34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#13941 mondjuk azt amugy is a juve bérenc tuttosport találta ki, gazzetta pont ellenkezőjét írta, tuttoban ami Interrel kapcsolatos az kamu...
itt a cikk. -
Csesza #13940 mondjuk nemkicsit sokallom ezt a fizut én is, de igazság szerint amíg nem nekem kell kifizetnem, leszarom...
ez annyit jelent, hogy Moratti megunta az eladásával és elcserélésével kapcsolatos pletykákat, bár sztem ezt olcsóbban is megúszhatta volna :D -
#13939 asszem ezzel világ legjobban kereső futbalistája lesz, azér durva mennyi énzt ad ki már idény elején Moruinho, edző váltás is kb 50 milliójába van, most meg ez:D átig-ra is kinyitja bukszát idén ugy érzem:D
Messiért mehet egy 100 millás csekk -
Csesza #13938 akkor ennyit erről, hogy eladják :D -
#13937 Ibra 2013-ig hosszabított és 12 millios fizuja lesz:D
Morattinak van pénze, jól megy az üzlet:DD -
#13936 olaszba megölik angolokat:D
amugy Incet is ki lehetett anno MU-ból mozdítani, őt se sokan gondolták volna pedig akkoriban hogy ott hagyja MU-t... -
#13935 Fogadunk?:)Amugy is mikor láttál angol focistát olasz bajnokságban?:D
Még az összegbe nem egyeztek meg,Moratti meg tuti nem übereli azt a csillagászati fizetést Muri két szép szeméért se:)
Fszom meló közben le kell halkitani a telót me fenyítenek:)
Irj Msnen... -
#13934 hát ilyet nem mondtam, és lampardra egész nagy az esély mivel mourinho tnap mondta morattinak hogy ő a legjobb akivel eddig dolgozott
és a chelsea se ragaszkodik annyira hozzá akkor már lett volna hosszabítás.
csak magadnak beszéled be hogy esélytelen
ui.: NYÁDÉRT VAN TELEFONOD HA SOSE VESZED FEL :D:D -
#13933 ezek szerint mégse csak ott fog :) -
#13932 nem fotoshopp:D tényleg találkoztam Párizsban asszem...
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=717929 -
Csesza #13931 vald be hogy te fotosoppoltad Imikém :D -
#13930 hóhó:) Tegnap készült.
-
Csesza #13929 ha nem jött össze nekik Barzagli akkor jöjjön Burdisso :) -
#13928 http://www.channel4.com/sport/football_italia/may31c.html
Burdissot akarja a Fiorentina! Ó vigyék!! Felőlem ingyen is:D -
#13927 nemvettem észre, főként a listát néztem.. :) -
Csesza #13926 "Ha csak a 30 mérkőzésnél többet játszókat nézzük akkor a Cambiasso, Ibrahimovic, Chivu sorrendet kapjuk az elmúlt bajnoki szezonra."
:) -
#13925 szvsz rohadtul nem mérvadó így ez a lista, mert aki több meccset játszi, értelemszerűen nagyobb az osztója, mind annak, aki kevesebben. Szóval azért ez a Samuel a legjobb nem biztos hogy megállja a helyét, ha azt nézzük, hogy cambiasso majdnem az összes meccsen játszott, és még így is dobogós. -
Csesza #13924 Augusztus 24. vasárnap
Inter - AS Roma szuperkupa döntő -
Csesza #13923 Samuel volt a legjobb 2007/08-ban
May. 31. 09:34 -Milánó- Legalábbis a La Gazzetta átlag pontszámai alapján. Igaz, hogy az argentin védő (aki a napokban hosszabbított 2012-ig) csak Karácsonyig léphetett pályára az Inter színeiben, mégis a 18 mérkőzés átlaga 6.53-as lett nála, ami a legjobb a mezőnyben. Ha csak a 30 mérkőzésnél többet játszókat nézzük akkor a Cambiasso, Ibrahimovic, Chivu sorrendet kapjuk az elmúlt bajnoki szezonra. Íme a teljes lista:
1. Samuel - 18 meccsen: 6,53 pont
2. Toldo - 7 meccsen: 6,50 pont
3. Cambiasso - 43 meccsen: 6,49 pont
4. Ibrahimovic - 32 meccsen: 6,48 pont
5. Chivu - 31 meccsen: 6,47 pont
6. Zanetti - 46 meccsen: 6,43 pont
7. Julio Cesar - 43 meccsen: 6,42 pont
8. Balotelli - 8 meccsen: 6,38 pont
9. Dacourt - 10 meccsen: 6,30 pont
10. Adriano - 4 meccsen: 6,25 pont
11. Rivas - 16 meccsen: 6,22 pont
12. Crúz - 34 meccsen: 6,19 pont
13. Orlandoni - 3 meccsen: 6,17 pont
14. Jimenez - 16 meccsen: 6,13 pont
15. Mancini - 52 meccsen: 6,11 pont
16. Figo - 19 meccsen: 6,11 pont
17. Maxwell - 40 meccsen: 6,08 pont
18. Maicon - 36 meccsen: 6,07 pont
19. Cordoba - 28 meccsen: 6,00 pont
20. Materazzi - 24 meccsen: 6,00 pont
21. Crespo - 23 meccsen: 5,98 pont
22- Pelé - 13 meccsen: 5,92 pont
23. Suazo - 26 meccsen: 5,87 pont
24. Burdisso - 28 meccsen: 5,80 pont
25. Maniche - 9 meccsen: 5,72 pont
26. Vieira - 18 meccsen: 5,72 pont
27. Cesar - 21 meccsen: 5,71 pont
28. Stankovic - 30 meccsen: 5,63 pont
29. Solari - 10 meccsen: 5,60 pont -
Csesza #13922 a hsz utolsó mondatával nemkicsit 1et értek :D -
#13921 a gazzetta szerint illés bélát visszacsábitja az inter, mert mihajlovics unkoanővérével kavart... :\
kb ennyi az esélye lampardnak, messinek meg ugy mindennek.
