FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
ne rágódjatok, utcahosszal vezetitek a bajnokságot

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Matthewpamer
nyugi, csak savanyú a szõlõ

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Tudod hogy milyen idegesítõ vagy?-.-

Lehet még jól is jött ez a döntetlen,legalább észhez kap a csapat hogy nem csak nyerni tudnak és legközelebb nagyobb lesz a hajtás.

bestGP
a szép álom nem ért véget, csak egy kis rossz álom is becsuszott.
veretlenek vagyunk, és ha ez megmarad a bajnokság végéig, na az lesz az istenfeletti 😄

hüje vagy hamán szép nem!4

Lombardini
Ne is álmodj róla. Láttam ma a Milan meccsét. Hát öregem ezzel a játékkal nem sok keresnivalótok lesz ellenünk.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

LasCar16
azért kár h. nem mi szakítottuk meg a szériátokat😛...nem lesz egy boldog márcuisotok^^ majd a BL és a derby^^ viszlát-.-

#acm

Lombardini
Hát fájó egy kicsit, hogy véget ért ez a szép sorozat amit produkáltunk. Ami vígasztalhat minket az az, hogy több mint 30 mérkõzés óta veretlenek vagyunk, és toronymagasan vezetjük a bajnokságot. Persze remélem az a tény, hogy egy szép sorozat megszakadt és , hogy egy szép álom ezzel végetért, még nem fogja visszavetni a csapatot, és hozzuk azért a jó formát továbbra is. Kemény ez így három-négy naponta.Aki ezek után is azt mondja, hogy milyen könnyü az Inter helyzete, meg, hogy így könnyü bajnokságot nyerni az nem is ért az olasz focihoz.Fel a fejjel, elõre kell nézni!

NON MOLLARE MAI!
FORZA INTER

Lombardini
Persze magunkat is hibáztathatjuk,mert az elsõ félidõt elszúrtuk nagyon. De a bíró elvett minimum két büntetõt tõlünk, Mottát ki kellett volna állítania és olyanokat nézett el az Udinesenek, gondolok itt többek között De Sanctis érdekes mûesését a végén, ami felháborító.

Lombardini
Szemét köcsög bíró! Az ilyen miért vezet meccset?? Simán az Inter ellen fújt! Szétvet az ideg!

fsgh
<#shakehead><#shakehead><#sir><#sir>

a bíró meg egy vicc volt

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
hmmm még 3 perc...Udinesétõl udineséig tartó gyõzelmi sorozat. Ez se rossz de azért ez a döntetlen fáj...fõleg a bíro miatt...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
nincs lendület a játékunkban a gól óta:S pedig de szép is lenne 2-1...:S

fsgh
CCCCRREEESSSSSSPPPOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fsgh
0-1.... innen nehéz lenne innen fordítan ez ellen az Udinse ellen...<#sir><#falbav>

Matthewpamer
ja nem elsõ 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
lol 0:1 ^^ meglesz az elsõ x

na csak nem megszakad a sorozat? 0-1 😮

fsgh
félidõ 0-0... nem játszunk rosszul de az Udinese nagyon jól védekezik...

nah én exit...

ijjjjj bazzzee

Córdoba, ahogy látom megint adja az élest, mint a Catania elleni meccsen :S

hidd el, én se bánnám 😊

de szvsz köze nem lesz az udineieknek hozzátok -.-

jah és a dallamokról jut eszembe, mégvan elég sok más is és meg is volt nekem csak kvára nemtom honnan szedtem le de ha majd meccs után megtalálom akkor majd tolok ide linkeket...

gabber_saviola
<#wave>
nah vezessetek már, mert nem kell még egy Udine is a nyakunkra 😄Ddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nem, elõszõr azt akartam írni és azt is írtam csak aztán javítottam is

nem tok olaszúl, de amikor benyögtem az olasz tanárnak hogy "básztá" akkor jöhetett a beírás :ASDSADasdasdsad

