FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiváncsi vagyok mi fog ebbõl kisülni...

fsgh
Még nem olyan biztos ez a suazo ügy...Õ már ugymond aláírt hozánk...a szitu a következõ: Suazo minket választott már csak 1-2 papír volt hátra mikor jött a Milan de csak a klub fogadta el a Milan ajánlatát...elvileg Suazo hozzánk akar jönni.. a fene se tudja Moratti is elég furán nyilatkozott

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kakimaki😄
Remélem Suazo is egy kalap szar lesz náluk.

Eto még szép hogy jó 😄
gilardino is jó volt bilanba meg egy kakimaki

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Eto,vagy akár Utaka is jobb szvsz.

Messit nem is ellenezném😄

ha suazo nem akar bajnok lenni akkor menjen a merdabilanba😄

kit érdelek a pénz nem te fizeted basszus

tõlem megvehetnénk messit 100millioért is nem érdekelne. morattinak rengeteg pénze van

Lombardini
Mondod te.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

fsgh
és ezt ugyanugy félbeszakíthatjuk mint Ti a miénket😉 amíg nincs a kezében az adot mez semmi sincs lefutva😊 (a kérdés hogy Morati akar-e harcolni érte...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

LasCar16
A Football Liga tanácskozására érkezve Galliani a következõt mondta Suazo leigazolásáról:

"Minden rendben lesz Suazoval. Nagyon úgy tûnik, hogy Eto'o nem igazol hozzánk, így ha mindenben megállapodunk a hondurasival, akkor befejezettnek tekinthetõ az ügylet. Nem akartunk tiszteletlenek lenni az Interrel. Már tavaly is figyeltük Davidot. Cellino a Cagliari elnöke azt mondta, hogy a tárgyalások az Interrel véget értek, így mi egy újba kezdtünk bele."

#acm

fsgh
itt egy érdekes Moratti mondat, Suazoval kapcsolatban...

"Il giocatore ha firmato con noi, quindi vedremo".

"A játékos hozzánk írt alá, majd meglátjuk."

😊

Mit sírsz,annyira azért nem volt jó jájékos<#gonosz1>

Lombardini
Le vagyok döbbenve. <#szomoru1><#rinya>

fsgh
hát nem tudom...azért egy Ronaldinho az mégis csak egy Ronaldinho...szerintem nagyon sokat tudna jaítani a játékunkon...mondjuk tényleg pofátlanul sokat kérnek érte

Az áruk nem egyenesen arányos a teljesítményükkel,jó játékosok de nem érnek annyit amennyi a kivásárlási áruk...

fsgh
Se Eto se Ronaldinho?😮 tán Barca ellenes vagy?😄

Háát nem tudom,én nem igazán örülnék neki...

fsgh
"...másrészt Ronaldinho megvásárlásával keresztbe tennének a kuzinoknak Eto'o ügyében *(mert a Barca nyilván nem adja el egyszerre mindkettõt)..."

hallani már ilyeneket is...Figo potlására talán jó lenne😄D😛

fsgh
Carlos Tevez, az angol West Ham United csatára konkrét ajánlatra vár a Real Madridtól - jelentette ki Adrian Ruocco, a játékos ügynöke hétfõn. Az argentin támadót több európai sztárklub is leigazolná, köztük a Milan, az Internazionale és a Liverpool is. Tevez ennek ellenére inkább a Madridba menne, akik egyenlõre nem tettek ajánlatot a játékosért. A 23 éves csatár nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a londoni csapat idén kiharcolja a bentmaradást az angol elsõ osztályban. A West Ham így érthetõen nem szívesen válna meg Teveztõl, de 30 millió fontért már elengednék. A nagyobb klubbok már megtették ajánlatukat, Tevez így csak a Realra vár.

