FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
😄Ddddddd

Yo, Bitch!

Lombardini
Hát új bannert anélkül is csinálhatnál. 😄 😄 😛

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

akár neked is _ASDDASdasdasdasdasdsd

ForzaInter
vhogy majd csak megodjuk.

#9963: azthittem nekem mondod, nem figyeltem melyik hozzászolásra írtad😄DDDDDDDDDdddd

Yo, Bitch!

viszlát -.-

hát ezaz, Mascera õ egy középsõ kp

ezért kell egy "szélsõ"

fsgh
kurv@ száját el ne igazoljon...csinálhatok uj bannert xddddd

bár ezeket a Realos köröket tavaly is megfutottuk egészen szeptember elsejéig...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
"Figo nem fog tudni mindig játszani fõleg nem 3 fronton éppen azért írtam hogy kell valaki aki ilyenkor olyan szinvonalon tud majd játszani mint Figo "

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
Adri állítólag azt nyiltakozta Gazettának szívesen játszana Real-ban:SSSSSsss

Yo, Bitch!

ForzaInter
az ráér jövõre is.
hogy hát ugy😄DDDddddd

Yo, Bitch!

fsgh
de hogy ? <#wilting>

fsgh
akkor nem értem...mindenki azt hangoztatja hogy kell egy kp Mascera meg egy védõ...senkiben sem merül fel hogy Figot is potolni kéne vhogy?

ForzaInter
Stankovic is tud irányítót játszani.

Yo, Bitch!

fsgh
| #9935...

nem 1 a poszt

ForzaInter
Stanko

Cambiasso-Vieira-Zanetti

Yo, Bitch!

9csöves9
teljesen más a posztjuk

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
ezért is nem akarunk szélsõket hozni.

Yo, Bitch!

fsgh
de akkor még mindig nincs megoldva ki lesz Figo alternativája mert Figo nem fog tudni mindig játszani fõleg nem 3 fronton éppen azért írtam hogy kell valaki aki ilyenkor olyan szinvonalon tud majd játszani mint Figo és Mascerát nem tartom rá alkalmasnak....

fsgh
de legtöbször abban nyomtuk:o idén szerintem épp a taktika miatt voltunk jobbak mint eddig nem 4-4-2 hanem 4-3-1-2...az hogy 1-2 meccsen visszaléptek 4-4-2be nem jelent semmit mert szerintem akkorse szélsõkre van kihegyezve a játékunk...

ForzaInter
szted Maresca-t Figo helyére hoznánk? padra vennénk.

Yo, Bitch!

ForzaInter
csak leírtam pár dolgot-.-

Yo, Bitch!

fsgh
nem kéne nagy név? szerintem azért valaki olyan kéne akit nem egy kis vagy délamerikai csapatból hozunk...hát azért Figot se egy Masceraval kéne helyetesíteni...akkor nagyon gyengülnénk vagy szerintetek Mascera tudja hozni azt amit Figo vagy egyáltalán megközelití?Ha igen akkor nem szoltam de sztem egyáltalán nem

alafelállás, ami azt jelenti ,hogy kurávra nem az sült ki belõle 😄

nehadarj -.-

fsgh
"hogy szinte az egész évben az alapfelállás az volt amit te mondtál,"

nekem ennyi elég is... nézd meg mit értünk el vele 😉... Stanko meg Figo jövõre is ki tud menni nem értem miért akarsz plust szélsõ(ket) hozni a csapathoz.

ForzaInter
hátja, Maresca-val nem tudom mivan egyszer megjelent spanyol ujsagok-nál hogy leigazoltuk ezekszerint erõsen kacsa volt(spanyolktól mitis várhattunk) Lampard istenõrizz hogy ide jöjjön egy nagy semmi lenne itt.. állítóllag Barzagli transerba belevennénk Grosso-t vagy Burdisso-t, Burdisso-t remélem nem adjuk el Grosso-t se kéne egy esély még jár neki... bár elég közel a Lyon-hoz de mivel Chivu nemjön azis lehet hogy marad.

Yo, Bitch!

nem kell nagy név, csak a lusta Fingo helyére kéne valami gyorsabb játékos aki nem dobja magát hanyadt ha valaki hozzárér...

ForzaInter
4-3-1-2-õt jáccotuk legtöbbször egyértelmûen nem szélsõk kellenek a csapatba, nem kell ide nagy név ahogy Lombi mondta csak kieg. emberekre van szükségünk... viszont Barzagli iránt elég erõsen élrdeklõdünk már...

Yo, Bitch!

attól, hogy a TV mit mutat az elején, hogy mien felállásban játszanak a csapatok, attól nembiztos, hogy a pályán is ez valósul meg -.-

ezt a felállást csak a vége fele játszottunk

szted amikor benn volt Solari akkor mit játszottunk? 4-4-2 max középrõl valakinek kicsit támadóbb feladata volt

azt is nemegyszer észre lehetett venni, hogy szinte az egész évben az alapfelállás az volt amit te mondtál, de nagy többségében a szélen mentek az akcióink, Figo és Stankovic révén...

fsgh
szélekre???minek? mintha lenne széljátéka az Internek:o

4-3-1-2-t játszunk... Vieira,Cambiasso,Zanetti a 3 középsõ középpályás plusz 1 irányító...hol itt a szélsõ?

az biztos, hogy a szél(ek)re tényleg kéne min. 1 olyan ember aki akár kulcsember is lehet...

Teszemazt Maxi Rodriguez,Aimar,akik legalább hajtanak is😄

:ASDasdasdasdd nemkéne

fsgh
nem is sok emberre gondoltam...csak az a kevés legyen minõség...Figo helyett kéne egy meghatározó pléja irányítonak mert Figonak már csak padosnak kéne lennie mert nem bírja végig a meccseket.És én ezt pl nem egy Masceraval oldanám meg...:s valami nagyobb volumenü emberke kéne.Teszemazt Riquelme...

Lombardini
Azért túlzottan sok igazolásra nincs szükségünk. Most nem kell csapatot építeni mint tavaly. Csak kiegészítõ emberek kellenek posztokra.

Lampard<#nevetes1>

fsgh
amúgy ahoz képest hogy mi vagyunk Centenáriumi évben nem sok jó igazolásunk van eddig...középpályára kéne még vki...pl jöhetne Lampard mind irányító vagy középsõ kp....

és most már Tevez is végérvényesen ugrott mivel leigazolta a Manchester...

ez jó hír 😊

nb1 pontyhun interjú Filkorral!
Elsõ kerettel kezdte el a felkészülést...

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

ForzaInter
Adri azt nyilatkozta h szeretne maradni, de ha el kell mennie, játszana a realban és a kuzinoknál is...

ennyit a nagy szívrõl...

Yo, Bitch!

ForzaInter
hátha nemjön keresni kell egy uj védõt, mert mindenképpen kell egy szvsz.

Yo, Bitch!

Lombardini
Gyorsan kihevertétek Chivut. 😄

ForzaInter
Andradet nemrossz védõ d esztem BArzagli jobb és ráadásul olasz😄

Yo, Bitch!

mindenki eladó -.-

Jorge Andrade-t nem tartom olyan jó védõnek
Jiménez pedig ugy is csak valami másod/harmad hegedûs lenne, arra apozícióba nekünk valami meghatározó pléya kéne

ForzaInter
sztemse kéen másik 2 ide...

Barzagli jól jönne bár nem eladó elvileg...

Yo, Bitch!

de szerintem Barzagli a Juvéba fog menni :S

Barzagli jöhetne, nagyonis

de a másik 2 pléya, pedig szvsz nem kéne ide...