34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#14901 Mancini eredetileg jobbhátvéd, de kb ugyanazt tudja középálya mindkét oldalán nyujtani, korrekt értékelés, 2-3 ember kivételével egyetértek, amugy durva hogy mennyi "univerzális" játékusunk van:D csatársor egyértelműen a legjobb Olaszországban talán a világon is (nem vagyok elfogult:D), Buffon meg hüje:P szte Milan lesz a bajnok:| de hát csak Juvés:d védelem sztem is rendbe van, 2 kapus világklasszis, középpálya meg Quaresma érkezésével bombaerős lesz, edzőt meg ahogy írtad világ legjobbja:d jelenleg magasan nekünk van a legjobb keretünk Itáliában, kiváncsian várom szezont:D és főleg blt, remélem ott végre vmit domborítani fogunk:D -
#14900 kapusok: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni;
védők: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 37 Andrea Mei, 39 Davide Santon;
középpályások: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 30 Pelé, 33 Amantino Mancini;
csatárok: 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo, 45 Mario Balotelli.
holnapi keret, sztem Mancini- Adriano- Balotelli 3-as fog felmenni
-
#14899 nem, általánosságba mien volt alapba, tavaly, meg mien lehet
:) -
#14898 lehet, hogy egyedül vagyok vele, de szerintem a védelmet kéne frissiteni, a középső alakzat szerintem igencsak instabil, cordoba-materazzi-samuel rendre 16os környékén felbasz bárkit labdával - labda nélkül, de gyakran az utóbbi, meglehet én vagyok csak ilyen kritikus persze... bruno alves lehet nem lett volna hülyeség. na jöhet a lebaszás -
#14897 ja hogy úgy pontoztad hogy szerinted milyenek lesznek? azt hittem tavalyi szezon alapján. -
#14896 Burdisso jó játékos, tavaly nem volt a legjobb szezonja ennyi. Rivas meg annyi meccset még nem játszott, kaka ugy ment at rajta mindig mint forro kes a vajon. stankonak sok a 7? tavaly fos volt de idén lehet h jó lesz ha marad egyáltalán. -
#14895 Hát ez egy igen érdekes értékelés... Burdisso 7?? az idő szépít de ennyire? nagyon sok gólt kaptunk róla és nagyon sokszopr volt bizonytalan... Stankonak is sok a 7... Rivasd meg jobb volt mint Burdisso.
Na mind1 elég elfogult az egész:D -
#14894 kicsit sok a szóismétlés, kicsit elcsépelt...
de a miénk :DD -
#14893 muntari szerintem meg az egyik legjobb igazolás (ha nem a legjobb)
bármelyik poszton bevethető középpályán. ugyebár stanko is ezt tudja papíron, de nemtudom hogy képes lesz e visszaszerezni régi önmagát.. ez a muntari gyerek meg még "ég", fiatal, nyerni akar... egykét sérüléshullám után majd melgátjátok hogy jó lesz (mint ahogy dakur is jóvolt azokban a kritikus hetekben ugyebár..)
de a kezdőt ezekből a plajákból kiállitani..hát nem könnyü az tuti -
#14892 picit hosszú lett :D -
#14891 Nah nézzünk egy kis összefoglalót a keretről.
