FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kb 2,5 perc
Én is kinlódtam vele 1/4 óráig (no virus)
Inkább a youtobe<#nyes>

INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com

ForzaInter
nost indítottam, mekkora barom vok...

Yo, Bitch!

én nem kaptam be, mert amikor letöltöttem, még a kicsimagolás elõtt láttam hogy itt valami nem okés és még idejében letöröltem

Helyetekben indítanék egy víruskeresést meg egy spyware keresést...

ForzaInter
áááááá ne én megõrülök ha olyan sok van áááááááá.

Csesza te már letrölted õket?

Yo, Bitch!

fsgh
beszedtetek egy vírust?😄DDD az gáááz...az ilyenekbe milliárdra is rughat az ikonok száma:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Armani
15!<#eljen>

Semper Fidelis

szintén 😛

ForzaInter
basszus csesza amit belinkeltél, ünneplést még tegnap leszedtem mondom kicsomagolom az aszatalra, oszt nem tom hány ezer ikon rakott ki már az 1500-at trölöm, és kitrölöm jön a követezõ 20 amir ráfér az asztalra és trölöm remélem már nincs sok, a gépet mikor benyomtam 10 percet várni kellet mire bejöttek az ikonok jó hogy 1 kb-osok. elnézést az offért

Yo, Bitch!

ForzaInter
én most akarok venni, ha lesz olyat veszek

Yo, Bitch!

A hazai bajnoki ünneplést nem lehet lazára venni .
Más kérdés , hogy az Empoli most egész jó (5. pozíció) .
Zalaegerszegen éltem át azt a smafut , hogy bajnoki ünneplés (bár uccsó forduló) , aztán nyert a Videoton (az elõtte lévõ meccs bajnoki aranya után) .
Nem jó érzés ... (Ott adták át a trófeát)

fsgh
ámen😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
más:
remélem mostmár márkaboltokban is lehet majd kapni scudettos mezt-.- idén nem voltak hajéandoak olyat beszerezni eladásra...

Filkor,Recoba,Andreolli remélem lehetõséget kapnak most már rendszeresen a hátralévõ meccseken

fsgh
😄DDD kérdés: ki fog játszani az empoli ellen?DA_SD:AD_S😄DA mindenki full másnapos lesz(még akkor is😛)

😄DDDDDddddddddd rottyon van :ASDasdasdsad

fsgh
ÁÁÁ mondom én😄SA_D:AS_D:ASd látszik rajta tiszta heppy buli van hajnalig és a fõnök nem bassza le😄DDDSADASDAS

bestGP
éjnenéjjen

hüje vagy hamán szép nem!4

csak miattad 😊

ForzaInter
😄 õ ilyen, lehet utálni szeretni, nem fog megváltozni...

Yo, Bitch!

nem az elsõ és nem is az utolsó ilyen nyilatkozata volt/lesz...

fsgh
Ünneplés után mûtét vár Ibrahimovicra
Külföldi labdarúgás

Zlatan Ibrahimovic számára véget ért az idény. Miután az Inter bebiztosította bajnoki címét, a svéd csatár hosszabb kényszerpihenõre vonult. Forrás: Mobilpress

Az Internazionale svéd labdarúgója a hétvégén még együtt örült csapattársaival a megszerzett bajnoki címnek, de öröme nem tartott sokáig, miután kiderült: hamarosan kés alá kell feküdnie. Ibrahimovic ágyékproblémákkal küszködik, a mûtét pedig nem várhat tovább, ami egyben azt is jelenti, hogy a svéd csatár a szezon hátralévõ mérkõzésein már nem léphet pályára.

- Nem halogathatom tovább az operációt, hiszen 2004 óta kisebb-nagyobb megszakításokkal elkísér a sérülésem. Nincs más megoldás, csak a mûtét - mondta Ibrahimovic.

