34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#14981 ez a fos stream állandoan megakad -
#14980 Nah Juve-Milan meccs 2-2... 11esek most jönnek aki veszít azzal játszunk 10perc mulva:) -
Csesza #14979 Andrea Mei, azthiszem és olasz -
#14978 Mei az valami keleti gyerek ?:) -
Csesza #14977 így akkor oké, kíváncsi leszek mit művel majd középen Mei :) -
#14976 :d
elfelejtettem odaírni hogy tim cupára van ez a kezdő:S -
Csesza #14975 jah valami olyasmi :D -
#14974 :D, azt hitted ezt tippelik kezdőnek 08-09-es szezonra? -
Csesza #14973 ok, nem gondoltam, hogy ez a TIM csapat :) -
#14972 nem is berlusconi kupa :D
#14970: hidd el mi se örülnénk :D -
#14971 akkor ezért nem találtam semmit mer TIM Cup néven futott a cucc :} -
#14970 Valószínűleg kamu, de én római szimpatizánsként nem örülnék az Aquilani-Adriano cserének. Remélem megértitek.
Üdv! -
#14969 #14944-re ment:d -
#14968 stream estére. -
#14967 biztos... remélem ezt nem gondoltad komolyan. -
#14966 annál még ns is hitelesebb:D -
#14965 mindkát felkészülési meccsen pályára lépett, és valószínű Tim kupán is játszani fog. -
#14964 a gólpontkom is írja^^
:D
mind1 majd meglátjuk mi lesz. -
#14963 *nem látta -
#14962 ez a gazzetta tippje, valószínű így fognak felállni, 1 kezdő az első meccsen 2 kezdő meg a második meccsen.
Mourinhonak meg kell Adriano, csak sok csicska magyar lap kamuzik... és mi az hogy nem láttad játszani? egy jó edzp edzésen és felkészülési meccseken látja hogy kit érdemes elküldeni és megtartani. -
#14961 sérült mind. -
#14960 baziegyszerű: a halálnak van kedve Chimentit játszatni, inkább Buffon...
Milant viszont én sem értem, hótgyenge a keret amivel jönnek szvsz -
Tomy Lee #14959 Na kicsit azért vissza a lendületből Muri bácsi
remélem ez hatalmas kamu..
-
Csesza #14958 meg azt sem értem, hogy nálunk Toldo és J.Cesar is ottvan nem értem, hogy a Juvénál meg a Milánnál mert csak Buffon vagy Kalac van ott
jah meg ott van még Nedved is mind2 csapatban
nso vagymiez? -
#14957 az mégiscsak más mint egy tétmeccs, akkor derül ki igazán hogy mit tud valaki...
Csesza: htx -
#14956 Edzések és felkészülési meccsek voltak már. (egy edző csak letudja szűrni ezekből hogy hogy is áll egy játékos) -
Csesza #14955 fiatal középső védő
nem értem miért rakták oda, egyenlőre esélytelen és nincs is szó róla, hogy a felnőtt keret tagja legyen -
Csesza #14954 :DDDdddd
jolvan csak csodálkoztam, hogy ott van Mei meg Santon, monnyuk Santon nem tom mi a rákot keres jobb hátvéd poszton? :O -
#14953 apropó, ki az a Mei? Életemben nem hallottam még... -
#14952 sérült, nemtom, sérült, nemtom
:D -
Csesza #14951 Samuel, Chivu, Córdoba, Cruz? -
#14950 ez volt a baj a Chelseanél is anno, és emiatt nem volt szimpatikus sose murinnyó: ha akár csak egy meccsen is nem azt a teljesítményt nyújtja vki amit elvár, puszipá, elnök bácsi ad pénzt új játékosra...
Még el sem indult a szezon, nem is nagyon láthatta Adrianot tétmeccsen játszani, de pusztán az amit hallott, az elég ahhoz, hogy kipenderítse a csapatból -
#14949 köszönjük emese -
Csesza #14948 ajánlom különben a pazza intert fogom énekelni a sírja felett -.- -
#14947 Fáj vagy nem valahol igaza van Mourinhonak. Miért Adriano legyen a kivételes akivel folyton foglalkozni kell külön? Amúgy meg Mourinho látja, ha nem játszik jól eladja ha igen akkor nem. -
#14946 egy az hogy azt mondták hogy nem lesz több igazolás, aquilani hova férne már? másik meg hogy ha lesz az max quaresma szóval no para -
#14945 jó ez biztos kamu :) -
#14944 állítom neked, hogy murinnyót jobban izgatja az, hogy az orrunk elől happolja el a jó pléjákat, mint az hogy a csapattal törődjön :D -
Csesza #14943 kva annyát :S -
#14942 Adriano lehet Mourinho első áldozata
José Mourinho, az Inter vezetőedzője nem ragaszkodik a brazil támadó megtartásához.
Mourinho nemrégiben kijelentette, hogy 22 mezőnyjátékossal vág neki a bajnokságnak, ám jelenleg ennél magasabb a létszám a milánóiak kereténél, így több játékostól is elbúcsúznak a következő napokban. Az egyik áldozat Adriano lehet, akit az Inter mepróbál elcserélni a Romával Aquilanira, a fővárosiak ugyanis éppen támadókat keresnek.
- Adrianónak szüksége van arra, hogy egy edző folyamatosan ott álljon a háta mögött és felügyelje. Én azonban férfiakat edzem, nem pedig gyerekeket - nyilatkozta a brazilról a napokban Mourinho.
A Romával nem lesz könnyű megegyezni az Aquilani-Adriano cseréről, ha azonban az Inter mégis sikerrel jár, akkor kész évi 3,7 millió eurós fizetést adni a középpályásnak.
gec :D:D