FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
faláb nyomta be hírt én emg lefordíttam sword-al😊
Yo, Bitch!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
Külföldi labdarúgás
Délelõtt a Cagliari elnöke már biztosra vette, hogy a hondurasi csatár az Interé lesz, és ezt a Milan kora délután egy hivatalos közleményben el is ismerte.
A Milan hivatalos honlapján kijelentette, hogy miután David Suazo már korábban aláírt az Inter együtteséhez, és késõbb bebizonyosodott, hogy jogosan tette, lemond a csatár megszerzésérõl. A Milan emellett szeretné leszögezni, hogy a tárgyalások során mindvégig tisztességesen, és szabályokat betartva jártak el.
- Tudjuk, hogy a csatárnak szerzõdése van az Interrel, ezért nem erõlködünk tovább. A klub szeretné leszögezni, hogy az eset kapcsán mindvégig igyekezett korrekt lenni, és betartani a nemzetközi sportéletben bevett normákat – szól a Milan hivatalos közleménye.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Saturday 23 June, 2007
David Suazo risks a six-month ban after signing a contract with Inter before the clubs had reached an agreement, warn the FIGC.
“Both Suazo and Massimo Moratti said that a contract had already been signed,” noted Mario Stagliano, the former Vice-President of the Federation investigative committee.
“If that is the case, then even if it was torn up later, the crime was admitted by both parties and so a punishment is applicable.
“According to the regulations, the player and the President must be suspended or face some form of sanction. The maximum ban is six months.”
The Nerazzurri confirmed that they had penned a personal deal with the striker even though Cagliari had not formally sold him yet.
So when Milan came in and secured a £10m transfer with the Sardinians, they found him already promised to the other side of the San Siro.
This morning the Rossoneri officially pulled out of the agreement with Cagliari because of that personal contract, but the matter could well not be over with yet.
Itt meg 6 hónapos eltiltásról írnak:SSSS
2007. június 23. 13:25:37 nyomtatási kép cikk küldése
Olasz Liga| Külföldi foci|
Olasz hírügynökségi jelentések szerint az olasz Internazionale viszi a spanyol Real Madrid két kegyvesztett sztárját, a brazil Robinhot és az olasz Cassanot. Massimo Moratti elnök már egyeztet a királyi klubbal a két játékos átigazolásával kapcsolatban. Miután Suazoról lemaradt az Inter, mindenképpen csatárra lenne szüksége a klubnak. Így ezen a helyzeten mindenképpen segítene a két sztárjátékos! A hírek szerint a gárda edzõje, Roberto Mancini mind a két labdarúgót nagy örömmel venné csapatában.
(foci24.com - Fedor János)
LOL?😄DD
ez most nem tom honnan jött de így érzem, hogy õk lesznek partiba velünk, elég erõsen
Legyen inkább irányító akkor,gólpasszokat legalább biztos osztogatná.
Csatár sztem már nemkell,adjunk még egy évet Adri-nak(hátha lesz vmi) ha mégse akkor pedig jöjjön Tevez neki nagyon örülnék, kp-ra sztem Nasri jólenne, és még sztem kéne egy védõ pl.: Chivu de már ugytûnik nemjön:s de várjuk ki a végét.
Yo, Bitch!
kp-ra meg sztem, akirõl eddig volt szó, Nasri jó lenne v. Quaresma...
A Milan hivatalos oldalán bejelentette: tekintve, hogy David Suazo már korábban aláírt az Inter együtteséhez, ezennel visszalép a játékosért folytatott további tárgyalásoktól. A Milan emellett szeretné leszögezni, hogy a tárgyalások során mindvégig a törvényeket és szabályokat tiszteletben tartva jártak el.
Forrás: acmilan.com
"Suazo 21.30-kor telefonált nekem, és közölte, hogy az Interhez akar igazolni. Könnyekkel küszködve magyarázta el nekem, hogy eltekintve attól, hogy már lezajlottak az orvosi vizsgálatok, azért is ragaszkodik az Interhez, mert a kék-feketék már hónapok óta figyelemmel követték õt. Roberto Mancini személyesen telefonált neki több alkalommal is, ami természetesen nagy lelkesedéssel töltötte el Davidet. Mindezek mellett Suazo hálás a Milan nyújtotta lehetõségért, bár úgy érzi, hogy a vörös-feketék csak az Internek akartak keresztbe tenni ezzel a manõverrel. Nem is várta meg, hogy mit szeretnék neki válaszolni ezzel kapcsolatban, a végletekig elszántnak hangzott. Csak azt tudom mondani, hogy ezen a ponton szabad utat engedek a játékos akaratának. Én professzionálisan jártam el az Interrel és a Milannal kapcsolatban is. Egy ponton a tárgyalások zsákutcába jutottak Massimo Morattival, ezért ültem le egy asztalhoz a Milan vezetõségével. A Milantól sem kértem többet Suazóért, mint amennyit az Inter ajánlott érte" - nyilatkozta Cellino a Gazzetta dello Sportnak.
Az Inter a hétvégére tervezi Suazo hivatalos bemutatását a sajtónak.
Forrás: channel4.com
2007.06.23.
😊)))
Péntek este újabb fordulatot vett David Suazo átigazolásának szövevényes története. Az száz százalék, hogy a kiváló támadó a nyáron elhagyja a Cagliarit, és az is valószínû, hogy Milánóban köt ki. Azt azonban még mindig nem tudni, hogy a Milan vagy az Inter játékosa lesz. A dél-olasz klub elnöke korábban kijelentette, hogy szóban már mindenben megegyezett Massimo Morattival, az Inter elnökével, így Suazo az Interé. Néhány napra rá Adriano Galliani, a Milan alelnöke örömmel tudatta a közvéleménnyel, hogy a hondurasi kétséget kizáróan piros-feketében folytatja pályafutását.
Újabb néhány óra elteltével kiderült, hogy az Inter nemcsak a klubbal, hanem a játékossal is megegyezett, sõt, Suazónak aláírt szerzõdése van. Moratti kijelentése felelõtlennek tûnt, ugyanis szerzõdéssel rendelkezõ játékos Olaszországban nem kötelezheti el magát írásban másik klubbal. Péntekre azonban már az is kiderült, hogy Suazo Cagliarival kötött szerzõdésében van egy kitétel, amely szerint a játékos bármelyik klubbal megegyezhet, ha a kérõ 8 millió fontot ajánl érte. Bár még korai konklúziót vonni, jelenleg úgy tûnik, hogy Suazo mégis az Interé lesz.
- Abból, amit láttam, az derül ki, hogy Suazo játékjoga csakis egy klubé lehet, azé, amely már hónapok óta tárgyal, és már meg is egyezett vele, vagyis az Interé – jelentette ki Moratti, miután Suazo ügynöke, Giovanni Branchini nyilvánosságra hozta ügyfele szerzõdésének részleteit.
!!!!!!!! 😊
MAx mellé kell,egy csatáros játéknál,de gondolom nem egy cserejátékosért adtak 24 millát...
Vagy ha áttérnek 3 védõs rendszerre akkor lehet elöl eto,Henry,de ezt kétlem hogy megtörténne.
ja és olyanokat olvasni hogy Milánék mostmár belehuznak és leigazolják Ronaldinhot...bár ez azért tûnik hülyeségnek mert a Barca éppen ujraépíti a csapatát és 10 játékost átadolistára is tettek...nem hinném hogy eladják a egyik tartó pillérét a Barcának...