34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#14661 csak egy jó kapus kell Gigi mellé, plusz egy jobb védő, és megvan a dolog (szigorúan szvsz) :) -
#14660 :D ti inkább írjatok petíciot h vegyetek embereket mert ezzel a kerettel a chievoval fogtok versenyezni :) -
#14659 :P :D -
#14658 Mi az a Juve? -
#14657 Szerintem be fogja jelenteni hogy idén nem tudtok versenyre kelni a Juve fantasztikus csapatával, így megelőlegezve felajánljátok nekünk a bajnoki címet, és bejelenti, hogy mostantól az Inter a Juve fiókcsapata lesz
[nemflémcsakvicc] -
#14656 vége a szabinak:D
a csapat ma megkezdi a felkészülést és néhány primaverás is csatlakozik a nagyokhoz: Francesco Bolzoni, Jonathan Ludovic Biabiany, Andrea Mei és Davide Santon. Bolzoni valószínű hogy idén felnőtt keret tagja lesz, ja és Jose ma délután tart sajtótájékoztatót, kiváncsi vagyok mit fog mondani. -
interfs #14655 hy all: http://ifsforum.extra.hu/
megynitottam a forumot is:D
http://ifsforum.extra.hu/ -
#14654 NSO szerint megegyeztek, Dinnye megy a milanba -
#14653 Ha nem jön Quaresma akkor Silva:d -
#14652 http://www.calcio.hu/index.php?menu=hirolvaso&hir_id=1010 -
Csesza #14651 -
nagy fogás a brazil. -
#14649 nem szélső, 3 vkp, mint rombuszban okostojás... ha észrevetted volna játszott idén is ott párszor, de teljesen mindegy középályán bárhol bevethető... -
interfs #14648 hulyeség nem éri meg és kit hagynál ki zlatant ö-ö -
#14647 4-5-1be meg Adriano elől mivel igazi erőcsatár -
#14646 abban az esetben persze hogy nem játszana ott :) én kitartok akkor is a
lampard
mancini zanetti
cambiasso
középpálya mellett; elől meg az én kis kedvenc adrianom zlatannal :) a 4-5-1 távol állna az inter játékától viszont, mourinhoétól viszont nem :D igazolásoktól függ persze, ha silva/quaresma és lampard is idejön, akkor megkell oldani hogy pályán legyenek, és ottvan még cambiasso és capitano, akik kihagyhatatlanok :) -
#14645 az egy dolog h ideiglenesen mindenhol jó, de nehogy már bal középpályás legyen egész szezonba, akkor minek van vieria cambiasso lampard(?) maicon(aki inkább támadjon mint zanetti) meg ha jön quaresma v ez a valenciás srác
visszavont középpályásként még tökéletes lenne, ugyis felszántja az egész pályát
-
#14644 capitano mindenhol bevethető gyakorlatilag belső védő és csatár poszton kivül :D -
#14643 úristen :D:D:D:D:D j zanetti bal középpályás :D
nem volt sok mostanában a manager?:D
... -
#14642 az egy dolog hogy Barca mit akar elfogadni, ha Rondaldinho nem akar Citybe menni akkor nem fogják elfogadni, egyébként állítólag szerdán már Milan játékos lesz... -
#14641 tökmind1 ki van még versenyben lampardért, ő mourinhoval akar dolgozni :) szóval ide irna alá ha végre valahára elfogadja az ajánlatot a chelsea
amugy nem ronaldinhon mulik a dolog, lehet hogy "pénz nem döntő nála" , de a city 32őt ajánlott, a milan 10et, a barca a 32őt akarja elfogadni.... -
#14640 ugytűnik csak mi:D
Roni emg tuti Milant fogja választani, ha van esze, pénz sztem már nem döntő nála, remélem elfogadja Milan ajánlatát, kell egy ilyen játékos Serie A-ba. -
#14639 Lampardért csak ti vagytok versenyben?
