FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
akkor tévednek😛 szerintem kezdõ lesz...aztán majd ha fárad lejön 60-70perc körül...de szerintem az õ lendülete kéne a meccs elején...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

akkor biztos ezért várják cserepadra, mert azt gondolják, hogy sérülés után talán egybõl nem fogják berakni a kezdõcsapatba...

fsgh
2meccsel ezelõtt volt eltiltott emlékeim szerint...és az elözõ meccsen nem játszott...mert megrült asszem...én így emlékszem...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

de õ nem csak eltíltott volt elõzõ meccsen? <#rolleyes>

fsgh
tényleg...
na mind1..amúgy Ibrahimovic még nem épült fel teljesen hogy cserének várják?

a másik is gazetta,

ugyanaz -.-

<#worship>

fsgh
a gazetta szerint:

Adri-Crespo csatársor tényleg nem az igazi,fõleg ha kezdhetne egy Ibra-Recoba sor is.

mondjuk nemhiszem, hogy a Palermo 3 védõvel jönni ki...

Inter részrõl meg sztem rossz döntés ez az Adriano-Crespo csatársor, nem érzek most rajtuk akkora átütõerõt
meg Figo helyett berakhattak volna mást, de én inkább már nem szólok semmit róla...

(Palermo topikból egy kis elõzetes összeéllítás)

INTER (4-3-1-2): J.Cesar; Maicon, Burdisso, Materazzi, Grosso; Stankovic, Cambiasso, Zanetti; Figo; Adriano, Crespo.
In panchina: Toldo, Cordoba, Dacourt, Solari, Ibrahimovic, Cruz, Recoba.
Allenatore: Roberto Mancini.

PALERMO (3-5-2): Fontana; Dellafiore, Barzagli, Zaccardo; Diana, Guana, Corini, Simplicio, Bresciano; Cavani, Caracciolo.
In panchina: Agliardi, Capuano, Tedesco, Giacomazzi, Di Michele, Brienza, Matusiak.
Allenatore: Francesco Guidolin

fsgh
Cesar

Maicon-Burdisso-Mátrix-Grosso

Zanetti-Stanko-Cambiasso-Figo

Ibra-Adriano

Cesar-Maicon,Burdisso,Materazzi,Grosso-Zanetti,Dacourt,Cambiasso,Stankovic-Recoba,Ibrahimovic

szvsz

Cesar

Maicon-Burdisso-Mátrix-Grosso

Zanetti-Stanko-Cambiasso-Solari

Ibra-Recoba

fsgh
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 77 Marco Andreolli.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba.

Ibra ott van ez biztató remélem Adri-Ibra ettõ kezd majd...Adriano szeret gólpasszokat osztogatni Ibrának😛😊

ForzaInter
bocsi

Yo, Bitch!

ezeket a próbákat megbeszélhettétek volna máshol is...

ui.: amugy a logo jó lett

ForzaInter
ja így naon köszi<#worship><#worship><#worship>

Yo, Bitch!

Japep
pl. így ?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ForzaInter
jó lett ez naon, köszi<#worship><#worship><#worship>

Yo, Bitch!

Japep
Ez jött össze...az a fránya 20 KB-os határ! <#buck>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ForzaInter
köszi<#worship><#worship><#worship>

Yo, Bitch!

ForzaInter
Vki adjon már egy letöltehtõ linket, amin Inter gól van, mert kéne logohoz és nem lelek.<#help><#help><#help>

Yo, Bitch!

fsgh
<#taps><#taps><#worship><#worship>

Aprilis 7. (szombat)

PRIMAVERA: UDINESE 1-2 INTER
(HT: 0-1)

Scorers: Ribas 3, Balotelli 48, Palermo 69.

Udinese: Consumi; Hurme, Sissoko, Matutè, Djuric (Hell 67); Gallinelli (Filippo 80), Surraco, Migliorini, Montiel; Osso (Palermo 58), Virtanen.
Coach: Vanoli

Inter: Tornaghi; Fais, Fautario, Bolzoni, Bonucci; Conrotto, FILKOR (Figliomeni 58), Maaroufi; Balotelli (Siligardi 72), Pedrelli (Puccio 85), Ribas
Coach: Esposito.

Referee: Beretti (Verona).

Booked: Bolzoni, Bonucci, Pedrelli, Figliomeni, Migliorini.

Nem lõtt gólt,gólpasszt adott.

Látta valaki KOman Vladimir gólját a Torino ellen?

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

tudom, hogy te vagy az utolsó a világon aki komolyan gondolná az Interre, hogy gáz 😄

Matthewpamer
nem is azért írtam 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

nem gáz, csak szenvedés volt az egész meccs...

Matthewpamer
degáz ez a csapat 😞 csak 18 ponttal vezetnek 😞

ha a juve itt lenne biztos õk lennének az elsõk :\

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

0-0 maradt :SSSS

ecsém, hogy a rákba fejeljen Cruz ha lehúzzák?

és erre aztmondják nincs szabálytalanság :SSS

végülis a pólója a bokájáig ér alapból is?! :SSS

:SSSSS istenem, gól kell, erre meg leviszi Adriano-t :SSSS

Adriano le
Solari be

nekem nem 😄

"mindig az a játékos hiányzik aki nincs itt..."

banok
Ennyire hiányzik Ibra?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ez a bzi kapus kivédi a szemünket :CCC

banok
na má' elb@sszátok a totómat... :x

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ez most jó húzás volt Mancinitõl

Grosso le
Recoba be

kifogunk kapni -.-

nemtunk nagy helyzeteket kialakítani ellenben a Regginával :S

Félidõ.

szvsz szar a meccs, de általában mi irányítjuk a játékot, viszont így is a 2 legnagyobb helyzete a Regginának volt

8'

máris csere

Samuel le
Burdisso be

:S

1' Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 11 Grosso; 15 Dacourt, 19 Cambiasso, 4 Zanetti, 7 Figo, 9 Cruz, 10 Adriano.

1' Reggina: 30 Campagnolo; 55 Lanzaro, 6 Aronica, 5 Di Dio, 23 Modesto; 20 Mesto, 16 Amerini, 8 Tognozzi, 19 Tedesco, 25 Vigiani; 9 Bianchi.

megy a meccs

FORZA INTER

jah, Reggina - Inter

Sport2 Élõ 15:00 (ma)

gabber_saviola
Reggina-Inter: Probabili formazioni
Queste le probabili formazioni di Reggina ed Inter, in campo alle ore 15 allo stadio "Oreste Granillo" di Reggio Calabria:

REGGINA (3-5-2): Campagnolo; Mesto, Aronica, Lanzaro; Vigiani, Amerini, Tognozzi, Gia.Tedesco, Modesto; Amoruso, Bianchi
Allenatore: Walter Mazzarri
INTER (4-3-1-2): Toldo; Maicon, Cordoba, Samuel, Grosso; Cambiasso, Dacourt, J.Zanetti; Figo; Adriano, Crespo
Allenatore: Roberto Mancini

Arbitro: Bertini

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
elég foghíjas:SSSS

hiányzók:Materazzi,Maxwell,Stankovic,Vieira,Ibrahimovic....

ettõl függetlenül meg kell verni a Regginat...

fsgh
de nagy a pangás...

keret holnapra:
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 79 Fabian Carini.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli.

Midfielders: 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 9 Julio Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba.