34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#14101 hát Deco eddig gecijól nyomja ebn, ha ezt tudja nálunk is nyujtani jöhet, Quaresmával együtt:D -
Monoton #14100 Hleb hez jelenleg a Barcelona áll a legközelebb szvsz, Quaresmat pedig mi is szeretnénk leigazolni :P -
#14099 hát ha deco v hleb akkor egyértelműen hleb. abban az esetben ha Quaresma is ottvan a pakliban, ofcourse hogy őt akkor :) -
Csesza #14098 amugy a Barcelona is le akarja igazolni -
Csesza #14097 egyenlőre még semmi, vszeg nem is lesz belőle semmi... (remélem)
ha ő jönne akkor vagy Deco nem jönne vagy Quarsma, az az érzésem, hogy inkább az utóbbi, tehát nemkell -
#14096 tényleg , most jut eszembe, március körül hallottam hogy Hleb már aláirt hozzánk... ennek mi a valóságalapja? na mondjuk ő nem lenne rossz, felettébb kreativ a srác -
Csesza #14095 Carvalho: Mourinhóval akarok dolgozni!
-
Csesza #14094 köszi :) -
#14093 az nso,nb1hugy,topfoci,gólpontkom,tribálfutball és társain lehetett olvasni szerintem azt hogy marad.külföldi fórumok meg az olasz oldalak szerint nem nagyon bíznak benne.én a tuttomercatoweben láttam azthiszem,majd megkeresem -
Csesza #14092 jah azért :D -
#14091 Heitingáról van szó:) -
Csesza #14090 Az elmúlt évek egyik legpechesebb futballistája az Inter játékosa, Adriano Leite Riberiro. A még mindig csak 26 éves ék az elmúlt fél évet hazájában, a Sao Paulo együttesénél töltötte, ahol végre ismét gólerősnek bizonyult.
Talán ennek és Massimo Moratti jó szívének is köszönheti, hogy klubja, az Inter visszavárja.
A sokszor sérüléssel is bajlódó Adriano a Mancini-éra alatt leginkább a kispadon "porosodott", az új vezetőedzőnél, José Mourinhónál talán ismét kiharcolja a kezdőcsapatba kerülést. -
Csesza #14089 ezt hol ovastad? -
#14088 az alapozásra visszamegy hozzátok,de nagyon valószínű hogy elmegy -
Csesza #14087 elvileg visszajön -
Monoton #14086 Tényleg Adriano kölcsönben lesz még? vagy visszajön szezonkezdetre? -
#14085 jaja, nálam meg Adri > bárki :) -
Csesza #14084 :O
hivatalos? -
Csesza #14083 a világ egyik legjobb csatára jelenleg
de azért csak azért ne jöjjön ide mert akkor Adri elmegy -
#14082 csak ne ide jöjjön. -
#14081 már elengedték, jövőre Atleticóban játszik -
#14080 villat simán ellehetne hozni 30m-ért -
#14079 persze, ha meg se próbáljuk tuti nem :)
de mondom, csak én vettem észre hogy az inter belső hátvédeinek nagyrésze egy mészáros, mmint csak milan ellen emlékszem hogy 16os vonalánál olyan simán rugtak pároslábbal a tagba mintha 40m-ről jönne utána a szabadrugás. szal szerintem kéne egy fiatal, de higgadt, technikás középhátvéd
ááá, ibra gólja ujra, még mindig csodás :) -
#14078 őket az életben nem engedik el, kompany-t még talán, de heitingát tuti nem engedik szvsz
Valencia meg hiába süllyed, hülyék lesznek lemondani róla. -
#14077 hát, majdnem többet mint a komplett Inter :D
amugy jövőre egy ibra adri csatársor ütős lenne valóban, egy quaresmával kiegészült kp-val... amugy elnézve a spanyol meccset... villa fantasztikus, akárcsak xavi és iniesta is, de a lényegnek Villát emelném ki, valancia, süllyed a hajó, nem bánnám ha esetleg ő jönne, és crespo suazo távozna. viszont védőre szükség van, aki nem egy fórrófejű gyilkológép, mert cordoba-samuel-materazzi trió olyanokat tud érkezni hogy hú, főleg 16os környékén, meg piroslapok is érkeznek általában melléjük. vmi kifinomult középhátvéd mindenképp kénő in my op. heitinga, vagy kompany -
#14076 nem gyenge külsőst vágott a fickába az tuti :D -
#14075 Hogyne, több gólt lött a 2. félévben mint bármelyik Interes ;) -
#14074 :) -
#14073 huha, ezt nagyon eltalálta Ibrahimovic :)))))) 1-0 -
#14072 decova nincs baj.szerintem.azért baszogatják mert sok labdát elad, meg körülményes, de! én kb majdnem minden meccsét megnéztem.annyi a "baja" hogy sokat vállal, ezért sokat hibázik is.a barsza ebben az idényben meg amugyis mindent elbaszott, senki nem ir a nagy "aszisztokbol" amikből végül nemlett asziszt.. meg egy vérbeli szervezőről van szó, és ugye a barszában csavi,dinnyo sőt még iniesta is ijen beütésű.szóval ha szabad teret kap nálunk kp-n szerintem simán jó igazolás lehet
a kezdőről:
maicon kivu samu maxw
quaresma camb deco (vagy figo) solari :|:DDDd tehát zanetti
elől meg ugye ibra meg valaki
gyanus h egy centerrel fog játszani mourinho, végképp ha jönne kuaresma, és akkor a két szélső támadóbb alakzatot venne fel, a másik center hejett pedig kezdene viéra, vagy valami dmc, és deco vagy figo előrébb is ugrana egy sort -
Csesza #14071 a Barcelona már elég hevesen érdeklődik Moutinho iránt, nem nehéz kitalálni, hogy Deco pótlására :S
az egészben az is szomorú, hogy mi miért nem tudjuk leigazolni perpill talán Portugália egyik legnagyobb tehetségét és miért Deco-t hozzuk inkább? :S -
Csesza #14070 nem kicsit, nagyon :D -
Csesza #14069 azért van így mert ha ott van Deco akkor simán elképzelhtő meccs közben egy ilyen felállás, term. ha nagyon támadni kell
Adri-Ibra
Deco
Cambiasso Zanetti Chivu Quaresma
3védő
tehát hogy Chivu előrébb jön -
#14068 jééé Adriano... ő még él? :DDD -
#14067 Konko lehet a harmadik:D
végülis nagy erősítések nem kellenek, védelem simán jó, oda nem kell senki, kapus se kell, csatársor is jó, egyedül kp-re kell 3 ember, mivel Solari,Cesar,Dacourt megy, Konko jobboldalon cserének jó lesz, védelembe meg kpn is eljáccik. -
#14066 ha jön Quaresma akkor 4-4-2 lesz bár Decoval meg 4-3-1-2:D lehet variálni.. -
Csesza #14065 jaja, kemény is volt :) -
Csesza #14064 sztem akkor
Adriano - Ibra
Deco
Cambiasso <-> Zanetti - Quaresma
Maxwell - Mátrix/Samuel - Chivu/Córdoba - Maicon
J.César
de ezexerint még lehetm hogy várható 1 játékos ha Quaresma és Deco is jön -
#14063 vhogy pepére emlékeztet... Bazzeg mien gólt lőtt a törököknek, szegénykém asszem posztot tévesztett, nem védő az, hanem csatár :D -
Csesza #14062 Cambiasso így is visszahúzott kp, igazából védekező csak hát olyan mentalitású az ember, hogy nem bír a vérével és előre megy :D