34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    Kerlon-ak kötöttünk "állítólag" vmi előszerződést...
  • ForzaInter
    "A meccsre mint mindig, most is csak 18 játékost lehet nevezni. Annak hogy mégis több olyan játékos is elutazik, akik szinte biztosan nem lép pályára igen "prózai" oka van: a csapatot ugyanis Vatikánban pápai audiencián fogadja XVI. Benedek pápa."

lol
  • fsgh
    Csesza! Te is mész holnap érettségizni angolból...Gondolom Te is korán kelsz...

Kérdés, Te megnézed az este 9-kor kezdődő Inter kupameccset a tv-ben?:D
  • ForzaInter
    Cordoba is, biztos kirándulást szervez Mancini romában:d
    32 játékos:d
  • fsgh
    SAMUEL a keretben!!:ooo felépült? Szükség lenne rá a Siena ellen...

Dacourt és Figo is sérült volt nem? ők is felépültek már?:o
  • Csesza
    gondolom annak ellenére, hogy otthon csak egy 0-0-t játszottunk, tartalékosabb lesz a csapat a hétvége miatt, akár a Siena-val játszunk, akánem, mert elvileg bajnok avatás van tervbe véve

Toldo sztem biztos a kapuban, remélhetőleg ezen a meccsen Suazo és Jimenez is lehetőséget kap + a fél karomat rátenném, hogy 1-2 "utánpótlás" pléya is benn lesz a kezdőben
  • Csesza
    lehet válogatni holnapra :D

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 40 Ivan Fatic, 47 Marco Filippini.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 28 Maniche, 30 Pelé, 31 Cesar, 36 Francesco Bolzoni, 43 Daniele Pedrelli.

Strikers: 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo, 45 Mario Balotelli, 50 Luca Siligardi.
  • Csesza
    thx :)
  • Gunnersboy
  • Csesza
    nálunk eddig sem Mancs igazolt, hanem Moratti, ez itt a gond...
  • fsgh
    remélem ez előrejelzi Mancini távozását...Nem vették volna meg ennyiért ha ilyen szerepet szánnának neki mint most Mancs
  • ForzaInter
    megért ennyit, mikor jáccot akkor jó volt, csak Mancin nagyon mellőzi mostanában inkább az impotens Stankot jáccatja irányító poszton, tegnap meg Manichet aki védekező középályás... remélem több lehetőséget fog kapni a jövőben, mert nagyon jó játékos.
  • Csesza
    nem volt valami olcsó, ahhoz képest, hogy Serie C-s klub játékosa :O

bár örülök, hogy leigazoltuk, csak több lehetősget kéne neki adni
  • ForzaInter
    itt
  • Csesza
    :O

tucc adni linkt?
  • ForzaInter
    amugy leigazoltuk Jimenezt...
  • ForzaInter
    -
  • fsgh
    Így nézegetve az angol érettségiket tényleg nem annyira nehéz de azért nem akarok hulla fáradtan beszédelegni 8 órára:D(mint ahogy általában szoktam ha iskolába megyek...:D)
  • Csesza
    jolvan, de te a matekban meg az ilyen szarokban asszem király voltál?! :DDddd
  • limperatore
    ja de utólag mondom, bízz a tapasztaltban :D 4,6os átlagom lett azt érettségi napján kezdtem el tanulni a világháborút :D
  • Csesza
    te sem úgy álltál hozzá sztem kedves Mátyás, hogy lófasz lesz :D

amúgy én tuti megnézem :P
  • limperatore
    jajj haggyad már az érettségit :D az lowfasz

majd ha vizsgáid lesznek az lesz a valami
  • fsgh
    jó lenne megnézni:S

(Csütörtökön 8kor érettségizem...:S)
  • Csesza
    köv. meccsünket a Lazio ellen (olasz kupa visszavágó(0-0)) közvetíti a Sport2

szerda 21:00
  • Csesza
    grat nekik

szép lett volna a Milan ellen bajnoki címet szerezni, de majd akkor a köv. meccsen több saját szurkoló előtt

INTER - SIENA
  • ForzaInter
    nem osztot nem szorzot ez a meccs már, de azért jó lett volna megnyerni, de mindegy, jobb volt Milan grat nekik.
  • daviddavid
    2-1 CRUZ
  • Fabio Capello
    [Uhri Gheller uthódja? :DDDDDD Áh szhinpad a tied! :D]
  • fsgh
    jós vagyok... mánis-mario csere van
  • fsgh
    2-0...

bazz...Szánalom ez a játék...

Manichet le S.Mariot be!!!
  • Csesza
    Toldo, J. Cesar – Maicon, Materazzi, Chivu, Maxwell, Burdisso, Rivas – Zanetti, Cambiasso, Vieira, Stankovic, Jimenez, Maniche, Solari, Pelé – Crúz, Crespo, Suazo, Balotelli

így kéne, de sosem úgy állunk fel ahogy kéne :S

J.Cesar

Maicon-Mátrix-Rivas-Chivu

Zanetti-Vieira-Cambiasso

Jimenez

Suazo - Mario
  • ForzaInter
    jó msot mit vársz mit mondjanak? azt hogy igen Mancinit ki lesz rugva, és jön Mourinho? alap hogy nem ezt mondják csak ködösítenek... majd meglátjuk amugy mi lesz, nyáron minden eldől, de ha nem jön Mourinho akkor maradjon Mancini.
  • bubu13
    Nee marad Mancini
  • Lombardini
    A Gazetta szerint az alábbi kezdők lesznek vasárnap délután:

INTER: Cesar - Maicon, Chivu, Mataerzzi, Maxwell - Vieira, Cambiasso, Zanetti - Stankvic - Crespo, Crúz

MILAN: Kalac - Bonera, Nesta, Kaladze, Favalli - Ambrosini, Pirlo, Gattuso - Kaka, Seedrof - Inzaghi
  • Csesza
    kössz, nem is figyeltem xd
  • Gunnersboy

elfelejtettem a logokat kicserélni, most remélem jolett
  • Csesza
    AC Milan
    Disqualified: -
    Cautioned: Cafù, Favalli, Gattuso, Nesta, Oddo, Pirlo.

FC Internazionale
    Disqualified: -
    Cautioned: Balotelli, Burdisso, Cambiasso, Cordoba, Figo, Jimenez, Julio Cesar, Maicon, Stankovic.
  • Csesza
  • Gunnersboy
    elbasztam bocsánat, mindjárt javítom
  • Gunnersboy