FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Õszinte válaszokat várok(tetszés szerinti magyar csapat lehet..)
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
<#worship>#worship> RECOBA <#worship>#worship>
A milánói kék-feketék elképesztõen gazdag tulajdonosa, Massimo Moratti idén már többször elmondta nyilatkozataiban, hogy szívesen látná Messit a csapatában.
"Tudom, hogy Moratti szereti a játékomat, ez nagy megtiszteltetés a számomra." mondta Messi.
"MIndazonáltal nem szeretném elhagyni a Barcelonát, jól érzem magam itt és még sokáig szeretnék maradni."
Az argentín csatár 13 éves kora óta a Barca játékosa. Múlthéten gyönyörû gólt szerzett a Copa del Reyben, a Getafe ellen, többen Diego Maradona 1986-os VB-döntõn lõtt góljához hasonlítják azt a találatot.
"Nem szeretnél Olaszországban játszani, legalábbis egyelõre még nem."
Jöjjön Quaresma<#smile>#smile>
Yo, Bitch!
Javier Zanetti: "Csodálatos érzések"
Alvaro Recoba lelkesen ölelte át Javier Zanettit, amikor a támadó átadta helyét a beálló játékosnak, az Empoli elleni gyõzelem alatt. Az ünneplés pillanataiban az Inter csapatkapitánya is megszólalt:
"Ez egy csodálatos érzés. Nincsenek arra szavak, hogy elmondjam, mi történt múlt héten, és ma este. Ezt a nagyszerû örömöt örökké a szívünkben fogjuk õrizni, az Inter család megérdemli ezt a nagy sikert.
A csapat egységes volt, pontos célokkal, tisztában voltunk azzal, miért küzdünk. Ez a csapat be akarja írni magát a klub történelmébe."
Materazzi: "Egy nagyszerû év"
A berlini olimpiai stadiontól kezdve, a milánói Giuseppe Meazza-ig. “Egy nagyszerû év ez nekem." Mondta a válogatott és az Inter hátvédje a meccs után. Egy álom valóra válása megynyerni Olaszországgal a Világbajnokságot, és a Scudetto-t az Interrel. Fantasztikus. És ez a sok év után, pályán megnyert bajnoki cím, sokkal jobb érzés.
Mancini:
A gyõzelem után, a Sky Italia arra kérte edzõnket, hogy nevezzen meg egy játékost, aki a különbséget jelentette számunkra a többi csapattal szemben.
“Egyikõjüket kiválaszani igazságtalan lenne a többiekkel szemben" - válaszolta. “Mindenkinek a legjobbját kell adni azon, hogy egy ilyenszezon létrejöjjön. Mindenki fontos volt számunkra, és mindenki azt adta hozzá, ami a feladata volt. Voltak pillanatok, amikor még többet adtak bele, különösen a nehéz helyzetekben. Boldogok vagyunk, és nyugodtan megveregethetjük egymás hátát. Külenleges szezon volt. Tovább akartunk menni a Bajnokok Ligájában, de a bajnoki cím elnyerése létfontosságú volt. Különösen a múlt évi történések után. Fontos volt nyernünk, így tehát örülünk neki."
Az Inter edzõje hozzátette:
“Az igaz, hogy az Inter egy nagyszerû csapat, de minden nagyon könnyû, amikor jól mennek a dolgok. Megtettünk mindent, hogy jól menjenek a dolgok, már az elején. Összehoztunk egy remek gárdát, ami segített is abban, hogy minden rendben legyen, és remélem ebben a mentalitásban folytatjuk."
“Recoba gólja? Hálás vagyok neki, mert nem érezte túl jól magát, örülök, hogy betalált egy ilyen különleges alkalomkor. Nagyszerû ballába van, nehéz lenne más játékosokat is megnevezni, akiknek ilyen van.
A kérdésre, miszerint Figo, és Recoba marad-e, és kik a nyári célpontjaink, így válaszolt:
“Van még hátra négy meccs, és a két kupadöntõ. Ezek mosta fontosabbak. Természetesen lépni fogunk az átigazolási piacon, de nem tudnám még megmondani, merre."
