FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd holnap.

ForzaInter
rai-on megint adják a meccset???

Yo, Bitch!

De azért már jöhet a helyettes is hogy kezdjen beépülni.

Lombardini
Figo maradjon.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Figo menjen, Martins jöjjön 😊

jó lenne ha visszajönne elég sokat tanult már

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

ForzaInter
jó lenne ha maradna😊 martins azér ne jöjjön vissza😄

Yo, Bitch!

Hegeace
De most kibújt belõle az ördög ... bár szerintem nem ide fog igazolni, a Boltonban jobban eltudnám képzelni 😊

Heló szia remélem hogy vagy

fsgh
nálubk mindig rendes volt

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Hegeace
Igen Adrianoval több vonatkozásban is jól együtt tudnának mûködni XD

Heló szia remélem hogy vagy

fsgh
Figo beinthet az araboknak
Külföldi labdarúgás

Elképzelhetõ, hogy Luis Figo mégsem hagyja el az Internazionale futballcsapatát. Forrás: Mobilpress

A 34 éves portugál klasszis már hónapokkal ezelõtt aláírt a szaúdi el-Ittihad csapatához, ahova a szezon végén igazolt volna, miután úgy gondolta, ilyen idõs korában eljött az ideje a levezetésnek (és még egy utolsó nagy pénzkereseti lehetõség kihasználásának). Figo azóta többször is kijelentette, hogy nem kívánja megváltoztatni döntését, az utóbbi napokban azonban fordulatot vettek az események.

Miután Massimo Moratti klubelnök elmondta, hogy szeretné, ha a szélsõ nem hagyná el az Intert, Figo minden lehetséges eszközzel megpróbálja rávenni a szaúdiakat, hogy tekintsenek el nyári szerzõdtetésétõl. Ez persze egy aláírt kontraktus után nem lesz egyszerû elérni, de ha egy mód van rá, a portugál igyekszik megragadni azt, és újabb egyéves haladékot kicsikarni az ázsiai együttestõl.

- Az elnök, Massimo Moratti nagyon szeretné, ha maradnék, és én is jól érzem magam Milánóban. Nem tudom mi lesz, majd meglátjuk! - mondta Figo.

Forrás: Mobilpress

én örülnék ha maradna nagyon hajt mostanában és ontotta az aszisztokat...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Szó nélkül lelépett a Szarkák sztárja
Külföldi labdarúgás

Obafemi Martins eltûnt, mint annak idején Petõfi a ködben! A Newcastle nigériai csatára már a hétvégi bajnokin sem volt hajlandó pályára lépni, hétfõn egészen odáig merészkedett, hogy meg sem jelent a Szarkák edzésén. A klub vezetõsége várhatóan kirúgja a renitens támadót.

Martins a Newcastle egyik legjobb igazolása volt a szezon során, a szurkolók is hamar megszerették, ezért is ért mindenkit váratlanul, hogy szó nélkül faképnél hagyta a csapatot. A hétvégén történtek után szinte bizonyos, hogy a csatár elhagyja a klubot, pedig a szakmai stáb igényt tartott volna a játékára.

- A szombati edzés elõtt Martins bejelentette, hogy sérült, az orvosok azonban semmit sem találtak, ami megakadályozta volna õt a tréningezésben. Nem akart elutazni a Watford elleni bajnokira, de a szakmai stáb tagjai tudomására hozták, hogy kénytelen lesz utazni, s majd Watfordban átesik egy vizsgálaton. Másnap az edzõk felszólítása ellenére sem volt hajlandó megjelenni a meccs helyszínén, sõt, vissza sem utazott a csapattal, azóta nem hallottunk róla - nyilatkozta a klub egyik alkalmazottja.

na nem való neki anglia jöjjön vissza😛

Lombardini
"mínusz négy gól nem a világ"

Hát ahogy vesszük. De persze amíg van esély addig nem szabad feladni!

fsgh
nter: mínusz négy gól nem a világ
Külföldi labdarúgás

Az Inter 6-2-re kikapott az Olasz Kupa döntõjének elsõ felvonásán a Romától, az bajnokcsapat játékosai azonban nem adták fel a reményt a kupa elhódítására.

Az Inter játékosai abban bíznak, hogy ahogyan a Roma a BL negyeddöntõjében beleszaladt egy "hetesbe" a Manchester United otthonában, úgy õk is képesek lesznek nagy különbséggel legyõzni Tottiékat. Hernan Crespo, az Inter argentin csatára a tavalyi Olasz Szuperkupa-döntõre emlékeztette az ellenfelet: akkor csapata 0-3-ról állt fel egy félidõ alatt, és nyerte meg 4-3-ra a meccset.

