FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTER
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
és majdnem biztos vagyok benne, hogy Zanetti-t berakja Mancs vkp-nak...
aki nem tudná Cambiasso és Vieira 1 hónap pihi...Jelzem ebben Bl visszavágó és DERBY is benne van<#falbav>#falbav>
ja és hogy minden jó legyen Catania ellen Dacourt nem játszhat mert eltiltott vagyis holnapután 0 vkp lesz a rendelkezésünkre...
arról már ne is beszélünk hogy Adriano elvileg megint bulizott és zért nem álították be a Valencia ellen mert nem volt 100%-os emiatt...ÁLLITÓLAG a vezetõségnek elege lett belõle hogy Ari visszaél a bizalmukkal és nyáron el akarják küldeni...
szóval kemény idõket élünk most át...
De akkor is FORZA INTER!!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Király adják a meccset😊
Valencia - Inter (Élõ)
szavazzatok a Valencia - Interre és akkor lehet hogy azt adják majd a viasaton😊
(remélem nem mnõsül reklámnak hisz ez mindanyiunk érdeke😊 )
Yo, Bitch!
FORZA INTER
Yo, Bitch!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
"Arra számítottam, hogy a Valencia ennyire erõs.- mondta a szerb középpályás majd még más mellett azt is hozzátette, hogy a spanyol csapat játékosai tudják, hogy hogyan lehet játszani, és egyesül a technika a sebességgel.
Stankovic szerint az elsõ félidõben eldönthették volna a találkozót és akkor 2:0 a vége. Ígéretet tett a játékos a továbbjutásra: Valenciába fogunk menni, hogy gyõzzünk és továbbjussunk a Bajnokok Ligájában."…
"Ebben az évben sok kemény mérkõzést játszottunk, én biztos vagyok abban, hogy nagyon jól fogunk szerepelni Valenciában. Nem lesznek képesek, hogy 60 ezer nézõ elõtt védekezzenek a Mestallában, és felkészültek leszünk."
forrás: inter.hunsport.hu
28' D. Albelda
29' E.M. Cambiasso
41' C. Marchena
64' D. Villa
76' D.S. Maicon
85' N.A. Burdisso
86' D.J. Silva
90' J.A. Zanetti
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2007 LiveScore.com
hát izé..ezt nem teszem ki a polcra...de mondjuk a tavalyi Inter még gólt se lõtt volna...A Bl gyon nem megy nekünk...de akkor is tovább KELL jutni és küzdeni
megin egy nagyon nagy gól :SSS
MAICON
góóóóóóóóóóóóóól
:SSSS
és Figo elbaxta a nagy lehetõséget :S
nemértem miért nem cserélik már le
ez így nagyon nemjó😞(((((((((((((((((88
Villa, nagyon szép szabadrúgás volt, de szvsz a sorfal szarúl volt felállítva...
eddig nem nagyomn csináltunk semmit a 2. félidõbe, most már jó lenne meghajtani
28' D. Albelda
29' E.M. Cambiasso
41' C. Marchena
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2007 LiveScore.com