34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#13539 Kerlon-ak kötöttünk "állítólag" vmi előszerződést... -
#13538 "A meccsre mint mindig, most is csak 18 játékost lehet nevezni. Annak hogy mégis több olyan játékos is elutazik, akik szinte biztosan nem lép pályára igen "prózai" oka van: a csapatot ugyanis Vatikánban pápai audiencián fogadja XVI. Benedek pápa."
lol -
#13537 Csesza! Te is mész holnap érettségizni angolból...Gondolom Te is korán kelsz...
Kérdés, Te megnézed az este 9-kor kezdődő Inter kupameccset a tv-ben?:D -
#13536 Cordoba is, biztos kirándulást szervez Mancini romában:d
32 játékos:d -
#13535 SAMUEL a keretben!!:ooo felépült? Szükség lenne rá a Siena ellen...
Dacourt és Figo is sérült volt nem? ők is felépültek már?:o -
Csesza #13534 gondolom annak ellenére, hogy otthon csak egy 0-0-t játszottunk, tartalékosabb lesz a csapat a hétvége miatt, akár a Siena-val játszunk, akánem, mert elvileg bajnok avatás van tervbe véve
Toldo sztem biztos a kapuban, remélhetőleg ezen a meccsen Suazo és Jimenez is lehetőséget kap + a fél karomat rátenném, hogy 1-2 "utánpótlás" pléya is benn lesz a kezdőben -
Csesza #13533 lehet válogatni holnapra :D
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 40 Ivan Fatic, 47 Marco Filippini.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 28 Maniche, 30 Pelé, 31 Cesar, 36 Francesco Bolzoni, 43 Daniele Pedrelli.
Strikers: 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo, 45 Mario Balotelli, 50 Luca Siligardi. -
Csesza #13532 thx :) -
#13531 -
Csesza #13530 nálunk eddig sem Mancs igazolt, hanem Moratti, ez itt a gond... -
#13529 remélem ez előrejelzi Mancini távozását...Nem vették volna meg ennyiért ha ilyen szerepet szánnának neki mint most Mancs -
#13528 megért ennyit, mikor jáccot akkor jó volt, csak Mancin nagyon mellőzi mostanában inkább az impotens Stankot jáccatja irányító poszton, tegnap meg Manichet aki védekező középályás... remélem több lehetőséget fog kapni a jövőben, mert nagyon jó játékos. -
Csesza #13527 nem volt valami olcsó, ahhoz képest, hogy Serie C-s klub játékosa :O
bár örülök, hogy leigazoltuk, csak több lehetősget kéne neki adni -
#13526 itt -
Csesza #13525 :O
tucc adni linkt? -
#13524 amugy leigazoltuk Jimenezt... -
#13523 - -
#13522 Így nézegetve az angol érettségiket tényleg nem annyira nehéz de azért nem akarok hulla fáradtan beszédelegni 8 órára:D(mint ahogy általában szoktam ha iskolába megyek...:D) -
Csesza #13521 jolvan, de te a matekban meg az ilyen szarokban asszem király voltál?! :DDddd -
#13520 ja de utólag mondom, bízz a tapasztaltban :D 4,6os átlagom lett azt érettségi napján kezdtem el tanulni a világháborút :D -
Csesza #13519 te sem úgy álltál hozzá sztem kedves Mátyás, hogy lófasz lesz :D
amúgy én tuti megnézem :P -
#13518 jajj haggyad már az érettségit :D az lowfasz
majd ha vizsgáid lesznek az lesz a valami -
#13517 jó lenne megnézni:S
(Csütörtökön 8kor érettségizem...:S) -
Csesza #13516 köv. meccsünket a Lazio ellen (olasz kupa visszavágó(0-0)) közvetíti a Sport2
szerda 21:00 -
Csesza #13515 grat nekik
szép lett volna a Milan ellen bajnoki címet szerezni, de majd akkor a köv. meccsen több saját szurkoló előtt
INTER - SIENA -
#13514 nem osztot nem szorzot ez a meccs már, de azért jó lett volna megnyerni, de mindegy, jobb volt Milan grat nekik. -
daviddavid #13513 2-1 CRUZ -
#13512 [Uhri Gheller uthódja? :DDDDDD Áh szhinpad a tied! :D] -
#13511 jós vagyok... mánis-mario csere van -
#13510 2-0...
bazz...Szánalom ez a játék...
Manichet le S.Mariot be!!! -
Csesza #13509 Toldo, J. Cesar – Maicon, Materazzi, Chivu, Maxwell, Burdisso, Rivas – Zanetti, Cambiasso, Vieira, Stankovic, Jimenez, Maniche, Solari, Pelé – Crúz, Crespo, Suazo, Balotelli
így kéne, de sosem úgy állunk fel ahogy kéne :S
J.Cesar
Maicon-Mátrix-Rivas-Chivu
Zanetti-Vieira-Cambiasso
Jimenez
Suazo - Mario -
#13508 jó msot mit vársz mit mondjanak? azt hogy igen Mancinit ki lesz rugva, és jön Mourinho? alap hogy nem ezt mondják csak ködösítenek... majd meglátjuk amugy mi lesz, nyáron minden eldől, de ha nem jön Mourinho akkor maradjon Mancini. -
#13507 Nee marad Mancini -
#13506 A Gazetta szerint az alábbi kezdők lesznek vasárnap délután:
INTER: Cesar - Maicon, Chivu, Mataerzzi, Maxwell - Vieira, Cambiasso, Zanetti - Stankvic - Crespo, Crúz
MILAN: Kalac - Bonera, Nesta, Kaladze, Favalli - Ambrosini, Pirlo, Gattuso - Kaka, Seedrof - Inzaghi -
Csesza #13505 kössz, nem is figyeltem xd -
elfelejtettem a logokat kicserélni, most remélem jolett -
Csesza #13503 AC Milan
Disqualified: -
Cautioned: Cafù, Favalli, Gattuso, Nesta, Oddo, Pirlo.
FC Internazionale
Disqualified: -
Cautioned: Balotelli, Burdisso, Cambiasso, Cordoba, Figo, Jimenez, Julio Cesar, Maicon, Stankovic. -
Csesza #13502 -
#13501 elbasztam bocsánat, mindjárt javítom -