34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    jó hát nem időhöz kötöttem :D valami ~450m eurót adott ki asszem , csak a chelsea költött ennél többet az utobbi ~5 évben.
  • faláb
    Jó régen eléggé költekezett Moratti, de Mancini óta spórol nagyon.
  • WuFraZselic
    akarsz fogadni? :) csekk a kiadott összeget játékosokra
  • bubu13
    talán a Real többet költ még a Chelseanél is
  • faláb
    Hát szerintem Abramovic után messze nem Moratti költ a legtöbbet játékosokra de mindegy :D
  • WuFraZselic
    jó, hát goal.com-on napi 3x irják ki az inter + quaresma / lampard / drogba híreket, miután biztosra veszik az érkezését, utána mégsem veszik biztosra, aztán már nem is ajánlottunk a játékosért. unalmas kicsit, ezért kéne valami konkrétum már, nem szeretem hogy összehoznak mindenkivel, és semmi nem lesz belőle. bár, mint tudjuk, abramovic után a mi Morattink költ a legtöbbet játékosokra, igy reménykedem 3-4, minőségi igazolásban
  • Csesza
    ebből a 3forrásból 2-t kihúzhatsz

a számszungot és a gólpontkomot, a másikat nem ismerem annyira
  • fsgh
    ejj hát nem hiszel nekem?:D

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=765852
    http://www.channel4.com/sport/football_italia/jul6n.html
    http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=36064

így hirtelen 2 angol és 1 magyar forrás
  • faláb
    Hol van ez a nyilatkozat?
  • bubu13
    Quaresma mért nyilatkozta azt hogy aláirt egy nagy csapatba?(eb ideje alatt)
  • fsgh
    Gyorsan meg is cáfolták Quaresmát.. Porto elnöke azt nyilatkozta hogy "Nem s kaptak még hivatalos ajánlatot..." meg hogy "Quaresma nem említette hogy menni szeretne.."

ez a hír se tartott sokáig...
  • ForzaInter
    hát remélem jön, az se érdkel ha Mancini,Lampard kettős nem jön, de ő jöjjön, meg gecire bírom játékát.
  • fsgh
    Portugál lapok szerint A porto ejtett egy nagyot Quaresma árán 19millió fontra és napokon belül létrejöhet az átigazolás. (Remélem ez most igaz)
  • ForzaInter
    meg Obinna még csak 21 éves, nagy jövő áll előtte, és valószínű szélre jött.
  • faláb
    Szerintem Obinna nem zárja ki Mancini és Quaresma érkezését, lehet csak szélső tartaléknak hozzák.
    Amúgy Rivasban se bíztunk tavaly, aztán mikor a sérülések miatt bevetésre került nem vallott szégyent, sőt!
  • faláb
    LOl még egy hete sincs hogy elkezdődött az átigazolási szezon, ne legyél már ennyire türelmetlen :D
  • WuFraZselic
    nem tetszik ez nekem, 2 hete arról irnak hogy xy már milánóban van hogy aláirjon, ehhez képest se Mancini, se Lampard, se Quaresma nincs még bemutatva, és ahogy érzem, amekkora a média napi "biztos infója" a leigazolásukról, annyira nem lesz belőle semmi... ne lenne igazam. amugy már carvalho-t is biztosra veszik hogy interes lesz... csak látnám már a hiv. honlapon, vagy inter mezben fesziteni őket. vagy esetleg lehet hogy pont velük akarják bemutatni az uj mezt? :D legyen így ^^
  • pinnacle
    Ez kamu:)

KLinsi megmondta, 1. számú kapus Rensing, aztán most leigazolták Butt-ot padra, szal Toldo nem kell nekik. Schweini meg most miért menne el? Erős Bayern, BL.

