FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
foci24.com<#mf1>

Yo, Bitch!

Lombardini
Az a hír a jövõheti aláírásról honnan van? nb1.hu vagy foci24.com? <#nyes><#bee1>

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

ForzaInter
Pár hír😊

Fenyegetõ levelet kapott az Inter elnöke

Megfenyegették Massimo Morattit az olasz Internazionale elnökét. A klub vezetõje egy csomagot kapott, amiben egy fegyver tokja és néhány lõszer volt - írta a Corriere della Sera címû újság szerdai számában. A csomagot tíz napja küldték az Inter székházába, a milánói rendõrök azóta már megkezdték a nyomozást az ügyben. A lap úgy tudja nem ez volt az elsõ eset, hogy megfenyegették a csapatot és annak vezetõjét. Az Interhez ugyanis több fenyegetõ levél és telefonhívás érkezett azóta, hogy a bundabotrány után a Juventustól elvették a bajnoki címét és azt az Internezionalénak adták.

Mancini még a jövõ héten aláír az Interhez!

Az olasz éllovas Internazionale trénere, Roberto Mancini a hírek szerint még a jövõ héten aláírja 2010-ig szóló szerzõdését klubjával. Egy-két részletet kell még tisztáznia Massimo Moratti elnökkel, de a "nagy" dolgokban már dûlõre jutott a két fél! Így a Parma elleni április 1-i bajnoki mérkõzésen a kispadra már az új szerzõdés tudatában ülhet le a tréner!

Recoba távozna az Intertõl

Az olasz élvonalban szereplõ Internazionale labadarúgócsapatának támadója, Alvaro Recoba szombaton bejelentette, távozni szeretne a klubtól. A uruguayi csatár azután döntött így, hogy mindössze háromszor kapott helyet a kezdõ tizenegyben ebben a szezonban. Recoba szerint, ha nem játszik, nem tud formába lendülni. Elmondta, hogy örül az Inter gyõzelmeinek, de mivel nem lép pályára, nem érzi magáénak a sikereket. A 31-ik születésnapját éppen szombaton ünneplõ játékos 1997-ben csatlakozott a gárdához, 1999-ben fél évre kölcsönadták a Veneziának. Visszatérése óta 168 meccsen 52 gólt szerzett az Inter színeiben.

Yo, Bitch!

Lombardini
Attila akcióban a Mantova ellen:

Na és Sebastian Ribas is:

A mérkõzést egyébként 1:0 arányban megnyerte az Inter primavera csapata és így két pontra megközelítette a városi rivális Milan csapatát.

Lombardini
Hírek Appianoból

A kék-feketék a kétnapos pihenõ után ma reggel ismét edzettek. Mármint azok, akik Olaszországban maradtak és nem vesznek részt válogatott mérkõzéseken. Roberto Mancini játékosai a bemelegítés után hasi gyakorlatokat végeztek melyet követett az aerobic edzés és végül a tréningjáték. Julio Cruz külön dolgozott, Olivier Dacourt és Fabio Grosso pedig terápiával folytatták a gyógyulásukat. Patric Vieira továbbra is rehabilitáción vesz részt Franciaországban. Mint ismeretes barátságos és EB selejtezõ mérkõzések lesznek hétvégén és a jövõ hét folyamán, így Marco Andreolli, Fabian Carini, Alvaro Recoba, Ivan Cordoba, Julio Cesar, Zlatan Ibrahimovic, Dejan Stankovic és Marco Materazzi is hazája válogatottjával készül ezekre a találkozókra.

forrás: http://inter.hunsport.hu

.c .\

ForzaInter
Hát végülis igen.. ezért kell Quaresma😄

Yo, Bitch!

fsgh
Ágoston 😄DD😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Deco szélre lassú,irányítónak túl körülményes,belsõ kp-nak meg csere lenne max,mert Cambi és Vieira is jobban szûr.
Padra meg tök felesleges.

ForzaInter
Sztem is Quaresma kell, fiatal, gyors, de Deco se lenne rossz.

