FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deki csak a Catani ellen lesz vkp,amúgy Capitano-Dacourt kettõs várható középre.

fsgh
Vieirát és Cambiassot úgy nem lehet pótolni hogy észre se vesszük a hiányukat:S én pesszimista vagyok ezzel kapcsolatban...Stankovic is sokszor fog ki rossz meccseket..ami elég gáz hogyha ésppen középen probál meg szûrni:SSS

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Lombardini
Hát azért nem kell annyira megijedni. Az tény, hogy két nagyon jó védekezõközéppályásunk kiesett, de a BL meccsen ott lesz Dacourt a Catania ellen meg Mancini hoz valakit a primaverából. Elképzelhetõnek tartom, hogy Recoba is játszani fog. Stankovic behozható középre, két szélen ott lesz Maicon és Solari vagy Capitano, Figo lesz a két ék mögött, a védelem meg nagyon stabil.Szerintem a vasránapi meccs nem lesz gond, a BL meccsen meg Dacourt megoldja a dolgot. Van még tartalék akik lehet, hogy nincsenek olyan szinten mint Vieira vagy Chuchu, de azért oda tudják tenni magukat. Szóval no para nem lesz itt baj.

FORZA INTER

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

legalább valaki bizonyíthat majd a fiatal csapatból is

és majdnem biztos vagyok benne, hogy Zanetti-t berakja Mancs vkp-nak...

fsgh
izé...srácok elég nagy xarban vagyunk....

aki nem tudná Cambiasso és Vieira 1 hónap pihi...Jelzem ebben Bl visszavágó és DERBY is benne van<#falbav>

ja és hogy minden jó legyen Catania ellen Dacourt nem játszhat mert eltiltott vagyis holnapután 0 vkp lesz a rendelkezésünkre...

arról már ne is beszélünk hogy Adriano elvileg megint bulizott és zért nem álították be a Valencia ellen mert nem volt 100%-os emiatt...ÁLLITÓLAG a vezetõségnek elege lett belõle hogy Ari visszaél a bizalmukkal és nyáron el akarják küldeni...

szóval kemény idõket élünk most át...

De akkor is FORZA INTER!!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
már..

Király adják a meccset😊

Március 6. 20.30

Valencia - Inter (Élõ)

ForzaInter
Mért szavazzubk? Ott már el van döntve gogy adják a meccsünket.

Yo, Bitch!

fsgh
itt
szavazzatok a Valencia - Interre és akkor lehet hogy azt adják majd a viasaton😊

(remélem nem mnõsül reklámnak hisz ez mindanyiunk érdeke😊 )

Lombardini
Hahó! Mi ez a csönd?<#rolleyes>

Lombardini
ForzaInter
A BL-be vmért nem megy nekünk de a visszavágón remélem verjük a Valenciat az a 2 gól télleg naon peches volt.

Yo, Bitch!

Lombardini
Hát a tegnap este nem úgy sikerült mint ahogyan azt vártuk, de nem szabad csüggedni. Még most is szomorú vagyok egy kicsit, mert a két gólon kívül a Valencia nem igen szólt bele a mecscbe. De sajna ez a két gól éppen elég lehet a továbbjutásukhoz.Ráadásul két peches gól. De nem szabad feladni, reméljük összekapják magukat és a Mestallában gyõz a csapat.

FORZA INTER

ForzaInter
Jaja nem kell parázni bár nem láttam a meccset de a gólokat igen hát mindkét Valencia gól bomba volt Maicon gyönyörû gólt lõttt, de ezzel a 2-2-vel én is naon csalódott vok többet vártam de a visszavágón keményen kell jáccani és meglesz a gyõzelem

Yo, Bitch!

Matthewpamer
nem kell parázni kimegyünk és megbasszuk õket

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Nyugi srácok,talán jó is hogy nem 2-1 lett a vége,így talán bem fogunk úgy járni mint tavaly,hogy beállunk bekkelni,így támadni kell ezerrel és a gyõzelem lesz a cél.