(forrás: Független Hírügynökség) + calciomercato

Tevez se áll éppen közel hozzánk..

fsgh
de mindenképp kell 2 csatár ha Adri is elmegy...amúgy meg visszakaptuk a tavalyi Ibrs dolgot a milántól...:/

Nem hiszem hogy két csatárra elvernének egy vagon pénzt...

fsgh
de nem is baj... ha jobban belegondoltok Suazo mellé már nem veszik meg eto-t...nekünk meg ugye 2 csatár kell mert Suazo nem ide jött...tehát jöhet Eto'o és Tevez egyszerre😉 nem kell válogatni

fsgh
Az AC Milan nyerte a városi igazolási csatát
Külföldi labdarúgás

Az utolsó pillanatban az AC Milan elhappolta David Suazót a városi rivális Inter elõl. A Cagliari támadóját sokan már elkönyvelték a kék-feketék elsõ komoly igazolásának, mikor a BL-címvédõ közbelépett és megszerezte a játékost. Forrás: Mobilpress

A múlt héten már minden média kész tényként közölte, hogy a Cagliari labdarúgója a bajnok kék-feketékhez igazol. A két legnagyobb olasz sportnapilap, a Gazzetta dello Sport és a Corriere dello Sport azonban azzal a hírrel sokkolta az Inter vezetõit és szurkolóit, hogy a Bajnokok Ligája-gyõztes Milan végül többet ígért a hondurasi válogatott támadóért, így 14 millió euróért szerzõdtette a gólerõs játékost.

Suazo leigazolását egyébként hajnal 1 órakor a piros-feketék hivatalos televíziója, a Milan Channel is bejelentette, bár a klubtól hivatalosan még nem erõsítették meg. A 27 éves David Suazo 2006-ban Kakával közösen nyerte el az olasz bajnokság legjobb külföldi játékosának járó díjat.

Forrás: Mobilpress

a jó bü**********kurv******* anyukáját a milánnak:@@@@

Suazot elhappolta elõlünk a Milan<#boxer><#falbav>

ForzaInter
😄DDDDDDDDDDDDDDDdddddddd

Yo, Bitch!

fsgh
Goal.com -

Samuel Eto`o' wants to play in Italy next season, with Milan and Inter both fighting to sign the Cameroon striker(Olasz honban szeretne játszani Inter és a Milan harcol érte...)

Julio Cruz might be the key that unlocks the current situation involving Chivu and Pizarro of Roma.(Cruz lehet a kulcs a Chivus üzlethez...)

Tottenham Hotspurs are trying to tempt Inter's Marco Materazzi
(Tottenham megprobálja megszerezni Materazzit)

ezek voltak mai híreink😄D😛

jöjjön tevez, argentín 😄

ForzaInter
zenét is😄

Yo, Bitch!

Lombardini
A klipet innen le tudod tölteni: Pazza Inter 2007

Szevasztok csak azt szeretném kérdezni h nem tudnátok-e adni egy linket ahonnan leszedhetem az inter himnuszát mert sehonnan sem tudtam eddig letölteni.Elõre is köszi
"mozgékony néger"

😄DDDDDDDDDDDADSdasdasdsadasdsa

Eto szerintem felesleges,már hoztunk mozgékony négert,szal egy alacsony,agilis csatár kell a magas ibra mellé én azt mondom.

fsgh
akárki akármit mond Eto'o-ból sokkal inkább kinézem hogy Ibrával ontja a gólokat mint Tevezbõl...légyszi ne gyertek már azzal hogy egy Brazil! bajnokságban mit csinált...

félreértés ne essék!én bírom Tevezt sõt örülnék is neki ha jönne de ha felmerül melette Eto'o akkor inkább õ...

ForzaInter
100* jobban fekszik Tevez-nek az olasz foci, az angol foci az ilyen latin játékosoknak nem nagyon fekszik...

Yo, Bitch!

Tevez valami iszonyatos dolgokat csinált a Corinthians-ban, Argentínként csapatkapitány és a szurkolók kedvence lesz egy brazíl(!) csapatban

Angliában egy olyan szezonja volt most, hogy az adzõ az angol játékosokat pártolta és ezért keveset játszott a két argentín, sõõõt Mascherano szinte semmit és mégis elviltte a l'pool és nagyon hasznos játékos lett ott is...

Tevez meg amikor játszott a West Ham-be akkor gólokat lõtt, gólpasszokat adott...

