FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
+ Aki tud mozgó avatart csinálni az írjon emailbe vagy vegyen fel msnen: [email protected]/[email protected]
És még 1x FORZA INTER!!!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A svéd csatárt lágyéksérüléssel mûtötték Hollandiában. Nem elképzelhetetlen, hogy még az idén játszani fog.
Zlatan Ibrahimovicot ma megmûtötték Rotterdamban. Már korábban is olvashattunk lágyéksérülésérõl és , hogy készül a mûtétre, nos ez ma megtörtént, az operáció sikeres volt és az is lehet, hogy a Roma elleni kupadöntõn ismét játszani fog a csatár.
forrás: inter.hunsport.hu
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
Javier Zanetti volt az Inter elsõ szerzeménye Massimo Moratti elnöksége kezdetén 1995-ben. A kék-feketék csapatkapitánya beszélt a Siena elleni gyõzelem után: "Mérhetetlen öröm, az Inter olyan, mint egy család, Massimo Morattival, aki áldozatot hoz a csapatért. A mi szurkolóink megérdemelték ezt a boldogságot.
<#dumcsi>#dumcsi>
Semper Fidelis
(én nem...de tõlem jöhet)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
belsõ védõként is faxa
nagy durranás kategoria lehet Henry,Cristiano Ronaldo.....
Yo, Bitch!
#9024 már hogy a viharba ne kéne...Grosso helyére bõõõven jöhet mert nem sokat mutatott idén...és a bal védõ poszt mindig is a gyengénk volt...Maxwell néha villan de nem stabil szsz...
Én vhol 35 milliót olvastam, diarra csak akkor jööjjön ha vieira elmegy,pepe,chivu felesleges, ha adri elmegy talán jöhetne Toni.
Yo, Bitch!
"Mindenképpen meg kell erõsítenünk a keretet, hiszen jövõre még ennél is eredményesebben akarunk szerepelni" - mondta Massimo Moratti, a klub vezetõje.
A két világbajnok klasszis igencsak sokba kerül(ne), hiszen a kapus Buffon kivásárlási ára 40 millió euró a Juventusnál, míg a csatár Tonit nagyjából 14 millió euróért lehet(ne) megszerezni a Fiorentinától.
A bajnoknak szüksége is lesz új játékosokra, hiszen már biztos, hogy a portugál Luis Figo nyáron Szaúd-Arábiába távozik, s több játékos jövõje is kérdéses a klubnál, többek között a brazil Adrianóé.
(forráS: MTI)
szvsz egyikse kéne😊
Yo, Bitch!
(forrás: mediatica.ro)
védõ nemke sztem.
Yo, Bitch!
9000 ft, felirat nélküli szerintetek megéri megvenni, és rajt van a scudetto jele! lionban 17 000 és nincs rajta a scudetto jele😊
Yo, Bitch!
(sorry a képspemért😛 de ezek olyan jók😄DDD)

thx 😊
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!