FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Suazo 2 szezon alatt több gólt lõtt mint MArtins kb 4 szezon alatt😄DDdddddd

Yo, Bitch!

ForzaInter
akkose jöjjön...

Quaresma,Nasri,VDV közöl válasszunk😊

Yo, Bitch!

jaja Keane miatt és ráadásul a ManU vett a posztjára több pléyát is és így nem nagyon lett volna esélye...

én nem bírom Suazo-t, Martins szvsz sokkal jobb volt

fsgh
Juvés vagy nem el kell ismerni nem roszz pléja...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

amíg nem nekem kell ezt a pénzt kifizetni addig nem érdekel, hogy mennyit keres -.-

ForzaInter
Martins-nal jobb sztem😊

Yo, Bitch!

fsgh
lol Scholes komolyan Sunderlandbe ment?😮 inkább jött volna ide sztem jó pléja😛 igaz öreg de Figo is az mégis jól nyomja...

amúgy ha a kapusos hír igaz akkor Toldo elmegy...

Suazoval meg nem tudom mi bajotok még akár jobb is lehet mint Martins volt...ugyanaz a kategoria(én bírtam Martinst)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Azt olvastam Chivu fizuja 4.5 milla+fél milla prémium lenne,háát ennyit nagyon nem ér.\

ForzaInter
Camoranesi:SSS

Yo, Bitch!

Ennyit errõl...
De ha Nasri nem sikerül akkor jöjjön VDV vagy Quaresma,de max Camo jönne...😞

ForzaInter
én azthittem kamu a Scholes ügy😊

sok a kérdés azabaj, fura igazolások egyelõre, Suazo-nak nemtom hogy örüöljek vagy ne😄

most akkor a Toldo,Carini.Orlandoni 3-as közül vszínû Toldo fog távozni ha tényleg jön Pagliuca, mert Toldo enyhén vicc lenne 3 számú kapusnak😊 simán elsõ lehetne...

Yo, Bitch!

igaz és nem is lehet 18éven alulit igazolni brazíliából...

Scholes-t amugy tényleg leigazolta a Sunderland 😄

ha meg tényleg jön akkor ezt sem értem, hogy miért nem egy fiatal kapust raknak be tarcsinak?

Amúgy ha jön Suazo,kizárható Pato érkezése,ugyanis egy átig. szezonban egy nem EU-s játékost lehet csak igazolni,aki ebben az esetben Suazo.

ForzaInter
Pagliuca visszatér az Interbe!

Az olasz válogatott egykori kapusa, a 40 éves Gianluca Pagliuca a kiesett Ascoli együttesébõl igazol a bajnok Interhez! Az egykori hálóõrt, aki 1994 és 1999 között már védett a milánói gárdában, most pedig második számú kapusnak igazolja vissza õt Roberto Mancini vezetõedzõ.
- Nagyon örülök a lehetõségnek! - mondta Gianluca Pagliuca. Boldogan térek vissza, s leszek a brazil Julio Cesar tartaléka. Ismét olyan környezetben játszhatok, ahol lehet élvezni a játékot, a focit. Sok barátom van Milánóban, s nem utolsó sorban jó kapcsolatban vagyok egykori csapattársammal, vezetõedzõnkkel, Roberto Mancinivel.

(foci24.com - Fedor János)

foci24.com, ezt még véletlen se vegyük biztosra, mert õ szerintük Cavani már a CSKA-é, Scholes a Sunderlandé...

Yo, Bitch!

azért mert sajnos mint ismeretes az Inter, fõként Moratti nem ad a saját nevelésû OLASZ játékosokra, inkább gyenge fizikumu nem európai játékosokat igazol :SSSS

Mér adjuk el az egyik legtehetségesebb olasz csatárt?

ForzaInter
biztosra azért ne vegyük...

Yo, Bitch!

<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

ForzaInter
persze hogy jöhet😄 bármikor😄

Pato videok alapján jó de amint mondod nem biztos hogy itt jó lenne...

Yo, Bitch!

ForzaInter
Csatárposzton erõsített az Inter
Külföldi labdarúgás

A Cagliari elnöke bejelentette, hogy mindenben megegyezett az Interrel a hondurasi David Suazo átigazolása kapcsán. A támadó 9,5 millió fontért és egy ifijátékosért cserébe vált csapatot.

