FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#whatever>

Lombardini
Már vártam. 😛

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Az egy dolog hogy õ mit akar,az meg megint másik hogy mit fognak ítélni az ügyben.

#9703 és az elõttelévõ 😛

Lombardini
Állítólag Suazo nyaralásából hazatérve azt mondta, hogy az Interben szeretne focizni. Csak igazam lesz a végén. 😊

fsgh
😄DD jaja😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

még szép, Argentínok tartsanak már össze 😛

ez igen csak jó ötlet lenne <#eljen>

fsgh
még a Chanel4 írt olyat hogy Zanetti ajánlja Teveznek az Intert...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Goal.com-ról hír:

Inter Want Aguero Option!

vagyis ugye az Atleticohoz menne Recoba és ezért az Inter nem pénzt kérne hanem egy opcios jogot vagyis egy elõszerzõdést hogy a következõ nyáron ligazolhatjuk Aguerot...Szerintem ez jó ötlet lenne😊 ja és megincsak 1 argentín😄

Moratti szerint nem kell aggódni
Jun. 21. 15:51 -Milánó- Az inter tulajdonosa és elnöke reagált ma délelõtt a klubot ért vádakra. Tegnap több olasz lap is beszámolt arról, hogy lassan végsõ vádemelési szakaszához érkezik az az ügy melyben több olasz klubot mérleghamisítással vádolnak. A vádak szerint a 2004 és 2006 közötti idõszakban az Inter, a Milán, a Reggina vagy például a Sampdoria is ½kozmetikázott½ mérleggel érte csak el, hogy a pénzügyi helyzetük a Serie-A-ban való induláshoz szükséges képet mutassa. Moratti elmondta, hogy az inter szurkloóknak nem kell aggódniuk ez miatt. Szerinte minden tétel jogszerûen, a szabályoknak megfelelve lett könyvelve. Moratti újra megszólalt a Suazo ügyben is és megismételte, hogy mi fogunk gyõztesen kijönni a hondurasi támadó körüli huzavonából. A történtekkel kapcsolatos új hír, hogy ha beigazolódik az miszerint Suazo aláírt hozzánk a Cagliari engedélye nélkül, akkor az Intert és Suazo-t is komolyan megbüntethetik.

--Közös tulajdonú játékosok
Jun. 21. 11:24 -Milánó- Tegnap este 19:00-kor a klub közzétette a közös tulajdonba került, megújított vagy megszüntetett játékosok névsorát:

Robert Acquafresca (támadó), Inter/Treviso: A játékost megvásárolta: Inter.
Nicola Beati (középpályás), Inter/Arezzo: Kedvezményezett:Arezzo.
Leonardo Bonucci (védõ), Inter/Treviso: Közös tulajdon meghosszabbítva.
Luca Ceccarelli (védõ) Inter/AC Milan: Közös tulajdon meghosszabbítva.
Alex Cordaz (kapus) Inter/Treviso: Közös tulajdon meghosszabbítva.
Marco Dalla Costa (támadó) Inter/Pro Sesto: Közös tulajdon meghosszabbítva.
Matteo Deinite (védõ) Inter/AC Milan: A játékost megvásárolta: Inter.
Nicola Donazzan (védõ) Inter/Mantova: Kedvezményezett:Mantova.
Abdullahi Isah Eliakwu (támadó) Inter/Triestina: Közös tulajdon meghosszabbítva.
Daniele Federici (védõ) Inter/Pro Sesto: Közös tulajdon meghosszabbítva.
Salvatore Ferraro (védõ) Inter/AC Milan: A játékost megvásárolta: AC Milan.
Matteo Giordano (védõ) Inter/AC Milan: A játékost megvásárolta: Inter.
Daniel Maa Boumsong (középpályás) Inter/Treviso: Közös tulajdon meghosszabbítva.
Dino Marino (középpályás) Inter/Pro Patria: Kedvezményezett😛ro Patria.
Matteo Momentè (támadó) Inter/Venezia: Kedvezményezett:Venezia.
Mathieu Moreau (kapus) Inter/Lucchese: Kedvezményezett:Lucchese.
Aiman Napoli (támadó) Inter/Pro Sesto: Közös tulajdon meghosszabbítva.
Davis Nossa (védõ) Inter/San Marino: Kedvezményezett:Inter.
Luca Palazzo (középpályás) Inter/Pro Sesto: Kedvezményezett😛ro Sesto.
Giovanni Pasquale (védõ) Inter/Livorno: A játékost megvásárolta: Livorno.
David Pizarro (középpályás) Inter/Roma: A játékost megvásárolta: Roma.
Mario Rebecchi (középpályás) Inter/Lumezzane: Kedvezményezett:Lumezzane.
Nello Russo (támadó) Inter/Crotone: Kedvezményezett:Crotone.
Daniele Semenzato (védõ) Inter/Montichiari: A játékost megvásárolta: Inter.
Guillerme Siqueira (középpályás) Inter/Udinese: Közös tulajdon meghosszabbítva.
Giuseppe Ticli (középpályás) Inter/AC Milan: A játékost megvásárolta: AC Milan.
Ronny Diuk Toma (középpályás) Inter/AC Milan: Közös tulajdon meghosszabbítva.
Carlo Raffaele Trezzi (középpályás) Inter/Pro Patria: Kedvezményezett😛ro Patria.
Carl Valeri (középpályás) Inter/Grosseto: Nincs döntés a kedvezményezettrõl.
Marco Varaldi (kapus) Inter/AC Milan: Közös tulajdon meghosszabbítva.

