FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
18 Totti F. (Rom)
15 Bianchi R. (Reg)
Ibrahimovic Z. (Int)
Toni L. (Fio)
13 Mutu A. (Fio)

már csak 3 gólra van😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Vége!

1-2

a végén kaptak egy 11-est...

de NYERTÜNK!!! ez a lényeg a Roma pedig ixelt😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
Toni és Totti pedig nem lõtt gólt eddig.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Mondtam hogy 2-0 lesz.

Yo, Bitch!

fsgh
Ibrahimovic le Solari be

(senki nincs itt?)

fsgh
ja és a 2 gólpaszt Adriano adta<#hawaii>

fsgh
3 csatárraé nyomjuk... Maxwell le Crespo fel😊

Ibra.Crespo,Adrinao!

közben 0-2 IBRAHIMOVIC!!!!!!! 3 csatárral nem is csoda😊

fsgh
67' Ascoli <0 - 1> Inter Milan
10' R. Corallo
15' J.A. Zanetti
17' D.S. Maicon
19' P. Foglio
21' Z. Ibrahimovic
42' S. Lombardi
65' <0 - 1> Z. Ibrahimovic
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2007 LiveScore.com

GGGÓÓÓLLL!!!!!!!!(mondom hogy Ibrát gólkirálynak😛 csak Toni vagy Totti ne lõjjön ma gólt😛)

ForzaInter
Mondtam hogy nem lesz itt 5-1,4-1,4-2 vagy 1-0-ra nyerünk vagy 2-0-ra.

Yo, Bitch!

fsgh
57' Ascoli 0 - 0 Inter Milan

😞( lehetne már egy gól...

52' Inter bring on Adriano for Julio Cruz.

vagyis Cruz le Adri be...

fsgh
HT Ascoli 0 - 0 Inter Milan

fsgh
mire ezt leírom:

13' Ascoli <0 - 0> Inter Milan
10' R. Corallo
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2007 LiveScore.com

fsgh
hát nem kapkodják magukat a csapatok...12 perc telt el de még egyik meccsen sincs gól...még egy nyamvat sárgát se kapott senkieddig😄D😛

fsgh
6' Ascoli 0 - 0 Inter

fsgh
Burdisso megint vkp...na mind1 amúgy elég erõs kezdõ...nyerni kell

INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 6 Maxwell; 16 Burdisso, 4 Zanetti, 5 Stankovic, 7 Figo; 8 Ibrahimovic, 9 Cruz
A disposizione: 1 Toldo, 23 materazzi, 19 Cambiasso, 21 Solari, 91 Mariano Gonzalez, 10 Adriano, 18 Crespo
All.: Roberto Mancini

ForzaInter
Hát azért ennyire sima meccs nem lesz sztem, kb 2-0 az én tippem hát sztem Ibra nem lesz gólkirály Toni lesz az.

Yo, Bitch!

szvsz 1-4 vagy 2-4

ha 2-4 akkor az elsõ Ascoli gól öngõl lesz

fsgh
plusz Adri is betalálhatna 1x... szval a tippem 5-1_DDD (õk is bemákolnak egyet 3-0-nál😛)

leszarom ki lesz a gólkirály 😊

felõlem Ibra is vághat kettõt, Cruz mellett...

fsgh
😄 Inkább Ibra vágjon kettõt (zorítok hogy egy Interes legyen a gólkirály😛)

2-t is -.-

fsgh
szerinted Cruz vág ma gólt?😄

fsgh
thx.

Remélem Adriano betalál ma...(márha játszik...)

thx, de sztem (remélem) változik még a felállás a meccsig, úgy ahhogy múltkor is...

pl. nemértem miért Córdoba van a keretben Samuel helyett amikor Córdoba rengeteget hibázik mostanában és abból rendszeresen gólt(gólokat) is kapunk
naggyjából így ennyi gond van sztem, remélem a második félidõre egy Cambi-Figo csere, Figo úgyse bír többet "futni" Cambissonak meg kell a meccs kondi

gabber_saviola
ASCOLI (3-5-2): 33 Eleftheropoulos; 32 Nastase, 23 Corallo, 3 Lombardi; 22 Vastola, 31 Foglio, 21 Boudianski, 18 Pesce, 8 Fini; 9 Paolucci, 11 Bjelanovic.
In panchina: 1 Boccolini, 5 Minieri, 25 Bonanni, 79 Melara, 24 Delvecchio, 17 Guberti, 20 Perrulli
Allenatore : Nedo Sonetti

