FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Jul. 18. 16:05 -Brunico- Ma hivatalosan is bemutatták Nelson Enrique Rivas Lopezt. A River Platetõl érkezett kolumbiai védõ négy éves szerzõdést írt alá az Internazionalehoz, a sajtótájékoztatón pedig a következõket mondta: ”Nagyon elégedett vagyok azzal hogy az Inter játékosa lehetek a jövõben, hiszen ez Olaszország és a világ egyik legnagyobb egyesülete. Ilyen fiatalon, a karrierem kezdetén nem is álmodhatnék jobb lehetõségrõl. A bajnokcsapathoz érkeztem melyet csupa-csupa sztárjátékos alkot, az egyetlen célom pedig az lehet hogy minél jobban dolgozzak és segítsem az Intert abban hogy ismét sikeres legyen.”
Rivasnak nem lesznek beilleszkedési gondjai hiszen nem csak hogy a fél csapat beszél spanyolul, van egy másik kolumbiai játékos is, név szerint Ivan Cordoba. ”Nagyon sokat beszéltünk egymással az elmúlt idõszakban. Segített nekem, nagyon sok mindenrõl felvilágosított és biztosított hogy amikor csak szükségem lesz rá ott lesz. Nem is tudom elmondani hogy mekkora megkönnyebbülés és segítség hogy egy honfitársam is a csapat tagja.”
A játékost tegnap doktor Combi alaposan kivizsgálta és mindent rendben talált nála. Reméljük hasznos tagja lesz majd a keretnek.
A hírt küldte: gaRRy
Szimpatikus nyilatkozat😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
régi szép idõk😄DD adridól pattanak le a védõk😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Scorers: Cruz (pen) 33, Solari 58, Adriano 60.
Inter: Toldo (Orlandoni 58); Filippini, Fatic, Materazzi (Samuel 46), Maxwell (Pedrelli 46); Maaroufi, Bolzoni, Filkor (Slavkovski 78), Stankovic (Solari 46); Cruz (Adriano 46), Suazo (Balotelli 46).
Subs not used: Tornaghi.
Coach: Roberto Mancini.
am Adri lesz még jobb is mint 2 évvel ezelõtt szvz😊
vagyis: Cruz,Solari,Adriano eddig😊 és asszem félkor lesz vége
Inter (4-4-2): Toldo; Filippini, Fatic, Materazzi, Maxwell; Maaroufi, Bolzoni, Filkor, Stankovic; Cruz, Suazo.
Subs: Orlandoni, Tornaghi, Samuel, Solari, Pedrelli, Adriano, Balotelli, Slavkovski.
Coach: Roberto Mancini.
Chinese Olympic team (4-3-1-2): 1 Wang Dalei; 2 Liu Yu, 5 Wan Houliang, 15 Dai Lin, 3 Bai Lei; 7 Shen Longyuan, 20 Cui Peng , 23 Li Wei; 10 Chen Tao; 9 Jiang Ning, 18 Gao Lin.
Subs: 12 Zeng Cheng, 16 Liu Zhenli, 4 Lv Jianjun, 13 Cai Xi, 14 Yuan Weiwei, 17 Zheng Tao, 6 Wang Hongliang, 8 Zhang Xiaobin, 11 Wang Xiaolong, 24 Zhang Wenzhao, Xuang Xiyang, 26 Dai Qinhua, 27 Gai Yang, 19 Jiang Chen, 21 Lv Zheng.
Coach: Ratomir Djukovic.
FILKOR KEZDÕ!!!!!!

Jiménez-ért?
Yo, Bitch!
ez hamar megtörtént, fõleg Rivas esetében 😊
Yo, Bitch!
Sok sikert neki!
Abdoulaye Diarra a Cagliarihoz ment
Tijani Belaid kölcsönbe a Slavia Prágához
Daniele Marino kölcsönbe a Gubbio-ba (Serie C2)
Ronny Toma kölcsönbe a Pergocrema-ba (Serie c2)
Jul. 15. 10:44 -Riscone di Brunico- Filkor Attila is tagja annak a 10 fõs utánpótlás keretnek akik a felnõtt csapattal elutaztak Riscone di Brunicoba a magaslati edzõtáborba tegnap. Nézzük az alapozást tegnap megkezdõ játékosok névsorát:
Kapusok: J.Cesar, Orlandoni, Toldo
Védõk: Maxwell, Materazzi, Samuel
Középpályások: Dacourt, Stankovic, Solari
Támadók: Adriano, Crúz, Ibrahimovic, Suazo
Az IFI csapatból: Tornaghi (kapus), Esposito, Fatic, Filippini (védõk), Bolzoni, Filkor, Maaroufi, Pedrelli (középpályások), Balotelli, Slavkovsky (támadók)
www.internazionale.hu
Yo, Bitch!
ki az a Rivas? ki az a Kovac?
am ezt Moratti nyilatkozta
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A cikk egy dolog . A véleményem ettõl még áll .
thx
Forrás : nb1.hu
Remélem ez a p**aszt most márnem cselezi be magát az Interhez - nincs lezárva még az átigazolási szezon (akármekkora játékos is) .
Az argentin válogatott csatára a torna második meccsén sérült meg, amikor a Kolumbia elleni találkozón értékesített egy büntetõt, de közben meghúzódott a combja. Az elsõ orvosi vélemények alapján Crespo már nem játszhatott volna a Copán, de a kiváló támadó mégis felépült a vasárnapi, Brazília elleni csúcsmeccsre.
- Hernan nagyon fontos tagja a csapatnak, különösen morálisan jelent sokat, hogy visszatérhet - mondta Esteban Cambiasso, az argentinok középpályása. A 32 éves csatár helyén Diego Milito és Carlos Tevez is szerepet kapott, de a döntõn valószínûleg ismét Crespo kezdhet majd Lionel Messi éktársaként.
Forrás: Mobilpress
ez jó hír😊))
am "Crespo sérülése meggyógyult" még véletlenül se Crespo gyógyult meg hanem a sérülse 😄DDdd
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
ti mentek gondolom?