FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
jóvan akkor mostmár nem linkelek és nem is írok semmit.

Yo, Bitch!

ha tudod róla, akkor nem értem minek linkeled be?

-jajj, biztos mert punnyadás van - attól nem kell fasságokat becopyzni amirõl mindenki tudja, hogy az...

ForzaInter
há eléggé

Yo, Bitch!

Lombardini
Ez aztán a hipermegakacsa.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

fsgh
😄DDDDDd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
Szétszedik a milánóiak az AS Romát?
2007-05-07 13:05:15

Az olasz élklubokhoz mérten szerényebb költségvetéssel, és javarészt fiatalokra építve szerepel idén kiválóan a fõvárosi klub, ám lehet a nyáron újabb fiatalok beépítésére lesz szükség.

A Spalletti csapat játékosai nagyon népszerûek az átigazolási piacon, hiszen Mexes, Chivu és De Rossi jónéhány spekuláció szereplõje volt már a tavasszal, de eddig elsõsorban külföldi klubokkal (FC Barcelona, Manchester United, Chelsea) hírbehozva. Mexes és De Rossi iránt azonban újabb érdeklõdõk jelentkeztek: az AC Milan és az Internazionale. A francia válogatott középhátvédet a Bajnokok Ligája döntõjébe jutó, és igencsak koros védelemmel rendelkezõ AC, míg a világbajnok olasz középpályást a friss bajnok Inter szeretné soraiban tudni a nyártól.

Mivel Mexes szerzõdésében szerepel egy nem túl magas, 7M fontos kivásárlási ár, az AS Roma nem nagyon tud versengeni megtartásáért a dúsgazdag Milannal. Mexes elé tették ugyan a Farkasok új ajánlatukat, amely 1.7M fontos évi keresetet biztosítana a védõnek, de a Milan ajánlata fél millióval magasabb ennél.

De Rossi megtartása nem ennyire esélytelen, hiszen a sajátnevelésû középpályás szerzõdése nem tartalmaz kivásárlási árat, ugyanakkor Massimo Moratti, az Inter elnöke mesés ajánlatot tett a 23 esztendõs középpályásért! Nem kevesebb, mint 15M font készpénz, plusz két igen jó játékos: Walter Samuel és Fabio Grosso. Az egykori római kedvenc Samuel kiválóan helyettesíthetné az esetlegesen távozó Mexest, valamint a befolyó pénzbõl két-három igazolásra is futhatná a pénzzel jól gazdálkodó AS Romának.

Hú De Rossi-nak naon örülnék, bár 15 milla Samuel+Grosso egy kicsit sok Grosso mehet de Samuelt nemkéne eladni.

Yo, Bitch!

😄DDDDddd

én meg miattatok benn szopok estig a suliba 😛

Lombardini
Roberto Mancini játékosai bemelegítéssel és hasi gyakorlatokkal kezdték az edzést majd két csoportban folytatták. Azok, akik játszottak a Messina ellen, vasárnap egy bemelegítõ edzést végeztek, míg mások tréningjátékot játszottak és aerobic gyakorlatokat végeztek. Esteban Cambiasso, Julio Cruz, Walter Samuel (aerobic munka, erõsítés ) és Zlatan Ibrahimovic (erõsítés, kerékpározás tornateremben) külön edzett.

A fegyelmi helyzet a szerdai kupadöntõ elsõ mérkõzése elõtt a következõképpen néz ki:

A Roma csapatánál néhány játékosnak ügyelnie kell a sárgalapok tekintetében, ha nem akarják a visszavágót kihagyni. Õk név szerint Chivu, Defendi, Marsili, Mexes, Pizarro és Rosi.
Az Internél is akad több ilyen játékos aki hasonló cipõben jár, nevezetesen Burdisso, Dacourt, Figo, Materazzi és Solari az akinek oda kell figyelnie a büntetõcédulára. Eltiltott egyik csapatnál sincs.

inter.hunsport.hu

szerda esten akkor berugunk :s 😄 végre vége lesz az érettséginek

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

ForzaInter
akkorjó remélem végre este szabad lesz a gép, és nézhetem, és végre megjött a mezem!😄

Yo, Bitch!

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Valszeg lehet majd nézni a neten a szokásos helyen!!!

ForzaInter
semmit nem érek vele😞

Yo, Bitch!

Lombardini
Szerda este a Rai Uno élõben és kódolatlanul adja majd a kupameccset! Ojeeeojjeeeee!! <#taps><#taps>

Lombardini
Végülis igaz. 😊

fsgh
FT Messina <0 - 1> Inter Milan
42' O. Dacourt
45' M.N. Gonzalez
62' I.R. Cordoba
69' S. Masiello
72' <0 - 1> H. Crespo
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2007 LiveScore.com

😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

a lényeg hogy nyertünk<#worship>

Lombardini
Na ennyi. Vége a meccsnek. Egy gól egy szürke álmos meccsen. Azért remélem a srácok nem így szeretnék hozni a hátralévõ meccseket. Hol marad az örömfoci?

