34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#13901 stankovic nagyon sír h mancini elment, rájött hogy nem lesz kezdő :D -
#13900 hát maicon egész olaszorszagban bombaigazolás.
goal.com on nézzétek meg kivannak osztva a "dijak" mint az fmbe kb.
legjobb hatved a szezonba maicon több szaklap szerint
illetve a legjobb külföldi játékos
stankovic valóban elmehetne, vagy ha meg játszani akar akkor azt kéne gyakorolnia_ -
#13899 zanetti már csak azért sem lesz csere, mert állandó a jó játéka..
nyócvan éve :D
szerintem akinek mképp értelme volna az essien (bár ezt kétlem)
és quaresma. érte bármit megkéne adni
csatár meg felesleges, mert crespoban olaszba még van 1 nagyonjó év, csak játszatni kéne nem 10 percekre odalökni -
Csesza #13898 Internazionale: immár hivatalos Roberto Mancini búcsúja
Immár hivatalos, amit napok óta mindenki szinte biztosra vett: az Internazionale menesztette Roberto Mancini vezetőedzőt.
A klub honlapján megjelent közlemény szerint a búcsú egyik oka az a közjáték, amit a tréner a Liverpool ellen elveszített BL-nyolcaddöntő után rendezett.
Mint ismeretes, Roberto Mancini az angolok ellen 3–0-s összesítéssel elveszített párharc után bejelentette, hogy távozik a klubtól, majd ezt az állítását később visszavonta és maradt a kispadon.
A klub közleménye burkoltan utal arra is, hogy az e miatt megnövekedett médiafigyelem nem tett jót a klub presztízsének, valamint a csapat teljesítményének sem.
nah, most lett teljesen hivatalos, remélem erre vártak és végre bejelntik az új edzőt, mert már unom a sok pletykát és értelmetlen cikkeket... -
#13897 Én örülök hogy Moratti kirúgta Mancinit mert Mourinho szerintem negyon jó edző.
akiket igazolhatnánk:
-Drogba (ha elmegy egy csatár remélem Suazo,mert azért Ibrával jó megértenál egymást)
-Quaresma kéne egy jó szélső középpályás
-Carvalho- Mourinhónál biztos kezdő lenne mert Rivas,Burdisso nem a legjobb védők
akik távozhatnak:
- Burdisso, Rivas, Cesar
De azért már bejelenthetnék Mourinhót.
-
SilverStone #13896 Jobban tudják azt ők ott fennt,hogy kikre van-nincs szükség mint mi itt.
Ne féljetek,xar biztos nem lesz a team:)
Ha ennyi pénzük van hát had költsék:D
-
Csesza #13895 nem -
#13894 Eto'o-t asszem mi szeretnénk, majd kiderül, Murinho Ufficsálé már? -
#13893 amugy nem értem minek 2 csatár? Drogba biztos jön, de Etoo minek?
oda akarunk igazolni ami teljesen rendben van... kp-re kellenek emberek vagy 3-4, nem csatárok... -
#13892 gazzetta átigázolási körkép -
#13891 akkor legalább Messit hozzuk :\ -
Csesza #13890 internazionale.hu fórumáról:
Gazzetta oldalán van két cikk.
Az egyik szerint a Barcát felosztja egymás között a Milan és az Inter.
Ronaldinho,Zambrotta--->Milan
Deco, Dos santos,Eto--->Inter
A másik cikk szerint a Chelseatől jön Lampard+Drogba+Carvalho ez 60 milla lesz összesen.
és a Gazzetta nem bulvár...
A Barcások mind átadólistán vannak.
Chelseanél Drogba el akar igazolni, Lampardot el kell h adják mert jan1től ingyen igazolhat. Carvalho meg szívesen igazol oda ahol Mourinho van.
De viszont Ibra barcás távozása benne van a levegőben... -
Csesza #13889 Inter: 57 millió euróba kerülhet az Internek az edzőváltás
Az olasz lapok számításai szerint mintegy 57 millió euróba kerülne a bajnok Internazionale labdarúgócsapatának, ha Roberto Mancini vezetőedzőt Jose Mourinho váltja a kispadon.
Az olasz szakember fizetése évi hatmillió euró és a szerződése még négy évig érvényes, ezért menesztése esetén 24 millió jár neki. Mourinho fizetése több lap szerint is 9 millió euró lesz évente és hamarosan három évre ír alá.
További hatmilliót kellene Mancini távozása esetén a szakmai stáb többi tagjának kifizetni.
Massimo Moratti klubelnök kedden találkozott Mancinivel, a megbeszélés azonban csak 25 percig tartott. Ezután a tréner ügynöke annyit mondott, valószínűleg véget ért Mancini milánói pályafutása, de ezt hivatalosan még senki nem erősítette meg.