• fsgh
    akkor az meg azt jelenti hogy vagy Mancini-t vagy Quaresma-t nem igazoljuk le miatta. Ettől se vagyok boldogabb. Mind1 majd meglátjuk
  • fsgh
    ezzel a kiscsapatból nagy játékost igazolunk dolgot már ellőttük tavaly Suazo barátunkkal és nem jött be. Baromi sok csatárunk mellé meg főleg érdemes volt... 1ben reménykedek hogy Mancini bizniszbe lesz benne.
  • faláb
    Szélre jött szvsz.
  • ForzaInter
    hányszor láttad játszani?

amugy csak jelzem, átig. piacból még csak 5 nap telt el:d
  • fsgh
    Én már megint csak azt látom hogy balfaszkodunk...Erősíteni akartak a kereten a BL-re miőségi játékosokkal mint Lamp,Quaresma, vagy Mancini erre jön Obina a mementő...Ráadásul 7. csatárnak... Egyáltalán nem örülök neki.
  • ForzaInter
    ugy tűnik meg van az első nyári átigazolásunk, Victor Obinna a Chievo nigériai válogatott játékosa tegnap átesett Milánóban az orvosi vizsgálatokon, és jövöhéten fogja aláírni 2012-ig szóló szerződését, 3 millio euróba fog fájni, és ugytűnik a pletykákkal ellentétben Mourinho számítani fog rá, és nagy valószínűséggel marad, és nem lesz belevonva Mancini üzletbe.

én örülök neki, jó kis fiatal játékos, láttam többször játszani, simán van olyan jó mint Balotelli, ráadásul szélsőként és csatárként is bevethető.
  • Csesza
    Schweinsteiger Mancini alternatívája az Internél

Az elmúlt hetekben túlságosan is elhúzódott Amantino Mancini átigazolása a Romától Milánó kék-fekete felébe, s ugyan a hétvégén ismét összeül a két klub vezetése, nincs garancia arra, hogy sikerül megállapodni az átigazolásról, mivel az Inter mindenképpen szeretne belevonni az üzletbe egy játékost is, a hírek szerint azt az Obinnát, aki tavaly még a Chievót erősítette. A Roma sokkal inkább készpénzre vágyik, ezért elképzelhető, hogy Mourinho végül nem ragaszkodik majd a brazilhoz, és beéri Bastian Schweinsteigerrel is, aki könnyen távozhat a Bayernből. Az Inter malmára hajthatja a vizet ez ügyben, hogy a Bayern kapust keres Oliver Kahn visszavonulása után, és a kék-feketék föl tudnák ajánlani Francesco Toldót, aki néhány millió eurót azért számítana, így Schweinsteigert 12-13 millióért magának tudhatná az Inter.
  • Csesza
    így legyen :)
  • limperatore
    az ellenfelünk kapusai sokszor fogják kiszedni a háló mögül ;>
  • faláb
    Jócsúnya :|
  • Tomy Lee
    Hát ez tényleg csúnya,legalább X-et ábráztolna rajta a kék csík...
  • Csesza
    tök mind1, de hír van róla, véleményeztem és sztem undorító :S
  • fsgh
    Hát ugyse az lesz a legnagyobb gondom a meccsek alatt hogy hogy néz ki a labda:D Általában nem is látod rendesen...
  • Csesza
    ez lesz elvileg az új labda a 08/09es szezonra (a szuper kupában, az olasz kupában, az A és a B ligás meccseken is és a Primavera bajnokságban)

sztem elég ocsmány :S
  • bestGP
    mintha csask a klubtól függne... messi am biztos elmenne ruszkiba :D
  • WuFraZselic
    ja, a zenit meg lenyilatkozta hogy 20m + arshavint adják messiért, ha ennyire kell nekik az orosz :D
  • fsgh
    Messinél csak megjegyezték a következő klubja az Inter:DDd azt nem mondták mikor:P
  • limperatore
    most akkor lampard is jön xavi is messi is meg quaresma is?

:D
  • fsgh
    ez komoly:D Messi apja, gondolom ügynöke is, lenyilatkozta hogyminden játékos álma a seria A-ban játszani beleértve az ő fiát is. Meg hogy "mondjuk azt hogy nem lett a multban szerződés az Interrel de ez változhat a jövőben" Meg hogy előbb vagy utobb tuti Olaszba akar majd szerződni Messi...Hát gondolom z igaz mert nyilatkozatokat idézetekkel nem szoktak kitalálni...
    forrás: http://www.channel4.com/sport/football_italia/jul2o.html

Ha egyszer tuti olaszba jön és az Inert preferálják akkor azt azért jó tudni:)
  • bestGP
    persze enis de az info az info:O
  • ForzaInter
    én má csak akko leszek ebbe biztos ha kinn lesz inter.it-en is, szinte mindenap mást mondanak...................
  • bestGP
    ugynezki lampard mégiscsak kékfekete lesz
    7milio korul 4 évre

bár fentvan goal.comon is,
    angol szakujságok nyilatkozták