FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a livescore tévesen írta
Imikém lassan sokkal több .... lesz a kommentedben, mint betü 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Maicont kiálították a 85.percebn második sárgája miatt...de Mátrixot nem...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
(Ascoli - Roma 1-1 😛PP)
Egyébként a csapat nem volt valami meggyõzõ, de majd kedden megmutatjuk a világnak!
Forza Inter!
én ugy láttam hogy Zanetti és õt is mutatták után 😊
21' IBRACADABRA!!!! Zlatan's low free kick goes under the Livorno wall and into the bottom left corner.
Forza Inter!
Livorno - Inter
1-2
g.: Lucarelli ill. Cruz, J.Zanetti
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
nagyon nyom a livorno
Mancini piros
Forza Inter!
mákos de megvan 😊
Forza Inter!
Maicon be
1-1
szép Lucarelli szabadrúság
ez már kellemesebb <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Livorno-Inter: Le probabili formazioni
Queste le probabili formazioni di Livorno ed Inter, in campo alle ore 15 allo stadio "Armando Picchi":
LIVORNO (3-5-1-1): Amelia; Grandoni, Rezaei, Galante; Balleri, Morrone, Passoni, Filippini, Pasquale; Fiore; Lucarelli.
Allenatore: Arrigoni
INTER (4-3-2-1): Julio Cesar; Burdisso, Cordoba, Samuel, Grosso; Solari, Dacourt, Maxwell; Stankovic Mariano Gonzalez; Cruz. Allenatore: Mancini
Arbitro: Morganti
(A)
befigyeljük
https://www.facebook.com/ferfiklubb/