34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • France men
    Augusztus 5. Bayern - Inter, Franz Beckenbauer cup!!! Jürgen vs. Jose :D
  • ForzaInter
    ja:S

Samptól elég nagy verést kaptunk:(
  • Csesza
  • ForzaInter
    az utánpótlás csapat bejutott a bajnoki döntőbe:

Inter 2-1 Udinese (HT: 1-0)

Scorers: Siligardi 39, Ribas 52, Candreva 70.

Inter (4-3-3): Belec; Santon, D.Esposito (Caldirola 67), Federici, Fatic; Gerbo, Bolzoni, Pedrelli (Fortunato 85); Siligardi, Ribas, Napoli (Krhin 23).
    Subs not used: Tornaghi, Filippini, Litteri, Destro.
    Coach: Vincenzo Esposito.

Udinese (4-3-2-1): Paroni; Sissoko, Marino, Formiconi, Bossa; Migliorini, Zampa (Tano 60), Candreva; Felipe; Virtanen, Laurito.
    Subs not used: Santorello, Fantin, Licata, Toppan, Casell, Djuric.
    Coach: Rodolfo Vanoli.

Referee: Manna (Isernia).

Booked: Federici, Marino, Tano, Laurito, Fortunato.
  • Csesza
  • ForzaInter
    Materazzi azt nyilatkozta hogy Inter-ből fog vissazvonulni, egyébként sztem kitölti 2010-es szerződését és visszavonul, tuti nem lép le.
  • bestGP
    nemcsak itt, más élcsapatba sem kell egy 35-6 éves hátvéd.. nem azzal van a bajom h nemjó védő, a korát meghazudtolva tud még "futni" legalábbis nekem ugytünik. nemis bizonytalan, de itt már két pillanat elég hogy lecsusszon.. mint pl a magyarok elleni sérülése. szal sztem örüljön h eddig ennyire tuti helye volt olaszba és nálunk is. egy top samuelt szivesebben látok középen kordobával vagy akár kivuval
  • Csesza
    a Primavera csapatunk az Udinese 2-1es legyőzésével bejutott a döntőbe, ahol a Fio - Samp párharc győztese lesz az ellenfél :)

necces lesz, mert idén mind a 2 csapattol kikaptunk már
  • Csesza
    nemhiszem, hogy játszana már másik csapat mezébe :S
  • gabber_saviola
    szerintem nyáron lelép, mert tudja hogy JM nem számítana rá
  • Csesza
    1évet ittmarad és sztem visszavonul, nem is azért mert úgyérzi, hogy nemtudna többet tökéletesen játszani, hanem azért mert lehet, hogy tudja, nem lesz már nagyon kezdő helye a csapatban
  • SilverStone
    Igen,megidősödött már.Megyeget még neki de sokáig ne számítsunk rá sz.tem sem.
  • bestGP
    mán 35..
    gyanus h elmegy nekem.
    azért vhogy kibirnam ha elmenne..nehasonlitsuk mán zanettivel :)
  • ForzaInter

"Nyugalom, maradok!"

:D

el sem tudnám képzelni más csapatban. Tutti Pazzi per Materazzi!
  • Csesza
    1. őt elküldeni nagyon nagy hiba lenne, mert ezzel 1ből magára haragítaná az összes szurkolót és Mourinho-nak van annyi esze, hogy ne így kezdjen itt

2. Mátrix soha nem fog eligazolni innen
  • ForzaInter

• ForzaInter
    hát olvasni róla sok hírt, állítólag Mourinhonak azt mondta hogy ha nem jáccik nála akkor elmegy, de ez goal.com-on volt... meg olyan is volt ahol azt írták Mourinho számít rá, meg tuttomercaton azt írták viné Fio és Monaco, nem tom mennyi lehet ezeknek a híreknek valóság alapja, remélem semmi:D Zanetti melett az Inter másik ikonja, nem tudnám nélküle elképzelni csapatot, ráadásul nord kedvence.
  • Csesza
    Mátix sztem biztos marad
  • ForzaInter
    remélem azért Matrix,Stanko,Jimenez,Adri négyes marad, többi mehet.
  • Csesza
    hidd el, bármelyik top csapat akinek kellene 1 csatár elvinné, mert tudják, hogy hogy teljesített és most hogy teljesít, mert visszanyerte a formáját

előszőr középcsapatot akartam írni, de arra számítottam, hogy azt fogod mondani, hogy mi már nem csak egy átlag középcsapat vagyunk és ezért mertem a tabella alapján kisebb szót használni :)
  • gabber_saviola
    Szerintem nincs az a nagy csapat, akinek kellene egy ilyen játékos, simán örülni fog Ő a "kiscsapatok" érdeklödésének is.

