FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
olasz szöveget fordítattam le swordal😄

faláb nyomta be hírt én emg lefordíttam sword-al😊

Yo, Bitch!

fsgh
honnan veszed?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
jolvan nyugi😄DD poénnak szántam ott a smiley alatta😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
Cassano-val tárgyalunk, és valószínû hogy a leendõ játékosunk lesz😞((

Yo, Bitch!

Lombardini
foci24.com-ot felejtsük már el!!!!!!!!!!!! Egy szenny oldal. Egy híg fos. Légyszi ennyi szemetet ne idézgess!

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

fsgh
Ki tudta követni? Hivatalos: Suazo a Interé!
Külföldi labdarúgás

Délelõtt a Cagliari elnöke már biztosra vette, hogy a hondurasi csatár az Interé lesz, és ezt a Milan kora délután egy hivatalos közleményben el is ismerte.

A Milan hivatalos honlapján kijelentette, hogy miután David Suazo már korábban aláírt az Inter együtteséhez, és késõbb bebizonyosodott, hogy jogosan tette, lemond a csatár megszerzésérõl. A Milan emellett szeretné leszögezni, hogy a tárgyalások során mindvégig tisztességesen, és szabályokat betartva jártak el.

- Tudjuk, hogy a csatárnak szerzõdése van az Interrel, ezért nem erõlködünk tovább. A klub szeretné leszögezni, hogy az eset kapcsán mindvégig igyekezett korrekt lenni, és betartani a nemzetközi sportéletben bevett normákat – szól a Milan hivatalos közleménye.

ForzaInter
foci24<#levele><#idiota>

Yo, Bitch!

fsgh
FIGC: Suazo risks six-month ban
Saturday 23 June, 2007
David Suazo risks a six-month ban after signing a contract with Inter before the clubs had reached an agreement, warn the FIGC.

“Both Suazo and Massimo Moratti said that a contract had already been signed,” noted Mario Stagliano, the former Vice-President of the Federation investigative committee.

“If that is the case, then even if it was torn up later, the crime was admitted by both parties and so a punishment is applicable.

“According to the regulations, the player and the President must be suspended or face some form of sanction. The maximum ban is six months.”

The Nerazzurri confirmed that they had penned a personal deal with the striker even though Cagliari had not formally sold him yet.

So when Milan came in and secured a £10m transfer with the Sardinians, they found him already promised to the other side of the San Siro.

This morning the Rossoneri officially pulled out of the agreement with Cagliari because of that personal contract, but the matter could well not be over with yet.

Itt meg 6 hónapos eltiltásról írnak:SSSS

fsgh
Az Inter viszi a Real két kegyvesztett sztárját! (video)
2007. június 23. 13:25:37 nyomtatási kép cikk küldése
Olasz Liga| Külföldi foci|

Olasz hírügynökségi jelentések szerint az olasz Internazionale viszi a spanyol Real Madrid két kegyvesztett sztárját, a brazil Robinhot és az olasz Cassanot. Massimo Moratti elnök már egyeztet a királyi klubbal a két játékos átigazolásával kapcsolatban. Miután Suazoról lemaradt az Inter, mindenképpen csatárra lenne szüksége a klubnak. Így ezen a helyzeten mindenképpen segítene a két sztárjátékos! A hírek szerint a gárda edzõje, Roberto Mancini mind a két labdarúgót nagy örömmel venné csapatában.

(foci24.com - Fedor János)

LOL?😄DD

ForzaInter
sztem sehol nemlesznek...

Milan-al fogunk nagyot küzdeni szvsz😊

Yo, Bitch!

nem hiszem el -,-

fsgh
elhiszed ogy ott lesz a Milan is durván? szerintem 3 csapat között fog eldölni a dolog szezon végén...

van egy olyan érzésem, hogy jövõre elég erõsen meg kell majd küzdenünk a Juventussal a bajnoki címért, elég faxán erõsítenek, igaz páran el is mentek...

ez most nem tom honnan jött de így érzem, hogy õk lesznek partiba velünk, elég erõsen

Nem nyalom,de csak a hülye nem veszi észre a két játékos közti különbséget😛

Lombardini
Van aki Tevez seggét nyalja igaz kis barátom? 😄

Hány évet akartok még adni Adrinak?<#wow3>
Legyen inkább irányító akkor,gólpasszokat legalább biztos osztogatná.