Yo, Bitch!

Ja már olvastam,még mindig azt mondom jobban megérné;>

persze, hogy elfér

viszlát -.-

9csöves9
"hmmm...nem olasz de.."

most miért,a temérdek olasz közé csak befér egy majdnem délamerikai

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

MIért lenne drága?

szerintebb ha komoly lenne értük az ajánlgatás akkor ugyanannyi pénzért meg lehetne venni õket

nemhiszem hogy Quaresma drágább lenne ha tényleg normális leigazolásról lenne szó

Lombardini
No meg piszokul drága is.

jó játékos, de sztem hasznosabb lenne Quaresma és fiatalabb is

Lombardini
"Akkor ma egy kicsit a mercatoról. Mostanában megint megkezdõdött a játék a nevekkel, szinte minden internetes oldalnak megvannak a maga elképzelései a várható nyári játékos mozgásról. Nézzük hogy az Interrel kapcsolatban mik is lehetnek azok az információk amelyek még a realitás talaján állnak.
Az elsõ név amelyet nem is olyan régen dobtak be a köztudatba: Anderson Luis de Souza, azaz ismertebb nevén Deco. Õ tehát a legújabb a Figo pótlását betöltõ játékosok listáján, és a brazil születésû ám portugál útlevéllel rendelkezõ Deco nagyon kedvezõ körülmények között tehetné át a székhelyét Barcelonából Milanóba. Pontosabban Moratti számára kedvezõ feltételekkel. Joan Laporta elnök Messitõl semmiképpen nem válna meg, ellenben Decot egy jó ajánlat esetén gondolkodás nélkül elengedné, akár az Interhez is.
A katalánok részérõl Txiki Begiristain arról beszélt hogy nem fognak akadályokat állítani Deco elé, bár még egyetlen klub részérõl sem érkezett konkrét felkérés csupán a játékos ügynökök sajtóbeli kijelentései keltenek idõnkét izgalmakat. A Barca fõ célja Cristiano Ronaldo leigazolása, ez pedig azt is jelentené hogy valakire nincs szüksége a katalán csapatnak. Ez a valaki pedig nem az Iniesta, Eto’o, Messi hármasból kerülne ki.
Na de, miért is kellene az Internek Deco? Roberto Mancini ebben a szezonban nagyrészt olyan felállásban áll fel amely tartalmaz egy irányítót, ezt pedig általában Dejan Stankovic szokta betölteni. Deco itt jelentene óriási segítséget, de hogyha úgy hozza a sors a szélen is fel tudja találni magát. Ami pedig a játékos kvalitásával egyazon szinten van, az ára. Deconak 2010-ig szól a szerzõdése a Barcelonához és 75 millió euróban lett meghatározva annak idején a kivásárlási ára. De a játékos idén tölti be a 30. évét így az õ reális értéke 20 millió euróra taksálható de egyes vélemények szerint 12 millió eurónál többet nem igen fog érte adni senki sem. Ez pedig már igen elgondolkoztató összeg lenne érte.
A következõ lehetséges Figo pótló a Porto játékosa Quaresma lenne, ám vele pont az árral van a gond, hiszen 20 millió euró alatt nem is akar tárgyalni a portugál egyesület. Így megint oda kötünk ki hogy a kétszeres Bajnokok Ligája gyõztes Deco sokkal jobb beruházás lenne hiszen még õ sokkal kiforrottabb is, könnyebben tudna alkalmazkodni a Serie-A-ban.
Lehetséges az a verzió is mely szerint a Barcelona nem pénzt hanem játékost kérne az Intertõl. Annak idején mikor Messirõl mentek a találgatások, a Barca az Adriano-Samuel kettõst szerette volna a soraiban tudni, legalábbis a katalán sajtó információk szerint ez volt a tárgyalási alap. Emiatt nem kizárt tehát egy esetleges Deco ügyben is ez a megoldás."

forrás: internazionale.hu

Na. Deco. Nos....hmmm...nem olasz de....õt bizony szívesen látnám itt. Deco játékát szeretem, jó játékosnak tartom és véleményem szerint illik is ebbe a csapat rendszerbe.

