34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Lombardini
    JÖN A 268. DERBI!
  • LasCar16
    igaza van Lombardinak mindkét csapatnak kell a 3 pont nekünk talán jobban, ha az Inter elbukja ezt a meccset akkor sem lesz tragédia, hiszen van még két forduló amin tuti behúzzátok a scudettot, nekünk viszont minden hátralévő meccsünket hozni kell ha jövőre a Blben szeretnénk vitézkedni egy ősztől biztosan erősebb kerettel 1. ok a presztízs, 2. ok hogy az Inter scudettot akar ünnepelni, szal tuti harapni fogtok), pláne ezt a legnagyobb rivális ellen, ennél nem is lehetne fényesebb bajnokavatás, plusz fricska lenne a Milannak és a fanjainak, mi pedig ahogy Lombardi megfogalmazta van miért törlesztenünk az utolsó 3 derbyért:D, jól esne egy győzelem és szintén egy fricskát adnánk nektek:P de így több okot megvizsgálva mi bukhatunk nagyobbat mint morálisan mint anyagilag, persze a mostani Milan formáját látva bizakodó vagyok, de ez majd úgy is kiderül, mindenesetre egy látványos feszült találkozóra számítok sok szép megmozdulással magas színvonalon
    fogyjon a sör, és mindenkinek jó szórakozást kívánok akár egy sportpubban, akár egy otthoni tv előtt vagy akár a helyszínen :))
    forza Milan!!
  • LasCar16
    majd sokat kaptok;) :ddddd
  • Tomy Lee
    Május 4(vasárnap)
    Milan-Inter

Sport1 Élő
    14:45
  • Lombardini
    Jövőhéten Milan-Inter. Egy derbi az derbi. Álljon akárhol a két csapat ennek akkor is mindig külön jelentősége van a naptárban. Persze most kétszeresen is nehéz lesz, hisz azon túl, hogy a Bilan ó bocsánat a Milan nyerni akar hiszen egy ideje ellenünk erre képtelen :D azon túl a BL helyért is megy a küzdelem. Viszont nekünk is fontos és értékes lenne a győzelem, több okból is, de a legfontosabb azon túl, hogy a Milant legyőzni mindig nagy öröm, de a scudettohoz vezető úton is egy nagy tett lenne ez. Egyszóval mindenképpen nagy meccsre számítok, nem lesz lightos unalmas derbi, hanem egy látványos és szerintem sok gólos meccs lesz. Legalábbis remélem. Azt meg pláne, hogy mi győzünk!
  • Tomy Lee
    Ja,nem figyeltem,sry:S
  • ForzaInter
    mindegy bajnokság megvan és eza lényeg, nekem scudetto fontosabb.
  • Csesza
  • fsgh
    Mindig mondják hogy a csapat csak 40%.on pörög és hogy ennyi elég is meg minden...épp ez a baj a BL-ben...megszokják ezt a lazsálást és már nem tudnak felpörögni 100%-ra...

Szerintem
  • ForzaInter
    elég ennyi
  • Csesza
    nem volt valami nagy meccs kicsit többre számítottam
  • Csesza
    nah ezt is behúztuk :)

2-1

Mátrix fejelte a 2. gólunkat
  • daviddavid
    1-0 Crúz
  • Lombardini
    Tippem a mai kezdőre:
    JC;Maicon-Materazzi-Chivu-Maxwell;Vieria-Cambiasso-Maniche-Stankovic;Cruz-Balotelli

Egy picit off:
    Ma délután közös meccsnézés van a Champions sport bárban ( 1074. Budapest, Alsóerdősor 1/b.) az Inter Club Ungheria szervezésében! Aki tud és van kedve az nyugodtan eljöhet. A különbség akár 9 pont is lehet ma ami már nem akármi, szóval gyertek ha tudtok! Szurkoljunk együtt!!
    Off vége

FORZA INTER
  • Fabio Capello
  • Lombardini
    Szerintem nem. Volt már 70 milla is az ára nem olyan régen. Meg aztán minek vennék meg, és hova tennék? Nagyon remélem, hogy ez csak újságírói csúsztatás.
  • Tomy Lee
    Igaz lehet az a hír,hogy Ibra-t Diarra-ra szeretnék cserélni és még pénzt is adna a Madrid?
  • Gunnersboy
    K. Gilbert, Walcott, Hoyte, Lansbury, Gibbs, J. Simpson

ezek azthiszem mind angol nemzetiségűek, és 4 minimum saját nevelés
    nemlesz itt gond :)
  • Fabio Capello
    lol, az Arsenal meg fog halni :DDDDD
  • limperatore
    :DD ez semmit nem jelent ^^
  • Lombardini
    A sztárcsapatok játékospolitikájában változást hozhat az új szabály

Az UEFA Bajnokok Ligája 2008/2009-es szezonjában minden csapatnak négy saját nevelésű és további négy saját nemzetiségű játékost kell neveznie a 25 fős keretbe. Pár klubnak fejfájást okozhat ez a rendelkezés, de már elkezdték a „felkészülést” az érintettek. Sajtóértesülések szerint az Inter például már szerződtette a következő szezonra a 32. életévében járó Tomas Locatellit.