Az Inter és a Cagliari elsõ embere megegyezett David Suazo átigazolása kapcsán. A hírt még nem jelentették be hivatalosan, de a hondurasi csatár klubjának elnöke, Massimo Cellino milánói kollégájával folytatott beszélgetésére hivatkozva biztosra veszi az üzletet. Olasz források tudni vélik, hogy a bajnokságban 14 gólig jutó támadó 9,5 millió fontért és a 19 éves Robert Acquafresca játékjogáért cserébe vált csapatot.

- Moratti szava elég nekem, Suazo az Interé! – jelentette ki Cellino.

Yo, Bitch!

Ettõl függetlenül még jöhet...<#awink>
Ha Nasri nem gondolja meg magát abban,hogy még marad egy szezont a Marseille-ben.
Pato meg háát,az egy dolog hogy Brazíliában jó,vannak negatív(Sobis) és pozitív(Kaká) példák is.

ForzaInter
megkapja elvileg.

Yo, Bitch!

ForzaInter
tom, hülyeséget írtam utána jutott eszembe, de mondjuk más oldalakon volt róla szó de ezekszerint nemjön😊

Yo, Bitch!

ha jön ide Chivu akkor elvileg a Roma megkapja Pizarro teljes játékjogát?!

inter.it

ForzaInter
ebbõl

Chivu,Pato,Tevez kell szvsz😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
Nasri-ról szó sincs sehol, épp hogy Quaresma-t akarjuk eligazolni...

Yo, Bitch!

Lehet visszajön Pizarro irányítónak<#wilting><#rinya>

Azért Quaresma "izmosabb" felépítésû.
De amúgy ha maradunk ennél a 4-3-1-2-nél akkor VDV jöjjön!!!

...

Quaresma se épp a legjobb fizikai tulajdonságokkal rendelkezik

nekik nem is az a dolguk, hogy elnyomják ez ellenfeleiket, hanem, hogy a széleken meghúzzák a labdát esetleg beadják
C.Ronaldo is amikor oda kerûlt az 1000szer keményebb angol bajnokságba akkor mindenki ezt mondta, hogy nem fog megmaradni, kapott minden ilyesfajta védõ/középpályás egy kötényt is meg is vannak fogva...
vagy estleg ha túl kemények akkor ki lesznek állítva, ennyi...

Milyen stílus?<#merges2>
Amúgymeg a felépítése elég gyenge,egy Gattuso egyszer nekimenne le is kellene cserélni...

nem vagyok nagy szakértõje, de sok meccset láttam amit közvetített a tv vagy estleg letudtam szedni valahonnan netrõl, de nagyon gyors, alacsony a súlypontja, nagyon jól cselez, önzetlen, jó passzól és gólérzékeny még így nagyon fiatalon is

és nem kell itt ez a stílus!

Mit tud akkor ha már ilyen nagy szakértõje vagy...

akkor szvsz nem sok francia meccset láttál eddig -.-

de persze, ízlések és pofonok...

Tudom hogy nincs szó,de jobb lenne:|
Nasrit én meg nem nézem semmibe,nem látok benne semmi extrát.

Quaresma-ról egy szó sincs sehol, csak Nasriról, de õ iszonyat jó játékos és sztem ezen a poszton most õ az egyik legtehetségesebb játékos Európában...

Nasri helyett simán jobb lenne Quaresma,amúgyis Nasri azt mondta még egy szezont marad a Marseille-ben.
Chivu meg max akkor kellene ha Cordoba helyett jönne,Samuelt nem adnám el érte...

Részletek a nyári programból
Jun. 7. 15:27 -Milánó- Kezd körvonalazódni a csapat nyári felkészülési programja. Immáron negyedik év lesz, hogy a hegyekben Riscone di Brunico-ban kezdi a felkészülést a csapat. Idén ez a magaslati edzõtábor Július 14. (szombat) és Július 25. (szerda) közötti idõszakban lesz. Ezekben a napokban 3 edzõ mérkõzést játszik majd a csapat. Az elsõt 17-én Kína Olimpiai válogatottjával. Június 21-én és 24-én is lesz még egy egy találkozó elõreláthatólag valamilyen helyi csapattal (Süd Tirol, Brunico, stb). A hegyi edzõtábor után a csapat 26-án Angliába utazik (ez is már lassan hagyomány) és egy újabb 1 hetes (elsõsorban mérkõzésekbõl álló) edzõtábor veszi majd kezdetét Júlis 27. (péntek) valamint Augusztus 4. (szombat) között. Íme az angliai mérkõzések idõpontja + az ismert ellenfelek.