Nézz utána milyen címeket nyert el Dél-Amerikában,hogy nem véletlenün szerettette meg magát a brazilokkal,stb...
Eto'o meg 23 éves korában még a Mallorcában volt ;>

fsgh
Tevez ott szobrozott egész évben egy kieséssel harcoló csapatnál és semmit nem csinált...jó-jó az év végén elkezdte lõni a gólokat...de Ti milyen biztositékot láttok arra hogy egy nagy csapatban tele sztárokkal ki tudjon emlkedni?Számomra csalódás volt Tevez idei éve...Eto'o-nak meg volt egy rossz éve...szörnyû...de neki azért mégis van 1-2 fantasztikus szezonja a Barcánál és nem a West Hamnél...

ForzaInter
<#eljen>

az olasz foci Tevez-nek van kitalálva😊

Yo, Bitch!

Tevez überkirály pléya, szvsz sokkal faxányosabb lenne itt, mint Eto'o és neki a tavalyi szezonja is szar volt, Tevez meg amikor játszott akkor jóis volt...

nemmellesleg jobban állna Teveznek az Inter mez 😛

ForzaInter
Tevez kell.

Yo, Bitch!

mér,tán tevez nem?

fsgh
hát nem tudom...én inkább Eto'-nak örülnék..õ legalább tett már le valamit eddig az asztalra...

remélem Andreolli-t nem adjuk el, mert nagy tehetséges...

és inkább Tevez-t hozzuk ide, mint Eto'o-t

Lombardini
Szabad fordításban egy cikk Andreolliról:

Andreollit szeretné a Fiorentina

Marco Andreolli sok figyelmet vonz , és sok klub kopogtat a kék-feketék ajtaján , hogy érdeklõdjenek a játékosról . Ezt megerõsítette az õ ügynöke , Patrick Bastianelli is , aki beszélt a La Nazion nevü olasz napi újságnak, más klubok érdeklõdésérõl. "A Fiorentina erõsen érdeklõdik -mondta Bastianelli . " A jövõ héten eldõl ". Azonban, a játékos ügynöke más klubokkal is tárgyal, akik szeretnék Andreollit leigazolni. "Tárgyalunk más klubokkal is , de a játékos elsõdleges választása Firenze vagy Parma." A Fiorentina és Parma mellett a Lazio a Cagliari és a Sampdoria az a klub, amelyik megpróbálja elcsábítani a fiatal védõt az Interbõl.

Eredeti cikk

Ez pedig Tevezzel kapcsolatos:

Diego Pablo Simeone azt tanácsolta az Internek, hogy gyorsan cselekedjen és vegye meg Carlos Tevezt a West Hambõl, hogy következõ szezonra megerõsítsék a csapatot, és a Serie A-t leszámítva a Bajnokok Ligájában is versenyképesek legyenek.

Az Internek Tevez, Adriano tökéletes pótlása tudna lenni ha a kék-feketék úgy döntenek, hogy eladják a brazilcsatárt, aki soknak okozott csalódást az elmúlt szezonban.
Mindazonáltal, a milánóiak legelõször megpróbálják elcserélni a Barcelonával Adrianot Eto`o-ra, mielõtt belevágnának a Tevez féle üzletbe.

Eredeti cikk

Lombardini
Tudom nem új a hír, de azért mégis bemásolom:

Recoba szeretne megállapodni az Atletico Madriddal

Az uruguayi támadójátékos eldöntötte , hogy távozik Milánóbol miután már nem szerepelt egy ideje Roberto Mancini terveiben. Elõzõleg elismerte , hogy maradhatna a Serie A-ban csatlakozva a Roma együtteséhez, de most azt a kívánságát fejezte ki, miszerint az Atletico Madridhoz menne. "Atletico Madrid , érdeklõdése irántam különleges " - mondta Recoba a spanyol sajtónak. Nagyon sokat nõttem az Interben de most váltanom kell. Nyilatkozatában Recoba az Inter tulajdonosához Massimo Morattihoz is szólt, hogy érvénybe helyezze a szándékát, miszerint elhagyja a Giuseppe Meazzát. Hozzáfûzte: "Már találkoztam Morattival, õ miatta maradtam itt ilyen sokáig."

inter.hunsport.hu

😄Dd

ForzaInter
az uj kapusunk is pályán volt😊

Yo, Bitch!

fsgh
😊

egy kis érdekesség 😛

5. alkalommal rendezték meg a Giuseppe Mezzában az Inter szponzorainak foci kupáját, ahol a döntõben Figo csapat Mátrix csapatát verte meg 😊