34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#14541 én meg mindig lementem őket képbe, na melyikünk az okosabb?:D -
Csesza #14540 én is vennék ilyenek de nincs nekem erre pénzem :S :D -
#14539 pff, gallért miatt nem veszed meg?:DDDDDDDddddd
elmult éveknben szinte sose volt gallér:dd
én megveszem ezt is, mindne évben veszek egy Inter mezt. -
#14538 Most nézegetm az Inter hivatalos honlapján a Store-t... érdekes árak vannak:D Inter farmer 300euró(60ezer ft) vagy Interes Snowboard deszka:D 100ezer forintért:D
Meg van ott még valami 1 millióért amit nem vágok hogy mi:Ddd de biztos megéri.:D
http://store.inter.it/dettagli.asp?cat=661&id=I7999&ric=&sposta= -
Tomy Lee #14537 Nem galléros,hatalmas hiba
Szép-tetszetős de mivel nincs rajta ezért nem kell.. -
faláb #14536 Szerintem se a legjobb :S -
#14535 jó szar -
#14534 nekem mindkettő tetszik. -
Csesza #14533 persze így is kevesebb van rajta, de nekem így még elmegy, de a másiknál már nem tetszett, hogy kb. 6 sávból áll az egész mez :S -
#14532 ja így jobb talán. De még így is kevesebb csík van rajta:) Ami szerintem jobb
idei mez csak összehasonlításképp
-
Csesza #14531 nekem jobban tetszik ez mint azokkal a nagy, bantu vastag csíkokkal
talán a kék egy picit lehetett volna sötétebb, de amúgy -
Tomy Lee #14530 Hát van már tapasztalata az tény:P -
#14529 figo mindig jóljön.
jókis szervező lesz beugrónak, vagy 1félidős játkosnak.
nagyonnagy játékintelligenciával rendelkezik, végképp "öreg" korára -
#14528 Capitano interju -
#14527 azért ha nem jön quaresma és mancini, vagy cask az 1ikük jön, akkor jól jön egy Figo. -
#14526 -
Tomy Lee #14525 Személyszerint Cruz helyett Suazo-t hagynám meg.
Figo marad még 1 évet?Ha igen,minek:)
Ja és Lampard,Adriano,Quaresma kell nekünk,ne mondjon le Moratti róluk!!!!
-
Tomy Lee #14524 Hát igen,Crespo karrierje végéhez közeledik:((
Profi játékos volt tetszett a focija!Gondoltam látom még 1-2 meccsen Inter mezben azaz picit reménykedtem benne de hát ennek így kell lennie.. -
#14523 pár olaszos pletyó:
kruz elvileg tuti marad
kreszpo meg megy independébe
burdisso kölcsön megint felmerült.
lampardért meg elvileg ajanlottunk ujra
(eddig adtgunk érte 100 ft ot, most kb 115 öt..arányaiba :) -
#14522 Ja az más akkor már jelentkezem is -
Csesza #14521 ezekre a fekete pólókra lehet előrendelni -
:D már elő lehet rendeleni de még azt se tudjuk hogy fog kinézni:D -
Csesza #14519 hátnem, pedig nem így indult :S -
#14518 ifi csapatba már túl "öreg", felnőtek között meg esélytelen az is hogy kerettag legyen, szépen adogatjuk kölcsön, aztán vagy 2 év mulva eladjuk vmék olasz klubnak, reméljük első ligásnak, de valljjuk be erre kb semmi esély... -
#14517 úlegalább ott talán több lehetőséget kap mint a Grosettonál de szerintem az Interben már nem nagyon fogjuk látni -
#14516 Filkort kölcsön adtuk a Serie B ujoncának a Sassuolonak.