Két játékosunk került a Livorno-ba
Jun. 20. 18:10 -Milánó- Giovanni Pasquale (aki a 2006/2007-es szezonban közös tulajdonban volt a Livornóval) végleg, míg az elõzõ szezonban az ifi csapatban 15 gólig jutó Sebastian Ribas kölcsönbe került a Livornói alakulatba. Pasquale vételáráról nincs információnk.

fsgh
aha...bár én nem tudom minek örülnék jobban...Ha nem jönne Suazo de jönne helyette Tevez...De lehet hogy Suazo is tök jol nyomná...nem tudom

a Milan topikba meg gondolom mindjárt jön ennek az ellenkezõje...

majd ha aláír akkor kiderûl minden -.-

fsgh
Ha igazak a hírek Suazo hazajött a nyaralásbol és azt mondta az Interhez szeretne igazolni😊

Lombardini
Azért Hála Istennek nem esett baja!

INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com

azt mondja egy juvés lampard menjen a juvéba 😄DDD leestem a székrõl a röhögéstõl 😄

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Éppen az hogy elég sokat hibázott és elég látványosan,és azok közül akik el vannak tiltva BL-ben azok közül egyértelmûen õ a leggyengébb láncszem.

Mi bajod Cordobával? Szilárd védõ régebben többet hibázott de mostanában nem

Elég egy több posztos védõ+Cordoba távozása😄

inkább ne derüljön ki 😄 jöjjenek csak a sztárvédõk 😄

Lombardini
Na igen. Most legalább majd kiderül milyen munka is folyik ott?

Arra van a Primavera<#hawaii>

Lombardini
Öreg? LOL. <#vigyor><#vigyor>

Elég sokat hibázott idén Chivu,nem tartom valami magabiztosnak...

fsgh
aha és ha lesérül valaki?eltiltanak valakit? Nem kockáztathatják meg...

Hogy húzzam le,öreg?<#wow1>
Amúgy remélem Cordoba papán túladnak ha már jön Chivu<#gonosz1>

fsgh
ja tényleg...ez megerõsití azt a tnyt hogy nagyon is kell ide Chivu

Lombardini
Mondom Andreolli megy kölcsönbe úgy fest. Szóval húzd le a listádról.

Meddig is tartanak az eltiltások?
Zanetti,Sameul,Mátrix,Grosso védelem Andreollival,Bonuccival és Maxwellel kiegészülve kibírná a csoportkört simán.

