34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#14741 Imike boldog szülcsinapcsit -
Csesza #14740 tudja mindenki, hogy ide nem lesz hozva csatár, murinnyó is megmondta, hogy mi kell neki... -
#14739 kell a fasznak, van 6 kurva jó csatárunk minek ez ide, húzzon üzbegisztánba vagy hova... -
#14738 legujabb őrület: ajánlottunk Eto'o-ért. nos, ez alapvetően nem rossz, mivel "olcsón jót" alapon ellehetne hozni, de csatár az, ami pont nem szükséges. és akkor crespo, suazo tuti menne, esetleg még cruz is. inkább silva jöjjön balszélre ha quaresma ügy bukó. -
#14737 ja csesza már 5 éve meghosszabítota !!!! -
Csesza #14736 előfordulhat, ott nem láttam, itt ti sem írtátok... -
#14735 hát ez elég régi hír, inter.it-en asszem már egy hete közölték ha jól emlékszem. -
Csesza #14734 ha a nagy olasz tudásom nem csal akkor Bolzoni 2012ig hosszabbított...
(gazzetta) -
#14733 juve csak altat, azt majd leigazolják cé ronit:D -
Csesza #14732 igen, vkp csak azon a poszton irányító szellemű játékos nem kell mert itt van Cambi -
#14731 nem, inkább vkp, de nagyon jól tudja szervezni játékát és támadásban is sokat tud segíteni, sztem nem jönne rosszul, ráadásul Juve elől hoznánk el:))) bár ha jól tudom nekik már nem kell. -
Csesza #14730 :DDDdd -
#14729 kedvenc oldaladról :D:D:D -
Csesza #14728 honnanvan? -
#14727 Inter Milan have claimed that Frank Lampard told them he wants to leave Chelsea, agreeing ‘in principle’ to quit Stamford Bridge for the San Siro.
-
#14726 szegény juventinok mien idegesek lennének ha xabi alonso jönne ide :D -
Csesza #14725 jah végülis, de sztem Xabi posztja nem éppen az mint Lampardé, de talán ott kis tudna nagyot alkotni, bár a Juve is nagyon szeretné
Lucho talán jobb lenne -
#14724 ugytűnik Lampard utazik Kínába a Chelseavel így marad ott, és lehet jön Xabi Alonso vagy Lucho Gonzalez, mindkettőnek jobban örülnék. -
#14723 elég komoly edzések zajlanak :)
-
Csesza #14722 :DASDasdasdasdasdasdasdasd -
#14721 ezért ragaszkodik annyira Murinho Lampardhoz :P -
Csesza #14720 Photos: Inter & Nike, 10 years together -
Csesza #14719
-
Tomy Lee #14718 Csak koszolódna már egy jó kis meccsen,megnéznék már 1-et:) -
Csesza #14717 -
#14716 adrianon és mancinin milyen komolyan néz ki :) -
#14715 az is rajta lesz jövőre:P
nektek marad az olasz kupa, meg az uefa kupa címer:D -
#14714 inkbb gyúrnátok rá a BL emblémákra :Ddddd -
egy pár évig akkor nem fog még tetszeni:D -
#14712 faszák idegenbelinek olyan tavalyi Arsenalos beütése van, csak a scudetto nem tetszik rajta -
#14711 itt a mez:
sztem szépek nagyon, vendég mez idén is kurvajó lett. -
#14710 Giacinto Facchetti ma 66 éves, már 2 éve hogy elment:( -
#14709 én nem raktam Mancinit rombuszba, mindkétszer szélre...
és sztem rombusz fogalmával legtöbben tisztában vannak:d -
Tomy Lee #14708 Lampard nincs elfelejtve Inter részről.
2 millával többet ajánl most Moratti érte..
Inter To Up Lampard Bid -
#14707 am hamár rombusz
sztem a két "szélre" befér zanetti,stanko,cambi,viéra, kivu. szerintem, és ott mindegy meik oldal (akár zanetti is lehet baloldalt)
a két "szélső" mögötti tényleges szürő lehetne dakur,cambi,viéra, kivu akár burdisso de ugye az a nagyonutolsómegoldás
a tetején meg figo jimenez (lampard) esetleg cruz, bár ő már inkább befejező lett itt nálunk
de mancini semmiféleképp nem illik a rombuszba.ez ojan mintha kilyt vagy sergio konszenszót vagy vandermejdét akarta volna bárki is berakni rombuszba (vagy máshol céronáldót,zsoakint..ezek a tipikus "wingerek" akik csak szélen vannak otthon)
szvsz ,) -
#14706 meg a zoknijuk is_ -
Csesza #14705 jaja én is elfogadnék egy ilyet :) -
#14704 jaja, amugy ez az edzőmez is szép sztem. -
Csesza #14703 holnap fél 1 után mutatják be az új mezeket -
Csesza #14702