34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Csesza
    hát de sztem eskü nagyon húznánk azzal, hogy a csatár kettős mögött ott lenne Ibra :D
  • Csesza
    természetesen mancini és javier kinnt széleken

nem nagyon kell ide már senki

max egy csere szélső még és kész

irányítóra sincs nagyon szükségünk (Jimenez), maradjon itt Stanko, term. ha elmegy akkor kell még 1 ember, szélsőnek még úgyis ittvan Obinna és Figo

elegen vagyunk, abba a hibába fogunk bele esni hogy túl sok játékosunk lesz és nem találja meg Morunho a megfelelö 11et

védelem meg valami fantasztikusan telített ugyhogy nem kell senki

itt van még Samuel, Rivas és Córdoba

Chivu ki tud menni bal szélre is

elééég :)
  • limperatore
    szegény csapatok :D
  • Csesza
    Adriano - Balotelli

Ibrahimovic

Mancini - J.Zanetti

Cambiasso

Maxwell - Chivu - Mátrix - Maicon

J.César
  • interfs
    nemsokára akár lampard is rajta lehetne de ha kerlon vagy quaresma lenne rajta asse bánnám...
  • Tomy Lee
    Ibra-t le ne vedd a fejlécről!!Valahogy ő is maradjon ott,thx:)
    Off-ot befejeztem
  • interfs
    egyébkétn oskat segitenéltek ha ismerösötöknek is bemutatnátok az oldalt és hozzá szolnátok a hireknek még eléggé foghíjas az oldalt még egyáltalán nicns kész
  • interfs
    naon köszi capello nekedi s meglátom h mien lenne ugy... nem reklámozom többet csak h tudjanak rola vna egy uj interes oldall a logo várhatolag marad csak anniy h váltakozó lesz és akkor lesz zanetti is és egyébként ő lenne rajta csak nem nézett ki olyan jól 'vele'
  • limperatore
    jaja, kérj meg engem majd én reklámozom a te oldalad ;>
  • Csesza
    ok köszi de plz ne reklámozd a saját oldalad, mert ezen az oldalon ez tilos
  • Fabio Capello
    bár ellentábor vagyok, de azért én is véleményezem:

nagyon jó az oldal, a dizájn (szinte) tökéletes lett. A fejlécmenü betűméretét veheted nyugodtan egy fokkal nagyobbra, úgy tisztábban olvasható, valamint én a helyedben a bal oldali dupla menüsorból az egyiket áttenném a jobb oldalra (focis portálnál leggyakrabban bal oldalon vannak az oldal témái, jobb oldalon a tabella, köv. meccs, esetleg az igazolások).

Ennyit tudtam építő jelleggel hozzátenni, utána a te dolgod hogy megfogadod -e vagy sem :)
  • interfs
    majd megváltoztatom...
  • limperatore
    *miért nem
  • limperatore
    szép a design de nemtudom felfogni egyszerűen hogy miért egy olyan játékos van kinnt aki 2 évet töltött eddig itt és ráadásul a juvéból jött, miért J. Zanetti aki a csapat szíve
  • interfs
    Lesz majd cska még nincs kész galléria is lesz cset is lesz forum is meg ami kell
  • Tomy Lee
    Kár,hogy a fórum nem müxik+nincs hol regisztrálni:Ss
  • Tomy Lee
    Mennyire igényes weboldal ez
    Gratula hozzá,sok sikert!!
  • interfs

http://interfs.extra.hu

Magyarorszag egyik legjobb Interes oldala szekesztőket keresünk,forumhoz értőket, és még sok mást. Gyere teis nézd meg szólj hozzá a naponta frissülő hírekhez.
  • WuFraZselic
    hát pont erről beszélek, ha érte ennyit elmernek kérni, akkor én nem a 30at nem sokallom quaresmáért. szeretném ha idejönne, kell 2 jó szélső, és lampardnak is örülnék - de nem adrianoért cserébe. ő kell, bizonyitani akar, és fog is , bizom benne nagyon :)
  • ForzaInter
    hagyjuk már Adebayort, 20 at nem ér sztem... MIlanba való
  • WuFraZselic
    jó, de érted,csak összehasonlitásképp...
    amugy is quaresmát sokkal jobb játékosnak tartom, és ha választhatnék hogy adebayorért vagy quaresmáért adnék ki 30m eurót, a portugál mellett voksolnék
  • limperatore
    Ronaldo volt 35 millio :)
  • limperatore
    MERT AZ CENTENÁRIUMI MEZ ÉS AZ CSAK EGYSZER VAN

még vki pls
  • ForzaInter
    azért mert az a centenáriumi mez, olyan pedig csak egy van a minden klub történetében...
  • WuFraZselic
    na, azért ha adebayorért 30m-et adnának, akkor Quaresmáért a 35milla az alaphang.
  • limperatore
    Quaresma marad Portóban, vagy mégsem?

