FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lombardini
Több mint valószínû.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

ForzaInter
akkor most Inter-Liverpool elõdöntõ van😊

Yo, Bitch!

Azért kiváncsi lettem volna Valencia ellen ha ott van Cambiasso meg Vieira is és nem Burdisso játsza a középpályást...

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Lombardini
Jó látni, hogy Vieira ismét együtt edz a többiekkel.

Armani
Nem baj, inkább megható 😊

Semper Fidelis

Erre vártam,igaz nem full veretlenül de mi vagyunk az OLASZ BAJNOKOK!!!És még megnyerjük a Kupát is h ne örüljön a Roma a multkori gyõzelmük miatt!Végre a Juvesok nem tudják a fejünkhöz vágni h nem a pályán lettek bajnokok,most megmutattuk!FORZA INTER!!!!!!!

+ Aki tud mozgó avatart csinálni az írjon emailbe vagy vegyen fel msnen: [email protected]/[email protected]

És még 1x FORZA INTER!!!
ForzaInter
2005-2006-os,piaci😄

#9056: ezt nem tudtam, de sztem ez a máésik 9000-ért megéri.

Yo, Bitch!

9csöves9
igaz nincs rajta a scudetto jel,de adják a mezhez egy kis tasakban amit fel lehet vasalni.az idei és a korábbi Juve mezeknél is így csinálták

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
milyen Inter mezed van most?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Lombardini
Sikeres mûtéten van túl Ibrahimovic

A svéd csatárt lágyéksérüléssel mûtötték Hollandiában. Nem elképzelhetetlen, hogy még az idén játszani fog.

Zlatan Ibrahimovicot ma megmûtötték Rotterdamban. Már korábban is olvashattunk lágyéksérülésérõl és , hogy készül a mûtétre, nos ez ma megtörtént, az operáció sikeres volt és az is lehet, hogy a Roma elleni kupadöntõn ismét játszani fog a csatár.

forrás: inter.hunsport.hu

Lombardini
Ja úgy már vili. 😄

ForzaInter
😄DD az ideit saját pénzbõl a jövõ évit anyámék majd állják<#hehe>

Yo, Bitch!

Lombardini
Jól állsz anyagilag mit ne mondjak.<#vigyor>

ForzaInter
én a mostanit is, meg a centenárumit is megveszem😄

Yo, Bitch!

Lombardini
Nem rossz a mez de én is megvárom a centenáriumit. Az Internazionale könyvben ( ami nekem megvan bibibi <#crazya>) benne van, hogy Moratti már kiválasztotta a jövõ évi mezt.

Lombardini
Ezzel mi a baj?<#rolleyes>

Armani
Zanetti: "Az Inter egy család"

Javier Zanetti volt az Inter elsõ szerzeménye Massimo Moratti elnöksége kezdetén 1995-ben. A kék-feketék csapatkapitánya beszélt a Siena elleni gyõzelem után: "Mérhetetlen öröm, az Inter olyan, mint egy család, Massimo Morattival, aki áldozatot hoz a csapatért. A mi szurkolóink megérdemelték ezt a boldogságot.

<#dumcsi>

Semper Fidelis

oda írja ahova akarja, csak más a véleménye 😊

Nem vagyok Quaresma fan,de azért nem olyan sérülékeny és a felépítése is "stabil",nem üveglábú.

fsgh
😄DDD ezt pont oda írod ahol 2 óriása nagy Quaresma fan is van😄DD😛

(én nem...de tõlem jöhet)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Moratti simán "meghülyülhet" 😄DDDDDD😛 bajnoki cím bodulatában elklti a vagyonát😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Magadnál vagy?:|

esélytelen lenne sztem

nemhiszem, inkább õ a védõk lelki világát 😄

Chivu simán jó lenne ide, ha elmegy Grosso ha nem

belsõ védõként is faxa

quaresmát 1 hét alatt széttörnék

ForzaInter
mancini vagy quaresma

Yo, Bitch!

fsgh
oda egy stabil Mancini kell😉

nagy durranás kategoria lehet Henry,Cristiano Ronaldo.....

ForzaInter
biztos nem

Yo, Bitch!

Hegeace
C.Ronaldo ? 😛

Heló szia remélem hogy vagy

ForzaInter
hát nemtom jó lenne Figo helyére vmi "nagy durranás"😄

Yo, Bitch!

fsgh
50millio...hihetõ és azért mert Moratti nagyot akar durrantani így a centenárumi évben...de figyeljétek meg olyat fog igazolni akitõl leesik az állunk és eddig nem is volt róla szó...(megérzés...)

ForzaInter
ja nem kellenek, Quaresma kell!!! Hátha Grosso elmegy akkor jöhet Chivu, mert Grosso tényleg gyenge.