Vélemények?

nem is az utóbbi teljesítményére gondoltam, hanem az elõtt lévõre

nemhiszem, hogy amikor szarul játszott egy jó ideig akkor csak otthon ûlt és akupunktúrás kezeléseken vett részt a jó játék érdekében, hanem éjszakázott orrba-szájba

"ne mennyen a foci rovására" - ennyi -

Bulizzon ha akar de balhézni nem kellene állandóan<#szomoru1>

fsgh
most azért szerintem nem csinált semmi rosszat...1hetes kihagyás van igazán megengedhette magánok hogy bulizzon egyet...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

most erre nagyon nemtok mit mondani, persze jó ha elmegy bulizni, mert ezt minden ember megteheti és ájánlott is, nem is ezzel van a gond ha tajt részeg illetve ha végig qrja az össze prostit, csak ez ne mennyen a focija rovására, de itt az a baj, hogy úgylátszik, hogy igen is a gyenge teljesítménye ennek a rovására írható fel...

Lombardini
"Már megint Adriano. A helyszín a szokásos, Milano, Hollywood Disco. Miután a brazil az vasárnapi találkozón pozitív fõhõs volt, az éjszakában ismét mint negatív szereplõ tûnt fel. Olaszország egyik leghíresebb szórakozóhelyén hétfõ hajnali 3.30-ig minden rendben volt aztán Adriano összeakadt pár amerikai kosárlabdázóval akik a Paviaban, a Novaraban és a Vareseben játszanak. A tanúk szerint a kosarasok odaszóltak valamit igencsak irónikuan Adrianonak aki erre felkapta a vizet és nekiesett a nála 17 centivel magasabb Ronald Howellnek. A biztonságiak gyorsan közbeléptek így csak egy két pofon csattant el a lökdösõdés közepette ezután pedig a brazil igen gyorsan távozott a helyszínrõl. Egyesek szerint a mûsor még a parkolóban is folytatódott de ennek tulajdonképpen nincs különösebb jelentõsége.
A játékosnak tegnap el kellett volna utaznia Marseillebe hogy részt vegyen egy jótékonysági mérkõzésen amit Zinedin Zidane szervezett, de végül a történtek után otthon maradt és nem ment sehova sem. Az Inter honlapján megjelent közleményben pedig így beszélt az esetrõl. ”Nem történt semmi, nem kaptam és nem adtam egyetlen ütést sem, csupán összeszólalkoztunk. Azért nem utaztam el a mérkõzésre mert fáradt vagyok, nem pedig más ok miatt. Amit pedig a sajtó mûvel az felháborító. A privát életem minden egyes apró történését tudatosan felhasználják ellenem.”
Ez rendben is volna, de Adriano akkor is egy szórakozóhelyen volt pohárral a kezében és elég sok üres üveggel az asztalán igen csinos hölgyek társaságában. A vita pontosan egy hölgy miatt robbant ki a kosarasokkal. Amúgy pedig Howell sem egy ma született bárány hiszen az Egyesült Államokban kétszer is megbüntették, egyszer csalás miatt, máskor pedig mikor eltörte a barátnõje kezét."

forrás: internazionale.hu

Hát mint mondjak. Csodás.<#szomoru2>

Lombardini
Zlatan Ibrahimovic kiejtette a szezonból az Ascolit a 14. és 15. góljával. "Csak a munkám végeztem, magamért és mindenekelõtt mindent a csapatért, a rajongóinkért és a klubbért. Remélem, hogy ilyen teljesítményt tudok nyújtani a szezon végéig" - mondta az Olasz TV-nek.

Arra a kérdésre válaszolva, hogy ha választhatna Crespoval vagy Adrianoval játszana a következõ meccsen, a Svéd csatár így válaszolt: "Ne felejtsük Cruz-t. Mindhárman nagyon erõs támadók különbözõ tulajdonságokkal, de mindannyian nagyszerû képességekkel vannak megáldva. Jól érezném magam mindhármukkal."

