34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#14381 ja te beszeltel vele
jovan :Dd -
#14380 Adriano kapja 10est -
daviddavid #14379 figo nem adja neki oda a 7-est :d -
#14378 sztem a 10es mezt megkapja kverezsma(ha nem a 77-est kéri)
én tutira veszem hogy jön, lampard meg sztemn egy szopás lesz
sosejár angol futbalista olaszba(ince sem vót nagydurranásitt nálunkpersze ettől méglehet h rácáfol.
figo cseréjének jaulesz :)
adriano meg nemhiszem h kezdeni fog_ -
#14377 amugy ha nem jön mancini / deco / diego, akkor szerintem a középpályán megpróbálhatná mourinho a rombuszt; quaresma - zanetti a két szélén, lampard irányít, chuchu védekezik. -
Tomy Lee #14376 Ezzel a formációval ütős lenne a csapat!!:)
Bárcsak így lenne -
#14375 hát egy Kvárezsmássat lehet beujitanék énis, gecirohattjolnéz ki :DD -
#14374 jah az kurva jo lenne már rendelném is :d -
daviddavid #14373 és mikor mutatják be a 08/09-es szezonra az új igazi mezeket? -
#14372 "sztem ezek a mezek photoshopok... találtam egy inter fórumot ahol van egy ien topik hogy ilyen mezeket tesznek be és mind a 3mez benne volt."
:SS
pedig szinte minden fórumra betette vki, remélem legalább első nem kamu:D -
#14371 :| -
#14370 ugy néz ki az össes photoshop:c -
#14369 most nézem hogy ez Adriano meze :P -
#14368 jaja most olvastam én is a goal.com-on -
#14367 állítólag Bruno Alves is jön portóból queresmával karöltve -
#14366 nekem az is jó:DDd olyan mint Quaresma csak jobb:D -
#14365 bejelentik hétvégén h megvettük c. ronaldot :D -
#14364 Nahhh legye már valami bejelentés!!!:Dd -
#14363 Csak fiatalabb mint Deco, akaratosabb és gyorsabb :) -
#14362 france footballon, a 4 éves francia tudásommal :D amugy most láttam goal. comon is, ott már jobban felfogtam angolul. hát, én Lampardot nagy játékosnak tartom, anno -mivel MU drukker is vagyok- 2 embert ismertem el onnan: Lampard és Robben, mostanra már cask az angol maradt ott... örülök hogy jön, de elfogadnám Diegot is (hasonló, sőt ua. a posztja mint Deconak, ha róla lecsusztunk ő még jöhet) -
#14361 :DDDDD mekkora király a kis srác -
Csesza #14360 látszik, hogy el akar menni a németektől, csak ők ezt nem szeretnék (amit meg is értek) :) -
#14359 Diego mindenkinek ajánlgatja magát...nemrég a Romának nyalt be,hogy Totti az egyedüli olasz játékos aki beférne a brazil válogatottba -
Csesza #14358 hát inkább Diego mint Lampard... -
Csesza #14357 -
Csesza #14356 ebben az esetben pedig, lehet -
#14355 DIEGO????:OOO
hol olvastad? Felajánlok érte fél millio ft-ot az Inter nevében :D -
#14354 jah, ezt elnézegetném :))) Amugy Diego felvetette hogy jönne az Interbe, ha ajánlatot tennénk mi is (nem csak a ** juve...)
amugy most akkor mancinivel mivan? ugytudtam hogy vásárlási opciónk van rá, ergo jönnie kéne ha leteszünk X összeget(amiben megállapodtak Pizzaro üzlet idején) -
#14353 nem lenne szar egy ilyen ( persze védőknél csak randomba írtam hisz épp aki nem sérült az játszik )
-
#14352 woot woot, Quaresma olaszföldön ahogy látom :D na, ez jónak hangzik (látszik) -
#14351 Ronaldo szerződése lejár, csak leigazolnám Moratti helyébe :P -
#14350 -
#14349 jó hát fradit ne hasonlítsuk az interhez :D
-
Tomy Lee #14348 Szuper hírek Lampard-ról most olvasom -
Tomy Lee #14347 Az első perfekto -
Csesza #14346 tudom de sztem nincs nagyon szűkség nagy újításokra, nekem nem tetszik ez a vastag és ritka csíkozás, ezzel kúrták el a Fradi mezt is :S
remélem a vendég mez marad ugyanaz mint idén mert sztem az az egyik legszebb mez a világon -
#14345 2 is jó, csak szinte ugyanaz mint ideji.
első meg kurvajó szvsz:D -
Csesza #14344 nekem a 2. tetszik, mert az sűrűbb csikozású :)
és nagyon remélem, hogy a 3. az csak valami idióta elme ötlete volt :S -
daviddavid #14343 -
#14342 Chelsea topikba azt írjájk, hogy francefootball kamuzott:c