Ronáldinnyéről jutott most eszembe, aki sztem lesz olyan marha hogy a Cityt válassza a piros-feketék helyett :D -
#14638 Quaresmáról egyre több cikk van hogy nem jön Interbe, így őt már lassan ki vehetjük... Silváért elvileg ment 20 millios ajánlat Valenciába, Lampardnak meg elvileg 48 órát adtunk, amugy a Chelsea hétvégén utazik Kínába, kiváncsi vagyok hogy Lampard velük fog-e tartani, ha igen akkor tuti nem jön... -
#14637 de az meg 3 csatár, azt meg tuti nem válallja be Mourinho... túl veszélyes lenne, még ha Ibra kicsit hátrébb játszana akkor is, én a rombusz alatt meg a Mancini félét értem, ahol 3 vkp és egy irányító az az igazi rombusz, de persze annak van több variácios lehetősége is két szélső egy vkp és egy irányító, de nem tom, majd meglátjuk mi lesz, de hogy még egy szélső tuti jönni fog abban biztos vagyok, csak kérdés ki... -
Csesza #14636 ha ebből a 6 csatárból 2 menni fog, akkor ez is nehezen megoldható lesz, hogy 3 padozzon, mert 1 lesz csak kezdő
4-4-2-vel is ki fog alakulni egy rombusz mert a 2 középső középpályás közül az egyik úgyis támadóbb lesz míg a másik védekező felfogású
ezek felállás rajzok nem sokat számítanak, amit én "mutattam be" az is lehet 4-4-2 csak az egyik játékos (jelen esetben Ibra) támadóbb lesz... -
#14635 csak Ibra,Balotelli,Cruz helye biztos, Suazo,Crespo,Adriano hármasból 2 ugyis menni fog, másik lehetőség hogy 4-4-2 lesz azt elég nehéz lenne összerakni sok mindenki kimaradna kpn, de az biztos hogy rombuszt elfelejthetjük. -
Csesza #14634 persze és akkor a 45db csatárunk majd padozik... -
#14633 olasz források szerint, ők csak lefordítják hírt, ezt nem ők találták ki. -
#14632 v1: 4-3-3
---Silva-Ibra-Mancini----
Zanetti-Cambiasso-Lampard
v2: 4-5-1
----------Ibra-------------
Silva----Lampard-----Mancini
-----Zanetti-Cambiasso------
simán emgoldható hogy Capitano ne szélső legyen, tuti nem az lesz sztem. -
Csesza #14631 golpontkomgolpontkomgolpontkomgolpontkomgolpontkom
annyire unom már hogy minden másfeledik hír onnan van linkelve :S -
#14630 Silva -
Csesza #14629 mert 2 szélső pozíció lesz valószínűleg, az egyiken Mourinho ide vagy oda Zanetti lesz, másikon kérdéses ki fog kezdeni és ha Silva ide jön akkor biztos vagyok benne, hogy ez nem fog tetszeni a brazílnak és ezekből lesznek a gondok -
#14628 odavaló -
#14627 mért kellene? egyértelműen szélső játékot fogunk játszani, abban pedig helye van Mancininek is, meg még egy szélsőnek, mert még tuti jönni fog vki szélre. vagy 4-3-3 lesz vagy 4-5-1. -
#14626 Itt olvasta valaki az Eto'o körül keringő baromságot? :DDD
cikk -
Csesza #14625 Mancini
lehet, hogy kell nekik a pénz, de egy friss Európa-bajnokot, ráadásul jó is volt az EB-n, nem fogják oda adni 20 millió euróért
az EB előtt is kb. annyit ért, így meg aztán még többet
jó játékosnak tartom, jöhetne, de akkor Mancininak sűrűn kell padoznia... -
#14624 Mancini
Quaresma érkezésére egyre kisebb az esély... uj kiszemelt David Silva a Valenciából, állítólag 20 millio eurót adnánk érte, korábban is lehetet hallani híreket hogy Mourinhonak kéne, remélem elhozzuk legalább annyira örülnék neki mint Quaresmának, kiváló játékos, és őt simán el lehetne hozni 20 milla körül Valenciának ugyis nagyon kell a pénz. -
Csesza #14623 -
Tomy Lee #14622 #14618: Tökéletes
#14620: Teljesen egyetértek!!