34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    hát Deco eddig gecijól nyomja ebn, ha ezt tudja nálunk is nyujtani jöhet, Quaresmával együtt:D
  • Monoton
    Hleb hez jelenleg a Barcelona áll a legközelebb szvsz, Quaresmat pedig mi is szeretnénk leigazolni :P
  • WuFraZselic
    hát ha deco v hleb akkor egyértelműen hleb. abban az esetben ha Quaresma is ottvan a pakliban, ofcourse hogy őt akkor :)
  • Csesza
    amugy a Barcelona is le akarja igazolni
  • Csesza
    egyenlőre még semmi, vszeg nem is lesz belőle semmi... (remélem)

ha ő jönne akkor vagy Deco nem jönne vagy Quarsma, az az érzésem, hogy inkább az utóbbi, tehát nemkell
  • WuFraZselic
    tényleg , most jut eszembe, március körül hallottam hogy Hleb már aláirt hozzánk... ennek mi a valóságalapja? na mondjuk ő nem lenne rossz, felettébb kreativ a srác
  • Csesza
    Carvalho: Mourinhóval akarok dolgozni!

• Csesza
    köszi :)
  • 9csöves9
    az nso,nb1hugy,topfoci,gólpontkom,tribálfutball és társain lehetett olvasni szerintem azt hogy marad.külföldi fórumok meg az olasz oldalak szerint nem nagyon bíznak benne.én a tuttomercatoweben láttam azthiszem,majd megkeresem
  • Csesza
    jah azért :D
  • miki36
    Heitingáról van szó:)
  • Csesza
    Az elmúlt évek egyik legpechesebb futballistája az Inter játékosa, Adriano Leite Riberiro. A még mindig csak 26 éves ék az elmúlt fél évet hazájában, a Sao Paulo együttesénél töltötte, ahol végre ismét gólerősnek bizonyult.
    Talán ennek és Massimo Moratti jó szívének is köszönheti, hogy klubja, az Inter visszavárja.
    A sokszor sérüléssel is bajlódó Adriano a Mancini-éra alatt leginkább a kispadon "porosodott", az új vezetőedzőnél, José Mourinhónál talán ismét kiharcolja a kezdőcsapatba kerülést.
  • Csesza
    ezt hol ovastad?
  • 9csöves9
    az alapozásra visszamegy hozzátok,de nagyon valószínű hogy elmegy
  • Csesza
    elvileg visszajön
  • Monoton
    Tényleg Adriano kölcsönben lesz még? vagy visszajön szezonkezdetre?
  • WuFraZselic
    jaja, nálam meg Adri > bárki :)
  • Csesza
    :O

hivatalos?
  • Csesza
    a világ egyik legjobb csatára jelenleg

de azért csak azért ne jöjjön ide mert akkor Adri elmegy
  • ForzaInter
    csak ne ide jöjjön.
  • miki36
    már elengedték, jövőre Atleticóban játszik
  • limperatore
    villat simán ellehetne hozni 30m-ért
  • WuFraZselic
    persze, ha meg se próbáljuk tuti nem :)
    de mondom, csak én vettem észre hogy az inter belső hátvédeinek nagyrésze egy mészáros, mmint csak milan ellen emlékszem hogy 16os vonalánál olyan simán rugtak pároslábbal a tagba mintha 40m-ről jönne utána a szabadrugás. szal szerintem kéne egy fiatal, de higgadt, technikás középhátvéd
    ááá, ibra gólja ujra, még mindig csodás :)
  • Fabio Capello
    őket az életben nem engedik el, kompany-t még talán, de heitingát tuti nem engedik szvsz

