FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
de bilanosok nem érdekelnek örülj ha eléri a csapatod a 4. helyet
by
Yo, Bitch!
remélem tetszik,eredetileg nem az enyém,csak annyit csináltam hogy átírtam a 14-et,meg kiegészítettem a címerek számát<#bohoc>#bohoc>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
<#mf1>#mf1>
látom visszajöttél scudetto alkalmábol😊
Lábunk elõtt hever az egész serie A
xD
Scorers: Materazzi 18, (pen) 61, Negro 21.
Siena: 1 Manninger; 2 Negro, 83 Rinaudo, 46 Gastaldello, 21 Rossi; 22 Alberto (7 Frick 66), 14 Galloppa (77 Antonini 76), 8 Vergassola, 23 Eremenko; 9 Corvia, 10 Chiesa (35 Cozza 80).
Subs not used: 18 Benussi, 5 Brevi, 6 Codrea, 38 Bartolucci.
Coach: Mario Beretta.
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 16 Burdisso (6 Maxwell 51); 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 21 Solari (20 Recoba 62), 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic (15 Dacourt 70), 9 Cruz.
Subs not used: 1 Toldo, 11 Grosso, 77 Andreolli, 91 Mariano Gonzalez.
Coach: Roberto Mancini.
Referee: Nicola Ayroldi (Molfetta).
Booked: Burdisso 48, Manninger 58, Materazzi 62, Vergassola 86.
aznapra 2 olasz meccset is közvetít a sport1 csak azt nem írták hogy az melyik 2 lesz

<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship> nagyon összerakta a csapatot Mancini!csak a vége felé fujtunk ki de belefért!
ez meg ha gondoljátok mehet még a fejlécbe😉

15!
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
MATERAZZI MEGINT!!!!!!!!
Atalanta Roma 2-1!
16' <0 - 1>0 - 1> M. Materazzi
19' <1 - 1>1 - 1> P. Negro
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2007 LiveScore.com
na vezetünk erre ez a Negro gyerek egyenlít -.-
Subs: 1 Toldo, 6 Maxwell, 11 Grosso, 15 Dacourt, 20 Recoba, 77 Andreolli, 91 Mariano Gonzalez.
Coach: Roberto Mancini
remélem Recoba végre kezdõ lesz ezen a meccsen!
kíváncsi leszek, hogy mit alakítanak
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 77 Marco Andreolli.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 20 Alvaro Recoba, 99 Lambros Choutos.