34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    ja de ha jön kvárezsmá
  • fsgh
    Dacourt helyett ott van Muntrai.
  • fsgh
    28-an vagyunk... elég ha 3 ember elmegy.
  • ForzaInter
    Dacourt hasznos játékos mikor nem sérült, de egyszezonba arra a 10 mecccsre feleslges megtartani... Pelé mehet kölcsönbe, Suazo el, Crespot nagyon szeretném hogy maradjon, de valljuk be vele csak sokan vagyunk:( és legalább hárman előtte vannak csatárposzton, futóbajnokunkat is vihetik, Stankot pedig meg kéne tartani egy rossz szezon után sztem nagy hüjeség lenne elküldeni, biztos vagyok benne hogy Mourinho keze alatt ujra régi lenne, védelemből meg Burdit már Spurs is vinné, csak az a gond hogy bajnokság elején csak 3 védőnk lesz, Matrix,Rivas,Burdisso:S így sztem max télen kellene rajta túl adni.
  • Fabio Capello
    hja, le kéne szokni róla, de tény ami tény, mindig próbálnak naprakészek lenni
  • limperatore
    Tőlem mind az 5 mehet, mondjuk Dacourt-ot sajnálni fogom mert ha sérülés hullám lesz akkor jól jönne a játéka
  • ForzaInter
    nsot ne olvass:D
  • ForzaInter
    gazzetta szerint a Suazo, Dacourt, Crespo, Stankovic, Pelé ötösből kerülnek ki a távozók, de az is lehet hogy megy az összes, mivel Jose 25 fős keretet akar.
  • Fabio Capello
    akkor eltévelyegtem valahol, eskü NSO-n kinn volt a hír... de akkor hantáztak ahogy mindig
  • fsgh
    Látszik hogy NSO:) Mármint ez így tényleg elhangzott. De nem Mourinho szájából hanem Oriali nyilatkozta ezt. Miközben Branca meg olyan nyilatkozatot adott hogy a héten meglehet Quaresma...

akármeléyik lehet kacsa majd meglátjuk.
  • limperatore
    :D:D
  • ForzaInter
    gyakorlatilag Mancini postja ugyanaz lesz mint Rómában, jobb vagy baloldali tkp:D
  • kretyás
    hova vitted te mutut? :D
  • ForzaInter
    nem hozták el Mutut:)

az kacsa volt.
  • Fabio Capello
    reméltem is :)

Tommy: Romában nem nehéz dolog középpályást csatárnak állítani, ha egy épkézláb csatárjuk sincsen (most elhozták ugyan mutut, de még ő sem az az igazi befejező, inkább előkészítő)
  • ForzaInter
    Mancini a Romában is szinte csatárt játszott, gyakorlatilag a 4-3-3-ban egy csatár van aki középen van, másik kettő inkább szélső.

igazolni meg tuti fogunk még, csak ködösítés:D
  • limperatore
    Szeritnem jobb oldolali támadóközéppályás lesz, és rád nem vonatkozik a 24-es komment :)
  • limperatore
    Komolyan mondom a Juvesok jobban gyulolik az Intert, mint szeretik a sajat csapatukat...
  • Fabio Capello
    Murinnyó szerint Muntari volt az uccsó igazolásotok, más már nemjön. De mivel NSO a hír, ezért fene tudja... :D

Az a 4-3-3 elég keménynek tűnik, de mancini nem hinném hogy jó a csatárposzton (persze ha támadó kp lesz, az más.. de a felállás nem erről tanúskodik.. :S)
  • ForzaInter
  • ForzaInter
    létezni létezik, csak magyar sajtó, elferdíti nem gyengén...
  • limperatore
    ja samsungsporttól nem várhatunk mást:D
  • Csesza
    szvsz ezeknek az "interjúknak" a fele nem létezik...
  • Csesza

• 9csöves9
    ez is egy szép szenzációhajhász magyar fordítás
  • limperatore
    Mourinho: Jobb, ha fél a Juventus!

José Mourinho, az Inter vezetőedzője kijelentette: a két gárda keddi összecsapásán a torinóiaknak van több veszteni valójuk.

Az Inter és a Juventus kedd este a TIM-kupán mérkőzik meg egymással, a találkozó azonban mindkét fél számára több egy sima felkészülési összecsapásnál. José Mourinho úgy véli, a Juventusnak van több veszteni valója, ezért a torinóiak jobban teszik, ha tartanak csapatától.

- A Juve jobb, ha fél az Intertől, mert ha mi nyerünk, akkor az ellenfélnek megtörhet a lendülete. A Juventus nagyon jól kezdte a felkészülést, meggyőzően szerepelt edzőmeccsein. Mi sokkal később kezdtük az alapozást, ha legyőznénk őket, az megtörhetné az önbizalmukat a Bajnokok Ligája-selejtezőjük előtt - vélekedett Mourinho

kezdi :D
  • limperatore
    nah mi nem tetszik írd le nyugodtan aztán megvitatjuk
  • ForzaInter
    mos nézem mi a nikked:DD
  • ForzaInter
    ezek tények.

kín bácsi meg poolba ment, emlékszik még rá vki?:d játszott vagy 5 meccset:o
  • ZsilKEANE
    semmi elfogultság, jól érzem ?:D
  • ForzaInter
    ennek nem sok köze van bajnoksághoz, max pénzbüntetés lesz belőle, de sztem semmi, juvésok majd meg sírnak hogy csak ennyi, mint multkor...
  • limperatore
    Burdissoért bejelentkezett a newcastle már, pelé mehetne meg suazo is
  • limperatore
    Internazionale: lehallgatások az olasz egyesületnél

Emanuele Cipriani magánnyomozó megvádolta az Internazionale vezetőit, hogy korábban titkosszolgálati módszerekkel figyeltették sztárjaikat (így például Ronaldót, Adrian Mutut, Vladimir Jugovicsot és Christian Vierit), továbbá rendszeresen átvizsgálták adóbevallásukat.
    Cipriani 2000-ben teljesített megbízást, többek között a Telecom Italia tudtával.

kezdőőőőődik :D nso
  • ForzaInter
    akkor ezt benéztem.

más: kiváncsi vagyok ki fognak távozni, inter.it olasz nyelvű honlapján van egy Jose interju ahol ujra hangsúlyzza hogy csak 25-ös keretet akar, most vagyunk 28-an és ha jn Quaresma az 29, Pelét sztem kölcsön kéne adni, Suazot el, Burdisso és Rivas kettősből is mennie kell vkinek, Bolzoni olasz ezért első keretben marad, lehet Crespo vagy Stankovic közül is megy vki:SSS remélem ők maradnak.
  • limperatore
    a-a, holnap :D
  • ForzaInter
    "A sajtó szerint egy André Villas Boas* nevű "kémet" küldött José Mourinho a Juventus (Bröndby) és az AS Roma (S.Bucarest) felkészülési meccseire kukkolni."

lol:DD
  • ForzaInter
    romában csatárt is játszott:D
  • ForzaInter
    ez nem ma este lesz?
  • limperatore
    ranglétán halad felfelé, kitudja jövőre befejező csatár lesz :P
  • limperatore
    jaja, mancini jobb hátvédként kezdett nálunk meg bal támadó lesz?:D