik a csapat, ahogy kéne/kell/kellett volna utobbi 3 hónapban. nem találtuk a két gólt, hanem igenis mi irányitjuk a meccset, jó látni ujra egy magabiztos Intert. remélem megmarad ez a szezon végéig, és begyűjtjük mindenképp a bajnoki címet -
#13392 hát ja... egy hüje fasz az biztos... -
#13391 megszokhattuk, hogy Domenech hülye a csapatkiválasztáshoz.... -
#13390 Buffon melett a Serie A legjobb kapusa, elképesztő amit művel, nem is értem hogy miért nem ő franciák első számú kapusa, egyértelműen jobb francia kapusknál, egyébként jól játszunk, 2-3 gólal vezethetnénk, de van egy Frey nevezetű emberke akiben minden elakad... 1 gólal fogunk nyerni ha nyerünk... -
#13389 Full respect de attól még maradjon csak az öltözőben... -
Csesza #13388 állat ez a kapus :)
minden csapatban elkell 1 ilyen kapus -
#13387 Nagyon becsülöm. Frey most tényleg úgy van összedrótozva erre a meccsre, egy rossz esés, és vihetik is el a pályáról. Ennek ellenére 200%-ot ad bele a meccsbe. Szerintem ilyen egy igazi focista (emlékeztet anno a Császárra - EB döntő, a karja eltört, lazán felkötötte és folytatta a meccset). Egyszóval szerintem elismerést érdemel :) -
Csesza #13386 komolyan úgylátom, hogy Mutu megkínált Frey-t egy kis kokóval -.-
hihhetetlen miket véd -
#13385 Inter (4-4-2): 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 16 Burdisso, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 14 Vieira, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 45 Balotelli, 9 Cruz.
Subs: 1 Toldo, 7 Figo, 18 Crespo, 26 Chivu, 28 Maniche, 29 Suazo, 31 Cesar. -
#13384 Nyert a Roma az Udinese ellen kötelező legyőzni a Fiorentinát -
#13383 nem, csak bombaformában van :D -
Csesza #13382 -
#13381 Inter 9-2 Triestina (HT: 6-1)
Scorers: Litteri 1, 40, 64, Napoli 4, 5, 18, Cucchiaro 17, Siligardi 41, 55, Pedrelli 52, Cannone 89.
Inter: Belec; Filippini, D.Esposito, Federici, Fatic (Caldirola 49); Siligardi (Santon 56), Fortunato, Gerbo, Pedrelli (Obi 52); Litteri, Napoli.
Subs not used: Tornaghi, Papa, Puccio, Destro.
Coach: Vincenzo Esposito.
Triestina: Mosca; Gossi, Marchetti (Farfoglia 60), Solaja, Peressini; Cannone, Lucarelli, Villanovich. (Granieri 46), Chersicola (Palermo 60); De Micco, Cucchiaro.
Subs not used: Gentilini, Lionetti.
Coach: Elvio Salvori.
Referee: Squizzato (Verona).
Booked: Gerbo, Lucarelli, Granieri.
Primavera beindult:D -
#13380 Szvsz Drogbával nem járnátok jól. Nem mintha nem ismerném el mint játékost, de már a Marseilleben is megfigyeltem, hogy pokolian hisztis fajta, ha egyszer padozik, akkor már húzza a száját. Ugyanez érvényes a Chelseare is. Eddig ő volt sz istenített sztár, a megmentő, és ezt a figurát annyira magára vette, hogy amikor kispadra került, ismét elindult a hisztizés. Egyszerűen nem képes tudomásul venni, hogy nem körülötte forog a világ. És erős a gyanúm hogy nálatok sem hazudtolná meg magát, elég két-három meccs, amikor valamiért padon van, és következik a derosszulérzem én magam meg a hanyagolvavagyokacsapatban sláger. Szerintem.