FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lombardini

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Lombardini

Lombardini

Lombardini

Lombardini
Nagy nap a mai! Én már nagyon izgulok. A meccsen jár az eszem már. Nem tudom mi lesz. De gyõzni kell!!

FORZA INTER

Lombardini
Roberto Mancini a mai sajtótájékoztatón elmondta, hogy a brazil csatár sérülése komolyabb, mint azt gondolták. Így tehát nem kerül be a keretbe de, reméli, hogy a vasárnapi derbire felépül. Dacourt és Stankovic is jobban van de még nem tudta megmondani az edzõ, hogy kik fognak holnap játszani. Mancini szerint mindkét fél a gyõzelmet akarja majd megszerezni és a védelemben nagyon kell majd figyelni.

forrás: inter.hunsport.hu

fsgh
nem bíznak semmit a véletlenre gondolom...és egyetértek velük...egy ember élete szerintem fontosabb mint 1 idõpont...(Ronaldo amúgy is plusz kockázati tényezõ)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Lombardini
Furcsa a szövetség döntése. A mi Milan elleni meccsünket vasárnap délutánra tették át és a Roma-Udinese lesz este. Pedig Milánóban nem szokott a derbin balhé lenni.

ForzaInter
Jó lenne kék feketében csak öreg már sajna.

Yo, Bitch!

Lombardini
Én is erre gondoltam bevallom.Pedig amúgy jó lenne.

Nem kellene,talán ha pár évvel fiatalabb lenne,de mivel már túl van a 30-on nem érezném jó igazolásnak.

Lombardini
Lucarelli: Ibrahimovic jobb mint Van Basten!

A Livorno hõse, Cristiano Lucarelli szerint Ibrahimovic jobb játékos, mint a holland legenda, Marco van Basten.

A Livorno vereséget szenvedett az Intertõl köszönhetõen az Inter csatára, Zlatan Ibrahimovic ötcsillagos teljesítményének. „Mi mind van Basten varázslatán nõttünk fel, és Ibrahimovic nagyon emlékeztet rá” –szólalt meg Lucarelli.
„Az igazi értékérõl beszélek. Talán van Basten pontosabb volt a kapu elött, de Ibra zsenialításának nincs ellenfele. Õ látványosabb, mint van Basten – egy klasszikus vadállat kápráztató lábakkal. Õ egy fenomén. Miközben csinálja a trükkjeit, én a fejemet karmolom, és azon gondolkozom, hogy õ nincs-e genetikailag módosítva”- viccelõdött Lucarelli, majd megszólalt a saját jövõjérõl is: „Úgy érzem, hogy eljött a pillanat, mikor egy nagyobb klubba igazoljak. Még soha nem éreztem magam ilyen jól a szezon alatt, pedig 18 nap alatt lejátszott 7 játék után kicsit fáradt vagyok.”

Nos jövõre egy csatár biztos, hogy távozni fog, milyen lenne õ esetleg kék-feketében?
<#whatever>

Lombardini
Akkor nézz csak ide: MILAN DERBY AT 15:00 ON SUNDAY 11 MARCH

Nem írok hülyeséget.

fsgh
nem baj😛 legyünk telhetetlenek😛

amúy nálam ált nem müködnek ezek a neten nézések...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

így is talán az összes csapat közûl az inter meccseit adja legtöbbször a tv

ott van a net, ott is tod nézni?! 😊

fsgh
bexarok... Derby utáni hétvégén 4 élõ meccset ad a tv és az Intert nem😞

fsgh
20:15 Labdarúgás Fogadás az eseményre
Olasz bajnokság, 28. forduló, Internazionale-Milan (élõ)

Lombardini
Hát igencsak szokatlan idõpontra tették a derbit. 15.00-kor lesz Vasárnap. <#whatever>

ha így folytatja akkor sztem meglehet, de nem ez az elsõdleges célpont 😊

fsgh
16 Totti F. (Rom)
15 Toni L. (Fio)
14 Bianchi R. (Reg)
12 Ibrahimovic Z. (Int)
Mutu A. (Fio)
Rocchi T. (Laz)
Spinesi G. (Cat)
11 Lucarelli C. (Liv)
Rigano' C. (Mes)
10 Budan I. (Par)
Doni C. (Ata)
Iaquinta V. (Udi)
Quagliarella F. (Sam)
9 Crespo H. (Int)

Jó lenne ha Ibra nyerne...😊

Spanyolországi edzés a Levante stadionjában:

Nyugodjék békében.

fsgh
Zlatan Ibrahimovic biztos benne, hogy csapata az olasz Internazionale továbbjut a Bajnokok Ligája negyeddöntõjébe a Valencia ellen.

Az elsõ mérkõzésen az Inter 2-2-öt játszott hazai pályán.

