FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lombardini
Egy kis nosztalgia:

A jó öreg Zamorano

és Simeone:
]

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Lombardini
Jövõre egy ilyet is át kell élnünk, csak BL-t ünnepelve! 😊

pato zsír lenne

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Jaja, és kösz Lombardini 😄

Lombardini

ForzaInter
Pazza Inter-re gondolsz?😄

Yo, Bitch!

Am nem tudjátok hogy melyik az a zene amit az ünneplés alatt is énekeltek és ien jó kis pop-os hangzása van? 😄
Többször is volt a góloknál. Ha jól emlékszem pl az Inter - Fiorentinánál is..Jó lenne vhonnan letölteni 😊

Aquafrescat se,és még 14 milla érte,nevetséges<#mf2>

nem kéne eladni Andreolli-t egy támadóért :S

fsgh
A Roma védõje nem hosszabbítja meg 2008 nyarán lejáró szerzõdését, a hírek szerint a bajnok Inter tárt karokkal várja a román válogatott labdarúgót.

Cristian Chivu lényegesen többet kér, mint amennyit a Roma megadna a rutinos védõnek, ezért úgy tûnik, hogy esély sincs a jövõ nyáron lejáró szerzõdés meghosszabbítására. A játékos ügynöke, Victor Becali és a Roma vezetõi a minap ültek újra tárgyalóasztalhoz, ám nem közeledtek az álláspontok. Chivu ragaszkodik az évi 2,8 millió fonthoz, míg a Roma nem tud másfél milliónál többet ajánlani.

Ugyanakkor az Inter már jelezte, hogy hajlandó megadni a játékosnak, amit kér, ezért a bajnok képviselõi felvették a kapcsolatot a fõvárosi klub elöljáróival. A Roma mindenképpen szeretné megtartani a 26 éves román válogatott védõt, de ha nem tud megegyezni Chivuval, akkor az eladása mellett kényszerül dönteni. A Farkasok ugyanis semmiképpen sem szeretnék jövõre ingyen elengedni a hátvédet, Rosella Sensi igazgató elmondása szerint a mindenki számára legjobb megoldást fogja választani a fõvárosi klub.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
ja és Andreollit Ranieri is akarja...

Yo, Bitch!

ForzaInter
Legujabb ajanálat a romához

Pizzaro+4,5 milla, ez már így jó lenne sztem😊

Suazo vszníleg jön, bár a Cagliari elég fiataloknak tartja akiket ajánlunk😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
már régi hír😄😄DD

remélem jön mert nagy tehetség állítólag😄

Yo, Bitch!

fsgh
na nézzünk még pár hírt...:

Chivu és Suazo leigazolása egyre közeledik de még egyik se tuti...van még ez a Pato gyerek pusz a nagyon merészek Eto'o-t is felvetik...plusz Toldot összehozták a Lazioval elég sok helyen.

Olyat is olvastam hogy 10milla euró + Andereolli + Acquafresca =Suazo

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
index forumról:

"Úgy néz ki, hogy hamarosan megszerezzük ezt a Pato gyereket. 15 millát fizetne Moratti."

itt egy video errõl a gyerekrõl.. na jó talán elférne Ibra mellett😛

ForzaInter
holnap megnézem már énis😄

Yo, Bitch!

Lombardini
Ja. Azt én is figyeltem. Ez a Star Wars hangzás így a végén egy kicsit illúzió romboló volt, de azért nem volt rossz újra látni.

lol inter roma 1.3-nál ott volt egy szomoru smile .ddd

MA 18:30-TÓL INTER GÓLOK ÉS A DÍJÁTADÁS A SPORT 1-EN.

18:30 Labdarúgás
Az Inter bajnoki góljai és az ünneplés -> 19:15

Lombardini
Nya itt van ni:

Lombardini
Megpróbáltam berakni máshogy de nem ment.

<#ravasz1><#eljen>

gabber_saviola
😄DDDDdddddd

jobbklikk/kép megjelenítése/eföt 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
béka😊 de a szándék a fontos😊

gabber_saviola
találtam nektek valamit:

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
kösz

Yo, Bitch!

fsgh
Hát egy csapat se lehet tökéletes😊... de ja nem ártana valami jó védõ középre Mátrix mellé vagy ha Chivu középen lesz akkor bal oldalra kéne már vki

Bsz Tommybá

ForzaInter
😄D

köszi

Yo, Bitch!

gabber_saviola
Boldog Szülinapot ForzaTotti <#vigyor1>

elõferdûlhet, de sztem mindenképpen kell hozni egy jó védõt még, mert Chivu-val is maradt a létszám ugye mivel Samuel elment
és kevés a faya védõ nálunk
Burdisso-nak csak fellángolásai vannak, Andreolli még nagyon fiatal, Córdoba is rengeteget hibázik...

ForzaInter
pf

Yo, Bitch!

fsgh
akkor még az is lehet hogy lesz végre egy rendes bal bekkünk?😊

talált 😊

ForzaInter
htx

Yo, Bitch!

Sziasztok .

Akinek nincs meg
ITT elérhetõ .

További legjobbakat <#wave>

INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com

fsgh
Kiváncsi leszek mit produkál majd itt😊 HA tényleg jön... õ amugy belsõ és bal oldali védõ is egyben?

ott az utsó mindig ;]

bár igazság szerint az inter.it-en semmi info...

ForzaInter
hát tényleg sok, remélem megéri😊

Yo, Bitch!

kicsit sok érte szvsz, de remélem megállja majd a helyét itt ha tényleg ide jön 😊

ForzaInter
Roma topikból:

99.999999999%
Az AS Roma eladja Christian Chivu játékjogát az Internek: cserébe érkezik David Pizarro játékjogának még Internél lévõ fele, Walter Samuel játékjoga, valamint 4.5 millió euró. A román belsõ védõ ára így nagyjából 23 millió euróra tehetõ.

hát Samuelt sajnálom sztem maradhatott volna😊 Chivunak örülök

Yo, Bitch!

ForzaInter
ForzaInter
ForzaInter
<#eljen><#eljen><#eljen>

Yo, Bitch!

Lombardini
Ráadásul 2010-ig a miénk Crespo! Õ is nyilatkozott: Crespo: Verry Happy

<#eljen><#worship><#taps><#eljen><#worship><#taps>

fsgh
<#worship><#worship><#worship>

Lombardini
Igen. http://inter.it/aas/news/reader?N=26646&L=en

Na és ez is: http://inter.it/aas/news/reader?N=26647&L=en

ForzaInter
ezaz király, na az nagyon jóhír! és már az inter.it-en is fennvan?!

Yo, Bitch!

Lombardini
Crespo marad!!!