34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    másodosztályba volt, Grossetonal, de szinte semmit nem jáccot.
  • Csesza
    Buon compleanno!
  • bubu13
    Ma 32 éves Patrick Vieira!HBD
  • bestGP
    filkor 3adosztájba van, és holjátszott holnem.
    azabaj hogy akit kölcsönadnak ijen "szenny" csapatba, olyan cimmel hogy fejlődjön
    arra már soha nemfog számitani az elsőkeret tagjaként
  • ForzaInter
    ja igen ő is:D

talán még Zicu is de ő benne nem vagyok biztos, mostaniak közül Bolzoniból lehet még vmi:D

Balotellit nem írom, mer ő már első csapaat tagja lesz...
  • Csesza
    Pandev :)
  • Csesza
    igen, ezt eddig is tudtuk :)
  • ForzaInter
    mindig is a legjobbak közt votl utánpótlásunk, de az Inter nem aza csapat hogy utánpótlásból építkezzen, azér van pár játékusunk akik innét kerültek ki: Andreolli,Dellafiore(őt sajnáűlom nagyon hogy eladtuk...),Aqcuafresca,Martins,Balotelli, a legtöbbjük meg sajnos csak c1-c2-ős klubokhoz mennek... még a B-be se kell legtöbb:(
  • Csesza
    elvileg Konko-t leigazolta a Sevilla
  • Csesza
    Bajnok az U17-es csapat!

Jun. 20. 12:37 -CITTA\' DI CASTELLO- A primavera csapat kudarca után tegnap bajnokságot nyertek az U17-es srácok. A kétszer 40 perces összecsapáson, a második félidő 3. percében talált be a nigériai Joel Chukwuma Obi, és így az ő találatával az Inter legyőzte az Empoli együttesét.

azért jó ez az utánpótlás is :) csak kikéne használni...
  • limperatore
    jah bocs :D
  • Fabio Capello
    kemény hát... programozó francokat, biológia-genetika :D
  • limperatore
    ott kemény az élet mi?:D programozo?
  • Fabio Capello
    SZTE-TTIK
  • limperatore
    hova jársz?
  • ForzaInter
    mikor idejött meg mondta sajtótajákoztatón hogy amit ujsagok írnak az hazugság...
  • Fabio Capello
    a vizsgáim miatt egy hét totál kimaradt minden téren, nekem az uccsó infóm az hogy drogba meg eto'o jön mindenképp. De akkor ezekszerint már nem :)
  • ForzaInter
    mi vaaan?:))))

nem is akar csatárt max egyet, és Balotellinek fontos szerepet szán, középályára akar kb 3 igazolást, meg max 1 védő jön...
  • bubu13
    Elöző héten igy volt de tegnapi nyilatkozatában az áll hogy szívesen dolgozna együtt Drogbával
  • limperatore
    mourinho nem akar senkit csatárposztra :]
  • Fabio Capello
    deminek... ha murinnyó télleg szétigazolja a csatárposztot, mehet vissza a primaverába, max melegítheti a padot....

apropó filkorról valaki tudna vmi statisztikát nyomni hogy hol mit és hogyan teljesített?
  • bubu13
    Balotelli 2011-ig hosszabított
  • bestGP
    ferrari mán vót interes
  • Tomy Lee
    De jó:(
  • ForzaInter
    kamu.

sehol nincs ilyen hír.
  • Tomy Lee
    Lampard az Interé
    Vannak jó hírek is..
  • Csesza
    ott játszott
  • WuFraZselic
    na, hát "origo és az olasz lapértesülései" szerint Lampard és Mancini is meg-megegyezett az Interrel. hát, nem lenne rossz. de még mindig Quaresma / Moutinho páros 1ike jöhetne a bal szélre :)) meg mivel mourinho az edző, elég sokra vitte Portoval, biztos van vmi kötődés hozzá (bár nemtudom akkor Quaresma ott játszott e), ugyhogy ez adhat némi reményt.
  • Tomy Lee
    Hát nem teljesen így gondolom csak picit idegenkedem ettől az új igazolásoktól(természetesen azt szeretném ha erős csapatunk lenne)...
  • limperatore
    braziloknak nem nagyon megy
  • Csesza
    WC qualifier: Brazil 0-0 Argentina

Julio Cesar, Maicon, Adriano

Javier Zanetti, Nicolas Burdisso, Julio Cruz

játszottak a meccsen :)
  • limperatore
    elhiszed hogy mourinho jobban ért hozzá mint mi? nem hiszem hogy feleslegesen kidobna 20-25 milliot lampardra
  • faláb
    Úgy látszik neked jobban tetszik Cesar/SOlari és Burdisso.
  • ForzaInter
    :||||
    Mancini a Serie A egyik legjobb szélsője évek óta, nem tudom vele mi bajod, Roma legjobbjai között van, bár ez idény második fele, nem sikerült neki vmi jól, de attól még nagyon jó játékos, Ferrari meg csak a bl indulás miatt jönne, nem valószínű hogy sok szerepet fog kapni, cserének tökéletes lesz, visszatér hozzánk:D
  • Tomy Lee
    Ferrari?Mancini?
    Te jó ég,mi lesz a kedvenc csapatomból?
  • ForzaInter
    ferrari
  • ForzaInter
    lehet lesz egy Ferrarint :-)

bl induláshoz kell, még lehet héten aláír, romával nem hosszabított, így visszatérhet hozzánk.
  • ForzaInter
    fúú, mennyit kipengetett érte anno lazio:DDD
    csíptem én is öreget:D
  • bestGP
    kverezsma egyre gyanusabb hogy nem minket választott :(
    lampard meg ugy cakkonpuder nem egy nagy durranás.ha valakihez tudom hasonlitani, az zanetti; mert kiegyensulyozott a teljesitménye.de egyáltalán nem egyéniség, nem passzol annyira hihetetlen jól, ahogy nem is lő olyan jól, nemcselez olyan jól, nemfut olyan gyorsan...
    persze a lövés az oké, de minden ilyen angol (akár válogatott akár nem) középpályás jól lő.ezt tudják, de szerintem semmiben nem emelkedik felül.
    deco viszont egyéniség, sokat vállal huzogat inditgat, sokkal kreativabb, ő tehetséges, lampard megy egy jómunkás.
    ez nem zárja ki azt hogy lehet hogy beválna az englismen a csapatba (mint anno Ince)
  • bestGP
    mendieta papa...
    pedig deku*vára szeretem a mai napig