34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#13981 tuttomercaton azt mondja maradni akar. -
#13980 :DD
kösz -
#13979 köszi:) -
Csesza #13978 „Mourinho vagyok, és ennyi elég
az ego még mindig a régi :DDDddd -
#13977 boldog születésnapot Tottikám
-
Csesza #13976 Buon compleanno Tommy -
#13975 „Mourinho vagyok, és ennyi elég. Különleges klubhoz érkeztem, nagy kihívás lesz itt dolgozni. Nem én vagyok a „Special One”, de nagyon jó edzőnek tartom magam” – kezdte sajtótájékoztatóját a szakember.
„Mindig önmagam adom és nem változok. Ugyanaz a küldetésem, és ugyanolyan szenvedéllyel végzem a munkám az Internél is” – tette hozzá.
Mourinho kedden egyezett meg az olasz címvédővel. Hároméves szerződése alatt évi kilencmillió eurót kereshet a milánóiaknál, a célkitűzés pedig egyértelmű: megtenni azt, ami Roberto Mancininek nem sikerült, és 1965 után ismét visszajuttatni Európa klubfutballjának trónjára az Intert.
„Mindig is szerettem volna Olaszországban dolgozni egy nagy klubnál, így köszönetet kell mondanom Massimo Morattinak és Marco Brancának, hogy megadták nekem a lehetőséget. Nagyon nagy és fontos kihívás nekem ez, de azt hiszem, mindenki jól szórakozik majd közben” – mondta Mourinho.
Mourinho asszisztense Giuseppe Baresi, az Inter egykori válogatott védője, a Milan-legenda Franco Baresi bátyja lesz. Baresi az Inter utánpótláscsapataiért felelt korábban.
Sajtótájékoztatója végén a portugál szakember kalapot emelt elődje előtt is.
„Új lapot nyitunk, hisz teljesen más a taktikai felfogásom, mint Mancininek, de ettől függetlenül kiváló edzőnek tartom. Meg akarom változtatni a csapat futballfilozófiáját, ez lesz a legnagyobb feladatom. Moratti azt kérte tőlem, adjam önmagam. Ez azt jelenti, hogy harmóniában akarok együtt dolgozni a játékosaimmal, a klubvezetéssel és a szurkolókkal is” – mondta.
itt a teljes így jobb:D
-
enél szebb szülinapi ajándék nem is lehet számomra :-)
Benvenuto Jose! -
Csesza #13973 nem keverte sztem senki senkivel :) -
#13972 sztem tudták :) -
#13971 nagyon keveritek a Baresi neveket, mert ez a Baresi eddig is a csapatnál volt, csak éppen az ifikkel foglalkozott :)
http://it.wikipedia.org/wiki/Giuseppe_Baresi
Josènak meg sok sikert -
#13970 reméjjük a legjobbakt
stanko-zenit hirt olvastam valahol
az owned lenne :D -
SilverStone #13969 De komoly! -
Csesza #13968
nem kis név :) -
#13967 F.C. Internazionale annuncia l'arrivo di Josè Mourinho. Il tecnico portoghese ha firmato un contratto triennale e lavorerà, al nuovo progetto nerazzurro dei Campioni d'Italia, con i collaboratori Rui Farias, Silvino e Andrei Villas Boas. Il vice allenatore sarà Giuseppe Baresi, una carriera all'Inter, attualmente dirigente del Settore Giovanile.
Ringraziando Roberto Mancini e il suo staff per i successi ottenuti in quattro stagioni alla guida tecnica della squadra, tutta F.C. Internazionale ha il grande piacere di dare il benvenuto e il 'buon lavoro' a Josè Mourinho e ai suoi collaboratori.
Baresi lesz az egyik segítője -
#13966 -
#13965 na motsmár hivatalos. -
#13964 Mourinho -
#13963 UFFICIALE: Mourinho all'Inter -
#13962 deco se kell nektek szvsz, nagoyn gyengén produkált a barcában, hát ha most még megint klubot vált -
#13961 Vieirának állítólag ujra megsérült térde, lehet kihyagja ebt, és neki pl nagyon nem biztos helye, Essient én se értem, de ha jön akkor Zanetti más poszton fog játszani... bár azért Essien nem gyengén durva igazolás lenne:|
Decot meg elvileg irányítónak szánná Mourinho, ő lenne a "karmester" lehet képes lenne Mourinho keze alatt megújolni, bár azt mondom inkább ne próbálkozzunk vele... de kb biztosra vehető hogy ő jön:S -
#13960 csak egy valamit lenne jó tudni: Essien miahangzatoslótúrónak? ő ugyebár eredetileg védekező kp, arra a posztra meg cambiasso és zanetti is ott van, azt meg kötve hiszem, hogy murinnyó három vkp-t játszatna... -
Csesza #13959 :S nemtetszik
ebből a 6 játékosból én csak Quaresma-t és Essien-t látnám szívesen, de Essien helyén vannak mások ugyhogy ő sem...