Lombardini
De a gólon kívül semmi pozitívumot nem lehet elmondani a meccsrõl.

Crespo gól!! Vezetünk! FORZA!!!

Lombardini
Crespo meg gólt lõtt. Solari helyett Crespo jött be és kábé 20 másodperc múlva gólt is szerzett! 😊

Toldo tizit fogottt!

Lombardini
Recoba le-Figo be. Bezzeg Mariano továbbra is pályán.

Lombardini
Mariano ismét képes volt egy ziccert kihagyni.

"Adrianot es Marianot rossz nezni,a tamadasok rendre rajtuk akadnak el.A Messina sokkal veszelyesebb,remelem Mihaj felpofozza oket a szunetben."

Lombardini
Nagyon gyengén, lagymatagon és unottan játszunk. Nem töri magát túlzottan senki. Az elsõ félidõ utolsó perceitõl kezdtem el nézni, de látva a tempót és az eredményt, ez inkább egy könnyed vasárnap délutáni focizgatás. Igaz, hogy megvan a bajnokság, meg az is igaz, hogy szerdán kupameccs, de azért nagyobb lelkesedést várnék a bajnokcsapattól.

fsgh
milyen sorsa?

Mire gondolsz?

Filkor sorsa mikor dõl el?

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

fsgh
végül ez lett a felállás:

én ma így küldeném pályára õket:

Toldo

Andreolli - Burdisso - Materazzi - Maxwell

Figo - Zanetti - Vieira - Solari

Recoba - Adriano

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 79 Fabian Carini.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 62 Giuseppe Figliomeni, 77 Marco Andreolli.

Midfielders: 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba, 99 Lampros Choutos.

😄Ddd

fsgh
Kapus edzés😄DD

LasCar16
mi szurkolók se értjük😛

#acm

fsgh
Ha a Milán kerül Európa trónjára, nem lesz ez kicsit idegesítõ?

Csak a Milán bosszankodhat amiatt, hogy megnyerték az európai kupát, és végignézték, hogy nyer az Inter a bajnokságban. Nem bánnám, ha mindig elosztanánk kettõnk között a trófeákat.

utolsó mondat tetsik😊)))

Lombardini
Már nem most.

fsgh
ezen egy kicsit én is fenakadtam...na de mind1😄DDD

#9124: de...

Julio Cesar már nem hosszabbított?

Hegeace
Jah 😊 Én kérek elnézést <#nyes>

Heló szia remélem hogy vagy

Lombardini
Nyugi foci24.com-ról való a hír, kéretik így kezelni az ügy komolyságát.<#vigyor>

Hegeace
Lucarelli nem idõs már 1 kicsit ahoz hogy a jövõ nagy játékosa legyen???

Heló szia remélem hogy vagy

fsgh
Topik Up!😊

Massimo Moratti, az Internazionale elnöke a Livorno középcsatárát, Cristiano Lucarellit szeretné megvenni a nyáron. A játékos ellen fordultak az elmúlt idõben a drukkerek, aki emiatt nem kíván tovább a Livornoban játszani.
- Akarom Lucarellit! - mondta Moratti! Õ a jövõ nagy játékosa és az Interben a helye! Mindent meg fogok tenni, hogy ez így legyen!

----------------------------------------------------------

Az olasz bajnok Internazionale együttese rövidesen öt évre szóló szerzõdést fog kötni csapatának brazil kapusával, Julio Cesarral. Az új megállapodás szerint a hálóõr évente 2,5 millió fontot fog keresni.

----------------------------------------------------------

És egy sportszerû hozzászólás Vieirától😊

Az Inter francia középpályása elismeréssel adózik a Milan idei teljesítményének, amely szerinte érthetetlen a nyáron történtek ismeretében.

Patrick Vieira szerint csapatának milánói riválisa megérdemelten jutott a Bajnokok Ligája döntõjébe. Az Inter középpályása ugyanakkor nem érti, hogy az elmúlt nyáron történtek után a piros-feketék, hogy voltak képesek ilyen magabiztos teljesítményre.

- Megérdemelten jutottak a fináléba, a pályán bizonyították kvalitásukat. Mindenkit megvertek, aki az utukba került - mondta az Inter középpályása. - Persze az nem világos, hogy a calciopoli után, hogyan tudtak ennyire összeállni.

Lombardini
Ezek még vasárnapi képek. 😊

Armani
Ezek még mindig buliznak? <#idiota>

Semper Fidelis

Lombardini

Annyit azért nem ér..
Akarsz beszélni róla 😊

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

fsgh
<#idiota><#vigyor3>

ha nem a fradi akkor csak is az inter

de ha lenne egy fradi-inter akkor lehet inkább öngyilkos lennék...