34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    pedig bizony a Maicon,Stankovic ügyet klub egyik alkalmazottja nyilatkozta, szal lassan meg kell békélnünk azzal hogy mindekettő megy...
    Mourinho már nyilatkozott gazettának hogy alig várja hogy munkába állhasson.
  • Csesza
    nemhiszem, hogy Mourinho addig nagyon vagdalózna a nevekkel amíg nincs itt, nemhiszem, hogy ö olyan lenne...

Maicon tuti hogy marad, mert emléxem még Mourinha akarta elhozni első év végén az Interből a Chelsea-be és akkor még nem volt Maicon csúcsformában...

Lampard iszonyatosan nagy hülyeség, nem fogja elhagyni a Chelsea-t

D.Alves megy Barcelona-ba úgyis

Hleb-re elég nagy esély van, hogy jön

ha idejön Mourinho akkor sztem is jön Drogba...

Quaresma egyenlőre csak érdeklődés szinten megy, de jó lenne, mindenképp kell egy ilyen ember a csapatba

Deco meg ballépés lenne
  • Fabio Capello
    én mondtam hogy jöhet a full keretcsere... minek ide ilyen emberek, amúgyis elég jó a csapatotok
  • ForzaInter
    Mourinho listája, uj hír hogy Maicon és Stankovic Mancini távozásával már nem tartoznak az "érinthetetlenek" közé...

ne hogy nekem ide jöjjön alves, mikor maicon sokkal jobb, nem tom ennek mi értelme van...
  • Fabio Capello
    hátezt bebuktad :D

ha időben megnézed, akkor még várakozás nélkül húzhattad volna :P

(vagy válts ip-t :D)
  • fsgh
    Értem az aggályaidat a csapat szétszedéséről meg ilyenek de ez a mondat:
    "(sztárokkal könnyű eljutni a bl-negyeddöntőig, de ranieri anno max 3 sztárral jutott el odáig, na az teljesítmény.)" ezt nem értem...ez nem FM hogy mi a nagyobb kihívás:D Ha tud sok minőségi pléját hozni 1 csapathoz 1 edző, akkor nehogy már csak azért ne tegye mert akkor minden túl könnyű lenne:D
  • Csesza
    An error has occured:

You have requested http://rapidshare.com/files/118301171/profi.wmv (326 KB).

You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
    Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 60 minutes)

:D

(haggyjuk sztem)
  • limperatore
    lol :D:D
  • Fabio Capello
    hmm.. nekem gond nélkül megy

itt van rapidon a file
  • limperatore
    nekem se :|

szóval spamelsz?????
    :D:D
  • Csesza
    nem műxik :S
  • Fabio Capello
    Sry de ezt muszáj betennem, leestem a székről a röhögéstől

Az új csodakapus
  • Fabio Capello
    ámen :)
  • Csesza
    ám Morattipapát sem olyan fából faragták, hogy bárki ugráltathassa :P
  • Csesza
    :DDddd
  • Fabio Capello
    be akartam szerkeszteni de elfelejtettem hogy nem hiszem hogy moratti ellentmondana bármilyen igazolásnak, olyan fényesre fogja nyalni mourinho nemesebbik testrészét, hogy csak úgy csillog utána, mert ha nem így lesz akkor jön a jól bevált mourinho hiszti, és kezdődik minden előlről. szóval jó edző lehet nálatok, ha moratti képes lesz nemet mondani neki amikor az ikszedik húszmillás transzfert zsírozná le.

Zola meg az isten :) mindig öröm volt nézni a játékát, anno cm3-ban csak miatta voltam sokszor a chelseavel :D
  • Csesza
    én is bírtam a régi Chelsea-t, amikor még Zola meg Hasselbaink, Melchiot, Desailly és ilyenek voltak ott :)

remélem lesz annyi esze, hogy nem csesz szét egy bajnokcsapatot :)
  • Fabio Capello
    ez tény :)

de bennem sajnos élénken él az amikor mourinho átkerült a chelseabe, kényére kedvére leigazolt egy komplett csapatot, mert megtehette, és a régiek meg hol vannak most... másod-harmadosztályú klubokban a nagy része, kivéve persze a sztárok, ők maradhattak. Azóta nem szeretem a chelseat, mert amit mourinho csinált belőle, az már nem az a csapat amit én kedveltem (sztárokkal könnyű eljutni a bl-negyeddöntőig, de ranieri anno max 3 sztárral jutott el odáig, na az teljesítmény.)

szóval nemtom, majd meglátjuk mit hoz a jövő :)
  • Csesza
    tuti hoz 1-2 portugál edzőt, amivel még nem lenne gond mert ugy érzi, hogy velük volt és velük is lesz sikeres, csak ne essen túlzásokba

biztos, hogy könnyebben válogat a portugálok közűl hiszen azokat ismeri a legjobban, Deco ne jöjjön sztem se, én Quaresma-ra szavazok elég erősen :)

nézd meg, például ott van a Real edzője is, odakerült és hogyhogynem, hozott 3holland játékost, 1 németet, mindenki könnyebben válogat azok közül akiket ismer :)
  • Fabio Capello
    néplázadás lesz. főleg hogyha hozza a portugál bandát is meg a haverjait... egy klub vezetőedzőségének átvétele nem abból áll, hogy feltöltöm a keretet a favoritjaimmal, a régebbiekre meg teszek magasról szvsz. Pl Decora az elmúlt két évben mutatott teljesítménye alapján semmi szükségetek nincsen...
  • Csesza
    nem hiszem, hogy már sokat kell várni a hivatalos bejelentésig...
  • Csesza
    Mourinho már alig várja a munkát

A portugál szakember nagyon izgatottan várja milánói munkásságának kezdetét, az Inter új vezetőedzője változásokat vezet be az Inter felkészülésébe.

