FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Remélem Suazo is egy kalap szar lesz náluk.
gilardino is jó volt bilanba meg egy kakimaki
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
tõlem megvehetnénk messit 100millioért is nem érdekelne. morattinak rengeteg pénze van
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Minden rendben lesz Suazoval. Nagyon úgy tûnik, hogy Eto'o nem igazol hozzánk, így ha mindenben megállapodunk a hondurasival, akkor befejezettnek tekinthetõ az ügylet. Nem akartunk tiszteletlenek lenni az Interrel. Már tavaly is figyeltük Davidot. Cellino a Cagliari elnöke azt mondta, hogy a tárgyalások az Interrel véget értek, így mi egy újba kezdtünk bele."
#acm
"Il giocatore ha firmato con noi, quindi vedremo".
"A játékos hozzánk írt alá, majd meglátjuk."
😊
hallani már ilyeneket is...Figo potlására talán jó lenne😄D😛
(forrás: Független Hírügynökség) + calciomercato
Tevez se áll éppen közel hozzánk..
Külföldi labdarúgás
Az utolsó pillanatban az AC Milan elhappolta David Suazót a városi rivális Inter elõl. A Cagliari támadóját sokan már elkönyvelték a kék-feketék elsõ komoly igazolásának, mikor a BL-címvédõ közbelépett és megszerezte a játékost. Forrás: Mobilpress
A múlt héten már minden média kész tényként közölte, hogy a Cagliari labdarúgója a bajnok kék-feketékhez igazol. A két legnagyobb olasz sportnapilap, a Gazzetta dello Sport és a Corriere dello Sport azonban azzal a hírrel sokkolta az Inter vezetõit és szurkolóit, hogy a Bajnokok Ligája-gyõztes Milan végül többet ígért a hondurasi válogatott támadóért, így 14 millió euróért szerzõdtette a gólerõs játékost.
Suazo leigazolását egyébként hajnal 1 órakor a piros-feketék hivatalos televíziója, a Milan Channel is bejelentette, bár a klubtól hivatalosan még nem erõsítették meg. A 27 éves David Suazo 2006-ban Kakával közösen nyerte el az olasz bajnokság legjobb külföldi játékosának járó díjat.
Forrás: Mobilpress
a jó bü**********kurv******* anyukáját a milánnak:@@@@
Samuel Eto`o' wants to play in Italy next season, with Milan and Inter both fighting to sign the Cameroon striker(Olasz honban szeretne játszani Inter és a Milan harcol érte...)
Julio Cruz might be the key that unlocks the current situation involving Chivu and Pizarro of Roma.(Cruz lehet a kulcs a Chivus üzlethez...)
Tottenham Hotspurs are trying to tempt Inter's Marco Materazzi
(Tottenham megprobálja megszerezni Materazzit)
ezek voltak mai híreink😄D😛
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
😄DDDDDDDDDDDADSdasdasdsadasdsa
félreértés ne essék!én bírom Tevezt sõt örülnék is neki ha jönne de ha felmerül melette Eto'o akkor inkább õ...
Yo, Bitch!
Angliában egy olyan szezonja volt most, hogy az adzõ az angol játékosokat pártolta és ezért keveset játszott a két argentín, sõõõt Mascherano szinte semmit és mégis elviltte a l'pool és nagyon hasznos játékos lett ott is...
Tevez meg amikor játszott a West Ham-be akkor gólokat lõtt, gólpasszokat adott...
Eto'o meg 23 éves korában még a Mallorcában volt ;>
nemmellesleg jobban állna Teveznek az Inter mez 😛
és inkább Tevez-t hozzuk ide, mint Eto'o-t
Andreollit szeretné a Fiorentina
Marco Andreolli sok figyelmet vonz , és sok klub kopogtat a kék-feketék ajtaján , hogy érdeklõdjenek a játékosról . Ezt megerõsítette az õ ügynöke , Patrick Bastianelli is , aki beszélt a La Nazion nevü olasz napi újságnak, más klubok érdeklõdésérõl. "A Fiorentina erõsen érdeklõdik -mondta Bastianelli . " A jövõ héten eldõl ". Azonban, a játékos ügynöke más klubokkal is tárgyal, akik szeretnék Andreollit leigazolni. "Tárgyalunk más klubokkal is , de a játékos elsõdleges választása Firenze vagy Parma." A Fiorentina és Parma mellett a Lazio a Cagliari és a Sampdoria az a klub, amelyik megpróbálja elcsábítani a fiatal védõt az Interbõl.
Eredeti cikk
Ez pedig Tevezzel kapcsolatos:
Diego Pablo Simeone azt tanácsolta az Internek, hogy gyorsan cselekedjen és vegye meg Carlos Tevezt a West Hambõl, hogy következõ szezonra megerõsítsék a csapatot, és a Serie A-t leszámítva a Bajnokok Ligájában is versenyképesek legyenek.
Az Internek Tevez, Adriano tökéletes pótlása tudna lenni ha a kék-feketék úgy döntenek, hogy eladják a brazilcsatárt, aki soknak okozott csalódást az elmúlt szezonban.
Mindazonáltal, a milánóiak legelõször megpróbálják elcserélni a Barcelonával Adrianot Eto`o-ra, mielõtt belevágnának a Tevez féle üzletbe.
Eredeti cikk
Recoba szeretne megállapodni az Atletico Madriddal
Az uruguayi támadójátékos eldöntötte , hogy távozik Milánóbol miután már nem szerepelt egy ideje Roberto Mancini terveiben. Elõzõleg elismerte , hogy maradhatna a Serie A-ban csatlakozva a Roma együtteséhez, de most azt a kívánságát fejezte ki, miszerint az Atletico Madridhoz menne. "Atletico Madrid , érdeklõdése irántam különleges " - mondta Recoba a spanyol sajtónak. Nagyon sokat nõttem az Interben de most váltanom kell. Nyilatkozatában Recoba az Inter tulajdonosához Massimo Morattihoz is szólt, hogy érvénybe helyezze a szándékát, miszerint elhagyja a Giuseppe Meazzát. Hozzáfûzte: "Már találkoztam Morattival, õ miatta maradtam itt ilyen sokáig."
inter.hunsport.hu
5. alkalommal rendezték meg a Giuseppe Mezzában az Inter szponzorainak foci kupáját, ahol a döntõben Figo csapat Mátrix csapatát verte meg 😊