34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#14421 jovan maki ne okoskodj annyit :D -
#14420 Ez is mutatja h mennyire jól értesültek a lapok!Alcides már kb 3éve Chelsea játékos csak a PSV-ben volt kölcsönben(ahogy Alex is anno) és most járt le a kölcsönszerződése! -
Csesza #14419 -
#14418 #14415:) -
Csesza #14417 18.-án mutatják be hivatalosan az új mezeket :) -
#14416 Burdisso pedig közel a Fio-hoz. -
#14415 tutto szerin tényleg itt köt ki Kerlon Chiveon keresztöl, Lampard is egyre közelebb, Manciniről nincsenek uj fejlemények, Mourinho pedig kijelentette hogy Quaresma mindenképp kell neki, porutgál lapok kész tényként kezelik hogy héten aláír, állítólag az ár már 30-on alul lesz, ahpz képest hogy 40 ről indult... és elvileg a Chelsea azért igazolta le Alcidest mert R. Carvalho Interbe igazolt, egyre több oldalon ezt olvasni, ja és mezünket Julius 18-án muatják be. -
#14414 erről hallottam én is, de csak egy másik fórumon, van már vmi konkrét fejlemény ügyben? forrás?D -
#14413 ns-től mit vársz... -
#14412 Micsoda félrefordítás atyavilág...Mourinho azt mondta h nincs szüksége Brunora hisz 4kiváló középhátvéd van az Interben.
"I have no interest in him at all, I have four very good central defenders at Inter," he declared. -
Csesza #14411 ugynézki, hogy megvesszük Kerlont és oda adjuk egy picit fejlődni a Chievo-nak -
#14410 http://www.calcio.hu/index.php?menu=hirolvaso&hir_id=920 -
#14409 Lampard ügy még nincs lefutva, tribalos hír, szal valóság alap kb nullához közelít, sok fordulat lesz még ez ügyben... -
Csesza #14408 Mourinho szerint nem tudják leigazolni Lampardot
A France Football című lap a hétvégén már kész tényként közölte, hogy Frank Lampard az Interbe szerződik, de most úgy tűnik a szerződésből nem lesz semmi, legalábbis ez derül ki José Mourinho nyilatkozatából.
„Nem gondolnám, hogy a következő szezonban Lampard Milánóban fog játszani” – mondta a triballfootball.com által idézett nyilatkozatában az Inter vezetőedzője, José Mourinho.
„A Chelsea nem akarja eladni őt így idén nincs esély a megszerzésére, jövőre viszont lejár a szerződése, és abban biztos vagyok, hogy akkor csatlakozni fog az Interhez” – mondta a portugál szakember. NSO
Mourinho hivatalosan is elismerte, kell neki Quaresma.
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, az Inter érdeklődik Ricardo Quaresma iránt. Ezt most José Mourinho is megerősítette. A portugál tréner egy olasz tévécsatornának elmondta, két játékost szeretne szerződtetni a Portótól: Ricardo Quaresmát és Bruno Alvest.
„Ricardo Quaresma stílusa remekül beleillene az Inter játékába, ezért szeretném, ha igazolnánk őt” – nyilatkozta az Inter vezetőedzője, José Mourinho.
José Mourinho Quaresma mellett egykori csapata másik játékosát, Bruno Alvest is megnevezte mint lehetséges igazolást. A Portóval Bajnokok Ligáját nyerő szakember négy középső védővel kezdené el az új szezont, és Mourinho tervei szerint közülük az egyik Bruno Alves lenne. NSO -
Tomy Lee #14407 Téged is?
Én ajánlottam az SG-ről embert neki -
#14406 tegnap felhivott h nincs e kedvem beugrani :\
-
Tomy Lee #14405 Akkor elmondhatná azt,hogy kinek van... -
#14404 Mourinho szerint nincs sok esélye annak hogy idén Lampard Milánóba szerződjön. -
#14403 nemfeltétlenül helyette vették, elférnek ketten is a pályán_
de etől függetlenül gyanus persze -
#14402 Nah megvettétek Deco-t ha ő nem Lampard helyére jött akkor ki?:) -
#14401 Bobo Atalantába igazol -
Csesza #14400 örülök hogy elmegy, többet érdemel -
#14399 remélem azé Olasz-ban marad, Bolognában el tudnám képzelni, ott jó kis csapat fog épülni. -
#14398 http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=757148
énazért sajnálom =( -
#14397 hát pedig, csereként simán jó lenne, ha már kezdőként nem számít, 1 rosz szezon után nem értem miért kell elküldeni, előtte végig kurva jó volt... szvsz Mourinho keze alatt ujra összekapná magát, de ha elmegy könyörgöm ne a juvéba, egyik kedvenc Inter játékosom, és azér juvéba se látják szivesen szurkólók, már aláírást gyűjtenek ellene... -
Csesza #14396 nemismerem a hír forrását (internazionale.hu fórumán olvastam)
Az Inter portugál mestere, José Mourinho már hozzálátott a kézhez kapott csapat keretének átalakításához, s előbb leadta a listáját Moratti elnök úrnak a leigazolni kívánt játékosokkal kapcsolatban, majd a döntött arról is, kiknek kell biztosan távozniuk a klubtól. Az egyik játékos, akit jövőre biztosan nem fogunk a milánói kék-fekete mezben látni, az Dejan Stankovics, akivel a hírek szerint Mourinho közölte, nem számít a szolgálataira, kereshet magának új csapatot. Stankovic valószínűleg a Juventushoz fog szerződni, ám a tárgyalások egyelőre nem értek a végéhez, így ha nem sikerül a megegyezés rövid időn belül, Mourinho döntése értelmében a szerb játékosnak az Inter ifi keretével kell megkezdenie a felkészülést…
:CCC -
#14395 amit irtam az a goal.com híre volt és egy szóval nem emlitettem hogy nekem ezt ő mondta, vagy scolari. ez levót irva, énmeg leirtam amit én a _szar angoltudásommal leszürtem.