Lampard és Mancini átigazolási hercehurcái alaposan háttérbe szorították az elmúlt hetekben a szintén az Interrel hírbe hozott portugál szélső ügyét. Quaresma hiába egyezett meg már egy ideje a nerazzurókkal, a transzferdíj nagyságát illetően továbbra is jócskán eltér a klubok álláspontja.

A briliáns technikájú játékos már egy ideje kinőtte hazája bajnokságát, ezért érthető, hogy idén nyáron szeretne egy jelentősebb pontvadászatba igazolni. Habár több csapat neve is felmerült, mint lehetséges célállomás, konkrét ajánlatot csak az Inter tett, amelynek kispadját ráadásul időközben átvette a honfitárs, José Mourinho. Az átigazolás természetesen nem is múlik Quaresmán, de a Porto vezetősége nem hajlandó alkudozni, és kőkeményen megkéri az árát. A kék-fehérek már tavaly is bebizonyították, hogy nem a legkellemesebb tárgyalópartnerek, amikor is sikerült 30 millió eurós vételárat kialkudniuk a Real Madriddal szemben a középső védő Pepéért.

A hírek szerint ezen összeg alá most sem hajlandók menni, de a milánóiak ajánlata ettől egyelőre lényegesen kevesebb (hozzávetőlegesen 20 millió euró). Pinto da Costa elnök elszántságát mutatja, hogy minap kijelentette, Quaresma jelen pillanatban a Porto játékosa, ezért velük kezdi meg a felkészülést, és a jelek szerint jövőre is náluk futballozik.

A klubvezető nyilatkozatát egyfajta felhívásként is értelmezhetjük az Inter felé, miszerint a portugálok tisztában vannak játékosuk értékével és kvalitásaival, nem létszükséglet az eladása, de ha meg akarják venni, akkor szabad a pálya, viszont csak és kizárólag az általuk megszabott ár ellenében mondanak le róla.

Előrelépés tehát egyelőre nincs az ügyben, de biztosak vagyunk benne, hogy Mourinho szava lesz a döntő. Jelen pillanatban nincs konkurencia a szélső megszerzéséért, tehát az Internek sem sürgős a dolog, de ha az egykori Chelsea-tréner azt mondja Morattinak, hogy tényleg mindenképpen kell neki Quaresma, akkor meg is fogják szerezni.

--------------------------------------------------------

nehogymár 30m-t érjen :D
    de azért a real is marha okos kiadtak 30m eurot pepéért :D sztem porto azt hiszi h őket átb*szták minket is áttudnak
  • WuFraZselic
    mert az a centenáriumi mez volt, azé' volt benne a piros flesség
  • Tomy Lee
    Jól van,nem bántam meg,hogy megvettem a tavalyi Inter mezt:)
    A új vendég meznél miért tüntették el a piros részt
  • bubu13
    környzetvédő Supermario!
  • limperatore
    remélem bl-re kiadják azt a 3. mezt
  • Csesza
    szintén ez a véleményem
  • bubu13
    Nagyon jók az uj mezek mondjuk szerintem a tavalyiak jobbak voltak
  • daviddavid
    sztem is
  • ForzaInter
    hazai mez

vendég mez

sztem nagyon szép mindkettő.
  • Csesza
  • limperatore
    akk szopja le :D
  • ForzaInter
    hát ha Mourinhonak annyira kell Lampard:S
  • limperatore
    meg nem is hülye, egy 30 éves emberért szted odaadna egy sokkal fiatalabb csatárt? kitudja nem is igaz ez az ajánlat
  • limperatore
    :DD
  • Csesza
    jolvanjolvan, reméljük nem csalódsz mert kitudja mi lesz akkor