34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#14941 ja de ha jön kvárezsmá -
#14940 Dacourt helyett ott van Muntrai. -
#14939 28-an vagyunk... elég ha 3 ember elmegy. -
#14938 Dacourt hasznos játékos mikor nem sérült, de egyszezonba arra a 10 mecccsre feleslges megtartani... Pelé mehet kölcsönbe, Suazo el, Crespot nagyon szeretném hogy maradjon, de valljuk be vele csak sokan vagyunk:( és legalább hárman előtte vannak csatárposzton, futóbajnokunkat is vihetik, Stankot pedig meg kéne tartani egy rossz szezon után sztem nagy hüjeség lenne elküldeni, biztos vagyok benne hogy Mourinho keze alatt ujra régi lenne, védelemből meg Burdit már Spurs is vinné, csak az a gond hogy bajnokság elején csak 3 védőnk lesz, Matrix,Rivas,Burdisso:S így sztem max télen kellene rajta túl adni. -
#14937 hja, le kéne szokni róla, de tény ami tény, mindig próbálnak naprakészek lenni -
#14936 Tőlem mind az 5 mehet, mondjuk Dacourt-ot sajnálni fogom mert ha sérülés hullám lesz akkor jól jönne a játéka -
#14935 nsot ne olvass:D -
#14934 gazzetta szerint a Suazo, Dacourt, Crespo, Stankovic, Pelé ötösből kerülnek ki a távozók, de az is lehet hogy megy az összes, mivel Jose 25 fős keretet akar. -
#14933 akkor eltévelyegtem valahol, eskü NSO-n kinn volt a hír... de akkor hantáztak ahogy mindig -
#14932 Látszik hogy NSO:) Mármint ez így tényleg elhangzott. De nem Mourinho szájából hanem Oriali nyilatkozta ezt. Miközben Branca meg olyan nyilatkozatot adott hogy a héten meglehet Quaresma...
akármeléyik lehet kacsa majd meglátjuk. -
#14931 :D:D -
#14930 gyakorlatilag Mancini postja ugyanaz lesz mint Rómában, jobb vagy baloldali tkp:D -
kretyás #14929 hova vitted te mutut? :D -
#14928 nem hozták el Mutut:)
az kacsa volt. -
#14927 reméltem is :)
Tommy: Romában nem nehéz dolog középpályást csatárnak állítani, ha egy épkézláb csatárjuk sincsen (most elhozták ugyan mutut, de még ő sem az az igazi befejező, inkább előkészítő) -
#14926 Mancini a Romában is szinte csatárt játszott, gyakorlatilag a 4-3-3-ban egy csatár van aki középen van, másik kettő inkább szélső.
igazolni meg tuti fogunk még, csak ködösítés:D -
#14925 Szeritnem jobb oldolali támadóközéppályás lesz, és rád nem vonatkozik a 24-es komment :) -
#14924 Komolyan mondom a Juvesok jobban gyulolik az Intert, mint szeretik a sajat csapatukat... -
#14923 Murinnyó szerint Muntari volt az uccsó igazolásotok, más már nemjön. De mivel NSO a hír, ezért fene tudja... :D
Az a 4-3-3 elég keménynek tűnik, de mancini nem hinném hogy jó a csatárposzton (persze ha támadó kp lesz, az más.. de a felállás nem erről tanúskodik.. :S) -
#14922 -
#14921 létezni létezik, csak magyar sajtó, elferdíti nem gyengén... -
#14920 ja samsungsporttól nem várhatunk mást:D -
Csesza #14919 szvsz ezeknek az "interjúknak" a fele nem létezik... -
Csesza #14918
-
#14917 ez is egy szép szenzációhajhász magyar fordítás -
#14916 Mourinho: Jobb, ha fél a Juventus!
José Mourinho, az Inter vezetőedzője kijelentette: a két gárda keddi összecsapásán a torinóiaknak van több veszteni valójuk.
Az Inter és a Juventus kedd este a TIM-kupán mérkőzik meg egymással, a találkozó azonban mindkét fél számára több egy sima felkészülési összecsapásnál. José Mourinho úgy véli, a Juventusnak van több veszteni valója, ezért a torinóiak jobban teszik, ha tartanak csapatától.
- A Juve jobb, ha fél az Intertől, mert ha mi nyerünk, akkor az ellenfélnek megtörhet a lendülete. A Juventus nagyon jól kezdte a felkészülést, meggyőzően szerepelt edzőmeccsein. Mi sokkal később kezdtük az alapozást, ha legyőznénk őket, az megtörhetné az önbizalmukat a Bajnokok Ligája-selejtezőjük előtt - vélekedett Mourinho
kezdi :D -
#14915 nah mi nem tetszik írd le nyugodtan aztán megvitatjuk -
#14914 mos nézem mi a nikked:DD -
#14913 ezek tények.
kín bácsi meg poolba ment, emlékszik még rá vki?:d játszott vagy 5 meccset:o -
ZsilKEANE #14912 semmi elfogultság, jól érzem ?:D -
#14911 ennek nem sok köze van bajnoksághoz, max pénzbüntetés lesz belőle, de sztem semmi, juvésok majd meg sírnak hogy csak ennyi, mint multkor... -
#14910 Burdissoért bejelentkezett a newcastle már, pelé mehetne meg suazo is -
#14909 Internazionale: lehallgatások az olasz egyesületnél
Emanuele Cipriani magánnyomozó megvádolta az Internazionale vezetőit, hogy korábban titkosszolgálati módszerekkel figyeltették sztárjaikat (így például Ronaldót, Adrian Mutut, Vladimir Jugovicsot és Christian Vierit), továbbá rendszeresen átvizsgálták adóbevallásukat.
Cipriani 2000-ben teljesített megbízást, többek között a Telecom Italia tudtával.
kezdőőőőődik :D nso -
#14908 akkor ezt benéztem.
más: kiváncsi vagyok ki fognak távozni, inter.it olasz nyelvű honlapján van egy Jose interju ahol ujra hangsúlyzza hogy csak 25-ös keretet akar, most vagyunk 28-an és ha jn Quaresma az 29, Pelét sztem kölcsön kéne adni, Suazot el, Burdisso és Rivas kettősből is mennie kell vkinek, Bolzoni olasz ezért első keretben marad, lehet Crespo vagy Stankovic közül is megy vki:SSS remélem ők maradnak. -
#14907 a-a, holnap :D -
#14906 "A sajtó szerint egy André Villas Boas* nevű "kémet" küldött José Mourinho a Juventus (Bröndby) és az AS Roma (S.Bucarest) felkészülési meccseire kukkolni."
lol:DD -
#14905 romában csatárt is játszott:D -
#14904 ez nem ma este lesz? -
#14903 ranglétán halad felfelé, kitudja jövőre befejező csatár lesz :P -
#14902 jaja, mancini jobb hátvédként kezdett nálunk meg bal támadó lesz?:D