34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#14501 ,,lehet, hogy nyerni is akar valamit ismét''
Ezt most hogy érted, már bocs?
És még tényleg nincs lefutva, akkor lesz, ha majd Lamps nyilatkozik a Chelsea/Inter hivatalos honlapján, hogy marad/megy. -
#14500 nincs ez még lefutva -
#14499 birom ezeket a "neminteres" komenteket..
már lenyilatkozta hogy "inter?yes"
chelsea nemegyenlő az interrel.legjobbtudomásom szerint
ennyit tudunk, az hogy a klub mit utasít vissza, az megint más_ -
#14498 lehet, hogy szeret ott lenni, de az is lehet, hogy nyerni is akar valamit ismét -
#14497 Ha akar, megy - a szabály miatt. Sőt nagyon érték alatt - kivásárolhatja magát, ha jól tudom úgy 6-7-8 millió euróért.
És miért is szívná meg a Chelsea? Ő szeret itt lenni, nem menekülni akar innen.
( És ha marad, akkor viszont kap szerződést is - 4/5 év, heti 140/150 ezer font. ) -
Csesza #14496 ne legyél ebben olyan biztos, nagyon messze van még a jövőre -
#14495 és?
ugyis idejön, ha nem idén akkor jövőre ingyen, ezzel csak ők szívjak meg ha ott marad... -
#14494 Chelsea a hivatalos honlapjáb közölte, hogy Lampard nem eladó. -
#14493 bárcsak már azt nyilatkozná valaki, hogy; "igen b*zmeg, lampard & quaresma inter játékos" :D jólenne brunicoba teljes csapattal menni a csapat szempontjából, na meg én is lenyugodnék hogy idejönnek tutira :D -
#14492 J.Zanetti nyilatkozott egy nagyot:) sokmindenkiről beszélt. Röviden: Dicsérte Lamparot hogy kevés olyan játékos van aki "ennyire tudja olvasni" a játékot és emellett nagyon jól is lő. Akkor szót ejtet még Messiről is. Róla azt mondta régen esélytelen volt hogy elmennyen a Barcábol de ez a jövőben talán másképp lesz. Meg hogy ha egyszer elhagyja a Barcát Messi akkor nagy valószínűséggel ide jönne és ennek örülne. Akkor beszélt még Adrianoról ogy nehéz lesz neki ujra formába lendülni meg hogy szüksége lesz a szurkolókra de szerinte menni fog. Stankovicrol is ejtett pár szót azt mondta hogy ha Stankovicnak mennie kell akkor nagyon reméli hogy nem a Juvéba megy. Plusz mondott még 1-2 jó szót Mourinhoról. :D így kb ennyi
forrás:
http://www.channel4.com/sport/football_italia/jul8e.html -
#14491 http://transfermarkt.de -
#14490 parancsolsz?:D -
#14489 murinnyo ma uj cipot vett :\ -
Csesza #14488 szerintem esélytelen :S -
#14487 kkiváncsia vagyok hogy Julius 18-ig meglesz-e a végleges keret, elvileg Brunicoba már a kész keretet akarja vinne Jose. -
#14486 lehet, nem tudom, de én nem nagyon csíptem ezeket a 45 perces bohóckodásokat... -
#14485 hát ahogy én visszaemlékszem,hiába felkészülési időszak akkor is kell egy laza meccs ilyenkor a tétmeccs elött 3-4 nappal.szóval ez nekem kevés,mondjuk nem mintha különösebben bánnám,csak ez nekem úgy tűnik hogy Mourinho egója:) -
#14484 kibírjuk nélküle... -
#14483 ezt most találtam:
"Azt hiszem,az Inter azért mondta le a Trofeo Birra Morettit,mert aug 21-én lesz,Napolyban,és rá 3 nappal az elsö tétmeccsén lép pályára a Roma ellen,a szuperkupáért..
És nem a 45perces meccsekkel van a baja,ugyanis jul.29-én,a Trofeo tim
szintén villámtorna lesz,egy-egy félidövel(Juve,Milan,Inter)"
egy srác írta másik fórumon, olasz fociban eléggé otthon van, és az is igaz, hogy akkor trofea timet is lemondtuk volna... -
Csesza #14482 nah igen :) -
Csesza #14481 ez mára már egy szokás, mindig ott vagyunk, nemértem miért kell pattognia mindjárt :S -
#14480 értelme nem volt de tradíció
ennek is csak az volt az értelme hogy ez a pojáca megmutassa,hogy ő mindenek fölött áll és mindent leszar -
#14479 nem is volt sok értelme ezeknek a 45 perces meccseknek... -
Csesza #14478 Változások a nyári programban
Jul. 7. 14:59 -Milánó- Lemondta a csapat a Birra Moretti Trofeo-n való részvételt. Az Olasz Szuperkupa előtt 3 nappal került volna megrendezesére a hármas minitorna a Juventus és a Napoli társaságában, de az Inter (Pedig az egyetlen csapat voltunk akik az 1997-es első torna óta mindig szerepeltünk) nem lesz ott ebben az évben. Helyettünk pedig az AC Milan szerepel majd a tornán. A július 24-i meccs is változott. Délután 18:00 órakor nem a helyi ½brunicoi válogatott½ hanem a szaudi Al Hilal csapata lesz az ellenfél. -
#14477 és állítólag ha Branca ma este ügyeskedik, holnap reggeltől Mancini már interista ^^ - ha megbizható a forrás. szal remélem leigazoljuk MÁR -
#14476 volt már arról is szó, de állítólag Portonak nem kellet, Pelé meg kellett volna, de drágaságunk nem akar elmenni... egyre jobban azaz érzésem hogy Quaresma nem fog jönni, sokkal inkább biztos Mancini, akivel ugyanaz a herce-hurca van mint tavaly a szőrőstaltúval, de végül ugyis itt köt ki, és sztem Lampard is jöbbi fog... -
faláb #14475 Cruz helyett Suazo és úgy ok lenne már. -
#14474 ezek se tudják már mit találjanak ki, Cruzért cserébe meg nem kell Quaresma, Cruz évek óta az egyik legmegbízhatóbb csatárunk, nem kéne eladni, jövőre ugyis megy haza Argentinába azt nyiltakozta... -
#14473 http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=766682
kvarezsmáért pénz meg kruzt.
beszarok lasan a golpontkomon,. -
#14472 akkor lehet vmi valóságalapja:d -
#14471 meg csenel4
http://www.channel4.com/sport/football_italia/jul7a.html -
#14470 limpikém eztet mos bóknak veszem :p -
#14469 nem minden olasz csapat olyan szerencsétlen mint a milan :DDDDDdd -
#14468 ja -
#14467 gólpontkom? -
#14466 Lampardért ment a fax 6,5Millió fontos ajánlat. Szerintem ez elsőkörön el lesz utasítva... -
#14465 mi eddig is versenyezni tudtunk. -
Csesza #14464 -
#14463 szezar ugynezki h recobaval együt megy bolognaba :O -
#14462 adózási rendszer.. nem baj majd Berlu most módosít pár törvényt h versenyezni tudjanak az olasz csapatok a spanyol,angol csapatokkal