34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    nem ugytűnik...
  • Csesza
    Az Inter fiatal tehetséget szerződtetett

A bajnoki címvédő Internazionale szerződtette a harmadosztályú Folignótól a 18 éves Stefano Giacomellit, akit sokan a Juventus fiataljaként, s az Empoliban tavaly megismert Sebastian Giovincóhoz hasonlítanak. Giacomelli az U19-es válogatott tagjaként már a reflektorfénybe tudott kerülni, s úgy néz ki az Inter fantáziát, valamint a jövő leendő meghatározó emberét látja benne, hiszen megszerezte magának, igaz még csak kölcsönben. A kis termetű (165 cm, 65 kg) játékosra a kölcsönszerződés mellé jövőbeli vásárlási opciót is szerzett az Inter, így jó teljesítmény esetén jövőre végleg a milánói csapat tagja lehet.

(calcio.hu)

ez jól hangzik
  • ForzaInter
    gazzetának nyilatkozta, nem elég? akkor azt se hidd el hogy Mancini aláír, mert nem mondta neked Moratti pl:D

amit gazzetában olvasol nyilatkozatokat abban biztos lehetsz hogy egyiksem kamu, de hát azért azt már mindenki látja hogy Lampard nem akar a Chelsea-nál maradni... ehez nem kell személyesen ismernem Orialit vagy Brancát:d
  • limperatore
    Morattinak meg Adriano .
  • Csesza
    nem azt mondtam, hogy ö hazudik, de te tőle halottad? :D
  • ForzaInter
    Oriali biztos hazudik:) grat
  • Csesza
    csak annyit érts meg, fingod sincs az egészről, hogy mi van ott, nekem sincs, sőt itt senkinek nincs, egyedül a klub körül lévő emberek tudnak talán valamit

azt hogy most te hallottál v. olvastál egy olyan nyilatkozatot, hogy Lampard nálunk akar játszani, ez kb. olyan hír is lehet, hogy Győzike teherbe ejtette Anettkát...
  • fsgh
    Nem értem miért estek pánikba:D Semmi hivatalos alapja nincs egyenlőre hogy Adriano benne lenne a transzferba:)

(Ezért is jó hogy elmegyek egy hétre nem kell minden hülye pletykát átrágni 20x-or:P)
  • ForzaInter
    nem érted... Lampard visszautasította 4 éves 140 ezer fontos heti fizetést, amivel a legjobban kereső játéks lett volna angol bajnokságban, korábban arról szóltak hírek hogy Lampardnak az a baja hogy Chelsea csak 2 évet ajánl neki, és ő 4-et akar, kapott egy olyan szerződést aminél jobbat nem kaphat, és azt is visszautasította innét egyértelmű a dolog, plusz Oriali a napokban nyiltakozta hogy Lampard nálunk akar játszani, és sztem sanszos hogy 15 milla+Adrianot el fogja fogadni Chelsea...
  • Csesza
    sztem is mást kéne idehozni, de ez a Moutinho-s dolgot csak én szeretném, sajna nincs róla szó :S

Quaresma körülötti kisebb szarkavarási hacacáré ellenére sztem nemsokára ide fog igazolni
  • Csesza
    itt semmi sem egyértelmű

az is lehet, hogy Lampard és ügynöke azért nem utasított minket vissza, hogy jobb szerződésfeltételeket vívjon ki magának a Chelsea-nél
  • ForzaInter
    Mourinhonak fontosabb Lampard sztem...
  • ForzaInter
    Mancini már megvan, mindkét hivatalos oldalon írták hogy megegyeztek felek, már csak arra várnak hogy Mancini visszatérjen nyaralásából és aláírja szerződését.
  • limperatore
    Moratti meg Mourinho is mondta h számít Adrianora ergo segget csinálnak a szájukból
  • fsgh
    Na holnap eltűnök egy hétre...Nem leszek net közelben, de mire visszajövök Mancini,Lamp és Quaresma vigyorogjon egy Inter mezzel a kezében vagy nem tudom mi lesz
  • ForzaInter
    egyértelmű hogy Lampard ide akar jönni, ha nem akarna már rég megcáfolta volna híreket vagy ő vagy az ügynöke, és szerződést sem utasította volna vissza... egyébként teljesen logikus lenne ha Adrianot bevonnák Lampard transferba, Chelseanek kell egy nagyon jó befejező csatár, és már korábban is érdeklődtek iránta, és azért valljuk be nem lenne meglepetés ha Moratti és Jose se számítani Adrianora, kapott kismillio esélyt nem élt vele, azért már ezt Moratti és unja sztem... mindenesetre én adnák neki még egy esélyt, sztem Mourinho keze alatt összekapná magát, és ujra régi lenne, de nem lepődnék meg ha ez a transfer létrejönne.
  • 9csöves9
    ez nem Anglia,Itáliában a vezetőség igazol nem az edző
  • Tomy Lee
    Mostmár én is úgy gondolom,hogy nem kell ő nekünk.
    Ha nagyon akarna akkor már nyilatkozott volna.Meg amúgy is ne az ő neve képviselje már az átigazolási időszakot Inter háza táján.

