FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak ugye, tudjuk rólam, hogy én útálom Figot, mint a sz@rt -.-

nekem nem hiányozna és sztem Ibra jobb lenne az elõkészítõ szerepben, mint Fingo és õ legalább nem lassítja a játékot

ui.: természetesen csak ezekre a meccsekre gondoltam, mihelyst visszajönnek a jó pléyak, Ibra mehet vissza elõre 😊

Lombardini
Szerintem Figo is meg tudja oldani a dolgot a két ék mögött. Nem látom értelmét, hogy Ibrát behozzam a két csatár mögé. Az õ igazi posztja elöl vagy szélen van ahogyan szokta is csinálni. Luis megfelelõ támogatás lenne Cresponak és Zlatannak és ne feledjük ott lenne Solari is bal szélen.Neki szintén jól megy onnan a játék, már többször láthattuk.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

jah tényleg, sry :S

akkor meg annyi, hogy a csatárok azok Cruz és Crespo és mögöttük Stanko helyett Ibra

Lombardini
Jó a csapatod, Deki kivételével, mert hát õ ugye eltíltott. Na de megoldjuk akkor is.Én így állítanám össze:

--------------Cesar-------------

Maicon--Burdisso--Materazzi--Grosso

Zanetti-------Dacourt------Solari

--------------Figo-------------

---------Crespo---Ibrahimovic----

<#eljen>

sztem:

--------------Cesar-------------

Maicon--Samuel--Materazzi--Grosso

Zanetti-------Dacourt------Solari

--------------Stanko-------------

---------Crespo---Ibrahimovic----

ForzaInter
Mancini's squad for Inter v Udinese

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.

Midfielders: 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Jó lenne.

Yo, Bitch!

Inter Milan approach Porto for Quaresma
tribalfooball.com - February 27, 2007

Inter Milan are eyeing Porto winger Ricardo Quaresma as a readymade replacement for Luis Figo.

With Figo leaving in the summer for Saudi Arabia's Al-Ittihad, Inter chiefs have been drawing up a shortlist of potential successors.

An approach to Porto has already been made and Inter know that the Portuguese giants will sell Quaresma in the summer for the right price.

Lombardini
Nagy ma itt a pangás. Pedig holnap meccs van ismét. Kiváncsi vagyok a keretre, remélem ma már azért közzéteszik a bõ keretet. Azt tudni, hogy Filkor is a nagyokkal edz, de, hogy mi lesz holnap nem tudni. Mindenesetre látatlanba én egy ilyen csapatot küldenék ki a Meazza gyepére holnap este:
------------Cesar------------------
Zanetti-----Cordoba------Burdisso-----Maxwell
Maicon------Dacourt------Solari
------------Stankovic----------------
--------Ibrahimovic---------Crespo---------

Lombardini

Bravo Samu! <#taps>

Lombardini

Jó kis csapat! <#nyes>

ForzaInter
Na ez már jó hír.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Én is, de az elõzõ hsz az jó hír.

Yo, Bitch!

fsgh
foci24....nagy kalap kaki😄DD

Samsngsport:

Mancini megegyezett a hosszabbításról
Külföldi labdarúgás

Az Inter vezetõedzõje a hírek szerint hároméves szerzõdéshosszabbítást ír alá a napokban.

Roberto Mancinivel kapcsolatban az idén rengeteg pletyka látott napvilágot, a szakember maradásáról és távozásáról is cikkeztek Olaszország szerte. Voltak, akik biztosra vették Mancini nyári távozását, az õ véleményüket támasztotta alá, hogy a vezetõedzõ eddig nem hosszabbította meg júniusban lejáró szerzõdését. Felmerült, hogy maga Moratti nem erõlteti a hosszabbítást, ám az Inter utóbbi idõben produkált páratlan sikersorozata mára minden kétkedõt elhallgattatott.

Az olasz sajtó tudni véli, hogy a klub és Mancini már megegyezett az új szerzõdés feltételeirõl, melynek aláírására csak napokat kell várni. A hírek szerint a felek pénteken csaptak egymás tenyerébe, a megállapodás értelmében Mancini további három évig kötelezi el magát a milánói kék-feketékhez.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthewpamer
jót nevettem 😄😄😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

ForzaInter
Morattinak elege van Mancinibõl és Erikssont akarja!

Massimo Moratti, az olasz Internazionale elnöke megelégelte Roberto Mancini állandó visszautasítását a szerzõdéshosszabbítással kapcsolatban, s eltökélte, hogy új tréner után néz a következõ idényre! Elsõszámú jelöltje a posztra a svéd Sven Goran Eriksson. A hírek szerint a felek már tárgyalásokat kezdtek a közös munkával kapcsolatban és szóbeli megállapodásra is jutottak már.
- Õ egy kiemelkedõ edzõ! - mondta Moratti. Boldog volnék, ha õ venné át a csapatot!

Hát elég kacsaszagú hír, remélem.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Ez hivatalos! Nyitva a San Siro! Telt ház lehet a milánói rangadón!

Az Olasz Labdarúgó Liga mai döntése értelmében kinyit a San Siro-stadion, így az Inter-Milan rangadón 67.500 nézõ lehet jelen. A szabály szerint minden alsó szektor elsõ három szektorát lezárják. A székeket is ez alapján számozták a stadionban. Ezentúl a stadiontúrán részvevõknek egy ingyenes üdítõitalt ad a stadion üzemeltetõje.

