34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Fabio Capello
    dehogynem, J betűvel kezdődik és uventus-ra végződik :DDD

figyeld meg, Torinoban mi nyerünk, Milánóban x-lesz

[látnok]
  • Csesza
    ígylegyen - ígylesz
  • limperatore
    azaz igazsáh ha most mancini maradt voltna szinte biztos nem nyertünk volna meg a bajnokságot, moratti jókor váltott és most mégerősebbek leszünk, iszonyat durvák leszünk, 1-2 jó igazolás kell csak

nemhiszem h bajnokságba lehet ellenfelünk.
  • limperatore
    ez a serie A

• Csesza
  • ForzaInter
    ugytűnik, 1,3 millás fizetést fog kapni ami az évek során 3 milliot is elérheti.
  • Csesza
    2013ig hosszabbított?
  • ForzaInter
    http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=108500
  • Csesza
    jaja, hát gondolom a Moratti család most nem eszik egy hétig :)

bár ha nekem kéne ezt befizetni akkor én nem csak 1 hétig nem ennék :D
  • Fabio Capello
    az :D de mondjuk küldhetnék nekem, én nagyon szívesen eltenném :D
  • Csesza
    jah igen :D

Az olasz szövetség tájékoztatása szerint pénzügyi szabálytalanságok miatt súlyos pénzbüntetéssel súlytották a Milant és az Inter, de büntetésre számíthat a Sampdoria is.
    2003 és 2005 között elkövetett pénzügyi szabálytalanságok miatt, az olasz szövetség a Milant az Intert és a Sampdoriát is pénzbüntetéssel súlytotta.

A Milan és az Inter 90 ezer eurós, a Sampdoria pedig 36 ezer eurós büntetést kapott.

nagy összeg :P
  • Csesza
    majd rájössz :DDDddd

nem, nem hallottam róla, de utánanézek :)
  • Fabio Capello
    természetes, mi elsők, ti másodikak, ők meg még befutnak harmadik helyre :DDDD

Állítólag megvágtak titeket kissé vmi pénzügyi szabálytalanság miatt, igaze?
  • Csesza
    tök mind1 mennyire erősítenek akkor is max. csak 3.ak lehetnek...
  • Fabio Capello
    kemény harcban vagytok idén a milannal igazolások terén ahogy elnézem...

rosszat sejtek azzal, hogy a vörös-feketék ennyire beindultak átigazolási téren, nem hiszem hogy az uefára erősítenének ennyire :DDD
  • Tomy Lee
    Bakker Moratti,készítsd a pénztárcádat
  • Csesza
    Samuel Eto'o előtt több lehetőség is adott a jövőjével kapcsolatban, mert továbbra is arra van nagyobb esély, hogy a kameruni végül el fogja hagyni a Barcelonát. A támadó egy kameruni televíziónak adott nyilatkozatában mérlegelte a lehetőségeit, bár egyelőre azt sem zárta ki, hogy gránátvörös-kékben folytatja.

A játékos előtt három ajánlat adott, ha végül el akar igazolni, egyrészt érdeklődik iránta a Milan, másrészt az Inter, harmadrészt Angliából a Chelsea. Ez utóbbi klub elsősorban azért jelentkezik a csatárnál, mert jó esély van Didier Drogba távozására, aki az Interbe kerülhet. Ha ez így lesz, a Chelsea elsőszámú célpontja Eto'o lesz a támadósorba, s ezzel párhuzamosan az Inter érdeklődése eltűnne, hiszen az kevéssé valószínű, hogy a milánói kék-feketék Drogba mellett még Eto'ót is megvennék.

A Milant pedig továbbra sem lehet kizárni, mivel Carlo Ancelotti szeretne egy európai szinten is klasszis csatárt szerződtetni, a gondot pedig csak az jelenti, hogy Eto'o egyáltalán nem olcsó mulatság. A magas fizetési igényei mellett ugyanis a Barcelonát is alaposan meg kellene fizetni, hiszen Joan Laporta 40 millió euróra becsüli a támadó értékét.

Eto'o konkrétumokba nem ment bele az értékelése során, csupán az Interről beszélt, ahonnan José Mourinho állítólag hívja, de ehhez nyilvánvalóan hozzátartozik az is, hogy a portugál edző Didier Drogbával is így tesz.

„Nem tudom kizárni az Intert a lehetőségek közül, de egyelőre szerződésem van a Barcelonával 2010-ig, s nagyon jól megvagyok ott is. Jelenleg Barcelona játékosnak érzem magam, és semmiféle nyomás nincs rajtam ennek kapcsán" - mondta a támadó, aki szót ejtett a korábban aktívan érdeklődő Tottenham Hotspursről is, akiket nem sorolt a nagy klubok táborába. „Remélem, hogy az angol szurkolók nem sértődnek meg, de a Tottenham egy középcsapat, s én nekem nagyobb céljaim vannak ennél" - magyarázta a csatár, aki tehát várhatóan a Chelsea, az Inter és a Milan ajánlata közül fog választani, de sok mindent meghatározhat majd az is, hogy végül az egyes klubok milyen ajánlatokat tesznek le a Barca asztalára.
  • fsgh
    ja csak mekszokás..:DDDDd
  • Csesza
    sztem is, és nem is olyan vészes az ára ahhoz képest, hogy kulcsember a Roma-ba
  • limperatore
    hát a pontozás :D nem örülnél neki vagy csak úgy poénból pontoztál?:D
  • fsgh
    hogy hogy mi akart lenni?:D
  • limperatore
    Mancini... mi akart lenni?