ForzaInter
jaja

Real nagyon hajt rá állítólag😞

Yo, Bitch!

szvsz Tevez vagy most fog jönni van soha, ha nem mi igazoljuk le most nyárom akkor megteszi más, mert nemhiszem, hogy ottmarad a West Ham-nél

ForzaInter
BSZ VIEIRA!

Csatár sztem már nemkell,adjunk még egy évet Adri-nak(hátha lesz vmi) ha mégse akkor pedig jöjjön Tevez neki nagyon örülnék, kp-ra sztem Nasri jólenne, és még sztem kéne egy védõ pl.: Chivu de már ugytûnik nemjön:s de várjuk ki a végét.

Yo, Bitch!

Nem mindenki nyalja a seggét Suazonak.

HBD Vieira

<#eljen>

Lombardini
Álmodjatok csak. 😄

Kezdõbe Tevez,alap.

Suazo megy a padra...

Lombardini
Tevez hová? Padra? Quaresma is csak egy álom marad idén. Szóval akkor ki?

Chivu mindenképpen kéne sztem, de nem sok esélyt látok a Barca ellen, Adrianot el kéne passzolni és jöhetne Tevez még

kp-ra meg sztem, akirõl eddig volt szó, Nasri jó lenne v. Quaresma...

Lombardini
Na akkor kit igazoljunk még? Most itt leginkább a kp-ra gondolok. Természetesen padra gondoltam, hiszen erõs a kp-nk, de ugyebár a nem várt sérüléshullám, valamint a BL-es eltíltások miatt nem ártana egy kreatív és szívós középpályás.

Lombardini
Idézet a "másik" topicból:

A Milan hivatalos oldalán bejelentette: tekintve, hogy David Suazo már korábban aláírt az Inter együtteséhez, ezennel visszalép a játékosért folytatott további tárgyalásoktól. A Milan emellett szeretné leszögezni, hogy a tárgyalások során mindvégig a törvényeket és szabályokat tiszteletben tartva jártak el.

Forrás: acmilan.com

ForzaInter
<#eljen><#worship>

Yo, Bitch!

fsgh
David Suazo elõtt nyitva áll az út az Interhez, miután a játékos elutasította a Milan ajánlatát - erõsítette meg a Cagliari elnöke, Massimo Cellino.

"Suazo 21.30-kor telefonált nekem, és közölte, hogy az Interhez akar igazolni. Könnyekkel küszködve magyarázta el nekem, hogy eltekintve attól, hogy már lezajlottak az orvosi vizsgálatok, azért is ragaszkodik az Interhez, mert a kék-feketék már hónapok óta figyelemmel követték õt. Roberto Mancini személyesen telefonált neki több alkalommal is, ami természetesen nagy lelkesedéssel töltötte el Davidet. Mindezek mellett Suazo hálás a Milan nyújtotta lehetõségért, bár úgy érzi, hogy a vörös-feketék csak az Internek akartak keresztbe tenni ezzel a manõverrel. Nem is várta meg, hogy mit szeretnék neki válaszolni ezzel kapcsolatban, a végletekig elszántnak hangzott. Csak azt tudom mondani, hogy ezen a ponton szabad utat engedek a játékos akaratának. Én professzionálisan jártam el az Interrel és a Milannal kapcsolatban is. Egy ponton a tárgyalások zsákutcába jutottak Massimo Morattival, ezért ültem le egy asztalhoz a Milan vezetõségével. A Milantól sem kértem többet Suazóért, mint amennyit az Inter ajánlott érte" - nyilatkozta Cellino a Gazzetta dello Sportnak.

Az Inter a hétvégére tervezi Suazo hivatalos bemutatását a sajtónak.

Forrás: channel4.com

2007.06.23.

😊)))

Matyi bazmeg, még részegen is az Interrõl és Suazo-ról beszélsz :ADSadsadasdssdsd

Lombardini
Na alakul ez kérem, alakul. 😊

fsgh
Kiderült, hogy a hondurasi játékos jogosan írt alá az Interhez, így nem kell félni sem a milánóiaknak, sem Suazónak a büntetéstõl. Persze a helyzet még változhat.