nagyon sok a kacsa, de legalább van miről beszélni
én még mindig quaresma mellett vagyok.rá el kell verni minden pénzt, ha meg marad valami apró, akkor abból venni murinnyónak egy kávét h nyugodjonle :) -
#13920 Ez még nem hivatalos,ugyanolyan pletyka mint Ronaldinhomeg a 100 másik név eddig...
Van der Vaart már tavaly a Valencia mezben vilogott és mégse ment,nála sose lehet tudni:)
Ballack is jött anno középpályára és nem Lampard helyére jött
Ahhogy Matykó mondta, Messire több az esély mint Lampardra kb.:D:D:D -
#13919 én már nem hiszek semmit, lehet h a barca mentette meg az életét de sheva is ott hagyta a milant, beckham is a manchestert :] -
Csesza #13918 hidd el, hogy esélytelen :)
nincs az a pénz -
#13917 pénz beszél -
#13916 nincs edző, szétesik az a csapat. Abramovics hülye hogyha elengedi a csapat emblematikus figuráját... bár nem ez lenne az első eset... Abramovics adja inkább a pénzt, az átigazolást bízza azokra akik értenek hozzá -
Csesza #13915 a Chelsea leigazolta Van der Vaart-ot, ugyhogy lehet valami a levegőben Lampard elmenetelét illetően... -
Csesza #13914 esélytelen, hogy Messi valaha elmegy Barcelona-ból, ha megy a csapatnak, ha nem :S -
#13913 hát mivel mourinho nem csipázza, és morattiék barcába tárgyaltak vmi alapja biztos van.
remélem messi van a dologban :P -
#13912 ez az unios dolog is akkora baromság. Elméletileg szabad munkaerő áramlás van, ergo minden játékos oda mehetne ahova akar mégpedig ingyé... mer ez az alapelv :DDDD Szépen is néznénk ki, mucsaröcsögei féllábú Tóth Béla kihasználja a törvényt és lelép az MU-ba :DD -
#13911 2012-től lehet belőle vmi, de az unio valószínű nem fog belemenni mivel az unio fifa felett van és a klubok ugye a munkáltatók, és ez a munkaerő korlátozását jelenti, ami ugye tilos...
Ibra-Etoo cserének nem tom hogy van-e alapja, sztem kamu az egész, várható volt hogy ha jön Mourinho akkor ujsagok minden hüjeséget összefognak hordani... -
#13910 Ha már igazolgatások, valaki nem tudja, hogy mi lett azzal a tervezettel, miszerint minimum X játékosnak hazai nemzetiségűnek kell lenni/korlátozzák a fiatal külföldi tehetségek beinvesztálását?
szerk: egyre több helyen látom az Ibrahimovic - Barca dolgot, van ennek alapja? -
#13909 Mourinho még itt sincs:D nem hogy már nevekkel dobálozna...sztem lesz 2-3 nagyobb igazolás és annyi -
#13908 sztem minden mourinhora kell bízni, van tapasztalata benne és jobban tudja a dolgokat mint mi :D -
Csesza #13907 általában ezek a dolgok ott voltak gazzetta-n is, ha csak a hitelesebb lapokat tekintjük, de legyen igazad és ne legyen ekkora átalakítás -
#13906 ezzel egyetértek, de azt is tudni kell hogy legtöbb ilyen cikk kamu... -
Csesza #13905 kicsit féltem a csapatot most :S
nem nagyon szeretném ha ennyire szétszednék, mint amit írnak mindenféle honlapokon
az sem lenne jó ha túl sok játékos jönne, értelmetlen, mindenki csak reklamálna, hogy nem jut neki elég játékelehetőség
felesleges csatárt is hozni, nemértem minek? Adriano úgytűnik visszanyerte a régi formáját, vissza kell hozni, nem kell ide Eto'o meg Drogba meg mittoménki
ez a Deco - Lampard dolog is szép is jo mert arra a posztra tényleg kéne egy játékos de nem ők, viszont ha valamelyikük akkor inkább Deco legye, hisz játékstílusban is jobban illik ide nomeg Mourinho-val ők már alkottak
meg R.Carvalho? minek teljesen jó így a védelem :S
egyedül Quaresma az akire aztmondom, hogy jó döntés -
#13904 kivancsi vagyok mi lesz ebbol a zlatan mourinho ügyletből -
Csesza #13903 tök mind1, sosem fog az Interben játszani :S -
#13902 Acqauafrsca iránt érdekklődik a Torino és a Palermo, nem kéne elherdálni srácot, nagy tehetség, belőle lehet vmi, visszahozni teljesen felesleges lenne még mert még nincs helye, de pár év mulva lesz, Torinoba én semmiképp nem engedném el, bár Palermoba se:D