Ibrahimovic csak az sajnálja, hogy nem sikerült megnyerni a Bajnokok Ligáját az idei szezon alatt. "Sajnos ezek a dolgok elõfordulhatnak a fociban" - mondta. "Mit tehetnék? Nyilvánvalóan csalódás, hogy nem voltam eredményes ebben a kupában, de ez azt jelenti, hogy jövõre majd sikerül! Most csak a bajnokságra koncentrálok. Még sok meccs van hátra, még nem ünnepelhetünk."

forrás: http://inter.hunsport.hu

Lombardini
Adriano verekedésbe keveredett egy kosarassal.

ForzaInter
Ebbõl nem sokat értek, elmaygaráznád mirõl van szó.

Yo, Bitch!

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=260531

Na remélem nyáron lelép mostmár tényleg<#boxer>

ForzaInter
Most sztem attól mert nem szeret vki egy játékost attól még az nem azt jelenti hogy nem tifoso, énse csípek mindenkit a csapatban ettõl még inter drukker vok és nem divatdrukkker akárki mond akármit mert ugy rám mondták hogy csak azért drukkolok az internek mert most jók, az nem azt jelenti hogy 3 hónapja regeltem az sg-re és 3 hónapja vok inter drukker mert páran azt hiszik és volt is aki divatdrukkernek nevezett.Énis értem emiatt mit mondtál. Csak azért mondtam el ha már szó volt errõl.

Yo, Bitch!

thx 😊

Lombardini
Értem a magyarázatodat. Tiszteletben tartom az életszemléletedet is. De az IJ poló azért nem kell köszi. <#crazya>

írtam is, hogy mióta itt játszik lövi a gólokat és sok assistod ad, nem is ezzel volt a gond...

ha lõ még sok gólt és folytatja a gólpasszok gyártását és gólkirály lesz, meg kapja Figo helyett a "nem csipázom" funkciót hiszen Figo úgy is elmegy 😛

Szerintem amióta nálunk van nem akkora görény,és még a gólkirályi címet is elcsípheti,legalább a számodra semleges jelzõt megkaphatná<#wink>

ennek nem az volt lényege, hogy félj

Nagyon félek<#smile>

nah nekem ilyet ne mondj, hogy én divatból szeretek ill. nem szeretek egy embert, mert esküszöm megkereslek!

én aki mondhatom, hogy az eddigi egész életemet szinte úgy élem, hogy a fasszopó divatköcsögöket mentálisan ill. ha lehet verbálisan okítom, iszonyat ugrok erre a szóra...

akkor most elmondom utoljára, hogy tisztábban lásson mindenki:
Ibra: már az Ajax-ban láttam elõszõr játszani, az elején még amíg nem követtem annyira figyelemmel a játékát, vicces volt, meg jó volt nézni amíg hülyítette az embereket, mert az tény ezt bárhol csinálja felállok és tapsolok, mondjuk bárkinél, de amikor az Ajax-ban játszott és láttam végig az ottani utolsó meccseit, hát valami elképesztõ pályára nem illõ sudribunkóságával villogott, akit tudott ALATTOMOS módon utött,vágott,csípett,rúgott,haraptott, stb. az már nekem nem futballpályára való viselkedés (és ezzel nem azt mondom hogy ezt más nem csinálja csak most õ róla beszélünk) és amikor oda kerûlt a Juve-ba ezt mind vitte magával egy jó nagy adag EGO-val megfûszerezeve; jó persz azt mondják lehet annak EGO-ja aki ilyen szinten játszik, de annak ne legyen aki ilyen gusztustalanul játszik és szinte lófaszt nem csinált egy idény alatt csak lõtt néhány gólt és mindjárt õ lett a faszagyerek
én féltem is amikor idekerûlt, hogy ez lesz; hozta magával a fenntebb leírtakat csak így kezdett belerázódni a játékba és mostanába lövi a gólokat és assistokat ad, de én ettõl nem fogok megszeretni egy játékost hogy most az utolsõ 10meccsén csak 5embert rúgott oldalba könyökölt le de rúgott mellette 12gólt! - errõl ennyit -

