FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
hátnem

Yo, Bitch!

már megvan =)
nem lesz olyan mint 01/02-ben
Lombardini
Erre mondjuk nem lehetünk büszkék. <#shakehead><#rolleyes>

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

ForzaInter
jaja

Yo, Bitch!

ForzaInter
Kinyílt a csipája a közel egy év után ismét bajnoki mérkõzésen pályára lépõ Christian Vierinek. Az Atalanta támadója 21 millió eurós vigaszdíjat követel, amiért korábban súlyosan megsértették intim szféráját.

Bár a Cardiffban elbukott magyar Eb-pályázaton már ez sem segít, az olaszoknál tovább gyûrûzik a futballbotrány. Ezúttal nem a Juventus nevével fémjelzett vesztegetési balhé került a középpontba, hanem az Inter hírnevét alaposan aláásó lehallgatási ügylet.

Mint arról korábban beszámoltunk, a kétezres évek elején a milánói klub vezetése - állítólag Massimo Morattii elnök tevékeny közremûködésével - magánnyomozó és a Telecom társaság segítségével éveken át figyeltette többek között Ronaldót, Bobo Vierit vagy Javier Zanettit.

Miután néhány hete Cipriani magánnyomozó a milánói ügyészségen eskü alatt vallotta, hogy megbízást kapott az Intertõl és a Telecom cég akkori biztonsági igazgatójától, Tavarolitól, az érintettek is szót kértek. Bár Ronaldo véleménye még nem ismert, Bobo Vieri 21 millió eurós kártérítést követel.

- Morálisan, egzisztenciálisan és biológiai értelemben is súlyosan beavatkoztak az életembe. Jogosnak érzem, ha bírósági úton 9 milliót kérek az Intertõl, további 12-õt pedig a Telecomtól - mondta az Espresso címû olasz lapnak Vieri, akit nem hatott meg a milánói klub vezetõségének bocsánatkérése.

Yo, Bitch!

ugyan, összesen 18 pont szerezhetõ. Jó ha a Róma ezalatt szerez 13 pontot, ami a különbség. Egyetlenegy gyõzelem, és nyugodtak lehettek hogy tuti megvan 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Lombardini
Persze ez csak amolyan merengés volt. Mert az utolsó három meccsünket nézve kezd olyan dejavu érzésem lenni. De valóban majd jövõre kiderül.

Ez majd a következõ szezonban kiderül.

Lombardini
Mindenesetre nagyon kiváncsi leszek a következõ szezonra, egy megerõsödött Milannal, Romával és egy Juvéval. Vajon akkor is így fogunk szárnyalni vagy megint elõjön a feszültség és a nyomás terhétõl való szenvedés? Nem rossz indulatból hanem komolyan kérdezem.<#rolleyes>

fsgh
Még a Lazio elõtt meg kell nyrni a scudettot...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Lombardini
SIENA - INTER - otthon jó a Siena, nehéz meccs lesz mint a Reggina ellen.
INTER - EMPOLI - ez sem sétagalopp,csak nehezen hozzuk majd.
MESSINA - INTER - ugyanaz mint a Siena
INTER - LAZIO - na ettõl a meccstõl félek.
ATALANTA - INTER - ez sem tuti gyõzelem sajnos, izzasztó is lehet a meccs.
INTER - TORINO - itt kötelesség volna a gyõzelem.

Lombardini
Hát ezt elszúrtuk. Azt hiszem most jött el a mélypont. Kemény hat forduló vár ránk, nem lesz olyan sima mint amilyen lehetett volna.

fsgh
:SSS😞(((

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
hát énis de ez van...

Yo, Bitch!

EGO EGO EGO EGO EGO <#boxer><#boxer><#boxer>

ez miatt vesztettünk de nagyon csúnyán + plusz Mancini írdatlan okos cseréjei miatt...

kva ideges vagyok :SSSS

ForzaInter
ááá nem igaz mekkora mákér ez a roma, énis naon csalódott vok...