Kapusok:
J. Cesar : Azt hiszem nem kell sokat hozzáfűzni, rengeteget köszönhetünk neki, tavaly talán az év legjobb kapusa volt Olaszországban. 10/10
Toldo : Ha lehet ilyet mondani akkor a világ legjobb cserekapusa, sztem J. Cesarral egyszinten vannak. 10/10
- Tehát kapus poszton a lehető legjobban állunk. 10/10
Védelem:
Bal oldal:
Maxwell: Jó felfutásai vannak, sokat segít a támadásban és védekezésben is nagyon jó. 10/7
Chivu: Ha kell akkor bal oldalon és középen is bevethető, tavaly nagyon jó szezont produkált. 10/8
- Nem hiszem hogy lesznek problémák bal oldalon, de nem ez a legerősebb posztunk 10/7,5
Középső védők
Materazzi: Az Inter egy meghatározó egyénisége, szurkolók kedvence, kicsit már belassult de ott a helye a csapatban. 10/8
Burdisso: Szívvel, lélekkel küzd, tavaly sajna Juventus elleni mérkőzés után sokan szidták pedig szerintem egy nagyon jó kis játékos 10/7
Cordoba: Ő egy fal, ha formában van nem sokan mennek át rajta, gyors és megbízható, egy hátránya hogy sokat szabálytalankodik a 16-os előtt. 10/8
Samuel: Tavaly a legjobb formában lévő védőnk volt mielőtt lesérült, ha hozza azt a formát akkor nem lesznek védő gondjaink 10/9
Rivas: Sokan szeretik, de én nem értékelem nagyra, izmos felépítésű, talán belejön Mourinho alatt ha marad nálunk 10/6
- Szerintem rendben vagyunk ezen a poszton 10/8
Jobb oldal[/b]
Javier "Capitano" Zanetti: Nem kell kommentálni, ő előtte mindenki leborulhat 10/10
Maicon: Az év talán legjobbja volt, jelenleg a világ egyik, vagy talán a világ legjobb jobb bekkje. Támadásokban sok jobb szélső megirigyelhetné, rendkívűl gyors, jól cselez, pontosan ad be, és 90 percen keresztűl fel-le futkároz és minden meccsen hozza a formáját. 10/10
- Ennél jobb jobb oldallal egyik csapat sem rendelkezik 10/10
Középpálya:
[i]Bal oldal:
Mancini: Ha jól tudom bal oldalra vették meg Mancinit, szerintem az Interben élete formáját fogja hozni, Dacourt és Chivu és jobban teljesített nálunk mint a Roma-ban, remek támadó aki védőből lett, tehát védekezéssel is rendben lesz. 10/8
Quaresma: Bár még nincs nálunk, de valószínűleg jön ezért beleszámolom. Jobb és bal oldalon is bevethető de valószínűleg a bal lesz az övé, robbanékony jól cselező kavarógép aki mellesleg távolról is veszélyes. 10/9
- Ha jön Quaresma, akkor nem lesznek problémák. [10/8,5[/b]
Középső középpályások
Cambiasso: Nincs nagyon nála jobb szűrő a világon 10/10
Vieria: Ő egy zsoldos, bár képességeiből nem von le semmit, ha nem sérült akkor rengeteget hozzá tesz a játékhoz, rendkívűl jó védekezésben és támadásban egyaránt. 10/9
Dacourt: Sokat volt sérült tavaly, de ha ép minden meccsen képes jól teljesíteni. 10/8
Jimenez: Tavaly mikor játszott, jól játszott. Rendkívűl sokat bír futni jól cselez, lő és passzol. Ha Mourinho képes lesz beépíteni a csapatba akkor jól járunk vele. 10/8
Muntari: Csak videókat láttam róla, nem nagyon láttam játszani de sokak szerint az év igazolása. Az biztos hogy rengeteget bír futni. 10/8
Stankovic: Kérdés hogy megy vagy marad. Tavalyi év nem az ő éve volt, meglátjuk mi lesz. 10/7
- Elég sokan vannak, de ha azt vesszük hogy 2-en gyakran sérültek akkor már is nem tűnik olyan soknak, talán egy klasszikus irányító hiányzik ( Diego pl. ) amúgy ez a poszt is rendben van. 10/9
Jobb oldal:
Figo: Tapasztalt játékos, gyorsasága kopott de sokan tanulhatnak tőle és félidőket szerintem simán végig játsza, csereként nagyon jó lesz. 10/9
- Mancini és Quaresma is képes ezen a poszton játszani, de Maicon lesz valószínűleg a kezdő, persze mind taktika függő. 10/9
Csatárok:
Adriano: Meglátjuk hogy a brazil élet mennyire tett jót neki, tavasszal 15 gól körül lőtt, ami elég jó teljesítmény, Balotelli szerint ő van most a legjobb formában. Reméljük a régi Adrianot látjuk és akkor nem kérdéses a gólkirályi cím se. 10/8