Továbbá megkérdezték, hogy milyen a kapcsolatuk, a Juventus-szal.
“Semmi különös. Az újságírók kitalációja az olyan képtelen történetek, hogy mi haragban vagyunk a másik csapatal. Ez akár veszélyes is lehet a következõ szezon beli meccsekkor.
Voltak emberek, akik egészen hihetetlen dolgokat mûveltek ott a klubnál, Õk elképzelhetõ, hogy neheztelnek ránk. A játékosaik ezzel nem kezdhetnek semmit. Õk csak a dolgukat tették, a legjobbjukat adták, és helyénvaló az is, hogy úgy érzik, õvék az elmúlt két bajnoki cím, amit elvettek tõlük."
inter.hunsport.hu
Milánó - Dacourt-tal együtt, az uruguayi csatár, Alvaro Recoba volt az egyetlen mezönyjátékos az elsõ csapatból, aki még nem szerzett gólt az idei szezonban. De El Chino, hozzáadta immár nevét, a találatot jegyzõk hosszú listájához, méghozzá egy lenyûgözõ góllal, amit szögletrúgásból szerzett az Empoli ellen aratott 3-1 es siker alatt.
" Örültem, hogy pályára léphettem ma, és nagyon be akartam találni, mert az egész családom ott ült a lelátón "- mondta.
" Igazán boldog vagyok, része lehettem a csodálatos drukkerek örömének. Ez elégedettséggel tölt el, és nagyszerû, hogy a szurkolók tömege elõtt ünnepelhettem.
" A jövõm? Mindig is azt mondtam, hogy jó formába akarok kerülni. Ez után fogok dönteni csak."
inter.hunsport.hu
a Királyok azok Királyok !
INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com
Yo, Bitch!
KIPIPÁLVA ! <#mf1>#mf1>
Következik . <#mf1>#mf1>
Picit csúszik . <#ejnye1>#ejnye1>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
3-1!!!!!!!
aztán 2-1!!! RECOBA mekkora gólt lõtt😮OO
nekem se nagyon tetszik, de ez van, ez a hagyomány, nem ezen fog múlani a köv. bajnoki címünk -.-
APPIANO GENTILE - Roberto Mancini beválogatta Leonardo Bonucci és Giuseppe Figliomeni tizenkilenc éves Primavera játékosokat a 19 fõs keretébe az Empoli vasárnap esti Serie A mérkõzésre .
Forrás : inter.it

Pazza INTER !
Ma ünnepelni kell !!!!
nembaj legalább Recoba játszik 😛
Yo, Bitch!
Apr. 28. 17:28 -Milano- Balottelli duplájával 2:1-re gyõztünk a Genoa ellen a primavera nyolcaddöntõjének milánói visszavágóján. (Az odavágó 0:0 lett) Így a május 2-i sorsolás után, 12-én és 19-én játszunk a 4 közé kerülésért. A 16 éves Mario Barwuah Balotelli eredetileg a ALLIEVI NAZIONALI korosztályban focizott márciusig, és miután ott 18 gólig jutott Filkor Attila csapattársa lett a PRIMAVERA csapatban. Filkor egyébként végig játszotta a találkozót. Balotelli palermói születésû (Ghánai származású) és nyáron a Barcelonánál járt próbajátékon. Miután adminisztratív (állampolgársági) okok miatt a barcelonai szerzõdés kútba esett, az Inter igazolta le a spanyol lapok által nyáron csak ½új Mssinek½ becézett játékost.
Yo, Bitch!
Toldo-Capitano-Materazzi-Cordoba-Grosso-Figo-Dacourt-Cambiasso-Solari-Cruz-Recoba
Yo, Bitch!
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 23 Marco Materazzi, 77 Marco Andreolli, 51 Leonardo Bonucci, 62 Giuseppe Figliomeni.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.
Strikers: 9 Julio Ricardo Cruz, 20 Alvaro Recoba, 99 Lampros Choutos.
Yo, Bitch!