Lombardini
Andreolli lehet nem is lesz Milánóban, mert megy kölcsönbe.

fsgh
pfff valoszínû...hogyan??? már nem emlékszem mennyi idõre de 3 védõnket tiltották el! gondolj bele tegyük fel lesz annyi védõnk hogy ki tudjunk álni...de a bl-be minõségi ember kell szal Andreolli talán nem a legjobb megoldás ha döntõig szeretnénk jutni..arról nem is beszélve hogy oltári nagy hülye lenne a klub ha bekockáztatná azt hogy nem hoz védõket és közben lesérül 1-2 védõ aki nincs eltiltva...

BL-t házon belül is meg tudnánk oldani.

fsgh
jaja én is járok oda...de azárt már eléggé valószínû..

amúgy ha Chivu gondolom a bl-be kell...mert sok az eltiltás...

Lombardini
Szerintem csak fel akarta srófolni a Milan Suazo árát, de végül hozzánk fog igazolni. Mi is csináltunk ilyet velük többek között Ronaldo ügyében.

Chivuról meg annyit, hogy én sem értem miért erõltetjük annyira?

"Azért legyünk még óvatosak, és semmit ne kezeljünk még tényként, ugyanis kis túlzással szinte percrõl percre változik a helyzet...
Történt ugyanis hogy a római körökben nagyon jól értesült és benfentes napilap az Il Romanista online kiadása, pár perccel este 11 óra elött közölte azt a hírt hogy eredményre vezettek Rómában Prade és Oriali tárgyalásai mind Pizarro mind Chivu ügyében, és ez már szinte kész tényként tekinthetõ:
http://www.tuttomercatoweb.com/index.php?action=read&id=63487
Csakhogy mint úgy általában történnek a dolgok és bonyolódnak mint úgy általában, ugyanis pár perce az Il Romanista teljesen átfogalmazta a fél órával ezelötti cikkét:
http://www.ilromanista.it/index.php?section=home
Itt már szó nincs arról hogy Chivu ügyében is kész tény a megegyezés, pedig fél órája még azt írták, itt csak annyit tekintenek már szinte biztosnak hogy Pizarro ügyében megvan a megállapodás és 6.5 millióért a Roma megkapja a chilei másik felét, itt ugye fontos megjegyezni hogy holnap jár le az a határidõ ameddig a felesben lévõ játékosok sorsáról meg kell egyezni, különben jön a "boríték".
A tárgyalásról távozó felek csak arról voltak hajlandóak beszélni hogy Pizarro esetében sínen van a megegyezés, de Chivu-ról még nem, de az a tény hogy Piza-ról meg tudtak egyezni, valamint az hogy maradt az igen magas, kicsit túlértékeltnek tûnõ vételár Pizarro 50%-ért erõsen azt sejteti, Chivu átigazolásában is hamarosan egyeszség születik."

DE minek Chivu???Samu és Burdi is jobb nála szerintem,max akkor lenne jó üzlet ha Cordoba menne el...

fsgh
Vagyis Chivu érkezik 12mlláért és Pizzaro játékjogáért!

Közben jött a hír a kollegáktól :

Chivu va all'Inter Pizarro alla Roma

LOL , a lényg , hogy nem jön bekem és kéne egy jó fordító netes progi is <#love11>

fsgh
na bazz😄DD felét nem értettem😄 de a lényeget igen..

Sziasztok , bár elnézés a fordítás miatt (net-es progi) , a lényeg kivehetõ :

Moratti: Suazo- Látni fogjuk, hogy ez hogyan ér véget
2007 15. június 19-e, kedd:15:51 FORRÁS : INTER.IT

MILANO
Dr Moratti, mi történt Suazóval? Meglepõdik ezen a Milánó és Cagliari közti megegyezésen?
-Volt egy teljes megállapodás velünk, az tekintetbevett mindent. Ez a megállapodás egy meglepõ változása. A játékos mindazonáltal nekünk aláírt, úgyhogy látni fogjuk.

Massimo Cellino Cagliari elnök azt mondta, hogy megpróbált múlt csütörtökön elérni téged de nem tud túljutni...
-Ez nem igaz. Soha nem keresett engem, nem kaptam meg semmilyen telefonhívásokat. Talán nézett hogy csináljon egy személyes mentséget.

