FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemmondod?! ez a (j vs. ly) itt az esgén nagy forradalom

és ha észrevetted volna én mindig így írom, már csak ezért is...

Lombardini
A muszáj az pontos "j" <#vigyor><#crazya>

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

fsgh
jaja

én mondjuk beválalnék még1 xet ha továbbjutunk a blben

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

hát de nem is volt annyira hasznos a védekezésben, mint ha a támadásokat kellene építenie 😊

nah mind1, mi ezeket látatlanba nem tudjuk elõre megjelenzni, majd minden kiderûl

fsgh
pedig már volt 1x 2x olyan szerepkörben😊 az hogy néha feljön lõni egy kapufát az mellékes😄😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

õ nem az a fajta játékos akinek azt mondod, hogy ne nagyon támadj, inkább húzódj vissza és a védekezésre koncentrálj 😊

fsgh
Stankovic se támadna annyira elõre...

szvsz a livorno elleni keretednél nem valami nagy a középpályás védelem 😊

mert dacourt egyedül nem sokat ér...

fsgh
huhh Zanettit kifelejtettem:S akkor egy kis jav: Solari helyére õt tenném...

jah tényleg, a szokásos 😞

engem ne csitítgass gecie :ASDasdsadasdsdas

Livorno:
Cesar

Maicon Mátrix Samuel Grosso

Stanko Zanetti Dacourt Solari

Ibra Recoba

fsgh
most nézem nem élõben adja 18:00kor a soprt1 holnap a meccsünket hisz a mi meccsünk 15:00-kor lesz:SSS

nem tudom hogy neten nézzem az eredményt vagy várjam meg a felvételt...

(egy ötlet...aki neten követi majd az a meccsel kapcsolatos dolgokat spoilerbe irja már ok?)

fsgh
psssszzzzz

inkább arról beszéljünk hogy szerintetek kik kezdjenek a Livorno ellen(figyelembe véve azt is hogy sorsdöntõ Valncia meccs jön rá 3 nappal)

addig muszály többszõr beírnom, amíg folyamat visszakérdezel...

Lombardini
Most ezt még hányszor írod be? Most oktatást tartasz nekem vagy mi? Csak, hogy tudjam. Egy ártatlan poén volt, de már elmentünk egy másik irányba ezzel. Na mindegy hagyjuk.

fsgh
ezek alapján a kezdõcsapataim:

LIVORO

J.Cesar

Maicon Samuel Cordoba Grosso

Dacourt

Stankovic Solari

Figo

Cruz Ibrahimovic

VALENCIA

J.Cesar

Maicon Burdisso Materazzi Maxwel

Solari Dacourt Cambiasso

Stankovic

Crespo Ibrahimovic

fsgh
itt az Óriási keret a Livorno ellen

APPIANO GENTILE - Roberto Mancini has named a 24-player squad for the upcoming league and cup games against Livorno and Valencia:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni, 79 Fabian Carini.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.

Midielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba, 99 Lampros Choutos.

(azért van benne ennyi játékos mert Livornoból kapásból Valenciába utazik a csapat...meghát az nem tesz rosszat a közérzetüknek ha együtt a csapat😊 )

FORZA INTER!

Nem tudom mi köze van a roflnak a röfögéshez,de ez már off...

<#idiota><#idiota><#idiota>

tegyél az ellen, hogy ne legyen pangás...

attól, hogy beírsz, hogy mi ez a pangás nem fog pörögni a topik

Lombardini
Ne röfögj! <#awink><#nyes>

ROFl<#gonosz1>

Lombardini
Mi ellen legyek?

de mondjuk attól, hogy napont beírsz egy ilyen hsz-t kezdésnek, hogy miért van pangás, attól nem fog pörögni a topik...

ennyi erõvel te is tehetnél ez ellen 😊

Lombardini
Te szegény. Majd visszasírod te még a sulit. 😛 Én dolgozom reggel 8.30-tól este 17.30-ig, és szombaton is nyomom 8.00-tól 12.00-ig.

ForzaInter
Hát az sajna.

Yo, Bitch!

Milyen alvásról zagyválsz itt?
Iskola volt,vazze<#rolleyes><#wow2>

fsgh
márakinek😛

mert vszeg suli van? 😊

Lombardini
Miért alszik a banda? <#rolleyes><#lookaround>

Lombardini
Ja jó.<#wink>

nem esett senki senkinek, csak közölve lettek az idegesítõ dolgok és a tények, amihez talán tudja majd tartani magát az az ember aki magára veszi...

Lombardini
Hát amin most vitáztok az bezony tökre felesleges. Ne csináljátok már gyerekek. Most nem kell egymásnak esni ilyen kis piszlicsáré ügyek miatt.

túl sokat visszelsz -.-

ForzaInter
Csak mondtam hogy ennyit nyertek.

Yo, Bitch!

és ez hol volt szted kérdés? egy szval is mondtam, hogy az Inter vagy bármelyik más csapat a csúcstartó?

ForzaInter
Jó csak viccbõl mondtam hogy megnyernénk ott minden meccset. 25 meccset nyert egyébként a Celtic ott.

#8310: Csesza ezt neked tudni kéne😄DD Még amugy errõl nem halottam.

Yo, Bitch!

fsgh
el vagytok tévedve...a FERENCVÁROS tartja 32 gyõzelemmel...tegnap mutatták a sport1-en... mondták hogy küldik is az olasz lapokhoz mert azt nem vették bele...

nincsen ha...

az internek a skót bajnokságban nem lenne ilyen kerete.

teljesen más, a Celtic a saját hazája bajnokságában hasonló max kicsit jobb kerettel játszik, mint a top skót csapatok, pl. Rangers
tehát az így is hatalmas szó

annak ellenére hogy én errõl nem is halottam

ForzaInter
De õk tartják, de top bajnokságokban az Inter, mondjuk a Skót bajnokságban minden meccset nyernénk sztem😄D

Yo, Bitch!

vmvr
nem a Celtic tartja? huszon akárhány gyõzelemmel sorozatban

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

ForzaInter
Jaja. Remélem a Valenciat verni fogjuk de az egy naon nehéz meccs lesz de addig még a hétvégi bajnokin is túl kell lenni az sem lesz könnyû.

Yo, Bitch!

ez van.

akkor is kötelességünk lett volna megverni az Udinese-t fõleg hazai pályán

de mint mondtam volt, ez még akár jól is jöhet a mentalitás szempontjából...

ForzaInter
Ja értem, de a bíró néha olyanokat ítélt hogy...

Yo, Bitch!

nem azon -.-

a MINK szót emeltem ki...

ForzaInter
Azon is sztem. Mért nem????

Yo, Bitch!

nem a bírón múlt az, hogy nyerünk e vagy nem...

"de így is MINK tartjuk az európai csúcsot" <#szomoru1><#idiota><#idiota>

ForzaInter
Jó elnézést de az a bíró egy nagy vicc volt....

Yo, Bitch!

gabber_saviola
csúnya beszéd nem megoldás

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
Buzi bíró tiszta csira volt, de a kövi meccsen nyerni kell, egyszer mindenkinek megszakad a nagy sorozata most meg szakadt de így is mink tartjuk az európai csúcsot örökké nem lehet nyerni,bajnokságot meg kell nyerni!

Yo, Bitch!

sajnálom, hogy nem tudtunk nyerni, de remélen ez miatt a köv. meccsen jobban hajt majd a csapat, a bíró mondjuk egy vicc volt de nem ezen múlt a meccs...