Forrás: Mobilpress

rossz lehet neki...de az Inter már bajnok szóval mehet mûtétre...

fsgh
Ibrahimovic: Amerre én járok, bajnok leszek!
Külföldi labdarúgás

Még szerencse, hogy Zlatan Ibrahimovic tudja, és nem is rejti véka alá, minek köszönhetõ az Inter Sienában kiharcolt olasz bajnoki címe. A milánói kék-feketék svéd csatára önmagát tartja a gyõztes talizmánnak.

Bár hivatalosan megvédte tavalyi bajnoki címét az Inter, gyakorlatilag 18 hosszú év után ünnepelhetett ismét scudettót Roberto Mancini vezetõedzõ együttese, amely a zöld asztal után a gyepen is a legjobbnak bizonyult. A vesztegetési botrány következményeképp Javier Zanettiék ölébe esett a 2006-os trófea, idén öt fordulóval a zárás elõtt máris bajnoknak vallhatja magát az Inter.

A nagy ünneplés még Sienában kezdõdött, majd tegnap este a milánói Piazza del Duomo központi téren folytatódott, ahol a klub emblematikus játékosai személyesen köszönték meg a szurkolóknak a támogatást. Marco Materazzi a világ összes Inter-drukkerének, Javier Zanetti Massimo Moratti tulajdonosnak és a tavaly elhunyt Giacinto Facchetti egykori kliubelnöknek ajánlotta a diadalt. Zlatan Ibrahimovic ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, öntömjénezõ beszédével sokaknak ellenszenvesnek tetszett.

- Amerre járok, bajnoki címet nyerek aktuális csapatomnak - nyilatkozta az Inter svéd támadója, aki korábban az Ajax és a Juventus együttesével is a csúcsra jutott. - Gyõzelemre születtem, mindig nyerni akarok, gyûlölöm a kudarcot - tette hozzá Ibrahimovic.

www.samsngsport.hu

<#wow3> khm...ez tényleg elég ellenszenves megnyilvánulás volt...

<#worship>

ForzaInter
ja naon, videok is naon meghatók

Yo, Bitch!

ForzaInter

Yo, Bitch!

ForzaInter
köszönjük

Yo, Bitch!

9csöves9
nem hittem volna hogy valaha ilyet mondok de

grat nektek,ezt abszolút megérdemeltétek

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Lombardini
Fantasztikus érzés csak nézni is a képeket. 😊<#eljen><#wink>

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

ForzaInter
áá dejók ezek a képek<#eljen><#eljen><#eljen>

Yo, Bitch!

hát jah 😄DDdd

😄DDDDDDDDdddddddddd

Mátrix nõje/neje is rendesen szét van varrva <#vigyor>

fsgh

Pííszz😄DD

további képek itt

fsgh
Adriano végre bulizhat "legálisan" is 😄SDASDDDDDD

fsgh

fsgh
kösz a gratulációkat!

<#worship><#worship>

js és FORZA INTER!!!😊)

Sziasztok .
Óriási az érzés , miközben ezerrel hallgatom az INTER himnuszokat .
Kb. 10 perce egy jófej mûsorvezetõ lenyomta a Megadance rádión kérésemre ezt a zenét .
Akinek még nincs a gépén , kötelezõ darab : PAZZA INTER Testo inno .

Forza INTER !

Köszönjük a gratulációkat!

<#eljen>

szanics
Gratulálok a bajnoki címhez, megérdemlitek!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

dienesoft
Grat a csapatnak a bajnokihoz, szép volt!

Lombardini
Így ünnepel Milanó!

gratula <#eljen>

REAL MADRID

Fyrex
gratulálok az Internek, végre egy igazi, megnyert bajnoki cím

Avanti Crociati!

Lombardini
Így ünnepelt a csapat az öltözõben: Ünneplés

<#worship>

ForzaInter
😄DD jaja😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
köszünjük, legalább most ne bannoltad ki...

Yo, Bitch!