<#wave>

gabber_saviola
bastardo-t akartál írni szerintem :ASDasdasdasdas

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
de elég sokat van ez a "INTER, INTER, INTER" szal tuti ez dominál végig a tifosik repertoárjában 😊

nézem persze jah és hanggal :ASDasdasdasdasd

viszlát

ha tovább nézed a meccset és nem nyomod be a mute gombot akkor majd hallasz mást is 😊

pl. azt hogy BASTA PALERMoooo... 😄DD

Inter: 1 Toldo, 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 11 Grosso; 4 Zanetti, 16 Burdisso; 21 Solari; 7 Figo; 8 Ibrahimovic, 10 Adriano.
Subs: 12 Julio Cesar, 6 Maxwell, 25 Samuel, 15 Dacourt, 91 Mariano Gonzalez, 9 Cruz, 18 Crespo.
Coach: Roberto Mancini.

Udinese: 1 De Sanctis; 2 Zapata, 14 Natali, 6 Coda, 26 Motta; 8 Pinzi, 5 Obodo, 11 Muntari, 20 Dossena; 18 Asamoah, 10 Di Natale.
Subs: 70 Casazza, 82 Lukovic, 21 Zapotocny, 29 De Martino, 4 D'Agostino, 86 Siqueira, 15 Tiboni
Coach: Alberto Malesani.

Referee: Marco Bergonzi (Genoa).

gabber_saviola
császtok -.-
miért van egyfolytában az, hogy "INTER, INTER, INTER"
nincs valami dalammos ritmusa a tifosiknak? 😊

várom a válaszokat

<#taps><#wink><#wink>

Lombardini
No akkor hamarosan kezdõdik a meccs! Mindenkinek jó szurkolást!

FORZA INTER
FORZA NERAZZURRI

Lombardini
Meglesz a 18. gyõzelem és kész! Meg kell lennie! Amúgy az Udinese nem olyan jó idegenben. Legalábbis a statisztika szempotjából. Van 3 gyõzelmük, 3 döntetlenjük és 7 vereségük. Ez is bíztató lehet a mi szempontunkból. De nem szabad félválról venni a mai meccset, fõleg úgy, hogy most egy kicsit vékony a keret.

Szervusz Gábor, ne fogadj ellenünk és az x-ra nagy pénzben, mert könnyen bukhacc...

viszlát -.-

Matthewpamer
vagy a 18. gyõzelem 😉

fsgh
nem tartom elképzelhetetlennek a helyzetünk alapján...de én bízom a csapatban és megnyerjük^^

ForzaInter
Este verni kell az Udinesét!

FORZA INTER!!!!!

Yo, Bitch!

gabber_saviola
akkor jöhet a 3. x is 😛

fsgh
Chievo-Roma 2-2

^^

Palermo-Milan 0-0

nem mintha sokat számítana de xeltek nagyobb riválisaink😄

Matthewpamer
😄

Lombardini
Szép, Inter gyõzelmes, Udinese veréses napot kívánok! <#nyes>

Lombardini
Adri igyekszik, és akar,de én mégis inkább egyenlõre csereként számolnék vele.Nagyon jó Adri de ezzel a múlt heti húzásával megint egyet visszalépett.Sajnos.

fsgh
--------------Cesar-------------

Maicon--Burdisso--Materazzi--Grosso

Zanetti-------Dacourt------Solari

--------------Figo-------------

---------Adriano---Ibrahimovic----

Én Adrianoban több fantáziát látok most...ugys bizonyítani akar...

ForzaInter
JA.

Yo, Bitch!

õt se nagyon csipázom, de õ legalább csinál valamit a pályán 😊

ForzaInter
😄DD Meg Ibrát is nem? Nagyjából nekem is az a csapatom mint a tietek ezért le se írom.

Yo, Bitch!

akkor itt volt az ideje, hogy megtudd 😛

Lombardini
Én nem tudtam, hogy utálod. Nekem ez új.