Valencia meg hiába süllyed, hülyék lesznek lemondani róla.
  • WuFraZselic
    hát, majdnem többet mint a komplett Inter :D
    amugy jövőre egy ibra adri csatársor ütős lenne valóban, egy quaresmával kiegészült kp-val... amugy elnézve a spanyol meccset... villa fantasztikus, akárcsak xavi és iniesta is, de a lényegnek Villát emelném ki, valancia, süllyed a hajó, nem bánnám ha esetleg ő jönne, és crespo suazo távozna. viszont védőre szükség van, aki nem egy fórrófejű gyilkológép, mert cordoba-samuel-materazzi trió olyanokat tud érkezni hogy hú, főleg 16os környékén, meg piroslapok is érkeznek általában melléjük. vmi kifinomult középhátvéd mindenképp kénő in my op. heitinga, vagy kompany
  • Fabio Capello
    nem gyenge külsőst vágott a fickába az tuti :D
  • limperatore
    Hogyne, több gólt lött a 2. félévben mint bármelyik Interes ;)
  • fsgh
    :)
  • WuFraZselic
    huha, ezt nagyon eltalálta Ibrahimovic :)))))) 1-0
  • bestGP
    decova nincs baj.szerintem.azért baszogatják mert sok labdát elad, meg körülményes, de! én kb majdnem minden meccsét megnéztem.annyi a "baja" hogy sokat vállal, ezért sokat hibázik is.a barsza ebben az idényben meg amugyis mindent elbaszott, senki nem ir a nagy "aszisztokbol" amikből végül nemlett asziszt.. meg egy vérbeli szervezőről van szó, és ugye a barszában csavi,dinnyo sőt még iniesta is ijen beütésű.szóval ha szabad teret kap nálunk kp-n szerintem simán jó igazolás lehet

a kezdőről:
    maicon kivu samu maxw
    quaresma camb deco (vagy figo) solari :|:DDDd tehát zanetti
    elől meg ugye ibra meg valaki

gyanus h egy centerrel fog játszani mourinho, végképp ha jönne kuaresma, és akkor a két szélső támadóbb alakzatot venne fel, a másik center hejett pedig kezdene viéra, vagy valami dmc, és deco vagy figo előrébb is ugrana egy sort
  • Csesza
    a Barcelona már elég hevesen érdeklődik Moutinho iránt, nem nehéz kitalálni, hogy Deco pótlására :S

az egészben az is szomorú, hogy mi miért nem tudjuk leigazolni perpill talán Portugália egyik legnagyobb tehetségét és miért Deco-t hozzuk inkább? :S
  • Csesza
    nem kicsit, nagyon :D
  • Csesza
    azért van így mert ha ott van Deco akkor simán elképzelhtő meccs közben egy ilyen felállás, term. ha nagyon támadni kell

Adri-Ibra

Deco

Cambiasso Zanetti Chivu Quaresma

3védő

tehát hogy Chivu előrébb jön
  • Fabio Capello
    jééé Adriano... ő még él? :DDD
  • ForzaInter
    Konko lehet a harmadik:D

végülis nagy erősítések nem kellenek, védelem simán jó, oda nem kell senki, kapus se kell, csatársor is jó, egyedül kp-re kell 3 ember, mivel Solari,Cesar,Dacourt megy, Konko jobboldalon cserének jó lesz, védelembe meg kpn is eljáccik.
  • ForzaInter
    ha jön Quaresma akkor 4-4-2 lesz bár Decoval meg 4-3-1-2:D lehet variálni..
  • Csesza
    jaja, kemény is volt :)
  • Csesza
    sztem akkor

Adriano - Ibra

Deco

Cambiasso <-> Zanetti - Quaresma

Maxwell - Mátrix/Samuel - Chivu/Córdoba - Maicon

J.César

de ezexerint még lehetm hogy várható 1 játékos ha Quaresma és Deco is jön
  • Fabio Capello
    vhogy pepére emlékeztet... Bazzeg mien gólt lőtt a törököknek, szegénykém asszem posztot tévesztett, nem védő az, hanem csatár :D
  • Csesza
    Cambiasso így is visszahúzott kp, igazából védekező csak hát olyan mentalitású az ember, hogy nem bír a vérével és előre megy :D