Lombardini
Rövid részlet Stankovic mérkõzés utáni nyilatkozatából:

"Arra számítottam, hogy a Valencia ennyire erõs.- mondta a szerb középpályás majd még más mellett azt is hozzátette, hogy a spanyol csapat játékosai tudják, hogy hogyan lehet játszani, és egyesül a technika a sebességgel.
Stankovic szerint az elsõ félidõben eldönthették volna a találkozót és akkor 2:0 a vége. Ígéretet tett a játékos a továbbjutásra: Valenciába fogunk menni, hogy gyõzzünk és továbbjussunk a Bajnokok Ligájában."…

"Ebben az évben sok kemény mérkõzést játszottunk, én biztos vagyok abban, hogy nagyon jól fogunk szerepelni Valenciában. Nem lesznek képesek, hogy 60 ezer nézõ elõtt védekezzenek a Mestallában, és felkészültek leszünk."

forrás: inter.hunsport.hu

Lombardini
El vagyok képedve, le vagyok törve, szomorú vagyok. <#rinya><#confused>Mi lesz a visszavágón?<#nemtudom>

Lombardini
Igen küzdeni kell, de nagyon nehéz lett innentõl kezdve.

fsgh
FT Inter Milan <2 - 2> Valencia
28' D. Albelda
29' <1 - 0> E.M. Cambiasso
41' C. Marchena
64' <1 - 1> D. Villa
76' <2 - 1> D.S. Maicon
85' N.A. Burdisso
86' <2 - 2> D.J. Silva
90' J.A. Zanetti
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2007 LiveScore.com

hát izé..ezt nem teszem ki a polcra...de mondjuk a tavalyi Inter még gólt se lõtt volna...A Bl gyon nem megy nekünk...de akkor is tovább KELL jutni és küzdeni

Lombardini
Hát erre nem lehetünk büszkék. Ha volt valaha is veszélyben egy továbbjutás akkor most nagyon veszélyben van. A Mestallában ezzel a játékkal nem jutunk tovább. Nagyon nem jó ez az eredmény. Pedig olyan szépen indult minden. <#lookaround><#szomoru1><#confused>

najovan, én elteszem magam holnapra, elég mérges vagyok :S

jó a 3-3 is -.-

fsgh
nincs mese...Valenciaban vagy nyerünk vagy bucsúzunk...

ez inkább volt 11es mint sárga lap -.-

fsgh
ezt hozni kellett volna...áááá csalódott vagyok...

most kell cseréli? ilyenkor? rohadna ki a beled...

Lombardini
Két kapott gól. Több mint sok és több mint rossz.

fsgh
A KIB@SZOTT!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁ ilyen nincs...

2-2 :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

megin egy nagyon nagy gól :SSS

Lombardini
Ezt nem hiszem el vazzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg!!!!!!!!!!!!!!!!<#rinya><#rinya><#rinya>

huhhh, majdnem elbaxtuk ezt is :S

Lombardini
Milyen össszjáték elõzte meg a gól öcsém! 😊Így kell ezt!

Lombardini
Maicon!Maicon!Maicon!Maicon!Maicon!Maicon!Maicon!Maicon!Maicon!Maicon! 😊

góóóóóóóóóóóóóóóól

MAICON

góóóóóóóóóóóóóól

Lombardini
Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lombardini
Fura ez a 2. félidõ.

jah és mellesleg Maicon ismét valami hatalmasat játszik <#eljen>

nemértem bazdmeg, muszály gólt lõnünk erre csatár-csatár csere, de ha még ez is van akkor miért nem Adriano-t hozza be? és miért haggya a pályán a lehúzóembert, Figo-t?

:SSSS

fsgh
a fenébe már...akármi lesz is a vége idegenben kaptunk 1 gólt...é ez nagyon rossz ómen:S

Cruz a pályán!

és Figo elbaxta a nagy lehetõséget :S

nemértem miért nem cserélik már le

Lombardini
Crespo --> Cruz csere.

fsgh
<#shakehead><#shakehead><#sir><#sir>

ez így nagyon nemjó😞(((((((((((((((((88

1-1 :S

Villa, nagyon szép szabadrúgás volt, de szvsz a sorfal szarúl volt felállítva...

eddig nem nagyomn csináltunk semmit a 2. félidõbe, most már jó lenne meghajtani

Lombardini
Ez az amitõl féltem, hogy gólt kapunk.<#szomoru1>

Lombardini
Basszus. Piszok nagy szabadrúgás gólt kaptunk...

fsgh
lépek fürödni remélem mire visszajövök Ibra már duplának örül😛^^

fsgh
50' Inter Milan <1 - 0> Valencia
28' D. Albelda
29' <1 - 0> E.M. Cambiasso
41' C. Marchena
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2007 LiveScore.com

remélem majd Figo-t nem haggyák sokáig a pályán -.-

fsgh
nagyon király lenne ha lõnénk még gólt és õk nem😊