Figo: vele nem volt semmi baj míg a barcába játszott (sokat nem láttam ott játszani koromnál fogva)
átment a Realba, eleinte jól ment neki, ment neki, de aztán jött ott is a nagy EGO, mert minden 2. meccsén jól játszott és akkor mindjárt õ szarat a spanyol viaszt, kis túlzással
de ezek az iszonyatos méretû mûesések és egyéb dolgok amik nélkûl már egyszerûen elképzelhetetlen egy Figo meccs, meg a játék lassítása, nah az aztán elképesztõ -.- (és akkor erre mondhatom azt hogy Figo-t Ibra-hoz képest csak nem csípem és ennyi)

persze mind2-jük sokat tett/tesz a csapatért, ezt sehol nem tagadtam de ettõl nem fogok Ibra és Figo poszterekkel takarózni...

és ha ettõl nem nagyok Tifosom akkor mondhatom, hogy kurvára leszarom...
mert nekem ez az életszemléletem és ha ez valakinek nem tetszik felveheti az I.J. pólót

remélem velõs voltam

Lombardini
Egy igazi Tifoso nem utálja azt aki a legtöbb gólt szerzi és láthatóan és érezhetõen mindent megtesz a csapatáért. Figo is azok közé tartozott aki a tavalyi szezonban sokszor szinte egyedül vitte hátán a csapatot. Én sem fogadtam kitörö lelkesedéssel Zlatan érkezését. Na de miért? Mert a merda juvéban játszott. De idejött, szívvel játszik, ontja a gólokat. Ez engem meggyõzött. Mi kell még ennél több?

Mér utálod Ibrát?
Mert az a divat?
Hát szép,mondhatom...

ForzaInter
Figot én se csípem... Ibrát se naon de most már miota az interben van és rugja a gólokat, azóta már nem utálom.

Yo, Bitch!

Ascoli ellen.

Friendlies:

Marco Andreolli: England U21 v Italy U21 (24 March, London)

Fabian Carini, Alvaro Recoba: South Korea v Uruguay (24 March, Seoul)

Ivan Cordoba: Colombia v Switzerland (25 March, Miami); Colombia v Paraguay (28 March, Bogotà😉

Julio Cesar: Brazil v Chile (24 March, Gothenburg); Brazil v Ghana (27 March, Solna)

Euro2008 qualifiers:

Zlatan Ibrahimovic: Northern Ireland v Sweden (28 March, Belfast)

Dejan Stankovic: Kazakhstan v Serbia (24 March, Almaty); Serbia v Portugal (28 March, Belgrade)

Marco Materazzi: Italy v Scotland (28 March, Bari)

annyiszor leírtam már...

nemfogom ezzel traktálni a fórum új látogatóit, mert ez nem ide való 😊

lényeg, hogy nagyon de nagyon útálom -.- jobban, mint Figo-t pedig az se kutya :SADsadsad

Lombardini
Mi a fene bajod van Zlatannal? <#whatever>

😄DDDDDDDDDDDDASDSAD:SA😄SA😄sadsadsad

thx 😊 be is rakom 😊

hála istennek annyira nem láccik Ibrageci feje 😄

fsgh
egy kis érdekesség az utobbi 3 meccsünket 2-1-re nyertük és a 6 gólunkból 4-et Ibrahmovic lõtt a maradék 2-t pedig Cruz😊

fsgh
jajjj most nézem az Ibra😄DDDD

gabber_saviola
jaja az a hiphop része 😄DDDDDddddd
nem mondom el, mert akkor nem fogja használni 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
ki van a képen?😊 (mintha bakelit lemezt huzogatna😄DDD)

gabber_saviola
A Tolna megyei hiphop maffiozónak tõlem 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

<#worship><#worship><#worship><#worship>

ForzaInter
Grat a csapatnak!<#worship><#worship>Ibra lesz a gólkirály!

Yo, Bitch!