- Mindössze azt mondom, hogy hinnünk kell magunkban. A szuperkupadöntõn egy félidõ alatt álltunk fel és fordítottuk magunk javára a meccset, most kétszer 45 percünk lesz ugyanerre - öntötte a lelket társaiba Crespo.

Az argentin támadó kitért saját idei teljesítményére is.

- Azt hizsem, az egész szezonban jól játszottam, a sérülésem után is sikerült gyorsan formába lendülnöm, most már csak a Roma elleni kupadöntõre koncentrálok, bízom benne, hogy itt is sikerült jó játékkal hozzájárulnom a gyõzelmünkhöz - nyilatkozta a csatár.

Samsungsport

ForzaInter
ugylegyen<#vigyor>

Yo, Bitch!

Lombardini
Sebaj. Roma ellen visszatér, lõ négy gólt ami meghozza a kedvét és utána a hátralévõ bajnoki meccseken is betalál majd és megvan a házi gólkirályi cím. Ennyi. <#bee1><#vigyor>

jaja, sztem is rohadt jól játszott

ForzaInter
hátigen ha Ibra nem lenne sérült, vszínû akkor õ lenne a házigólkirály😊

Yo, Bitch!

Lombardini
De csak azért mert Ibra sérült. Különben már régen gyarapította volna a góljainak számát. 😊

Nem gondoltam volna hogy ilyet is fogok írni,de Mariano nagyon jó volt.

ForzaInter
Crespo nagyon ottvan már 14 gólos így Ibrát is megfogja elõzni sztem, grat a csapatnak<#worship><#worship><#worship>

Yo, Bitch!

király 😄

legalább többet tudok röhögni

Lombardini
Ki nem sza**a le? <#nyes>

most még jobban utálják az Intert 😄DDD

nah én kibírtam 😛

4-3 :XD

Crespo fantasztikus!!! Mariano is nagyon jól játszott, meglepetésre...

nagyon örülük viszont nagyon nagy negatívum a 3 bekapott gól

fsgh
egyetlen különbség van a Roma és a Lazio elleni meccs között:

a helyzetkihasználás...ha a Lazioban olyan kaliberû játékosok lennének mint a Romáan akkor már nem 2-1 hanem 3-1,4-1 lenne...

fsgh
mondhatni kibaxott rosszak vagyunk így a elején:S eléggé kétségbe ejtõ hogy tudunk így is játszani...

fsgh
:dDDDD

én nem bírtam ki 😄

fsgh
😄DDDDDDDDDddd

rohaggyatok meg, nagy a kísértés de nem néztem meg eggyik képet sem, se az összefoglalót... 😛

de este mindenképp megnézem

hála istennek el kell mennem itthonról, nemtom meddig bírnám ki anélkül, hogy megnézzem az eredményt

fsgh
nyugi az eredményt tom😛

banok
mindenképpen nézd meg!!!! Sport2 21.00.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

fsgh
az lehet mert én nem néztem streamen...este lehet megnézem...

banok
Az Inter-Lazio meccs összefoglalója itt

én csak annyit mondok, hogy baromi jó meccs volt 😉

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

fsgh
EZEK AZ EREDMÉYJELZÕK AKIK MÉG NEM LÁTTÁK A MECCSET NE NÉZZÉK MEG!

elsõ kép

második kép

fsgh
majd a meccs után berakom ide az eredményjelzõket LINKELVE! tehát az nézi meg aki akarja...

ForzaInter
azt hittem már hogy vki beírta, hála istennek nem😄

Yo, Bitch!

Tudom vazze:|

fsgh
tudod most megy a meccs...Inter-Lazio...rémlik?😄

Mivan?

fsgh
látom senki nem ír semmilyen eredményt...na mind1

Lombardini
Vettem fõnök. <#eljen>

az, de off-nak legyen vége...

Lombardini
LOL

SHUT THE FUCK UP!!!

Lombardini
Fúúú ti nem vagytok normálisak. Mi a francot vitáztok itt ilyen hülyeségen? Ez kemény. <#vigyor><#vigyor> Ennyire nem kell ezt valóban komolyan venni.

ForzaInter
elnézést a csúny beszédért, de akkor máskor faláb ne írj olyat amit nem gondolsz komolyan és akkor nem lesz gond.

Yo, Bitch!

Viccbõl írtam,õ komolyan vette,ennyi,ne nézzétek hülyének,mert még a végén meghasad a szíve...

fsgh
amúgy meg nem kéne szétflémelni a topikot!