FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem lesz olyan mint 01/02-ben
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
Bár a Cardiffban elbukott magyar Eb-pályázaton már ez sem segít, az olaszoknál tovább gyûrûzik a futballbotrány. Ezúttal nem a Juventus nevével fémjelzett vesztegetési balhé került a középpontba, hanem az Inter hírnevét alaposan aláásó lehallgatási ügylet.
Mint arról korábban beszámoltunk, a kétezres évek elején a milánói klub vezetése - állítólag Massimo Morattii elnök tevékeny közremûködésével - magánnyomozó és a Telecom társaság segítségével éveken át figyeltette többek között Ronaldót, Bobo Vierit vagy Javier Zanettit.
Miután néhány hete Cipriani magánnyomozó a milánói ügyészségen eskü alatt vallotta, hogy megbízást kapott az Intertõl és a Telecom cég akkori biztonsági igazgatójától, Tavarolitól, az érintettek is szót kértek. Bár Ronaldo véleménye még nem ismert, Bobo Vieri 21 millió eurós kártérítést követel.
- Morálisan, egzisztenciálisan és biológiai értelemben is súlyosan beavatkoztak az életembe. Jogosnak érzem, ha bírósági úton 9 milliót kérek az Intertõl, további 12-õt pedig a Telecomtól - mondta az Espresso címû olasz lapnak Vieri, akit nem hatott meg a milánói klub vezetõségének bocsánatkérése.
Yo, Bitch!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
INTER - EMPOLI - ez sem sétagalopp,csak nehezen hozzuk majd.
MESSINA - INTER - ugyanaz mint a Siena
INTER - LAZIO - na ettõl a meccstõl félek.
ATALANTA - INTER - ez sem tuti gyõzelem sajnos, izzasztó is lehet a meccs.
INTER - TORINO - itt kötelesség volna a gyõzelem.
ez miatt vesztettünk de nagyon csúnyán + plusz Mancini írdatlan okos cseréjei miatt...
kva ideges vagyok :SSSS
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
3.? 😄
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Yo, Bitch!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
AKKOR SZTEM MEGEGGYEZTHETÜNK ABBAN, HOGY SENKI NEM ÍRJA BE IDE A RÉSZEREDMÉNYEKET AZ ÉLÕ MECCS, KÖZBEN NEHOGY VALAKI OLYAN VÉLETLEN IDETÉVEDJEN AKI NEM AKARTA VOLNA MEGTUDNI AZ EREDMÉNYT, MERT RENDESEN (IZGULÓSAN) VÉGIG AKARJA NÉZNI TV-BEN A MECCSET?!
😄DDDddddddd gyereeeek, olyan rottyon voltam mint a disznó az meg ilyen fasságokkal baxtat <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
nem értem, hogy miért?! :C
akit érdekel és nem tudja stream-en nézni a meccset, akkor a sport1-en 20:15tõl lesz felvételrõl a meccs...
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 77 Marco Andreolli.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 20 Alvaro Recoba.
Ki ne akarna a világ legjobb csapatában az Interben játszani?