Deco-val kapcsolatban meg nemtudom, hogy mire képes itt Mourinho-val, mert arra a posztra tényleg kell ember -
#13958 Moratti ismét a zsebébe nyúlna
Jun. 2. 10:18 -Milánó- Ma este Jose Mourinho megérkezik Milánóba, hogy haolnap hivatalosan is bemutassák mint az Internazionale FC új edzőjét. A La Republica lap szerint Moratti több mint 250 millió eurót fog elkölteni arra, hogy őszre felépítse az új Intert. A portugál edző nettó 9 millió eurót fog keresni három éven keresztül. Ez kb. 54 millió eurót jelent. Mancini és a stábjának elküldése kb. 60 millió euróba fog kerülni. Nettó 6 millió euró 4 évre + 12 millió a stábnak. Az FC Barcelona csapatától 55 millió euróért érkezhet Eto’o (40) és Deco (15). 57 millióért három játékos Mourinho előző csapatától a Chelsea-ből. Essien (30), Carvallo (18) és Lampard (9). Rajtuk kívül pedig 40 millió euróért érkezne Quaresma a Portotól. Ehhez képest aprópénznek tűnik, hogy Moratti 2013-ig hosszabbítaná meg Ibrahimovic szerződédt rekord összegű, évi 12 millió euróért. Hogy ebből mi valósul meg majd kiderül, mindenesetre ami biztosnak tűnik az a portugál mester holnapi bemutatása. Moratti egyébként tegnap őszinte sajnálatát fejezte ki a Mancini távozásával kialakult kellemetlen helyzetért.
A hírt küldte: Youme
ugy látszik idén ujra kinyitja bukszát Moratti, na nem mintha tavaly vagy azelőtt nem költött volna sokat, de a Mancini érában nem voltak nagy kiadások. -
#13957 Moratti egyébként 3 játékost nevezett meg akik köré fog épülni Inter.
Zanetti,Cambiasso,Ibrahimovic -
#13956 zlatan = zsoldos
sztem hamar elvitte volna a real ha moratti nem ajánl neki ennyit -
#13955 hát akkor giorgo félre fordította:D -
#13954 #13941 -es kommentben NEM szerepel semmi olyan, hogy hosszabbított volna, HANEM csak az szerepel, hogy Moratti a közeljövőben új szerződést FOG ajánlani neki ami 2013-ig kötné a klubhoz a horribilis szerződésével.
-
#13953 hát gazzetta szerint aláírt, azért az hitelesebb jóval mint goal.com... -
#13952 ibra még nem irt alá, csak ajánmlottak neki (moratti) gecisokat
megelőzheti kakát, meg mindenkit
www.goal.com -
Csesza #13951 savanyú a barackvagymi :DDd -
Csesza #13950 :D -
#13949 most néztem gazetta honlapját, mancini micsoda hisztiket nyom le amióta "elbocsájtották" :D -
#13948 "Jelölhettük volna jobbhátvédnek, szélső középpályásnak, szűrőnek, beállósnak, feladónak, állóbekknek, könyvelőnek"
na ezért mondtam hogy őt gyakorlatilag védelemben és kpn is akárhova leht rakni, nem azért mathew mert nem tom posztját... -
#13947 vazze ez a gazzetáról van, már harmadik kép, Párizsban ebédelt Moratti és Mourinho, mercatoról beszélgettek. -
Csesza #13946 -
Csesza #13945 mondom, hogy Imike csinálta photosoppal, nemigaz te is beveszed :D -
#13944 Zanetti (Inter)
Jelölhettük volna jobbhátvédnek, szélső középpályásnak, szűrőnek, beállósnak, feladónak, állóbekknek, könyvelőnek, vagy akár portásnak is, ha ugyanis a mindenkori kapitány meglátja az Inter-címert, rögvest eret nyit magán, és a zászlót magasra emelve vezeti harcba az övéit. Zanetti maga az Inter. Őt nem lehet nem elismerni, az a fajta, akiről visszavonulása után szektort neveznek el a stadionban, hiszen ami őt magát illeti, 13. szezonja szinte semmiben nem maradt el az eddigiektől: futott, ütközött, szerelt, dorgált, lelkesített, azaz tette a rá kiosztott dolgát. Sőt, ha úgy látta, még nem tett eleget, a kapu elé is felment, hogy bevágja a bajnoki címet jelentő gólt a Roma hálójába (ezzel beállítva az elmúlt öt szezon összesített gólrekordját!). A szintén közel tökéletese idényt teljesítő Cambiassót most kiszorította, hiszen ez vitathatatlanul az argentin csk. szezonja volt, amihez adalékként egy döbbenetes adatot is csatolnánk: Zanetti az egész idény során mindössze két bajnokiról hiányzott, 37 meccsén pedig egyetlen sárga lap nem sok, annyit sem kapott. Egyszerűen lehetetlen nem tisztelni, és nem meghajolni egy ilyen játékos nagysága előtt!
ezt jobban meg se lehetett volna fogalmazni -
#13943 -
#13942 egy másik fórumon írták hogy ez vszínű azért van hogy ne licitljon rá egy csapat se (real,barca) ezért adott neki ennyi fizetést, és nem 1-2 millioval többet, mert így biztos meg tudja tartani, így kelett volna anno ezt ronaldoval csinálni...