A La Gazzetta dello Sport megszólaltatta Jose Mourinhót, aki az olasz lapnak adott interjújában nem leplezte, hogy felfokozott hangulatban várja munkakezdését. A portugál edzőt nyolc hónapja rúgták ki a Chelsea-től, miután megromlott viszonya a klub tulajdonosával, Roman Abramoviccsal.

- Alig várom már a kezdést. Az első edzés napja csodálatos lesz. Nagyon fontos, hogy végre újra foglalkozhatok a játékkal, edzést vezényelhetek. Változtatni szeretnék a felkészülés tradicionális menetén – avatta be az olvasókat milánói terveibe Mourinho, akit hivatalosan még nem neveztek ki az Inter élére.
  • Csesza
    Inter: a milánóiak leigazolták a legnagyobb román tehetséget
    Négyéves szerződést írt alá az Internazionaléval Cristian Daminuta, a román futball egyik legnagyobb tehetsége.
    A 18 éves védekező középpályás a temesvári Politehnicától igazol Olaszországba.

Az U19-válogatott vezéregyénisége már 16 éves korában bemutatkozhatott a román élvonalban, a 2007-08-as szezonban pedig már rendszeresen játszott az UEFA-kupát kivívó első csapatban.NSO

:O
  • Csesza
    Már nem Mancini az Inter edzője

May. 28. 10:20 -MILANO- Tegnap délután Massimo Moratti és Roberto Mancini húsz perces beszélgetés folytattak melynek a végén bejelentették hogy mostantól már nem a marchei edző felel a szakmai munkáért az Internél. A legutóbbi három évben három bajnoki címet nyert Mancini tehát távozik, a helyére pedig a hírek szerint –mint az már korábban is nyílt titok volt– José Mourinho érkezik majd.
    A Moratti éra tizenkettedik edzőjének 2012-ig van élő szerződése de ez egy esetleges új munkahely esetén érvényét veszti. Mancini volt ezen időszak legtöbb ideig a helyén lévő vezetőedzője (4 év) és a legtöbb trófeát is ő gyűjtötte be (hetet). Moratti állítólag az igen rövid megbeszélést követően a ”Sajnálom, de el kell hogy küldjelek” mondattal búcsúztatta Mancinit aki annyit válaszolt csak hogy ”El kellett vagy el akartál? kérdéssel válaszolt neki. Innentől viszont senki sem nyilatkozott a dologról többet, persze egyesek tudni vélik hogy a vezetőség befolyása következtében cselekedte azt Moratti amit csinált.
    Ma este állítólag az elnök Barcelonába repül hogy Laporta elnökkel tárgyaljon az esetleges igazolásokról (Ronaldinho, Deco, Eto’o), de erről majd csak akkor lesz több információ ha tényleg összejön a találka.
    Mourinho pedig még ma aláírhatja a 2011-ig szóló kontraktusát (9 milliós éves fizetésről beszélnek de csak pletyka szinten) de még ez a történet is elég homályos. A portugál a saját stábjával érkezne Milánóba de inkább várjuk meg még a dolgok a hivatalos mederbe folynak át.
  • limperatore
    Egy formában lévő Adrianonál nincs nagyobb név csatárok terén
  • SilverStone
    Lehet lesz Adriano is akkor?
    Bár úgylátom felmerült pár komolyabb név is.
  • fsgh
    én is épp most olvastam:D remélem igaz:P
  • limperatore
    remélem vmi jo csapatot talál magának, és nem olaszba
  • ForzaInter
    nem akarja Decot hozni Mourinho, van isten:D
  • ForzaInter
    3 scudetto, 2 olasz kupa, és 2 szuperkupa!

Grazie Mister!
  • limperatore
    Azért 3 év alatt csak szerzett 3 bajnoki címet
  • ForzaInter
    köszönjük Mancionak ezt a 4. évet szép volt jó volt de nema legjobb:D további sok sikert neki!
  • daviddavid
  • Csesza
    lehet, hogy már 2 portugál is jön mert nagyon érdeklődünk Quaresma iránt
  • Csesza
    portugál szagot érzek :D
  • fsgh
    Mancini kirugva!!:O Na csak van vér Moratti pucájában:DDdd

Mindenesetre köszönjünk Mancs ezt a sikerekben gazdag időszakot:)

COME MOURINHO! COME!
  • Csesza
    ez már jól kezdődik :P
  • ForzaInter
    Mancini ki van rugva gazetta szerint.
  • limperatore
    nemtom mancini miért ilyen akaratos? ha mindenki mondja kb h menjen akkor mit húzza az időt?
  • ForzaInter
    nem veszek mérget rá, de gondlom emiatt örül.