"középcsapat" kifejezés jobban emészhető lett volna egy Palermo kaliberü csapatnál. :d
  • Csesza
    ha Adriano innen elmegy akkor nem egy "kisebb" (már bocs de a tabella alapján) csapathoz megy, hanem vszeg egy másik bajnokságba egy top csapathoz

de amugy sem állna neki jól az a mez :S
  • gabber_saviola
    hát inkább Ő jöjjön hozzánk, mint Suazo :(
  • fsgh
    én se...Mourinhonál sztem magára találna...
  • Csesza
    nagyon nem szeretném ha Adriano elmenne :C
  • Csesza
    Találgatások a kerettel kapcsolatban

Jun. 4. 13:15 -Milánó- Megkezdődtek a találgatások, hogy Mourinho kiknek szavaz majd bizalmat és kik fognak távozni az Intertől. A La Gazzetta dello Sport szerint Adriano és még 4 játékos (Burdisso, Crespo, Stankovic, Suazo) sorsa függőben van. Balotelli várja a Chelsea hívását. Érkezhet Deco és egy középpályás a Chelsea-ből (Lampard vagy Essien), valamit egy csatár Drogba vagy Eto’o személyében.

Ezzel szemben a Corriere dello Sport egy sokkal részéletesebb listát írt a mai számában. Szerintük Deco, Lapard és Quarsema vannak Mourinho listáján.

Rajtuk kívül a biztos maradók: Julio Cesar, Toldo, Orlandoni, Cordoba, Maxwell, Maicon, Samuel, Chivu, Rivas, Zanetti, Figo, Pelé, Bolzoni, Cambiasso, Ibrahimovic, Cruz, Balotelli, Crespo.

Biztos távozók: Cesar, Maniche, Solari.

Bizonytalanok: Burdisso, Materazzi, Stankovic, Jimenez, Vieira, Dacourt, Adriano, Suazo
  • fsgh
    :DDDDDdd Grat Moratti:DDDd Nem akarja hogy versenyképes társ legyen az átigazolásoknál:D
  • LasCar16
    nézőpont kérdése, de az NSO megkeresésére írták azt az UEFA-nál h amúgy a 2. helyen végzett csapat tehát a Levski indulhatott volna, de legalább Moratti kipengetett 5 millát az ablakon, nekem tök mind1 , h hol indulunk jövőre, meg kell nyerni, és a derbyket hozni
  • ForzaInter
    mit akarnátok bl-ben? uefa kupát vívtátok ki pályán ott a helyetek, nagyon nem lenne fair vki helyet ti indulnátok bl-ben, mondjuk én helyetekben nem is szeretném hogy bl-be menjen kedvenc csapatom ugy hogy pályán UEFA KUPÁ-t harcolt ki.
  • LasCar16
    szép volt remélem azér Berlusconi megbasztatja...rendesen
  • bubu13
    Mégis indulhat a CSZKA Sofia a Bl-ben!

A mai napon napvilágra került hírekkel ellentétben a 2007-es győztes Ac Milan mégsem lesz az idei Bl résztvevője. Mint mi is megírtuk a bolgár bajnok anyagi tartozásai miatt,elutasították a licenckérelmüket,így automatikusan a legmagasabb Uefa ponttal rendelkező csapat léphetett volna a helyére,amely nem más,mint az Ac Milan. Egyes sajtóorgánumok szerint a Cska megmentője nem más,mint az Inter tulajdonosa Massimo Moratti,aki 5 millió euro gyorssegélyt utalt a bolgár klub számlájára. Ennek köszönhetően a bolgár bajnokcsapat elől minden akadály elhárult,hogy,újra Bl licenc kérelemért folyamodjon. Moratti ma reggeli egyik nyilatkozatában egyébként is kijelentette,hogy nem tartaná jogosnak a Milan Bl-ben való indulását,mivel a pályán elért eredmények alapján nem jogosult rá

Lol! szép volt Moratti
  • SilverStone
    :DD
  • Gunnersboy
    Hallo?
  • bestGP
    neoffojatok :| :Ddd

namostmégsekelneki semifélecsatár.
    felkene man hivni hogy miujság
  • Fabio Capello
    hábédé :)
  • ForzaInter