(http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=755918)
(ha nem is pontosan ez, de a lényege ilyesmi)
természetesen azvolt a célom hogy lefröcsögj :)
de am meg miért találnék ki ilyet? abba a hszbe is azt hangsulyozom hogy nemhiszem hogy van valóságalapja, saját maga az eltöltött évek sikerek meccsek blabla.. miatt
"ugyhogy szerintem ez a cikk sántít. az aki nem akar a klubnál maradni, erőszakkal nemlehet ott tartani "
még mielőtt leidiótáznál; értő olvasás.
az interszurkoló miről beszél? amit hall meg olvas a sajtóban.lampard nincs tele interes pletykákkal, ugye? én barom kitalálok mindent
najó mindegy -
#14394 Pontosan, ezért is írt nagy marhaságot bestGP... -
#14393 ő rajta múlik minden, nem a Chelsean, ha elakarja hagyni klubját, akkor meg kivásárolja magát, jó lenne ha már eldöntené hogy mit akar... -
#14392 Hát ja... :S
:) -
Csesza #14391 ez kéne Lampard-tól is, ha hülyeségnek véli illetve esélytelennek, akkor ő is kiadhatna valami nyilatkozatot, mert ezeket a híreket nem csak itt az sg-n lehet olvasni :) -
#14390 Eddig a fizetés nem tetszett neki, de arról már a BL-döntő napján megegyeztek (heti 130e font), miszerint a nyári pihenése/szabadsága után aláírják.
Majd kiderül az igazság.
Drogbával is ez volt, hogy menni akar, erre nemrég volt a hivatalos cáfolat tőle, hogy hülyeség és tessék...már nem is téma. -
Csesza #14389 ezzel minden rendben van, de ha őt is idegesítené ez a sok pletyka, mert, hogy nem igaz, akkor miért nem ad ki egy olyan nyilatkozatot, hogy én itt maradok és nem megyek sehova
nem véletlen, hogy eddig nem írta alá még a szerződést (nemtudom hogy a feltételek miatt v. esetleg más miatt) -
Csesza #14388 ezzel max csak az árát próbálják megemelni :) -
#14387 nem de egyértelmű -
#14386 ez jo nagy hulyeseg :D
miert tenne a legjobb jatekosukat a B-be? :| -
#14385 Már bocs, először írok ide, de akkora marhaságot írtál, hogy nagyon...
Egyáltalán ki mondta neked hogy Lamps elakar menni Londonból? Ja, vagy a barátja vagy, mert hogy ezt még sehol nem nyilatkozta le hivatalosan ...mindig csak "egy közeli barátja" szerint, "magát meg nem nevező ismerős" szerint vagy "egy névtelen bennfentes" szerint.
Nem tudhatod, mint ahogy mi, én sem.
Szinte minden mostani sikerünket neki köszönhetjük - és ezt mindenki tudja. Nem fogja Scolari a B-be tenni. És nem csak 1 éve van, mivel "készül" a karrierje végéig szóló szerződése (és ez tényleg hivatalos forrás) - és akkor csak rajta múlik.
Ez is hülyeség: ,,aki nem akar a klubnál maradni, erőszakkal nemlehet ott tartani'' > Igaz, de köztudott, hogy kivásárolhatja magát a Chelseaből.
Bocsi, nem akarok kötekedni, de már engem kicsit idegesít, hogy Ti már kész tényként kezelitek Lampard érkezését.
Hogy mi lesz, azt mi nem tudhatjuk - majd csak akkor, ha meglesz a hivatalos bejelentés, erre pedig még várnunk kell. -
#14384 ha nem jön el akkor azt fogják vele csinálni mint a realnal makalelevel (vagy csak akarták, nememléxem)
azaz, leküldik a b csapatba aztán azt csinál 1 évig amit akar. nem egy etikus lépés, mert ebből a londoniak nemlátnak pénzt (mert ugye jövőre lejár a szerződés), csak lampard alá tesznek ezzel.mert 1 évet akkor elpocsékol, ezt pedig nem érdemli meg frank. ugyhogy szerintem ez a cikk sántít. az aki nem akar a klubnál maradni, erőszakkal nemlehet ott tartani -
Tomy Lee #14383 Mondjuk ez tény.Nekem fura volt azért,hogy minden szó nélkül átjön Seria A-ba...
Persze,hogy nem akarják elengedni mivel k...a jó focista!!! -
#14382 Lampard átigazolása meghíusulni látszik mert a Londoniak mindenképp ott akarják tartani mondván hogy szükség van rá...:SS