FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimum 😊

Hajrá!

Kezdõdik a 2. félidõ!

Lombardini
Így van. A második félidõben még vagy 2-õt be kell rámolni!

FORZA INTER

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

azt nézem én is és hála istennek jó a felbontás is és nem is akad <#eljen>

Lombardini
Amúgy a meccs jó, és jó a csapat is. Már vezethetnénk több góllal is de ami késik nem múlik majd a II. félidõben oda pakolunk. 😊

Amúgy ha a sorban a legfelsõ adást nézitek annak a legjobb a felbontása.SWE Sorts a neve.

FORZA INTER

fsgh
ez azz!!!!! vezetünk😊)))

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Elsõ félidõ vége.

Inter - Valencia 1-0

g.: Cambiasso

ezt megúsztuk, Villa nagy helyzetet hagyott ki 😊

uuuuuuu Crespo mit hagyott ki :S

Ibra megint alakít 😊

cambiasso- dacourt csere :S

CAMBIASSOooooooo

1-0

góóóóól

zsíííír, megvan 😊

pontosabban, htx 😊

rámentem a lenti stream linkre és azt írja ki hogy nincs fel rakva a sopcast?!
nemértem, mert rohadtul fent van és mûúködik is, bejelentkeztem, stb.

nemtom mi lehet a baj?!

ha mást nem akkor valaki adhatna egy stream url-t vagy mit 😊S

fsgh
FORZA INTER!!!!! le tudjuk nyomni õket😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Lombardini
Már megy.

banok
Sopcaston kapásból kettõ tracker is van amely adja az Inter meccset.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Lombardini
Bakker. Portzárlat van. Nem lehet nézni a meccset. Ezt a szívást.<#pardon1>

Matthewpamer
:\

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Lombardini
Adriano miért nem kezdõ?<#szomoru1>

INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 16 Burdisso; 5 Stankovic, 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 7 Figo; 18 Crespo, 8 Ibrahimovic
A disposizione: 1 Toldo, 6 Maxwell, 25 Samuel, 21 Solari, 15 Dacourt, 9 Cruz, 10 Adriano
All.: Roberto Mancini

VALENCIA: 1 Canizares; 2 Miguel, 4 Ayala, 20 Albiol, 24 Moretti, 10 Angulo, 5 Marchena, 6 Albelda, 21 Silva, 7 Villa, 9 Morientes
A disposizione: 25 Butelle, 23 Curro Torres, 17 Navarro, 15 Joaquin, 16 Hugo Viana, 18 Lopez, 31 Pallardo
All.: Quique Sanchez Flores

ForzaInter
HÚ tényleg, jó hogy mondod, kösz az infót.

Yo, Bitch!

öö viasat már nem mutatja a többi meccs góljait meccs közben?

Lombardini
Megprobálok én infót nyomni majd közben.

ForzaInter
Hát naon nem buzi tv hogy nem tudnák adni a meccsünket, de eurosport teletexjét fogom bámulni minden 5 percben😄DD

Yo, Bitch!

Lombardini
Az nem jó. <#shakehead>

ForzaInter
Visszaolvastam csak épp este nem én szoktam gép elõtt lenni, emiatt írtam.

Yo, Bitch!

Lombardini
FORZA INTER
FORZA NERAZZURRI
FORZA RAGAZZI

banok
olvass vissza néhány hsz.t

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ForzaInter
Este verni kell a Valenciat, kár hogy nem tom nézni a meccset sehol, de FORZA INTER!!!!

Yo, Bitch!

Lombardini
Már csak bõ két óra a meccsig! <#crazya><#taps>

Lombardini
Szívesen. 😉

thx <#worship>

Lombardini

linket légyszives a progihoz 😊

fsgh
Sopcast progi kell és itt a lap alján találod a streameket..elvileg mûködik majd

Matthewpamer
Nem tudja valaki hogy este melyik progival és hol lehet nézni élõben az Inter meccset?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

<#eljen><#eljen>

ForzaInter
Ja tényleg elírtam. Bocsi gyorsan írtam.

Yo, Bitch!

fsgh
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo.

Vieira nincs ott:S

fsgh
nem olasz..Portugál😉

ForzaInter
Ja fiatal gyors ráadásul olasz szal sztem is jó lenne.

Yo, Bitch!

fsgh
tökélets lenne Figo potlására szvsz😊

ForzaInter
Jó akkor majd megmondom Cseszának hogy törölje mindkét hszt.

Yo, Bitch!

Lombardini
Na ja. foci24.com...az sem igaz amit kérdeznek rajta.<#ejnye1>

ForzaInter
Az olasz éllovas, Internazionale gárdája kész ajánlatot tenni az AS Roma, 19 éves középpályásáért, Alessanro Rossiért. Ha a nyáron Roberto Mancini hosszabbít az Interrel, akkor az elsõk között szeretné csapatában tudni a fiatal játékost. Azonban a Roma nem akarja az egyik fõ riválisának odaadni a labdarúgót. Akár készek újabb szponzort bevonni csak, hogy megtartsák Rossit.

(foci24.com)

Jó vétel lenne örülnék neki.

Yo, Bitch!

ForzaInter
A La Gazzetta dello Sport címû lap számításai szerint az Internazionale labdarúgócsapatának az átigazolási díjjal és a fizetéssel együtt 125 millió euróba kerülne Cristiano Ronaldo megszerzése 2012-ig. Az újság úgy tudja, hogy a Manchester United 22 éves portugál válogatott klasszisa évente 3,75 millió eurót kap kézhez. A szerzõdése 2010-ig érvényes, a La Gazzetta szerint klubja már készített egy 2012-ig szóló ajánlatot, évi 7,5 milliós nettó fizetéssel. Ronaldo piaci értékét 50 millió euróra becsüli a cikk szerzõje. Az újság azt követõen kezdte el kiszámolni Ronaldo árát, hogy Massimo Moratti, az olasz bajnokságban 14 pont elõnnyel vezetõ Internazionale elnöke kijelentette: nagyon örül annak, hogy a játékos felkeltette Roberto Mancini vezetõedzõ érdeklõdését.
"Ronaldo rendkívüli képességekkel rendelkezik, nagyon tetszik a játéka, ráadásul csapatunk trénerének elképzeléseibe is beleillik" - mondta Moratti a lapnak.
Olaszországi vélemények szerint ezt a kijelentést úgy kell értelmezni, hogy Moratti "addig nem nyugszik", amíg Ronaldo nem szerzõdik az Internazionaléhoz.

Érdekes.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Jaja én is egy 2-0-át tippelek esteleg 3 <#hehe> de ne bízzuk el magunkat mert ahogy Mancini mondta a BL-ben elég egy rossz estét kifogni és lehet is csomagolni. De bizakodóan kell várni a meccset. FORZA INTER!!!!

Yo, Bitch!

Lombardini
Szerintem ha 5:1 nem is lesz, de nyerni fogunk. A lényeg, hogy ne kapjunk gólt hazai pályán. Én 2:0-át tippelek a milánói meccsen, és utána már nem lesz olyan dúrci a visszavágó mint a Villareal ellen tavaly.