Zlatan a tegnapi Livorno elleni mérkõzésen is betalált a második félidõben, és az Inter ezzel a találattal nyerte meg a mérkõzést 2-1-re.

"Jól játszottam, de ez az egész csapatról elmondható" -nyilatkozta Zlatan a meccs után- "A legfontosabb hogy megszereztük a három pontot."

"Most már mindenki a Valenciai meccsre figyel. A mi kezünkben van a meccs, ha elveszítjük az a mi felelõsségünk. Nyerni utazunk Valenciába!"

Forrás: http://www.eurosport.com

Lombardini
Igen, gratula a csapatnak!<#taps>

ForzaInter
Nyugodjék békében!

Yo, Bitch!

fsgh
PRIMAVERA DERBY: INTER 4-2 AC MILAN

3. gól Filkor szögletébõl született...😊

fsgh
<#sir><#sir>

Lombardini
Tegnap 81 éves korában elhunyt az Inter egykori legendás csatára Benito 'Veleno' Lorenzi. Nyugodjon békében! 😞

sztem a múlt béli bl szerepléseinkre gondolt, legalábbis én arra 😊

Lombardini
Nem is akármilyen.

Per pillanat vezet a Valencia a Celta Vigo ellen. Õk is gyõzelemmel kívánnak hangolni a keddi meccsre.

Attól függ hogy milyen múltra gondolsz,mert legutóbbi Valencia-Inter pozitív elõzmény.

fsgh
én se nagyon bízom...(jobb félni mint megijedni alapon meg a múlt alapjain..:S)

megmondom õszintén, én sem nagyon bízok már a továbbjutásban, az elõzmények és az átlagos bl formánk alapján....

de remélem nem lesz igazam és idegenben elrakjuk a Valencia-t 😊

Lombardini
Ez még viccnek is rossz. Remélem nem így lesz.

fsgh
igen én is erre gondoltam..idén nagyon jók vagyunk de sok a hiányzó és fáradtak is a fiuk...

Matthewpamer
ahogy ismerem a csapatot kiesünk egy 0:0-val ^^

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Lombardini
Hát érdekes egy meccs volt. Az elején totális motiválatlanságban szenvedett a csapatunk és a kapott gól után kezdett el megint játszani. Fáradtak ez látszik. A meccs embere egyértelmûen Ibrahimovic. Ha õ nincs ez a meccs nem lett volna meg. Egy gólpasz és egy gól, plusz hihetetlen magabiztos, szép és mesteri játék.

De ezt nem lehet sajna mindenkirõl elmondani. De a lényeg, hogy nyertünk! Viszont kegyetlenül nehéz mérkõzés vár ránk Valenciában. Iszonyúan nehéz lesz.

Matthewpamer
de maicon hiányozni fog az tutkó

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
Jó sokan lõttek már gót az Interben😊

(12) Z. Ibrahimovic
(9) H. Crespo
(5) M. Materazzi
(5) D. Stankovic
(4) Adriano
(4) J.R. Cruz
(3) E. Cambiasso
(3) W. Samuel
(2) N. Burdisso
(2) F. Grosso
(1) D. Maicon
(1) S.H. Solari
(1) P. Vieira
(1) J. Zanetti

fsgh
ha minden igaz Cambiasso már tud játszani a Milan ellen(remélem..) és akkor Zanetti bõven visszamehet védõnek...

Matthewpamer
hát ez nagyon jó hogy pont a milan ellen nem lesz maicon, meg mancini
.....

ForzaInter
Naon nagy lesz de csak akkor ha nyerünk mindkét meccsen.

Yo, Bitch!

fsgh
Március 6. | 20.30

Élõ:

Valencia – Internazionale

-------------------------------------------

20:15 Labdarúgás Olasz bajnokság, 28. forduló, Internazionale-Milan (élõ)

micsoda hét lesz😊FORZA INTER!😊

ForzaInter
Én is most nézem Ibra nagyon él mekkora passzt adot, grat a fiuknak szép volt.

Yo, Bitch!

fsgh
úúú most láttam Cruz Gólját...anyám...micsoda gól volt...Grosso Ibra cruz nagyon szépen összehozták...nincs meg valakinek gifben?

fsgh
Most nézem Stanko meglõtte a szokásos kapufáát😄DD eskü össze kéne számolni hányat lõtt már😛

fsgh
ja és ha veretlenül és 100 ponttal akarjuk megnyerni a bajnokságot akkor belefér még 3 döntetlen😉(és persze 0 vereség...)

fsgh
300 napja veretlen bajnokikon az Inter😊

fsgh
óóó hát mi sem sértõdnék meg érte😄DD

én inkább a BL-tõl félek...:S de bízom a csapatban...