http://www.sassuolocalcio.it/news.php#news312 -
#14515 amugy kezd már ez a Lampard ügy unalmassá válni, nem igaz hogy Lampard nem tud kiállni ujságírok elé, és elmondani azt hogy mit akar jövöben, ha annyira maradni akarna már rég mondta volna, de semmi, az ügynöke meg most azt nyilatkozta hogy Lampard nem mondta Scoralinak hogy maradni akar... minden attól függ hogy az angol mit akar, de már kurváráa unalmas ez az egész:S -
#14514 azér 16 évesen már u19-es válogatott, nem semmi. -
Csesza #14513 a cseh u19es válogatott Milan Jirasek csatlakozott a "kicsikhez" :P
1992 május 14.-én született (tehát még csak most lett 16éves és már u19es válogatott)
-
Csesza #14512 :DDDDddd ezt megtartjuk -
Törölhető. :) -
Csesza #14510 most vagy rosszul emlékszel vagy neked a 2x jöttem dolog az olyan hogy bejöttél 1szer és jó darabig nem léptél ki akkor ebből a topikból aztán megint
meg az hogy mit tud a pl-ről, én úgy érzem, hogy talán többet tudok a pl-ről mint a "SA"-ról hiába itt van a kedvenc csapatom, az a kedvenc bajnokságom és nekem is az a véleményem amit ő írt
nehogy azt hidd hogy most nekem valami bajom veled :) csak ezek az üzik hogy látod mekkora marhaságot írtál, ez nem így van, ez nem úgy (lásd előző oldal)
szval világbéke van és egyéb csacskaságok, én ezzel lezártam ezt a témát és azt szeretném ha ezt tudomásul venned, főleg azt hogy enyém az utolsó szó, mert én egy rohatt nagy geci hg vagyok és nem szeretnék ezzel kapcsolatban több hszt látni, ergo törölni fogom :)
köfipufi -
#14509 Bocsi, a zavarásért, de ha jól emlékszem kétszer(!) jöttem csak be ide ezzel kapcsolatban, sőt talán összesen.
A minősíted önmagad nem arra utalt, hogy tudatlan bunkó, hanem amit tud/gondol a PL-ről - és csakis ezzel kapcsolatban. Én sem tudok semmit a SA-ról, ezért nem is írok hülyeségeket - legalábbis próbálok.
Én sem tényeket közöltem, mindig odaírtam, hogy mi nem tudhatjuk! Ezért nem reális most ez a nekem esés...ilyet még nem tapasztalhattál a CFC topikban (legalábbis tőlem és asfától tuti nem).
Ha gondolod, nyugodtan kitörölgetheted a hsz-eimet, ha ennyire zavaró... -
Csesza #14508 sztem ha valaki elmond egy véleményt mint a #14502-es kommentben, akkor ez az ö véleménye és miaz, hogy ezzel minősíted magad? ez egy teljesen magán vélemény volt és nem is ócsárolás amivel igen minősíti magát az ember
és az nem tetszik még, hogy folyamatosan amikor erről a Lampard témáról van szó, meg akarsz mindenkit győzni hogy ez nem így van, hanem úgy...
senki nem írja oda a hsz végére, hogy sztem, de ha nem így van akkor Japep majd mondja meg mi az igazság...
1-2 ilyen hsz még nem gond, természetes, hogy nem szeretnéd, hogy elmenjen és te csak a vele kapcsolatos pozitív híreket szeretnéd észre venni, de ez van, és hidd el én is azt akarom, amit te, hogy maradjon ott ahol van, de akkor is idegesítő számomra
pontpontpont -
#14507 Úgy érzem, nem írtam semmi sértőt (ha mégis, akkor bocsánat). Sőt, nem is írtam ide sokszor (max 6-7 hsz).
Nem is érzek kényszert, hogy ideírjak, csak érdekes ez a Lampard ügy. Mondjuk lehet mi is ennyire foglalkoznánk vele, ha hasonló játékos jönne hozzánk.
#14504: Amúgy meg ha az utóbbi pár évet nézzük a Chelsea a legsikeresebb angol csapat, utána Arsenal és MU - gondolok itt az utóbbi 4-5 évre. És bocs, ha megsértettelek, nem szándékos volt. De azért ez volt az első éve, hogy nem nyert semmit, viszont BL-döntős volt először. -
Csesza #14506 jolvan, kicsit kezdelek unni
viszlát -
#14505 jól van angol bajnokság itt senkit nem érdekel. -
#14504 mért, elért valamit az utobbi 2 szezonban a chelsea a Uniteddel szemben? de ahogy reagálsz a tényekre, eléggé egyértelmű a dolog. ahm egy ős-chelseassel nem akarok vitatkozni, ugyis jobb csapat mint pl az MU -
#14503 Ja, aha értelek. Ennél nem is kell több, minősíted önmagad. Köszi!
Erre most írhatnák sok dolgot, de nem akarok vitát szítani "más topikjában". -
#14502 ugy, hogy a chelsea nem nagyon fog labdába rúgni az MU (és arsenal) mellett