A szakember viszonya azt követően romlott meg Morattival, hogy Mancini a Liverpool ellen elbukott Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő után a lemondását fontolgatta, majd meggondolta magát.
Mourinho a La Gazzetta dello Sport című lapban már arról beszélt, kikkel erősítené meg az Internazionale keretét a következő szezonra. Mancini sem marad munka nélkül, a lap úgy tudja, hogy Avram Grant helyét foglalja majd el a Chelsea kispadján. (MTI) -
#13888 akkormár eto'o drogba, és kész a fekete sereg :D -
#13887 kár hogy ezzel egyedül vagy ebben az univerzumban -
SilverStone #13886 Mind1,én így látom és mást jobbra tartok nála... -
#13885 még csak az kéne... -
#13884 Eto-Adriano?:D -
#13883 nem tom mijen meccseket nézel te, de Balotelli Olaszország egyik hanem legnagyobb tehetsége, ezt kb mindneki észrevette rajtad kívül... óriási jövő előtt áll. -
SilverStone #13882 Nee Balotelli:(Miért erőltetitek?Bennem eddig semmi maradandót nem okozott.Legyen csere,fejlődjön még aztán később talán.Én nem látok benne jó focistát..
Adriano természetesen,mindentovábbi nélkül:) -
#13881 -
#13880 inkáb egy Ibra-Balotelli. -
Csesza #13879 inkább egy Adriano-Balotelli -
SilverStone #13878 "ibra-drogba csatársor"
Úgylegyen -
#13877 Galliani ma még viccelődött, egyenlőre írjon alá :P legyen ufficsálé -
Csesza #13876 ez a fa apám szivacsból van hozzátok képest, ezért nem ment oda, pedig arról is volt szó :) -
#13875 szegény Zsózé nem tudja milyen kemény fába vágta a fejszéjét -
#13874 sztem abban a pillanatban repülne mourinho is :D -
#13873 Annak örülök hogy Stankovicot végre valaki felébreszti az álomból...szar játékkal igen is padozzon!!Az idén mutatott játéka alapján akár el is mehetne...Burdissoval együtt..(egy szellem volt a pályán Stanko mikor játszott...) -
#13872 :D
Capitano mint csere?:DDDDDDDDDDdddddddddddddddddddd -
#13871 érdekes nyár elé nézzünk:)
nagyon kiváncsi leszek a Mourinho féle Interre. -
#13870 ezt mondom én is, azért felsleges itt tartani hogy padozzon... -
Csesza #13869 nem is nagyon lehetnek vele elégedettek, mert 10 meccsenként 1szer bedobták, 0 meccsrutin és 90%ban a tartalékos felállásban játszott a kupameccseken, azt mondom én is hogy mennyen, oda ahol majd játszatják -
#13868 nem sok olyna Inter drukkert ismerek, aki meg van Suazoval elégedve, köztük én se, nézz fel indexre vagy internazionale.hu-ra... semmi értleme itt tartani, Mourinhonál annyit se fog jáccani mint Mancininál... -
Csesza #13867 tehülyevagy :D -
#13866 Suazo katasztrófa, 10 ből 8* elesik... idény egyik baklövése,jobb lett volna engedjük milanhoz.... lehet menni fog ő is, mert Jose Drogbát hozni akarja, és Adrianot vissza akarja hozni, szal ebből az jön le hogy két csatár megy Crespo az egyik, másik meg Cruz vagy Suazo... d einkább hondurasi, -
#13865 elég nagy baj az hogy nem számítanak rá... pedig irtózatosan tud a srác, kár lenne veszni hagyni... :( -
Csesza #13864 Suazo az idény 1ik legnagyobb meglepetése lett volna ha többet játszatják és nem a "lassú" csatárainkkal(Crespo,Cruz) rakják mindig össze hanem olyanokkal akik tudják szépen kiszolgálni és indítani, mert azt a srácot nem lehet elkapni ha 1szer megindul :D
vszeg elfog menni v. 1 évet tartalék lesz mert tuti nem fognak rá számítani :S -
Csesza #13863 nem kell mindent elhinni :) -
#13862 drogba nagyon távozni akar a chelseatől, de őszintén nekem nem szimpatikus sem mint ember, sem mint focista, ha mourinho elhozza, akkor "kötelező" lesz neki a kezdőcsapat, mert ha egy percet is padoznia kell, akkor jönni fog a rinyálás. A másik pedig, ha jön, akkor gyanús egy ibra-drogba csatársor, holott sztem balotelliben van annyi, hogy simán végignyomjon jó teljesítménnyel egy meccset. szóval nem az új igazolást kéne erőltetni, hanem a meglévő tehetségeket (pl Suazoval mi lesz? amekkora agyonsztárolt igazolás volt, csak nagyon kevés meccsen láttam játszani...)