FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
Többször is volt a góloknál. Ha jól emlékszem pl az Inter - Fiorentinánál is..Jó lenne vhonnan letölteni 😊
Cristian Chivu lényegesen többet kér, mint amennyit a Roma megadna a rutinos védõnek, ezért úgy tûnik, hogy esély sincs a jövõ nyáron lejáró szerzõdés meghosszabbítására. A játékos ügynöke, Victor Becali és a Roma vezetõi a minap ültek újra tárgyalóasztalhoz, ám nem közeledtek az álláspontok. Chivu ragaszkodik az évi 2,8 millió fonthoz, míg a Roma nem tud másfél milliónál többet ajánlani.
Ugyanakkor az Inter már jelezte, hogy hajlandó megadni a játékosnak, amit kér, ezért a bajnok képviselõi felvették a kapcsolatot a fõvárosi klub elöljáróival. A Roma mindenképpen szeretné megtartani a 26 éves román válogatott védõt, de ha nem tud megegyezni Chivuval, akkor az eladása mellett kényszerül dönteni. A Farkasok ugyanis semmiképpen sem szeretnék jövõre ingyen elengedni a hátvédet, Rosella Sensi igazgató elmondása szerint a mindenki számára legjobb megoldást fogja választani a fõvárosi klub.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Pizzaro+4,5 milla, ez már így jó lenne sztem😊
Suazo vszníleg jön, bár a Cagliari elég fiataloknak tartja akiket ajánlunk😄
Yo, Bitch!
Chivu és Suazo leigazolása egyre közeledik de még egyik se tuti...van még ez a Pato gyerek pusz a nagyon merészek Eto'o-t is felvetik...plusz Toldot összehozták a Lazioval elég sok helyen.
Olyat is olvastam hogy 10milla euró + Andereolli + Acquafresca =Suazo
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Úgy néz ki, hogy hamarosan megszerezzük ezt a Pato gyereket. 15 millát fizetne Moratti."
itt egy video errõl a gyerekrõl.. na jó talán elférne Ibra mellett😛
18:30 Labdarúgás
Az Inter bajnoki góljai és az ünneplés -> 19:15
jobbklikk/kép megjelenítése/eföt 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Bsz Tommybá
és kevés a faya védõ nálunk
Burdisso-nak csak fellángolásai vannak, Andreolli még nagyon fiatal, Córdoba is rengeteget hibázik...
INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com
99.999999999%
Az AS Roma eladja Christian Chivu játékjogát az Internek: cserébe érkezik David Pizarro játékjogának még Internél lévõ fele, Walter Samuel játékjoga, valamint 4.5 millió euró. A román belsõ védõ ára így nagyjából 23 millió euróra tehetõ.
hát Samuelt sajnálom sztem maradhatott volna😊 Chivunak örülök
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Na és ez is: http://inter.it/aas/news/reader?N=26647&L=en
]