Yo, Bitch!

fsgh
hmmm Figo elmegy és ezért igazolunk egy kapust és egy csatárt...ez a hír már itt bûzlik😄DDD meg egyáltalán nem kellenek õk ide...nem hoznának frisseséget a csapatba(még ennél is nagyobbat😛)

fsgh
majd a centenáriumi mezt megveszem😉

#9024 már hogy a viharba ne kéne...Grosso helyére bõõõven jöhet mert nem sokat mutatott idén...és a bal védõ poszt mindig is a gyengénk volt...Maxwell néha villan de nem stabil szsz...

ForzaInter
ezmindaz, de legalább van vmi új😄 mezrõl mi a véleményed?

Yo, Bitch!

Lombardini
Hát ennyi pletykát is régen olvastam egy helyen. <#nyes>

ForzaInter
Az Internazionale elnöke kész 50 millió eurót költeni új játékosokra a nyári átigazolási idõszakban. A csapat a hétvégén megnyerte az olasz bajnokságot, Massimo Moratti szerint azonban komoly erõsítések kellenek a címvédéshez. A Corriere della Sera címû újság úgy tudja a klub több nagy nevet akar leigazolni. Az Inter már tárgyalásban áll a Real Madriddal a középpályás Mahamadou Diarra megvásárlásáról, de szóba került a Porto brazil védõjének Pepe-nek a leigazolása is. Moratti a tavalyi nagy sikeren - Ibrahimovic szerzõdtetésén - felbuzdulva egy újabb sztárcsatárt kíván elcsábítani, méghozzá a Fiorentinából, Luca Tonit. A tavaly világbajnoki címet szerzõ olasz támadó, Adriano helyettesének érkezne a kék-feketékhez. A lap azt írja három játékos mellett az Inter hevesen érdeklõdik még David Suazo a Cagliari, Gianluigi Buffon a Juventus, Christian Chivu a Roma, és Dario Danielli a Fiorentina labdarúgója iránt is.

Én vhol 35 milliót olvastam, diarra csak akkor jööjjön ha vieira elmegy,pepe,chivu felesleges, ha adri elmegy talán jöhetne Toni.

Yo, Bitch!

ForzaInter
A bajnoki cím vasárnapi megünneplése után az Internazionale labdarúgócsapatának vezetõi immár azon dolgoznak, hogy leigazolják Gianluigi Buffont és Luca Tonit.
"Mindenképpen meg kell erõsítenünk a keretet, hiszen jövõre még ennél is eredményesebben akarunk szerepelni" - mondta Massimo Moratti, a klub vezetõje.
A két világbajnok klasszis igencsak sokba kerül(ne), hiszen a kapus Buffon kivásárlási ára 40 millió euró a Juventusnál, míg a csatár Tonit nagyjából 14 millió euróért lehet(ne) megszerezni a Fiorentinától.
A bajnoknak szüksége is lesz új játékosokra, hiszen már biztos, hogy a portugál Luis Figo nyáron Szaúd-Arábiába távozik, s több játékos jövõje is kérdéses a klubnál, többek között a brazil Adrianóé.

(forráS: MTI)

szvsz egyikse kéne😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
Cristian Chivu az Inter Milánónál folytatná pályafutását, legalább is a realsoccer.it honlap értesülése szerint. A korábban a Barcelonával is hírbe hozott játékosért az AS Roma megkaphatná cserében Fabio Grossót. Chivu leigazolásáért a Real Madrid és az AC Milan is érdeklõdik.

(forrás: mediatica.ro)

védõ nemke sztem.

Yo, Bitch!

ForzaInter

9000 ft, felirat nélküli szerintetek megéri megvenni, és rajt van a scudetto jele! lionban 17 000 és nincs rajta a scudetto jele😊

Yo, Bitch!

omg milyen feje van zlatannak xD

ForzaInter
😄

Yo, Bitch!

fsgh
Jájjjj😄DDDD

(sorry a képspemért😛 de ezek olyan jók😄DDD)

fsgh
vannak még itt durva fejek😄DD

fsgh
-"Már vége is a bulinak???" 😄DDDDDdd

oké, örülünk, de itt akkor fejezzük be azt a témát, mert nem ide való

thx 😊

ForzaInter
na faláb segítségével megoldódott a problémám, sikerült kitörölnöm a fájlokat total commanderrel

Yo, Bitch!

ForzaInter
nekemse talált vírust, csak tudnám akkor micsináljak, mert akárhányszro frssítek megtelik velük az asztal😄 már 2700- töröltem:d vszínû windows reinsatll lesz...

Yo, Bitch!

Lombardini
Szó mi szó Zlatan egy kicsit tényleg nagyképûen nyilatkozott de hát mit tegyünk. Azonban az nekem külön jól esett, hogy Materazzi többek között a világ összes Inter drukkerének is ajánlotta a scudettot. Ez jó érzés, tudja, hogy szerte a világban vannak szurkolóik és megbecsülik õket,minket is. Köszönjük Mátrix! <#eljen>