Péntek este újabb fordulatot vett David Suazo átigazolásának szövevényes története. Az száz százalék, hogy a kiváló támadó a nyáron elhagyja a Cagliarit, és az is valószínû, hogy Milánóban köt ki. Azt azonban még mindig nem tudni, hogy a Milan vagy az Inter játékosa lesz. A dél-olasz klub elnöke korábban kijelentette, hogy szóban már mindenben megegyezett Massimo Morattival, az Inter elnökével, így Suazo az Interé. Néhány napra rá Adriano Galliani, a Milan alelnöke örömmel tudatta a közvéleménnyel, hogy a hondurasi kétséget kizáróan piros-feketében folytatja pályafutását.

Újabb néhány óra elteltével kiderült, hogy az Inter nemcsak a klubbal, hanem a játékossal is megegyezett, sõt, Suazónak aláírt szerzõdése van. Moratti kijelentése felelõtlennek tûnt, ugyanis szerzõdéssel rendelkezõ játékos Olaszországban nem kötelezheti el magát írásban másik klubbal. Péntekre azonban már az is kiderült, hogy Suazo Cagliarival kötött szerzõdésében van egy kitétel, amely szerint a játékos bármelyik klubbal megegyezhet, ha a kérõ 8 millió fontot ajánl érte. Bár még korai konklúziót vonni, jelenleg úgy tûnik, hogy Suazo mégis az Interé lesz.

- Abból, amit láttam, az derül ki, hogy Suazo játékjoga csakis egy klubé lehet, azé, amely már hónapok óta tárgyal, és már meg is egyezett vele, vagyis az Interé – jelentette ki Moratti, miután Suazo ügynöke, Giovanni Branchini nyilvánosságra hozta ügyfele szerzõdésének részleteit.

!!!!!!!! 😊

Lombardini
Akkor úgy fogalmazok remélem nem így lesz. Bár a copfos brazílnak nem sok esélye lenne az olasz védõkkel szemben. Plussz õ az aki nem is nagyon vesz részt a védekezésben. Az ilyet meg Itáliában nem szeresse senki.

A lehetetlen nem létezik😛

Lombardini
Most másképpen lesz! 😄

fsgh
gizda lesz..de mi az ilyeneken sose vagyunk jók:SS

Lombardini
Nemsokára lesz egy ilyen is:

Lombardini
Hát kérem szépen. Úgy fest mégiscsak a miénk lesz a hondurasi Suazo.

Lombardini
Ronaldinho biztos, hogy nem hagyja el Barcelonát. Ilyen veszély nem fenyeget minket.

fsgh
hát pedig remélem hogy Milan nem veszik meg Ronaldinhot...de ha megveszik Kaka szinte biztos menne a Realba...

Irányító mögé minek szélsõ?:\
MAx mellé kell,egy csatáros játéknál,de gondolom nem egy cserejátékosért adtak 24 millát...
Vagy ha áttérnek 3 védõs rendszerre akkor lehet elöl eto,Henry,de ezt kétlem hogy megtörténne.

fsgh
õ nem bal oldali tkp?

És Messi?

fsgh
Saviola átadólistán... egy ilyen felálás meg bõven elfér hogy Eto,Henry és mögöttük Ronaldinho mint irányító...

De mivel Henryt leigazolták(?) valakinek kell távozni a támadók közül.

fsgh
Puyol kidõlt 3 hónapra...Barca nagyon rárepült Chivura...ezt sztem már buktuk

fsgh
sok helyen írják hogy SUAZO hozzánk igazolt!!! Mert tényleg lírt már hozzánk....

ja és olyanokat olvasni hogy Milánék mostmár belehuznak és leigazolják Ronaldinhot...bár ez azért tûnik hülyeségnek mert a Barca éppen ujraépíti a csapatát és 10 játékost átadolistára is tettek...nem hinném hogy eladják a egyik tartó pillérét a Barcának...

fsgh
Hát ha tényleg visszatért akkor remélhetõleg nemsokára döntés születhet...😊