07. 28-29: Négyes torna (Emirates Cup) - Arsenal, Inter + 2 másik klub
08. 01. 21:00: Manchester United - Inter
08. 04. 16:00: Aston Villa - Inter

A csapat szombaton a Birmingham-i meccs után visszarepül Olaszországba, hogy folytassa az augusztusi felkészülést. (forrás: www.inter.it)

internazionale.hu

jah meg ugye Alexandre Pato

Moratti LEHETSÉGES igazolásai:

David Suazo
Christian Chivu <#eljen>
David Trezeguet
Carlos Alberto Tevez <#eljen>
Samir Nasri <#eljen>
Antonio Cassano (Mancini szeretné, de egyenlõre nincs kifejezett érdeklõdés iránta)

de egyenlõre ezek csak ilyen feltételezések Moratti nyilatkozata után...

Lombardini
Majd meglátjuk. Remélem nem lesz igazad. <#wink>

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Lehet,de már nem hiszem hogy bírná a folyamatos játékot<#wink>

ForzaInter
Simán lehet kezdõ😊

Yo, Bitch!

Lombardini
Ha annyit nem is, de annál akkor is hasznosabb lesz. Az idén is megfigyelhettük, hogy rengeteg olyan meccs volt ahol az õ beállítása hozta meg a változást a játékban. Lehet, hogy nem mai gyerek Figo de még mindig jó motorja tud lenni a csapatnak ha kell.

Bár már úgyse fog annyit játszani...

Lombardini
Ez pedig több mint jó hír!! 😊

fsgh
Figo marad, eldõlt! 😊
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=37753&L=it

fsgh
Rómában könyörögnek Chivunak
Külföldi labdarúgás

Christian Chivu karnyújtásnyira van attól, hogy az olasz labdarúgó-bajnokság gyõzteséhez, az Internazionale együtteséhez szerzõdjön. Csapattársai ugyanakkor azt szeretnék, ha a román védõ Rómában maradna.

A pénteken szerzõdést hosszabbító Philippe Mexes védõtársát és barátját, Christian Chivut is arra biztatta, hogy fogadja el a vezetõk ajánlatát, és hosszabbítsa meg szerzõdését a Farkasokkal.

- Remélem, Christian is marad, mert vele igazán nagy terveink lehetnek a következõ években is. Kiváló játékos, ráadásul az egyik legjobb barátom - nyilatkozta Mexes.

A román klasszisért több európai élklub is bejelentkezett, fõleg a Barcelona, a Milan és az Inter szeretné szerzõdtetni, és az olasz sportsajtó szerint Chivu hajlik is a váltásra (állítólag csupán egy lépés választja el az Intertõl). Erre enged következtetni Luciano Spalletti vezetõedzõ nyilatkozata is.

- Nagyon szeretnénk õt megtartani, de nem tudunk neki annyi pénzt fizetni, mint kérõi, ráadásul ha egy játékos mást akar, akkor nincs értelme ellenkezni vele. Persze abban is biztos vagyok, hogy ha mégis marad, akkor ugyanolyan remek formában teljesít majd, mint eddig - mondta a Roma trénere.

A Real most Adrianóra hajt
Külföldi labdarúgás

A Real Madrid ma megnyerheti a spanyol labdarúgó-bajnokságot (amennyiben a rivális Barcelona kikap az Espanyoltól), de a klubvezetõk már a jövõn törik a fejüket. A királyi klub sportigazgatója, Predrag Mijatovics legújabb kiszemeltje az Inter brazil támadója, Adriano.

- Játszottam vele a Fiorentinában, és nyugodtan mondthatom, kiváló képességû labdarúgó, aki még közel sem hozta ki magából a maximumot. Nálunk ugyanakkor lehetõsége lenne erre, mert mi teret engednénk egyéniségének - mondta Mijatovics az Inter csatáráról, aki a hírek szerint kész elhagyni Milánót.

Adriano az utóbbi években formán kívül teljesített, így - egy jó ajánlat esetén - Roberto Mancini vezetõedzõ nem gördítene akadályt távozása elé. A Marca címû spanyol sportlap értesülései szerint a játékos menedzsere, Gilmar Rinaldi két hetet kért Mijatovicstól, hogy tisztázza a dolgokat az Inter tulajdonosával, Massimo Morattival. Amennyiben a presidente hajlik Adriano eladására, a Real kész megtenni húszmillió eurós ajánlatát.