Interrel jóval elöl a tárgyalásokban mi a véleményed Milan viselkedése?
-Mondjuk azt, hogy ez nem szintén nagyon megbocsátható, de ismerem az embereket, és van nem sok, amit tudsz tenni. Mindazonáltal most meg fogjuk nézni a gyakorlati szempontokat. Van egy olyan játékos, aki csatlakozni akar hozzánk, úgyhogy látni fogjuk, hogy ez hogyan ér véget fent.

Vagy ott nyugtass meg bármilyen esélyeket arra, hogy Suazónak üldözz egy alkut, vagy ez nehéz most?
-Gyakran mondják azt, hogy ez a játékos vágya, ami annyira számít... de Cagliari viselkedése annyira meglepõ, az, hogy nekem õszintén nem volt idõm, hogy gondolják azt, lehet, hogy ami az ok, mint a másokkal, vagy a következményekkel való barátságok, vagy inkább az, hogy mit fogunk tenni.

Adriano Galliani rajzolt egy az egy évi Zlatan Ibrahimovic dologgal való összehasonlítást...
-Ennek van semmije ezzel a kapcsolatban. Az Ibrahimovic dolog ugyanaz a dolog, ami Suazóval ebben az évben történt. Ez mi voltunk az, aki voltak hogy kapják õt, és õk voltak, megpróbálta kapni õt. Nem következtek utolsó idõ után, de talán nekik van ezük idõ.

Mi a tényre szolgáló magyarázatod az, Milánó mindig Interként ugyanazokat a játékosokat üldözi?
-Ez a legutóbbi idõk egy jellemzõje, de nincs semmi, amit tudok mondani.

Inter üldözni fogja a Suazo bajt azzal, hogy nekik mi van a kezeikben?
-Igen. Tiszteletbe a játékos vágy.

Milan mozgott a játékosnak mert Inter vagy Samuel Eto'o?
-No. azt gondolom, hogy õket annyira felizgatta az ötlet, gyakorlatba, de a viselkedésünk alapjára akarták tenni azt, ez megbocsáthatatlan. Úgy tûnök, hogy emlékszem arra, hogy Cellino azt mondja, hogy betartom a Morattival kötött megállapodásomat.

Roberto Mancininek csalódást okoznak. Suazo neki egy fikszáció volt...
-Suazo nem volt egy fikszáció, õ olyan játékos, volt, akinek hittünk hogy megfelelõek legyünk számunkra a játékunkért, úgyhogy természetesen Mancininek csalódást okoznak.

Andriy Shevchenko nevét összekapcsolták Internek...
-Ez nem mintha mindenáron valamit keresnénk. Ez egy meglepetés volt, és ilyen nekünk helyet a meglepetés számára kellene elhagynunk. De a dolog nem fejezõdött be még.

Az lehetséges nem érkezési Suazo kizárja Adriano indulását vagy Alvaro Recobát?
-Még mindig nem jutottunk semmilyen végsõ megoldásokra ebben az értelemben, mert van egy egész átviteli piac, nem csak mi. Soha nem mondtuk azt, hogy el akarjuk adni Adrianót, és Recobának nekünk éppen ki kell elégítenünk a vágyát, aminek játszania kell. Látni fogunk. Mindazonáltal nem gondolom azt, hogy sok épp amiatt, hogy mi történt, változik.

Háromszoregyenlítekarealellenésmégelõttemvan14év

kösz igen

😄

fsgh
mégh én s írtam... szerintem ennek még nincs vége

Lombardini
Akkor mégsincs vége a történetnek?
Mert Moratti is olyasmire hivatkozik, hogy Suazo már aláírt hozzánk.

fsgh
Egy újabb érdekes mondat immár Gallianitól:

"Várnunk kell Suazora hogy aláírhassa a szerzõdését, mivel hogy jelenleg nyaral, bár még az is megeshet hogy nem akar hozzánk igazolni" - tette hozzá Galliani.

Lombardini
Monjduk ezt osztom de attól még sportszerûtlen volt.

Többe nézem mint Ronaldinhot...

Lombardini
BaromirasportszerûvagyokmertkézzelszerzettgólomraispiszokbüszkevagyokMessi?

Na kösz nem.