Mancini egyböl reagált az ajánlatra,látszik ő vágyódott Inter-hez!
    Meg is érdemli a posztját.
    Quaresma,Moutinho-val sem jósolok jókat különben:S
    Azt sem látom,hogy Murinho nagyon oda tenné magát az igazolások ügyben mivel lehet főként Moratti rendezgeti itt a dolgokat:P

• Csesza
    eddig is ezen voltam, de így meg főleg
  • limperatore
    na jo inkabb maradjon lampard a chelseabe
  • Csesza
    be is baszna :SSSSS
  • Tomy Lee
    Örülnék neki,jó lenne
  • Csesza
    de jó lenne ha már nem ragadnánk le ennél a Lampard témánál és egyszer csak meglepetésre hivatalosan bejelentenék, hogy leigazoltuk Moutinhot :D
  • Csesza
    Recoba valószínűleg elhagyja Itáliát

Az uruguayi nehéztüzér szerződése lejárt az Internél, a vezetőség pedig nem szándékozik hosszabbítani vele. A 32 éves támadó szeretne Olaszországban maradni, de ajánlata egyelőre csak külföldről van. A Gazzetta Dello Sport információi szerint, érdeklődést mutat a játékos iránt a Manchester City, a Porto és két brazil csapat, az Internacional és az Atletico Paranaense. Alvaro Recoba 1997-ben, Ronaldóval egy időben érkezett a nerazzurókhoz, 176 meccsen 53 gólt szerzett, szerepelt kölcsönben a Veneziában és a Torinóban is, előbbiben brilliánsan, utóbbiban felejthetően. Egyedülálló ballába, kiváló technikai tudása és nem utolsósorban hűsége miatt, nagy népszerűségnek örvendett az Inter-drukkerek között, gyakori sérülései azonban rendre megakadályozták, hogy stabil csapattaggá tudjon válni.

calcio.hu
  • Csesza
  • LasCar16
    BL-t vele usse nyertek :) tölteléknek yó:)
  • fsgh
    http://www.channel4.com/sport/football_italia/jul10n.html
  • ForzaInter
    tuttomercatoweb,gazzetta.
  • fsgh
    forrást!!:))

És YESS!!!:D
  • ForzaInter
    UFFICIALE: Amantino Mancini è dell'Inter

4+1 évre írt alá, 3,5 millás fizetése lesz.

na végre:) örülök brazilnak, kiváló játékos, és ismeri Serie A légkörét.
  • limperatore
    ......................................................................................
  • ForzaInter
    "elmult éveknben"

nem azt írtam hogy tavalyin nem volt....
  • mikusmate
    Márvány :)
  • bestGP
    biliárdgojó sztem :D
    legalabbis a marble tudomásom szt az
  • Tomy Lee
    Chelsea utasítja vissza egyfolytában az Inter ajánlatokat Lampard ügyben:Link:((
  • Tomy Lee
    Már hogyne lett volna
    Nemtudom neked milyen van akkor...
  • ForzaInter
    manszini
  • WuFraZselic
    lampard lenyilatkozta, hogy "mindig is a cselzinék akartam befejezni a pályafutásom, de ez nem fog megtörténni", mivel nem fogja elfogadni az uj szerződést. ergo valószinű ezután hogy a tegnap éjjeli 10m eurós ajánlatot elfogadja a chelsea. hát, örülnék ha jönne. és állitolag Mancini is napokon belül Inter-játékos. reméljük a legjobbakat
  • limperatore
    jo megtehetnem csak sose jutok el odaig, amig 15-t baszok el egy buliba :D
  • ForzaInter
    azé nem ke sokat kiadni:O