FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
ezaz 2 bajnoki cím!! grat a csapatnak<#worship><#worship><#worship>

Yo, Bitch!

Lombardini
Bajnok lett a Primavera csapat is!!!

A döntõben 1:0-ra legyõzték a Sampdoriát így 2007-ben az Inter A után az Inter B is bajnok!

GRANDE INTER!
FORZA RAGAZZI!

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

fsgh
A Chelea hangoztatja hogy vissza akarja hívni...gondolom pénzt akarnak kicsikarni az Interbõl hisz nemsokára lejár a szerzõdése...én nem utasítanám vissza ha Adriano elmenne 1 évre kölcsönbe az Angolokhoz Crespoért cserébe...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
volt itt egy olyan hír hogy adriano-ra cserélnék, avgy vmi ilyesmi, remélem marad nagyon sokatt tett a csapatért😊

Yo, Bitch!

elvileg a Chelsea visszavárja, de õ nem akar menni, majd kiderûl...

gabber_saviola
Crespoval mi lesz nyáron?
mert hát Õ volt az egyik akinek köszönhetitek a szkudettót.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

elõferdûlhet 😛

fsgh
nem hiszem...Mariano fog kezdeni Crespo mellett...de jó lenne😄D

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
talán😄

Yo, Bitch!

Portieri : 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 79 Fabian Carini;

Difensori : 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16
Nicolas Burdisso, 77 Marco Andreolli;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21
Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez;

Attaccanti: 18 Hernan Crespo, 99 Lampros Choutos.

Talán eljött Choutos ideje?

ForzaInter
kacsa! olasz bajnokság 2010-ig lesz! spanyol meg 2009-ig, a skót,francia,holland,portugálból pedig több meccs lesz mint eddig😊

Yo, Bitch!

Lombardini
Nem szervesen vág ide a téma de lehet, hogy mégis. Ugyebár azt mindenki tudja, hogy jövõre nem lesz angol bajnoki a Sport TV-ben. Azonban ma olvastam egy cikket és ebben van egy rész amit most idéznék is:
"A Sport televízió a jövõben a francia, portugál, holland illetve skót bajnoki meccsekkel, illetve hazai eseményekkel és kézilabdával próbálja megtartani a nézõit, és emellett megvásárolták az Ligakupa mérkõzések jogait a már meglévõ FA Kupa mellé. "

Na most felvetõdik egy kérdés. Ebben a felsorolásban nem látom az olasz meccseket. Ez azért van mert automatikus, hogy adják csak nem tüntették fel, vagy jövõre olasz foci se lesz a sport tv-n?

Az nagyon durci húzás lenne.

<#worship>

fsgh
hupsz😛P Crespo még a pályán maradt a meccs után rugdosni egy icsit😄DD

thx, ha javítod az "501"-et akkor berakom 😊

Hegeace
elsõben van 1 apróbb hiba Crespo gólnál

Heló szia remélem hogy vagy

fsgh

fsgh
FT Inter Milan 2 - 1 AS Roma

hát ha nem is vágtunk vissza legalább nyertünk

ForzaInter
2-1 a vége, grat a csapatnak legalább nyetünk...

Yo, Bitch!

fsgh
2-1 vége

ForzaInter
2-1...

Yo, Bitch!

fsgh
jájj ezeket már be se írd mert csak idegesítem magam😄:SSSS

| #9344: miért te rózsásan látod a jövõt? 10 perc 10 emberrel 2 gól hátrány

ForzaInter
basszus recoba mit haggyott ki úristen...

Yo, Bitch!

pesszimisták gyülekezete

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

fsgh
na vége is van...pedig sépen küzdött a csapat...Grat a Romának a kupához...az a 6-2 még mindig fáj...

ForzaInter
cordoba piros:SSS ez ennyi volt...

Yo, Bitch!

fsgh
na most gondolom beált a Romai 11 a kapuba...-.-

70.perc 2-0 fogy az idõ...az a 2 gól meg még elég messze van😞

fsgh
GYERÜN CSAK 2 KELL!!!!! VAN MÉG FÉL ÓRA!!!!!!

fsgh
2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ForzaInter
CRUUUUUUUUUUUZZ 2-0 EZAZ FORZA INTER!!!!!! MEGLEHET!!!

Yo, Bitch!

ForzaInter
recoba be
mariano le

Yo, Bitch!

fsgh
CRESPOOOO van még 40 perc 3 gólra😛

ForzaInter
Crespoooooooooo góóóóóóól!!!!!!!! hajrááááááé!!!!!

Yo, Bitch!

ForzaInter
enyhén vicc

Yo, Bitch!

Lombardini
Ezt a bírói négyest most nagyon megcsapkodnám. Egy vicc amit mûvelnek.

ahogy nézem az inter.it-n egész végig nálunk a labda

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

ForzaInter
hú gecc most jutott eszembe hogy a meccs meg megy😄

Yo, Bitch!

fsgh
10.perc.. kéne már egy gól csak hogy jöjjön a lendület😛

fsgh
3' Inter Milan 0 - 0 AS Roma

fsgh
na akkor csodára fel😄 a remény hal meg utoljára^^

fsgh
😄DDD

Lombardini
Na ideje lesz lelépni a melóból, hogy hazaérjek a meccsre. 😊<#vigyor3>

Lombardini
Változott a helyzet, a Rai Uno úgyfest mégsem adja. Legalábbis a honlapján nem írják. A Rai Due az tuti, hogy adja és ezen a linken is nézhetõ majd: http://www.media.rai.it/mpmedia/0,,Sport%5E25012,0.html

ForzaInter
azse biztos hogy igaz

Yo, Bitch!

fsgh
😮OOOOO

legalább pénzért adtuk kölcsön?

Oziris666
Inter Milan offer Chelsea Adriano on-loan
tribalfooball.com - May 16, 2007

Inter Milan are prepared to send Adriano to Chelsea in exchange for Hernan Crespo.

Inter president Massimo Moratti is desperate to hold onto Crespo for next season and is ready to offer Adriano on a 12-month loan in a straight swap.

Chelsea intermediaries have indicated they're keen on the proposal, though the London giants would prefer to discuss an immediate permanent deal for the troubled Brazilian.

ForzaInter
lesz választék😄

Yo, Bitch!

Lombardini

Lombardini
Jól látom a Rai Uno is adja meg a Due is?

ForzaInter
tom, csak kivi voltam hogy adják-e vagynem😄

Yo, Bitch!