Mert ő kurva jó játékos !
  • Csesza
    vszeg kölcsönadjuk Pelét a Bolognanak
  • Csesza
    Hatodszor is Brunico látja vendégül a csapatot

Jun. 12. 13:47 -Brunico- Héctor Cúper vitte először a dél-tiroli hegyekbe, Rscone Di Brunicoba a játékosokat, hogy a nyári magaslati edzőtáborban az alapozást elvégezzék. Azóta ezen a szokáson Roberto Mancini sem változtatott, és úgy látszik José Mourinhonak is megfelel a helyszín. 10 napot fognak a helyekben tölteni a játékosok, kivéve azok akik az EB-n szerepelnek jelenleg. Ibrahimovic, Chivu, Materazzi és Vieira (és az esetleges új igazolások) vakációja tovább fog tartani természetesen. Az első nap július 18-án pénteken lesz majd. Míg 27-én vasárnap mondnak ½Good Bye½-t a játékosok a hegyeknek, hogy aztán egy rövid feltöltődés után következhessen Augusztus 5-én a Bayern München elleni meccs.
  • Csesza
    úgynézki, hogy marad még 1 évet
  • Monoton
    Figo val mi a helyzet?
  • Csesza
    természetesen ha más felállás lesz akkor kell is
  • fsgh
    Szélsőket akar Mourinho mert elvileg szélső játékot akar játszatni...Márpedig szélsőnk az nem nagyon van mert Mancininál nem voltak szélsők...Éppen ezért képzelhető el sztem mind a 2 játékos az Interben.
  • Csesza
    Mancini + Quaresma? gondolom akkor csak az 1ik :S
  • fsgh
    nah megelőztetek a Quaresmas üggyel de így is vam miből szemezgetni a hszemből:D
  • fsgh
    Nah akkor jöjjenek a pletykák:D

-Suazo marad elvileg
    -Chivut hívta a Barca de nem akar menni
    -Stankovic után érdeklődik a Man City és a Liverpool
    -Scolari lett a Chelsea edzője tehát Deco mostmár inkább a Chelsea-be fog enni úgy tűnik.
    -Scolari kijelentette hogy neki nem kell Lampard mert hozza Decot tehát Lampard ide szerződése egyre valószínűbb
    -Mancini a Romából nagyon valószínű hogy jön...Már folynak a tárgyalások eddig úgy áll hogy pénz+Andreolli másik fele.
    -Quaresma Kell Mourinhonak!
    -Quaresma lenyilatkozta hogy aláírt egy nagyobb klubbhoz de ennél tbbet nem mondhat. Leht találgatni...Morinho miatt lehet hogy ide írt alá, Scolari miatt lehet hogy a Chelsea-hez de akár a Real is képbe lehet. Szal reménykedjünk

Na mai pletyka rovatunk végéhez értünk:Ddd 1-2 nem olyan nagy pletyka...Mancini igazolása elég sanszosnak tűnik...
  • Csesza
    gondoltam, hogy oda írom ezt is, hogy Ronaldo miatt talán mi vagyunk az esélyesebbek, de nem akartam, hogy vita tárgyát képezz, természetesen nem veled :D

viszont megeszem a kalapom, ha a Chelsea-t v. a L'pool-t választotta :O
  • Monoton
    Sztem ti vagytok az esélyesek ... sajnos nálunk nemtudni semmit átigazolások terén a CR ügy miatt :(
  • Csesza
    mondjuk sztem 1értelmű, hogy a Real és az Inter között fog eldőlni :o
  • ForzaInter
    Inter vagy Real, Chelsea nem hinném, Scolari válogatottba is nagyon mellőzi, Poolt meg tuti nem.
  • Csesza
    aztarohadjon meg és most húzza az agyunkat :D
  • Monoton
    16:10 - Quaresma: "Egy nagy klubhoz igazoltam, de többet most nem mondhatok." A játékost szóba hozták a Real Madrid, az Internazionale, a Liverpool és a Chelsea csapatával is. Azt, hogy jövőre hol folytatja, a portugál zseni csak az Európa Bajnokság után jelenti be. /goal/

ide is becopyzom :) lehet találgatni
  • Tomy Lee
    Sz.tem tudja majd ezt nyújtani.Már szimpatizálok vele,szeretném ha nálunk lenne...
  • Monoton
    Hát ez ígyvan, de félek ha jön akkor a fejesek eladják Robinhot
  • ForzaInter
    nektek jó lesz C.Ronaldo:P