34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Csesza
    :)
  • ForzaInter
    Egy TV-vel kevesebb

May. 12. 14:15 -Pisa- Tegnap miután Materazzi kihagyta a „scudetto 11-est”, egy pisai szurkoló kidobta a 28”-os színes TV készülékét a második emeleten lévő szobája ablakán. A készülék a San Benedetto utcában lévő társasház előterében landolt. A szurkolót veszélyeztetésért feljelentették a rendőrségen.

A hírt küldte: Youme

• ForzaInter
    jó előjel, bizakodjunk, csak azt nem tudom hogy lesz idegrendszrem végignézni a meccset:d Siena elleni uccsó fél órát igen nehezen bírtam idegekkel, jó hogy nem volt senki bent:d
  • Csesza
    azzal az edzővel, most rakta el 4-2re az Inter a primavera csapatukat :P
  • ForzaInter
    most olvastam énis nem rég, én se tudom most hogy ez jó vagy nem, bár utolsó fordulóban kirugjak edzőt az nem vmi jó... és Cúper nagyon tudja játékosokat tüzelni, szal nem tudom hogy fog ez hatni Parmára, egyébként Parma primavera edzője fog leüllni padra.
  • Csesza
    Az utolsó forduló előtt menesztették posztjáról Hector Cúpert, az olasz élvonalbeli Parma labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.

:O

nemtom, hogy ez most jó e vagy rossz nekünk?!
  • Csesza
    :ASDasdasdasdasd
  • limperatore
    :D:D pesten multkor kibasztak kidobok, mert nemtudtam magamról :D
  • Csesza
    nem is mond gecc :D fél6kor értem haza Paksról - Ladánybene koncert volt :D csúúúszás :DDDddd

matek legyen meg a 2es, többi meg jó lenne ha 3as lenne :)
  • limperatore
    :DDD nem kéne annyit innod

érettségi mien lett am?
  • Csesza
    jolvan nekem nincsen perpill ilyenre pénzem :D
  • limperatore
    én 8 rugot tettem h roma nyer catania ellen
  • Csesza
    *még ha :)
  • Csesza
    nem rakok a kedvenc csapatom ellen ha még nem is velük játszunk :)
  • limperatore
    minden pénzedet tedd fel tippmixen roma-ra :D
  • Csesza
    Cambiasso is lesérűlt, nem játszhat sem a Parma ellen sem a Roma ellen
  • Csesza
    nagyon jó, hogy nem láttam a meccset, legalább nem akkor basztam fel az agyam!!! :S:SSSSssss

hogy lehet ennyire egy áááá nemistudom milyen bagázs, megkaptuk az ajándék meccset és így elkúrták :CCCCccccc

Gratulálok a Roma-nak a bajnoki címhez, sehogysem verjük meg a Parma-t idegenben :C
  • daviddavid
    szerintem én sem fogom megnézni
  • ForzaInter
    ki nem, de talán jobban teszem ha meg se nézem... nem sok esélyt adok győzelemre... nem hinném hogy lenne idegrendszerem a meccsre...
  • limperatore
    én a hétfőtől
  • daviddavid
    én félek a vasárnaptól!:S
  • ForzaInter
    csatársor rendben van... Pelét kezdőbe? normális vagy???????? jó messzzire el zavarni hogy soha ne lássuk többet, katasztrófa aza gyerek, egy edzőnél nem jácot volna 2 meccsnél többet... csak Mancini balfasz ezért erőlteti, kb 2 jó meccse volt, az is olasz kupa volt, botrány az az ember, nem tudom mit látsz benne, talán te vagy egyedül aki nem zavarná el... középályára kell 3-4 ember, csatár nem nagyon max Crespo helyére vki, mert ő valószínű megy, védelembe sem lesz gond ha visszatér Samu és Cordoba, ez a tavaszi szezon egyértelműen Mancini hibája, nincs sajnos már szava neki az Internél... Pool elleni kiesés óta ez van, ott baszott el mindent.
  • fsgh
    ő legalább belőtte volna azt a 11est...
  • Tomy Lee
    Nekem tetszik a játéka és a stílusa.

Ezt ismeritek?:P
  • limperatore
    ibrát én is várom, ebben az évben már 1 akciógolt lőtt
  • Tomy Lee
    Azért tényleg hihetetlen,hogy Siena-t nem lehet legyűrni 1 ilyen tét meccsen.
    Nagyon várom már az átigazolási időszakot.Erősíteni kell itt új Player-ekkel sz.tem.
    Nem nyújtunk kiemelkedő teljesítményt jelenleg viszont nem rossz focit játszunk.
    Teknikás játékosaink vannak de némelyik tapasztalatlan sz.tem és itt kitérnék Mario-ra.Úgyvélem neki cserének kellene lennie nempedig kezdőben játszatni.Cruz-tol sem vagyok elájulva mondjuk sosem voltam:)
    Én természetesen Ibra-t várom vissza,Suazo-t mellé,Crespo-t hát nem is tudom talán cserének még jó lenne egy szezonra:S,Drogba kellene ha beteljesülnek a hírek vagy Diego-t,jó lenne az a bizonyos 3 Olasz közül ha megkaparítanánk kettőt(Aquilani-t mindenképp).
    Védelemből Mati-t kivenni középpálya egyébként és a védelem megfelelő.
    Maniche-t visszaadni,Pelé-t kezdőbe de én a csatársort nagyon megváltoztatnám:)
  • limperatore
    jövőhétre 15 eurot teszek roma győzelemre :D v bajnoki cím v pénzt nyerke :)
  • fsgh
    molst értem haza...hát jó hogy nem láttam ezt a meccset...a jó büdös kurv@ élet b@ssza meg!!!!!!Hát mi a f@xért nem lehet megnyerni 1 meccset???????
    áhh
  • ForzaInter
    nem mátrix az egész csapat
  • Nani17
    Matrix cseszerintette el :S szal ne Piero-ra haragudj :P végzi a dolgát :D
  • ForzaInter
    nem csztetem del pierot mindig is tiszteltem, most se írtam semmi rosszat róla.
  • Forza Italia
    del piero a gólkirályi címre hajt és neki ez a gól jol jött. Amúgy meg az inter magának köszönheti. Inkább ti is a csapatot meg materazzit csesztesétek ne del pierot
  • ForzaInter
    ha ő nem lő gólt kiesik a parma... és egy tétnéküli meccsre odamenni parmába ahol cuper az edző az megint más ha ugy megyünk oda hogy még van esélyük bentmaradásra.... leht öürülni juvésok, járjatok örömtáncot...
  • Forza Italia
    nem a del piero döntötte el... az ajándék 11 est kellene belőni. ennyi
  • ForzaInter
    ezt nem hiszem el istenem:@@@@@@@@@@@@vvvvvvvvvvvvvvv
    mér kell minden gól után leállni????????? mehetünk a pokolba del piero eldöntötte bajnoki címét ugy érzem........ bajnok roma, rajtunk röhög az egész világ......
  • bubu13
    Izgalmassá tettük a bajnokságot...
  • Nani17
    5x-6x megnyerhettük volna a meccset,engem kiábrándított ez az Inter ma..remélem az utcsó körben meglesz a bajnoki cím!
  • Count Adyn
    Nah izgi lesz az uccsó forduló^^
  • Nani17
    +4perc imádkozzunk :D
  • WuFraZselic
    hát ezt nem hiszem el... kapunk egy ajándék büntit és kihagyjuk, közben meg az első 15 percben eldönthettük volna a meccset kb 3-4 góllal
    na gyerünk srácok, 6-7 perc alatt bekell vágni azt az 1et, és megvagyunk!