FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ha észrevetted volna én mindig így írom, már csak ezért is...
én mondjuk beválalnék még1 xet ha továbbjutunk a blben
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
nah mind1, mi ezeket látatlanba nem tudjuk elõre megjelenzni, majd minden kiderûl
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
mert dacourt egyedül nem sokat ér...
Livorno:
nem tudom hogy neten nézzem az eredményt vagy várjam meg a felvételt...
(egy ötlet...aki neten követi majd az a meccsel kapcsolatos dolgokat spoilerbe irja már ok?)
inkább arról beszéljünk hogy szerintetek kik kezdjenek a Livorno ellen(figyelembe véve azt is hogy sorsdöntõ Valncia meccs jön rá 3 nappal)
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
J.Cesar
Maicon Samuel Cordoba Grosso
Dacourt
Stankovic Solari
Figo
Cruz Ibrahimovic
VALENCIA
J.Cesar
Maicon Burdisso Materazzi Maxwel
Solari Dacourt Cambiasso
Stankovic
Crespo Ibrahimovic
APPIANO GENTILE - Roberto Mancini has named a 24-player squad for the upcoming league and cup games against Livorno and Valencia:
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni, 79 Fabian Carini.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.
Midielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba, 99 Lampros Choutos.
(azért van benne ennyi játékos mert Livornoból kapásból Valenciába utazik a csapat...meghát az nem tesz rosszat a közérzetüknek ha együtt a csapat😊 )
FORZA INTER!
tegyél az ellen, hogy ne legyen pangás...
attól, hogy beírsz, hogy mi ez a pangás nem fog pörögni a topik
ennyi erõvel te is tehetnél ez ellen 😊
Iskola volt,vazze<#rolleyes>#rolleyes><#wow2>#wow2>
#8310: Csesza ezt neked tudni kéne😄DD Még amugy errõl nem halottam.
Yo, Bitch!
az internek a skót bajnokságban nem lenne ilyen kerete.
teljesen más, a Celtic a saját hazája bajnokságában hasonló max kicsit jobb kerettel játszik, mint a top skót csapatok, pl. Rangers
tehát az így is hatalmas szó
annak ellenére hogy én errõl nem is halottam
Yo, Bitch!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Yo, Bitch!
akkor is kötelességünk lett volna megverni az Udinese-t fõleg hazai pályán
de mint mondtam volt, ez még akár jól is jöhet a mentalitás szempontjából...
a MINK szót emeltem ki...
"de így is MINK tartjuk az európai csúcsot" <#szomoru1>#szomoru1><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Yo, Bitch!