34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#14341 viszont ha a 3.-at bevállalja a klub azért majd mennek az oltások:D -
#14340 jo ronda -
#14339 sztem a 3 lesze vendég mez, hazait meg első kettőből választják ki, remélem első lesz mert iszonyat durva:| -
#14338 az első iszonyat durva lenne -
-
#14336 Balotelli néni:| -
#14335 Lampard már orvosi vizsgálatokon van:o -
Csesza #14334 Calcio.hu:
"9 millió eurót fizetnek a milánóiak az angoloknak, akik nem tudtak többet kérni Lampard életkora és hamarosan lejáró szerződése miatt. A középpályás négyéves szerződést fog aláírni, és valamivel több, mint 7 millió eurós fizetést tehet majd zsebre évente."
már a France Footbal is megírta -
#14333 hát ja, de én azér csak akkor leszek bene biztos, ha kint lesz inter.it-en is, bár oda mire kirakak vmit:D -
#14332 szerintem már eléggé nyilvánvaló mindkettő
a Lampard bizinisz csak akkor bukhat ha a szívére hallgat(nemfog) -
#14331 befosok ha leigazoltuk mindkettőt:D -
#14330 Nagyon úgy tűnik hogy ezen a hétvégén lesznek a játékos bemutatások:) De 1embert tuti bemutatnak, és ez 90% hogy Lampard lesz...
am csak én kételkedem Quaresma jövetelében?:D (túl jó hogy igaz legyen:P) -
#14329 jah, állitolag Quaresma is 35m euróért, és azért fizettünk ennyit mert hgoy Mancinit nem sikerült megszerezni, ugyhogy "muszáj volt"... remélem ez nem igaz, örülnék Mancininek, ő ugyebár a Pizzaro üzlet idején szóba jött, asszem vásárlási jogunk is van rá, szóval jönnie KELL ha azt a bizonyos összeget letesszük az asztalra -
#14328 Állítólag Lampard is megegyzett velünk (France Football szerint).Jó lenne ha egyszerre bemutatnák őket -
#14327 tuti jönni fog 3 játékos kp-re mivel ugytánik min 3 menni fog, és abból 2 szélső, és az is valószínű hogy hogynem rombuszt fog a csapat játszani... ezért tuti jönni fog 3 pléjer, ne legyél már ilyen pesszimista:D -
#14326 szerintem kifog adni, aztmondta biztositani akar mourinhonak mindent a "sikerhez", meg különben is, nincs mese, muszáj "bevásárolni", Moratti meg már mióta igér nagy sztárokat a klubhoz, hát most tessék -
#14325 azt mondta hogy 2szélső és egy középső középpályás után érdeklődnek. Ez nem zárja ki azt hogy ha az egyik jön akkor a másik nem -
#14324 ha jön Quaresma akkor még egy szélső és köépső kp tuti jönni fog:)
nem rég mondta Moratti egy nyilatkozatában hogy 2 szélső és egy középső kp fog érkezni. -
#14323 azon gondolkodom el hogy 30milla körüli kiadás után Moratti papakiad-e még egy Lampar+Mancini duóra?(sztem ezek után már csak az egyik jön:S) -
#14322 Bola című lap,calciomercató, és a rai text is megírta már, állítólag a hivatalos bejelentés akkor várható ha mindent tisztáztak felek, az ár az 30-35 millio körül mozog. -
#14321 hol néz ki úgy?:D melyi kolal írta meg?:) (jó lenne ha gaz lenne:) ) -
#14320 ugy néz ki legigazoltuk Quaresmát. -
#14319 ennyi erővel akkor senkit nem igazolnánk... -
Tomy Lee #14318 Mert megkérdőjeleztem 2 játékost???
