34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Gunnersboy
    Riise -> Roma (ezmár biztos, hivatalos stb)

akkor ezekszerint

Mancini -> Inter ?
  • ForzaInter
    csak Youme tud.

de most nem lehet regisztrálni, főloldalon van feltüntetve.
  • bubu13
    Szeretnék regisztrálni az internazionale.hu-ra de kell valami meghívó kód.Ha valaki tudna küldeni egy kódot az megköszönném
  • fsgh
    ők is onnan szedték ahonnan az NSO egy spanyol pletyka lapból...
  • bubu13
    hát a goal.com nem a hitelességéről híres
  • fsgh
    Megirta több külföldi oldal is(goal.com,channel4) nem azért írom..attól még hülyeség :D
  • ForzaInter
    komolyan már vártam, hogy velünk mikor hozzák szóba:), csoda hogy ilyen soakt vártak vele:D
  • bubu13
    Ezt a hülyeséget
  • ForzaInter
    sok nagy játékos sült már be:) más kultúra, van aki ehez nem tud hozzászokni...
  • limperatore
    elég ciki lenne ha egy ilyen szintű játékos nemtudna semmit se csinálni olaszba, azért mert angliában játszik, ott is keményen odalépnek
  • ForzaInter
    őszintén szólva én csípem Lampardot, pedig angolokat alapjánban véve utálom:D de nem tudom hogy tudna olasz focihoz hozzászokni... lehet nagyon felsülne:SS
  • ForzaInter
    ja, ugy néz ki:S tutton is kint van hír, asszem corriera dello sportnak nyiltakozta...
  • bubu13
    Moratti kijelentette Lampard az elsőszámú cél
  • Csesza
    WC qualifier: Argentina 1-1 Ecuador

Nicolas Burdisso, Javier Zanetti és Julio Cruz játszott a meccsen

WC qualifier: Paraguay 2-0 Brazil

Julio Cesar, Maicon és Adriano játszott a meccsen
  • Oziris666
    Muki:) Joaquin már nagyon nem olyan mint régen a Betisben,örök ígéret kategória...
  • ForzaInter
    a tuttomercato szerint Toldot vinné a Chievo, ez elég érdekes nem tudom hogy tudnák állni fizuját talán mág felét se tudnak neki garantálni, mindenesetre remélem marad, kedvenc kapusom már nagyon régóta, neki az Interben a helye, egy Chievonal azért sokkal jobb csapatba is első számú kapus lehetne.
  • ForzaInter
    Mancini pl,nem ismeretlen neki olasz légkör, itt jáccik már nagyon régóta, ő tuti beválna, nem kell zsákbamacska, Joaquin lehet beválna de lehet Solari sorsára jutna, inkább akkor oalszból igazoljunk.
  • limperatore
    Mancini védőből lett támadó, Maicon típusu, belőle nem kell 2 bár tény hogy nagyon jó játékos de támadó játékban Joaquin jobb nála. Nem hiába akart érte adni anno a Real is 30 millio euro-t.
  • limperatore
    Figo ( bár nem spanyol de ott játszott végig ) mégis mikor egészséges volt még ilyen idősen is nagyon jó volt, és Joaquin aki sokkal gyorsabb nála még jobb lenne, hiába jössz ilyen hülyeséggel hogy hulladék. Mondjál jobb oldalra megfelelő támadó játékost Quaresmán kívűl aki elhozható lenne.
  • ForzaInter
    de az olaszoknál igen, sokkal nehezebb egy betömörülő kiscsapat ellen játszani mint egy támadó stílusó csapat ellen, ott sokkal nagyobb a támadó játékosnak a terület, na de mindegy szvsz se spanyol se angol nem illik olasz futballba, ne hiába nincs egyse Serie A-ba és nem is nagyon volt...
  • Csesza
    az a poszt nem is nagyon szól a védekezésről

