FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄d

jó lenne már végre lezárni ezt az ügyet és ide igazolna, most meg, hogy elment Grosso, fõleg...

Lombardini
Na és akkor a Chivu saga folytatódik?

Chivu tells Roma: I want Inter Milan deal

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Lombardini
Igazad van.

Ezzel arra akartam kilyukadni hogy kb semmit se jelent...

Nyáron mindig is az volt a módi,hogy pár Primavera játékos a nagycsapattal készül.

Bárki bármit mond az a lényeg, hogy Filkor a nagycsapattal kezdte meg a felkészülést. Azért egy kicsit szomorú lennék ha hamar kiszorítaná Cambiassot 😊
Na majd meglátjuk...

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

ForzaInter
na grosso a lyoné...😞

Yo, Bitch!

ForzaInter
Chivu jöhet,Maresca is ennyi.

Yo, Bitch!

Szerintem hozzánk még kiegészítõ embernek is gyenge lenne😛

szvsz semmi extra...

remélem, nem

ForzaInter
annyira csak nem gyenge a 7 millióért vennénk.

Yo, Bitch!

ForzaInter
sztem Chivu-t végül lefogjuk igazolni...
Grosso hír már tényleg biztos sztemis.
ja és Maresca mindenképpen hazatér elvileg hozzánk jönne, de a Roma is érdeklõdik iránta, remélem hozzánk jön.

Yo, Bitch!

ebbõl szvsz csak a Grosso hír a biztos...

up.: remélem -.-

Mi a ráknak kellene nekünk ez a gyenge Radoslav Kovac?

ForzaInter
és hoznánk a Szpartak Moszkva-ból Kovac-ot 7 millióért.
cikk
Grosso hétvégén aláír vszníûleg Lyon-hoz:SS

Chivu meg vagy hozzánk jön "állítólag" vagy marad rómában.

Yo, Bitch!

😮OOOOOOOOOOoooooo

fsgh
am tuti rámozdulunk Chivura ujból mert elvileg Grossot pár óra választja el hogy aláírjon a Lyonba 😮

ja és grat annak aki tékel😊)) bár a 9999 is ték am 😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
😄DDDDDdd lol...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Moratti azt mondta bezárult az ajtó Chivu leigazolása elõtt,de Moratti azután hogy nem sikerült megegyeznie a Reallal Chivunak,kiadott egy újabb közleményt,amiben azt mondta hogy bezárták az ajtót ugyan,de nem kulcscsal😛

fsgh
vazze ha Te se tudod mit jelent minek írod be?😄DDDDdd

😄ASdasdasdasdasddd

Nem tudok olaszul😛

matyarul is plz 😊

Comunicato: smentita di F.C. Internazionale
Giovedì, 05 Luglio 2007 21:04:47

MILANO - In merito alle presunte notizie riportate dalla stampa spagnola, e riprese da alcune agenzie di stampa, riguardanti improbabili rapporti economici con il procuratore di Cristian Chivu,
F.C. Internazionale Milano comunica trattarsi di circostanze destituite di qualsiasi fondamento. Per tali fatti la Società fa riserva di esperire eventuali azioni legali.
Ufficio Stampa

:8

sryyy, nemtom hogy nézhettem el 😮 😛

fsgh
jaja ott van hogy Give up vagyis feladni vagyis feladtuk a fáradozásokat Chivu leigazolására...vagy valami ilyesmi😛

fsgh
Miután a spanyol bajnokkal való szerzõdés kútba esett, a román védõ kijelentette: vagy jelenlegi csapatában, vagy az Interben képzeli el jövõjét.

Szerdán még úgy tûnt, semmi sem akadályozza meg a Real Madridot abban, hogy leigazolja a Roma román válogatott csatárát, Cristian Chivut. A játékossal való megbeszélések után azonban a királyi gárda elöljárói kénytelenek voltak belátni, hogy a futballista szerzõdtetésére nincs esély, a védõ ugyanis akkora fizetésre tartott volna igényt, amit a klub nem akart megadni neki. Ramon Calderon klubelnök még csütörtökön bejelentette, hogy a Real letett Chivu szerzõdtetésérõl, a játékos így minden bizonnyal Olaszországban folytatja, vagy az Internél, vagy jelenlegi klubjánál, az AS Románál.

- A madridiak szerzõdési ajánlatában szereplõ fizetés jócskán elmaradt attól, amit az Inter ajánlott a játékosnak. Chivu ezért a Roma labdarúgója marad, hacsak a madridiak nem tesznek egy jobb ajánlatot, vagy az Inter és a Roma nem egyezik meg egymással a futballista átigazolási áráról – mondta Victor Becali, Chivu menedzsere.

de ha mi visszaléptünk akkor lehet hogy mégse megy sehova Civu?

ez az www.inter.it-es cikk?

fsgh
vettetem a cikkre egy pillantást és az azt jelenti hogy :

Az Inter vezetõsége faxot küldött az AS Roma illetékeseinek, melyben tudatják a fõvárosi csapattal, hogy a továbbiakban már nem akarják leigazolni Christian Chivut és megszakítják az ezzel kapcsolatos elõrehaladott tárgyalásokat. A mai napon tehát úgy néz ki végleg pont került a Chivu ügy végére.
A hírt küldte: Youme

szal nem kezdtünk ujra semmit

értettem, csak beírtam, hátha el akarod olvasni a cikket 😊

fsgh
nem a hír hitelességére írtam hanem erre a huzavonára...

inter.it

fsgh
<#wilting><#wilting>

az Inter újra megkezdené a tárgyalásokat Chivu ügyében...

fsgh
joa!😄DDDd

😄ASdasdasdad

Lombardini

😄 😄 😄

BSZ nekije 😊

Lombardini
Buon compleanno Hernan!

fsgh
hatemondod-.-

ForzaInter
Hernán Crespo ma 32 éves! BSZ Hernán!

Yo, Bitch!

mámeginhülyevagy

Lombardini
Ez nem olyan jó minõség de nem is rossz.

ForzaInter
😄DDDDDddddddd

jóvan haggyuk csak viccbõl mondtam😄

Yo, Bitch!

fsgh
1000x elmondtam de elmondom még 1x! JÓ minõségû képet róla és mehet(meg az sem árt ha nem 1000éves kép... )

ForzaInter
Capitano-val tetszene😛

Yo, Bitch!

fsgh
xd

#9966: ugyanez Suazoval?😄DDdd (tudom hogy tetszene 😛)

😄DDDDDDDDDDDDP