Ezt az Oroszt és Mancini-t + Balotelli-re írtam,hogy nem kezdőben játszatnám.Ez olyan nagy baj
Kérdésedre a választ már párszor leírtam egyébként:)
-
faláb #14317 Grosso is példaként szerepel, VB-n remek teljesítményt nyújtott, nálunk meg szinte semmit nem mutatott. -
#14316 ennyi -
Csesza #14315 lehet, hogy jó játékos, de biztos vagyok benne ha leigazolnánk akkor nem azért mert az egyik játékosfigyelőnk egy éve figyeli, hanem az eb szereplés miatt, az meg sztem elég kevés ahhoz, hogy leigazoljunk valakit... -
#14314 nem bizom az ilyen egy nyári fecskékben... :) amugy tőlem lehet mongól is, vagy orosz, elismerem a képességeit, de egy EB-szereplésre szerintem ne alapozzanak egy ilyen igazolást! -
#14313 pff azért mert orosz még lehet jó, nem azt kell nézni mijen nemzetiségű, mondjuk felteszem azt a kérdést neked ki a jó? mert eddig mindenkitől rosszul voltál... -
Tomy Lee #14312 Most azonnal rosszul leszek már tényleg:((
Ez remélem,hogy hatalmas kamu... -
#14311 jo nem kell minden 2hetes sztart megvenni -
#14310 Zhirkov
ő jöhet, egyik kedvencem orosz csapatból. -
#14309 hm, most éppen Robbennel hozták össze a csapatot... jólenne végre már hivatalos híreket is olvasni, vagy inter.it-n kintlenne hogy Ő és Ő és Ő jön / kell / nem kell. csak valami konkrét legyen már :D -
Csesza #14308 Robert Acquafresca (támadó), közös tulajdon Inter/Cagliari: kivásárolta: Inter (A játékos marad kölcsönben a Cagliarinál a következő szezonban is)
Enrico Alfonso (kapus), közös tulajdon Chievo/Inter: megújítva
Ilario Aloe (támadó), közös tulajdon Inter/Ravenna: megújítva
Marco Andreolli (védő), közös tulajdon Roma/Inter: megújítva
Riccardo Bocalon (támadó), közös tulajdon Treviso/Inter: kivásárolta: Inter
Leonardo Bonucci (védő), közös tulajdon Inter/Treviso: kivásárolta: Inter
Riccardo Ceccarelli (védő) közös tulajdon AC Milan/Inter: kivásárolta: AC Milan
Alex Cordax (kapus), közös tulajdon Inter/Treviso: megújítva
Marco Dalla Costa (támadó), közös tulajdon Inter/Pro Sesto: megújítva
Nicolas Desenclos (védő), közös tulajdon Triestina/Inter: megújítva
Abdullahi Isak Eliakwu (támadó), közös tulajdon Inter/Triestina: kivásárolta: Triestina
Ivan Fatic (védő), közös tulajdon Chievo/Inter: megújítva
Daniele Federici (védő), közös tulajdon Inter/Pro Sesto: megújítva
Jacopo Fortunato (középpályás), közös tulajdon Treviso/Inter: kivásárolta: Inter
Daniel Maa Boumsong (középpályás), közös tulajdon Inter/Treviso: megújítva
Riccardo Meggiorini (támadó), közös tulajdon Inter/Cittadella: megújítva
Aiman Napoli (támadó), közös tulajdon Inter/Pro Sesto: megújítva
Devis Nossa (védő), közös tulajdon Inter/Pro Patria: kivásárolta: Inter
Federico Piovaccari (támadó), közös tulajdon Inter/Treviso: megújítva
Guillerme Siqueira (támadó), közös tulajdon Inter/Udinese: megújítva
Ronny Diuk Toma (középpályás), közös tulajdon AC Milan/Inter: kivásárolta: Inter
Marco Varaldi (kapus), közös tulajdon Inter/AC Milan: kivásárolta: AC Milan
-
#14307 egyiket már bemutathatnák (Quaresmát) -
#14306 ez a legrosszabb része az átig időszaknak...soka találgaás...mutogasság már ezek az emberek az Inter mezeket!!:D -
#14305 Mancini tuti jönni fog hidd el, egyébként Olaszországban biztosra veszik hogy Lampard és Quaresma is Inter játékos lesz, gazetta szerint Figo pedig hosszabított +1 évet. -
#14304 és Quaresma nem jön akkor ki lesz a szélsőnk? -
#14303 Acquafresca közös tulajdona még se lett meghoszabítva, a klub megvette a Cagliaritól az 50%-át 5 millio eruróért, így már teljes egészében Inter játékos, de 1 évet még kölcsönben fog játszani szárdoknál.
Andreolli közös tulajodna meg lett hosszabítva.
Manciniért meg sokaljuk 15 milliot. -
#14302 lőni tudott gecijól, csak sok gólt nem tudott lőni erre értettem........