Zlatan: Reméljük a térde rendben lesz, és több akció gólt lő idén mint tavaly és Adrianoval és Balotellivel remek 3-ast alkotnak majd. 10/8
Balotelli: Még nincs 18 éves, még messze nincs a csúcson és már most sok csatár megirigyelhetné a képességét. Szeret szélen is játszani, rendkívűl jól vezeti a labdát és 1-1 elleni szituációban is nagyon higgadtan fejezi be a támadást. 10/8
Crúz: Beáll és gólt lő, jól fejel és hihetetlen milyen mákos gólokat tud lőni :) 10/8
Crespo: Igazi klasszis befejező, nagyon érzi a kaput de nehéz dolga lesz bekerülni a kezdőbe. 10/8
Suazo: Nem vált be sajnos, de ha marad talán Mourinho alatt régi önmagát mutatja, és akkor lehet építeni a kontrákra. 10/7
- Csatár poszton nincs még egy ilyen csapat ami ilyen jól állna, szerintem Buffon a nyilatkozata előtt elfelejtett ránézni az Inter támadó sorára. 10/9
Edző:
Mourinho: Világ egyik legjobb edzője. 10/10 -
#14890 Crúz is 9-es :P -
#14889 sok helyen írják érkezőnek, de egyelőre szerződés még nincs vele, de ahogy írtam ugy van hogy olimpia után fog aláírni, gondolom azért írják már tényként mindenhol. -
Csesza #14888 az internazionale.hu-n már kinn van az érkezők között -
Tomy Lee #14887 Áhh,nem úgy gondoltam:Sss
Na mind1:D -
#14886 vissza kellet vonultatni azt a mezszámot:D -
#14885 és?:D -
faláb #14884 Szerepelni már biztos hogy fogunk a BL-ben... XD -
#14883 jaja :DDDDDd -
Tomy Lee #14882 Lesz e szereplésünk idén BL-ba?
Én úgy érzem(látom)igen! -
#14881 ugylátom Muntari Chino mezszámát kapta meg:( -
#14880 hát ugytűnik még nem, olimpián van, de Chievonal már kijelentették hogy már nem számít a játékosuknak, akkor várható a megegyezés ha 1 hónap mulva visszatér Olaszországba, de ez függ Quaresma ügytől is. -
#14879 obinnát nem vettük már meg?:o -
#14878 1 igazolás még biztos lesz, kérdés Obinna vagy Quaresma lesz-e. -
#14877 Oriali meg azt nyiulatkozta hogy ez volt az utolsó igazolásunk...na most akkor Branca vagy Oriali hazudik? -
#14876 -
#14875 -
#14874 én tutton olvastam, kösz linket, remélem héten nyélbe ütjük ezt az üzletet:D -
Csesza #14873 jól áll neki a photosopp :D -
#14872 http://www.channel4.com/sport/football_italia/jul28f.html itt van angolul:P -
#14871 Branca nyilatkozott Quaresmárol:) Azt mondta fontos nap lesz ez a mai Quaresma ügyben. És hogy ezen a héten már meg is lehet.:) Jó lenne. -
#14870 asszittem má leigazoltuk, ám Branca vmit nyilatkozott róla... csak nemtok olaszul:S -
#14869 jó photoshopp:D -
#14868 Új mez jobban fog -
#14867 jól áll neki :P -
#14866 :D -
#14865 Mi van vele?:D -
#14864 nah végre
-
faláb #14863 Értelmetlennek tartod Muntari leigazolását? Mourinho nem tartotta annak, és ez nekem bőven elég. KP-n is lesz/nek távozók, Solari meg már majdnem egy hónapja csapat nélküli, mert lejárt a szerződése, de mindegy. -
#14862 amugy Muntari egész pontosan melyik pozícióra jön? mert cambiasso, mancini, zanetti tuti kezdő, és még ottvan egy vieira - jimenez - stankovic - figo - pele -esetleg még solari középpálya, és ugyebár Muntari és (reményeim szerint) Quaresma is... szóval én értelmetlennek tartom a leigazolását, de ne legyen igazam, és zárjon igencsak ütős szezont nálunk :) remélem Adri igazán magára talál, és ott folytatja ahol ~2005 végén abbahagyta
Mourinho nyilatkozata pedig iszonyat szimpatikus, nem birtam a chelseanél, vélhetően mert nem olvastam ennyi nyilatkozatát... kiváncsi leszek erre az "új" Interre, ráfért a csapatra valami színesebb játék, ez a főleg-labdás-edzés meg a 200-apróbb-gyakorlat dolog csak jót jelenthet :) azt' holnap együnk zebrát :F