FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
õ izé van benne valami...mikor Roma meccs volt hiába nem írtátok be az eredményt messzirõl elkerültem az Inter topikot...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
mekkora f*sz vagy most büszke lehetsz magadra...

Yo, Bitch!

Portieri : 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares;

Difensori : 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 77 Marco Andreolli;

Centrocampisti : 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez;

Attaccanti : 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba, 99 Lampros Choutos.

Mert ha nem mi lesz?<#bohoc>

Nem írom be,de nehogy úgy járjatok mint lombi a MU-Koppenhága meccsel anno...😄
Szal ti jártok jobban ha inkább nem neteztek a meccsig.

ForzaInter
bazmeg faszér szivatsz ilyen hülyeséggel, álljál le bazmeg!

Yo, Bitch!

pedig már sikerült

ForzaInter
akkor mi a fasznak írtad msn-en hogy mondjam meg????:|| ne csinálj belõlem hülyét...

Yo, Bitch!

Hülye vagy,ha valamit akarok elmondom itt.

ForzaInter
faláb üzeni, akkor is beírja az eredményt:| nem nagyon értettem mért írta ezt mns-en:|

Yo, Bitch!

ForzaInter
legjobb az lesz ha nem írja be senki.

Yo, Bitch!

Ti meg ennyi erõvel azt tiltjátok meg hogy ne írjuk be az eredményt.

Lombardini
Na persze. Majd megtíltod nekünk mi? Azért ez erõs lenne.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

szerintem úgy lenne fair hogy aki este akarja nézni az ne jöjjön netezni.

Lombardini
Szerintem úgy lenne fair ha senki nem írná be. Legyünk tekintettel a többiekre én azt javaslom.

talált, süllyedt -.-

fsgh
hát iz én a neten fogom követni😛 akkor ide nem írjak be semmit?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
remélem most se fogják.

Yo, Bitch!

multkor sem írta be senki az eredmény tudomásom szerint, amikor felvételrõl akartuk megnézni...

ForzaInter
kár hogy felvétel, vmi barom ugyis beírja vhova az eredményt:SS jó lenne ha senki nem írná majd be, mondjuk az este nekem is jobb délután énse nagyon érek rá.

Yo, Bitch!

amugy felvételrõl nyomják majd a sport2-n a meccset

21:00 Labdarúgás, Internazionale-Lazio, olasz bajnokság, 36. forduló (mai)

hála istennek ugysem nagyon leszek gépközelbe 6körûl, ugyhogy este megtudom, ugy nézni a meccset mintha élõ lenne 😛

ForzaInter
Capello állítólad Ibrát akarja😄D

majd pont Ibrát adjuk el a Real-nak.

Yo, Bitch!

szabad, persze

ForzaInter
tényleg megjött a mezem, majd nyomok képeket róla, ha szabad.

Yo, Bitch!

np

thx

fsgh
<#sir><#sir>ja

ForzaInter
holnap verni kell a laziot

Yo, Bitch!

ForzaInter
áá ezt rossz nézni, gondolom milyen nagy örömmel csináltad:S

Yo, Bitch!

fsgh

fsgh
röstellem meg minden de mostanában nem sokat voltam gép elõt:SSSS de most nekiugrok

ezekszerint még nem ért rá...

Lombardini
Gyerekek. Tudom, hogy fájó a szerdai emlék de legyünk tisztességesek és írjuk az eredményt. Így illõ.

ForzaInter
legyen igazad és nyerjünk 4-0-ra.

Yo, Bitch!

Lombardini
Soha nem mond, hogy soha. A Barca se gondolta,hogy nem lesz neki elég az 5:2. Bízni kell. De legalábbis tisztességesen helytállni.

ForzaInter
nekünk nem fog😞

Yo, Bitch!

Realnak is majdnem sikerült tavaly Zaragoza ellen.

Lombardini
Bocsánat nem a Sevilla hanem a Getafe az aki elpüfölte a Barcát tegnap. Elnézést. 😊

Lombardini
Eszembe jutott ma reggel a Boro UEFA kupás menetelése. Amikor nekik is 4 gól kellett ahhoz, hogy tovább jussanak és megcsinálták. Vagy tegnap a Sevillának a Barca ellen szintén sikerült a továbbjutás 4:0-val. Szóval ha így vesszük, így két nap távlatából szemlélve azt mondom én is, hogy sanszunk az van, elméletileg meg kell tudni csinálni. De meg tudjuk-e csinálni?

gabber_saviola
hát, részvét

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Lombardini
Ezt te sem gondoltad komolyan.

reméljük bár ha milánóban is ilyen (gondolom) lélektelen lesz a játékunk mint itt akkor erre sincs sok esély, bár ne legyen igazam...

milánóban kapnak egy 4est azt csá

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

jah és nem láttam a meccset :S

a képek természetesen kellenek, thx Imi

ForzaInter te meg fogd vissza magad nem szeretek törölgetni...

ForzaInter
Egyénileg: Toldo legalább a gólok felében benne volt, a hátsó sorról inkább semmit. Középen Figonak akadtak értékelhetõ pillanatai, erre lecserélték. Dacourt és Sztankovics Lost - eltûntek, Adriano katasztrófa, Crespo két gól és annyi. A cserék közül Recoba kezdhetett volna, Vieira a pirosat érõ szabálytalanságát kivéve elfogadható volt.

Yo, Bitch!

ForzaInter
nekemnyócc

Yo, Bitch!

fsgh
majd Csesza eldönti

ForzaInter
efesgéha ennek sztem ne csinálj eredményjelzõt, nincs kedvem ott nézegetni hogy kaptunk egy 6-ost😞(((

Yo, Bitch!

fsgh
vége 6-2

fsgh
<#rinya><#shakehead><#sir><#schmoll2><#falbav><#violent><#boxer>