Király kész van minden jöhetnek a szurkolók!

Yo, Bitch!

Matthewpamer
😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
az jó😊))

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
<#eljen><#eljen><#eljen>

Yo, Bitch!

Filkor megint a felnõtt csapattal készûl!

Lombardini
Na jó napot mindenkinek! Nagy ma itt a csönd.

Lombardini
Ettõl vannak jobb oldalak is. Lásd a www.goalzz.com vagy a www.goalslive.com. Ezek gyorsabbak, pontosabbak és design-osabbak is.

bestGP
www.livescore.com

hüje vagy hamán szép nem!4

LasCar16
közel van az a márc 11. esélytelenek nyugalma velünk van-.-

#acm

Lombardini
Mi a helyzet a Meazza stadionnal? Csak mert a Milan meccsén több mint 60 ezer ember van illetve annyian mehetnek be. Akkor ezek szerint megint egy csomó dolgot megcsináltak amelyek hiányosságként szerepeltek eddig. Ez azért is jó hír mert így akkor mire jön a derbi akár helyre is állhat minden.

ForzaInter
Már megint ezzel a tiszta bajnoksággal jösz te is<#falbav> Milan azért ha télen már jól erõsített, de ott nem csak az a baj hogy nem erõsítettek jól Zombori is mondta a sport tv-n hogy cszínüleg mentális gondok lehetttek mert már jók vagytok😛

Yo, Bitch!

gratulálok a gyõzelemhez.sajnos most ti vagytok a legjobbak olaszországban.Idén nem botlotok annyit a kicsik ellen mint eddigés ez nem a pontlevonás oka.Lassan jövünk ki mi is a gödörbõl.A Milannal szerintem se a 8 pont volt olyan megrázó inkább az erõsítés hiánya volt a gond.Bízom benne hogy jövõre jól erõsít a Milan és egy jó és TISZTA olasz bajnokságot láthatunk.

ForzaInter
Jaja most mink vagyunk a legjobbak és kész, nem tudják elviselni.

Yo, Bitch!

Lombardini
Ne is törõdj vele.Én már megszoktam. A világon szinte mindenki ellenünk van, de már magasról teszek rá.

Lombardini

Lombardini

ForzaInter
Így igaz! Én egyszer ezt mondtam el az Olasz foci szerelemseinek topikban erre nagy flém keletkezett belõle és kaptam 2 büntipontot.

Yo, Bitch!

Lombardini
Egyébként itt megtekinthetõ az összes gól: Catania-Inter

Lombardini
Pazar játékunk volt ma is. Ez a csapat nagyon jó. Nem kell ezt a calciopolival magyarázni.Abban egyetértek, hogy adott könnyebséget a dolog, de azért ez semmit nem von le a csapat érdemeibõl és abból, hogy ez valóban egy igazi CSAPAT most. Nem beszélve arról, hogy a súlyosabban büntetett Fiorentina képes volt megrázni magát és lám milyen jól hozzák az eredményeket, de a Milan az enyhébb büntetéstõl összezuhant. Ami persze az én szabad véleményem szerint nem köthetõ össze a büntetéssel. Nem a calciopoli miatt olyan a Milan amilyen, és nem véletlenül van 30 pontos különbség a két milánói csapat között. Itt más bajok vannak. Abban egyetértek a kétkedõkkel, hogy jövõre egész más lesz a bajnokság, de azt továbbra sem tudom elfogadni és kategórikusan ELUTASÍTOM, hogy az Inter csak azért jó mert stb.stb.stb.

Lombardini
Köszönjük a gratulációt. Jó kis meccs lesz a derbi szerintem is, de az esélyesek erõsen mi vagyunk. De majd március 11.-én elválik. 😉

mellesleg:

VICENZA 0-2 INTER (HT: 0-0)

Scorers: Andreolli 63, Filkor (pen) 66.

majd valaki felébreszt -.-

LasCar16
hát asszem nekünk kell megtörni ezt a nagy sorozatot^^ grat amúgy

#acm

egész jó volt a meccs, nem volt semmi extra a 7 gólon kívûl 😛

kicsit sajnálom azt a 2 bekapott gólt, de GRAT A CSAPATNAK 😊

fsgh
2-5... na ez nemsemmi meccs volt a hótunalom 0-1 után😄D

ForzaInter
Vége 5-2-re nyertünk a 2 félidõben parádéztunk gólesó volt megvan a 17 gyõzelem is zsinórban, nagyon nagy grat a csapatnak<#worship><#worship>

Yo, Bitch!

attól még látom sima meccs..

Lombardini
Örömfoci, gólparádé, fieszta!<#bee1><#nyes><#taps> Kár a két kapott gólért.

Már csak adrinak kellene betalálnia

Lombardini
Potyognak a gólok a második félidõben az már tény.5:2 Cruz révén. 😊

fsgh
MICSODA MECCS!!!!!!!

2-5 😄DDDDDD

ForzaInter
Cruz gól 5-2😄D

Yo, Bitch!

4-2?jó kis meccs lehet én liga kupa döntõt nézek ó,mennyi van még a meccsbõl?amugy sztem sima gyõzelem lesz!