INTER (4-3-1-2): 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 21 Solari; 7 Figo; 9 Cruz, 8 Ibrahimovic
In panchina: 1 Toldo, 25 Samuel, 16 Burdisso, 19 Cambiasso, 91 Gonzalez, 10 Adriano, 18 Crespo
Allenatore: Roberto Mancini

Arbitro: Roberto Rosetti di Torino (A)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
Recoba viszont sehol<#szomoru1>

Yo, Bitch!

fsgh
Cambiasso és Adriano a keretben😊))

ForzaInter
ForzaInter
Itt a keret holnapra:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 79 Fabian Carini.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo

Yo, Bitch!

BSZ Chino!

Lombardini
Úgy úgy! Egy hónappal idõsebb csak mint én! 😊

Buon Compleanno Chino! <#taps>

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

ForzaInter
Recoba ma 31 éves! Boldog szülinapot neki!

Yo, Bitch!

😄DDDD

fsgh
látom ment a buli rendesen😊 minden volt hús sör jó társaság😊

ForzaInter
Áááá gecc de jó lenne ott lenni😄

Yo, Bitch!

Lombardini
Egyszer de jó lenne a srácokkal egy jót kajálni meg piálni. 😄

Lombardini
De jó kis Barbecue party volt a csapatnál. Úúú de ott lettem volna! 😊

Lombardini
Igen egy 0 lemaradt. Én is úgy értettem.

250.000 svájci frankot<#awink>

Lombardini
Megszületett az UEFA döntése

Tegnap délután Nyonban meghozták az illetékesek a döntést a Valencia-Inter Bajnokok Ligája mérkõzés lefújását követõen történt eseményekkel kapcsolatban. Burdissot és Maicont hat, Cordobát három, Cruzt pedig két UEFA mérkõzésrõl tiltottak el. Az Internek 25.000 svájci frankot kell büntetésül kifizetnie.

forrás: inter.hunsport.hu

nem ilyen stílusba kéne!

Lombardini
Ez már nem kérdés. 😊

fsgh
az Inter góját egy Filkor beadás elõzte meg😉

ForzaInter
Hát ja, Navarro keményen eltiltották, de megérdemli!

Yo, Bitch!

PRIMAVERA: TREVISO 1-1 INTER

Scorers: Pedrelli 8, Mineo (pen) 83.

Inter: Tornaghi; Conrotto, Esposito, Bonucci, Fautario; Bolzoni (Puccio 84), Figliomeni, Filkor (Maaroufi 84), Pedrelli; Balotelli (Siligardi 83), Ribas.
Subs not used: Ciceri, Mei, Litteri, Slavkovski.
Coach: Vincenzo Esposito.

Navarro kivételével, mindenki talán könnyebben megúszta...

ForzaInter
Hát még jól jártak, mert arról is volt szó hogy válogatottbeli és bajnoki meccsekre is fog vonatkozni, hátha a fel lebezzés enyhít vmennyit.

Yo, Bitch!

fsgh
jaja

Nicolas Burdisso and Maicon have been banned for six matches, while Ivan Cordoba and Julio Cruz have received three and two-match bans respectively.

és asszem ez csak a blre vonatkozik😊 és elvileg még fel is lebbeznek...

ForzaInter
Példát statuáló büntetés a Valencia-Inter meccs után! Navarro hét hónapig nem szerepelhet (bajnokin sem); Marchena négy meccset hagy majd ki, a klubjuk pedig 111 ezer fontot fizet. Az Interbõl Burdisso és Maicon hat meccsig kénytelen lelátóról figyelni, míg Cordoba és Cruz három, illetve két meccsen nem szerepelhet.

Ezt kopyztam😄DD

Yo, Bitch!