Yo, Bitch!

fsgh
1-3.... bazz ez elég xar dolog...csalodott vok...

gabber_saviola
pedig egy bocsánatkérés&megjavulás kombó után adtam volna neki egy új esélyt.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
<#szomoru1>

Yo, Bitch!

10perc alatt 10 regisztráció

3.? 😄

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

gabber_saviola
visszajöttél az új 3. regeddel, veled most mi a fenét csináljak?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
én olvasom, basszus mekkora máker gól, ha beakad Stanko kapufája...

Yo, Bitch!

bazz 0:1 =(

hagyjál már vége sincs 😄D

banok
akinek videó kell a mai Inter-Roma meccsrõl az go to the olasz foci szerelmeseinek topikba 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gabber_saviola
ti nézitek rendszeresen a topikomat? <#hehe>

ForzaInter
dehogy írom

Yo, Bitch!

ForzaInter
most akartam kajra benézni jóhogy szólsz😄DD

Yo, Bitch!

gabber_saviola
Palermo topikba ne gyertek, mert ott leírtam már az eredményeket!

én meg azt hittem h te most beírod az eredményt ide 😄

ForzaInter
na jó hála istennek nem közöl senki eredményt, azthittem 16 uj üzenet és azt írtaátok, este végig izgulom a meccset, ha nyerünk mindenkit meghívók bulizni😄DD

Yo, Bitch!

banok
aki mégis streamen követi a most zajló találkozót annak go to CCTV5 😉

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

fsgh
jaja😊 soká lesz még😞:S

Lombardini
Na én is elhúzok minden hírforrás környékérõl, hogy mégcsak véletlenül se értesüljek az eredményrõl. Este 20:15-kor úgy ülök le a TV elé, mintha akkor kezdõdne élõben.

fsgh
jaja...bár én a meccs alatt akkor se nézek be ide😛 biztos ami tuti😛

alap

caps lock on:

AKKOR SZTEM MEGEGGYEZTHETÜNK ABBAN, HOGY SENKI NEM ÍRJA BE IDE A RÉSZEREDMÉNYEKET AZ ÉLÕ MECCS, KÖZBEN NEHOGY VALAKI OLYAN VÉLETLEN IDETÉVEDJEN AKI NEM AKARTA VOLNA MEGTUDNI AZ EREDMÉNYT, MERT RENDESEN (IZGULÓSAN) VÉGIG AKARJA NÉZNI TV-BEN A MECCSET?!

😄DDD

nembaxod, hogy te vagy az?! <#idiota><#idiota><#idiota><#eplus2><#hehe>

😄DDDddddddd gyereeeek, olyan rottyon voltam mint a disznó az meg ilyen fasságokkal baxtat <#idiota><#idiota>

mivel vszeg nem is leszek itthon akkortájt ezért én is majd felvételrõl

fsgh
jaja😄DD dettó..csak bírjam ki😛 lehet el is megyek jáccani mkor elkezdõdik a meccs😛

Lombardini
Én a Sport 1-en nézem meg, mintha élõben menne. Minden hírforrást kerülni fogok mert végig akarom izgulni a meccset.

jah nem kell gyorsabb internet?😄

vszínûleg megnézem ott addig úgy is tanulnom kell meg ne huzzanak így évvégén 😄

fsgh
én szerintem a tvben nézem meg és nem itt követem...ti mit csináltok?

sajna nem közvetítik a tv-ben sehol élõben a mai meccset :S

nem értem, hogy miért?! :C

akit érdekel és nem tudja stream-en nézni a meccset, akkor a sport1-en 20:15tõl lesz felvételrõl a meccs...

mai meccsre a bõ keret:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 77 Marco Andreolli.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 20 Alvaro Recoba.

ForzaInter
hucsááá

Yo, Bitch!

<#eljen><#eljen><#eljen>

Lehet =)

Ki ne akarna a világ legjobb csapatában az Interben játszani?