FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lombardini
"Henry: "azt elismerem, hogy csodálatos lenne a San Siróban játszani."

A francia csatárnak bár nem áll szándékában a távozás az ágyúsoktól, a Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozata mégis elgondolkodtató lehet: "Nagyon örülök, hogy a kék-feketék megnyerik a bajnokságot Morattinak, mert ha van ember a futballban, aki megérdemli a sikert, akkor az õ. Átigazolásról azonban badarság lenne beszélni, hiszen szerzõdésem van az Arsenallal, igaz, azt elismerem, hogy csodálatos lenne a San Siróban játszani."

inter.hunsport.hu

Vajon mit akart ezzel mondani? Csak nem azt?

<#rolleyes>

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Lombardini
Köszönöm szépen srácok! 😊 Ma este scudettóval szeretnék ünnepelni! 😉

Boldog Születésnapot!

gabber_saviola
BSZ LOMBARDINI!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
jaja BSZ!😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Lombardini
Köszönöm szépen! 😊

ForzaInter
BSZ LOMBARDINI!

Yo, Bitch!

ForzaInter
kicsit odaver

Yo, Bitch!

fsgh
huhh😮 szép😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Saturday, 14 April

PRIMAVERA

Inter 6-0 Triestina (HT: 3-0)
Scorers: Esposito 3, Maaroufi 24, Ribas 42, Balotelli 57, Siligardi 65, Litteri 78.

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

a meccset összevetve csalódott vagyok, hogy csak 1 pontot szereztünk de a 2. félidõvel elégedett vagyok

sajnálom mondjuk hogy Cruz jött be az elején és nem Recoba, igaz jól játszott az argentín de talán Álvaro beadásaira jobb szükség lett volna a 2. félidõben

ForzaInter
2-2 a második félidõben megmutattuk hogy kell jáccanni, ahogy mondták "egy félidõ elõnyt kapott a Palermo" de a romát bedaráljuk oszt megvan a bajnoki cím.

Szegény r9 örökban...

Yo, Bitch!

fsgh
mint már mndtam ezelõtt is ugyse jutunk dûlõre és nem is akarok pontt itt ezen vitázni...

on

Szerdán nyerni kéne...nem lenne jó ha tovább húznánk az avatást😊

gabber_saviola
ajánlom a FIGYELEM! topikot figyelmedbe miközben véded kisbarátodat. nincs már ilyen kegyelem meg elnézem badarság, leírtam, hohgy változni fogunk és aki nem száll fel a "vonatra" az így jár
téma lezárva

on.
gratula ai Internek a 2. félidõben mutatottért

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
igen lehet hogy megérdemelt lett volna neki 1-2-3 pont...de bann...na mind1 ezen ne vitatkozzunk mert ugyse negedsz az igazadból...ki így gondolja ki úgy..

gabber_saviola
viselednie kéne csak a srácnak. párszor már elmeséte nekem , hogy emberi kommenteket fogok látni tõle

Tojesz
Rossz helyen, rossz idõben volt<#crazya>

Tojesz
Már most azok vagyunk, 86 pont elég az olasz bajnoki címhez

fsgh
szegény © Matthewpamer...kerülnie kéne az Inter-Palermo meccsek alatt a topikot mert ugylátom mindig rajta csattan az ostor😛:S😄

fsgh
megverjük a Romát és bajnokok leszünk ennyi...

Tojesz
Elloptak a maffiózók 2 pontot, most csak 16 ponttal vezet az Inter, mi lesz itt??<#hehe><#smile><#smile>

fsgh
2-2....ezt nyerni kellett volna

fsgh
mekkora arc ez az Ibra😄DD meglökték erre kinyujtotta a palermoira a nyelvét😄DD

hunbasser
látszik,h Realos fiú volt -.-

amúgy 0-2-nél tudtam,h nem ennyi lesz,volt már rá sok példa,h az Inter megfordított meccseket

ReaL MaDRid x siempre

fsgh
ja és a zseniális FIGO!!!! 2 gólpasszt adott ezen a meccsen...eddig...

Matthewpamer
EZAZ!!! 😛PPP

na most 3:2 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
OOOLLLÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!

AAADDDRRRIIIIAAANNNNOOOOOOO

fsgh
CCCRRRUUZZZ!!!!!!! Mutassuk meg nekik hogy fordít az INTER!!!!!!FORZA!

Matthewpamer
nah végre
most be0wnzoljuk õket

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
Adrianonak had graulájak...zseniálisan játszik ma-.-

Matthewpamer
bazzzzzdddmeg les

Matthewpamer
dacourt mit akar?😄

Matthewpamer
<#nyes>

gabber_saviola
<#ejnye1>

Matthewpamer
pont ez a csíra csapat 😞

fsgh
hát ilyen nincs...hozzuk a szokásos 60% amivel az eddigi meccseket hoztuk de ez most nem elég...IBRÁT a pályára 3. csatárnak és a fejekben rendet kéne rakni...

MI A JÓ ÉDES FASZOM VAN?????? 😮

CRUZ???? MITAKARNAK?????

viszont

Forza Inter!

Matthewpamer
gyõzzön az Inter

gabber_saviola
gyõzzön a jobbik, jó szurkolást mindenkinek

fsgh
gondolom Mancini nem a Had jáccon elv alapján álítja össze a csapatot pont a Palermo ellen😄

ForzaInter
Ibra kihagyhatatlan,Recoba meg hadd jáccon olyan jó látni hogy végre nem sérült és jáccik, szal Cresponak most csak a kispad jut😄 Nemsoká kezdünk FORZA INTER!!!

Yo, Bitch!

fsgh
milyen nagy lendületben vannak már a nagycsapatok😮O

AS Roma 4 - 0 Sampdoria

Messina 1 - 3 AC Milan

Bár az elsõ négybõl ma 1 valaki biztos bukni fog...

teljesen eggyetértek 😊

Recoba 4evah 😛

fsgh
Ibra se esz már gólkirály...Totti duplázott...pedig azért titkon reméltem😛

Chino lendülete kell inkább,Adri csereként beállva adjon inkább góllpaszt mint az ascoli ellen.

fsgh
nagy Recoba fanok...:S😄 ha már érdekek Adri-Ibra mert Ibra gólerõs Adri meg szeret gólpasszokat adni😊

a csapat érdekeit kell szem elõtt tartani<#papakacsint>

fsgh
mondja ezt az az ember akinek Crespo van a logójában😄D😛

ForzaInter
Ibra-Recoba páros kezdjen😊

Yo, Bitch!