Az Internazionale csapatát gyakran éri kritika amiatt, hogy keretében csak elvétve találunk olasz játékost. Az UEFA új szabályai változást hozhatnak ezzel kapcsolatban.

A rendelet kimondja, hogy a 2008/2009-es szezontól minden, a Bajnokok Ligájában résztvevő csapatnak neveznie kell a 25 fős keretébe négy saját nevelésű, valamint négy hazai nemzetiségű (az Inter esetében olasz) játékost.

Ez a szabály kellemetlen helyzetbe hozhat néhány klubot – így például a lombardiai egyesületet is –, és arra kényszeríti őket, hogy változtassanak átigazolási politikájukon.

A hírek szerint a kék-feketék e szabály nyomására igazolják le a júniusban 32. születésnapját ünneplő Tomas Locatellit.

A kilencvenes évek közepén az egyik legnagyobb tehetségnek tartották Olaszországban Locatellit, de végül pályafutása nem lett olyan fényes, mint azt sokan jósolták. 2000 és 2005 között a Bolognában játszott, azóta a Siena labdarúgója. A válogatottban kétszer lépett pályára.

Az idegenlégiósok számának visszaszorítását nemcsak az UEFA, hanem a FIFA – Sepp Blatter elnökkel az élen – is szorgalmazza. A svájci sportvezető pár nappal ezelőtt erősítette meg, hogy továbbra is kiáll a 6+5-ös szabály bevezetése mellett, mely előírná, hogy egy labdarúgó klubcsapat egyszerre pályán lévő tizenegyében legalább hat hazai játékosnak kell szerepelnie.

[apró]nso[/apró]
  • Lombardini
    A Diegoval kapcsolatos pletykák eloszlatva:

"A Werder Bremen brazil középpályása, Diego az utóbbi hetek-hónapok hírei után a sajtó képviselői elé állt és elmondta, nem fog eligazolni a nyáron Brémából, s további egy évig még a Bundesligában szeretne játszani.

A brazil karmestert szívesen látná soraiban az Inter és a Juventus is, ám a játékos szavai után valószínűleg lemondhatnak arról, hogy leigazolják a nyári átigazolási időszakban. Diego ugyanis remekül érzi magát a Bundesligában, s legalább még egy évig a Werder színeiben kíván játszani.

„A legjobb évemet játszottam az érkezésem óta Brémában, ráadásul visszakerültem a brazil válogatottba is. Nagyon jól érzem itt magam, ezért nincs okom arra, hogy elhagyjam a csapatot. Három év hátra van még szerződésemből. Talán kitöltöm ezt az időt, talán nem, egy évet viszont még mindenképpen itt szeretnénk futballozni.” – tette világossá szándékait Diego.

Diego egyébként középpályás létére csapata házi gólkirálya 13 találatával, a Bréma pedig a Bayern München mögött a második helyen áll a tabellán öt körrel a bajnokság vége előtt."
  • fsgh
    Ennyiért mehet...Még Diarra is jönne...:)
  • Fabio Capello
    gondoltam linkelek egy ilyet...

hát kiváncsi vagyok mi lesz ebből, bár elkél egy jó csatár a real háza táján, de nem hiszem hogy pont rá lenne szükségük...
  • Csesza
    thy
  • Gunnersboy
  • Count Adyn
    Szervusz Mátyás, ujra itt?:DDDD
  • limperatore
    Nem egy poszt
  • bubu13
    vagy Quaresma
  • limperatore
    lampard nem kő, diego kő
  • bubu13
    Állítólag Mourinho aláirt hozzánk + hozná Drogbát meg Lampardot
  • Csesza
    a köv. meccset a Cagliari ellen is közvetíti a Sport1
  • Csesza
  • Csesza
  • limperatore
    haggyad már :D

nem a reggina az ellenfél
    itt legfeljebb kaptok 5-t xD
  • LasCar16
    max 3 hét múlva ;)
  • Lombardini
    Az eredménnyel mindenképpen, a mutatott játékkal már kevésbé vagyok elégedett. Jó csapat a Torino de sokszor amiket meg tudtak csinálni a védelmünknek köszönhetően az rettenetes volt. Balotelli cseréjét nem igen értettem és ahogy látni lehetett ő sem. Azt meg végkép nem, hogy miért éppen Cesart hozta be Mancini. Döbbenetes volt a második félidei játék de a lényeget így is elértük. A Milan ellen bajnok avatás lehet.
  • ForzaInter
    na ezis megvan:) ez egy ilyen meccs volt.
  • fsgh
    kiütöttél...

Na szal MEGVAN!!!!!

6PONT!!!!
  • limperatore
    gg