amugy sztem az angolokat is elég könnyen meglehetne számolni
  • ForzaInter
    sztem meg nem, nem hiába nem látsz egy spanyolt se olaszba játszani, teljesen más a 2 bajnokság... olaszoknál sokkal nagyobb hangslyt fektetnek védekzésre és taktikára lassabb a játék, spanyolországban ez pedig pont fordítva van...
  • Csesza
    gondolom Joaquínra gondolsz

sztem egy spanyol játékos sokkal jobban beleillik egy olasz csapatba mint egy angol
  • ForzaInter
    ahogy spanyol se.
  • Csesza
    angol játékos nem való az olasz ligába, egyszerűen nem kell, komolyan, inkább akkor jöjjön Deco de nem Lampard :S
  • fsgh
    ? Stankovicnál biztos jobb lenne...
  • Csesza
    Lampard nem kell ide!
  • fsgh
    Egyértelmű hogy középpályások kellenek főeg ha mostantól a szélső játékot erőltetjük...Mancini,Quaresma,Lamprad triót gondolkodás nélkül hoznám:) És akkor ennyi elég is lenne
  • Csesza
    védő sem kell meg csatár sem

semmi baj ezzel a mátrix-samuel-córdoba trióval, mind1ik kemény de ha jó formában vannak, bízzunk benne hogy córdoba és Samuel jó formában térnek vissza, ott van még Chivu ha nagyon hátvéd kell, Burdisso teljesen jó tartaléknak, Rivas meg az egyik legbiztosabb védőnk volt, 1 védő sem kell nemhogy 2-3

2 posztra van 5 játékosunk + Chivu-t is idevehetjük tehát 6

csatár sem kell max ha valamelyik elmegy akkor esetleg
  • WuFraZselic
    lampard, quaresma, hleb/deco/mancini közül 1, drogba jólenne. vagy eto'o is de érte asszem ibrát akarják. azt meg azé nem. igazából még mindig amellett vagyok, hoyg 2-3 középső védő kell, materazzi samuel cordoba trió egy mészáros, burdisso olyan hogy 1x megy 1x nem, rivas meg azért még ugyanmár, van még fejlődnie és egyenletesen jó teljesitményt nyujtani.
  • fsgh
    Ne higyetk már el mindent a fele se igaz:D Ma pl a goal.com-on írták hogy érdeklődünk Xavi és Van Persie iránt is....

eddig a nevek: Mancini,Quaresma,Lampard,Deco,Xavi,Van Persie,Eto'o,Drogba,Carvalho. Szerintem is mind jönni fog:D
  • WuFraZselic
    egy quaresma - cambi - lampard - capitano jobban tetszene :) vagy u.a csak zanetti helyett deco irányítana 4-3-1-2ben ;> persze capitano menne jobbhátvédnek
  • ForzaInter
    csak joakint ne, hulladék:D olaszba tuti fos lenne, inkább Mancini ő 100* jobb, és tuti beválna.
  • limperatore
    jah igen :D:DD

csak ezzel az a gáz h Capitano meg Maicon :|
  • bubu13
    2 Quaresma?:D Joaqint akartál irni jobbra
  • limperatore
    meg mancini is szóbajött :s

akkor lehet, vagy quaersmat megvették bal oldalra joaquint meg jobb oldalra :D

Quaresma - Cambiasso - Essien - Quaresma nem lenne semmi
  • Csesza
    tényleg jó játékos, nem becsűlték meg a Valencianál, pedig amit a Betisben csinált az nem volt semmi :)

remélem nem azért jött ő szóba, mert Quaresma nem minket választott? :O
  • limperatore
    Joaquint akarjuk

nah ez kurva jo lenne
    Iszonyat gyors meg technikás meg jól lő
  • limperatore
    amúgy ha torinoban ti nyertek és milánóban x lesz és az összes többi mérkőzést nyerjük akkor rendben van :D
  • limperatore
    majd mourinho berohan a pályára azt jol megrugdossa a juve játékosokat és mi fogunk nyerni :D