FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szurkolók tegnap egy transzparenssel emlékeztek meg arról hogy Giacinto Facchetti tegnap ünnepelte volna a 65. születésnapját.

<#worship><#worship><#worship>

majd segíti melegíteni a kispadot .D

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

fsgh
Rivas:”Segíteni akarok hogy az Inter sikeres legyen”
Jul. 18. 16:05 -Brunico- Ma hivatalosan is bemutatták Nelson Enrique Rivas Lopezt. A River Platetõl érkezett kolumbiai védõ négy éves szerzõdést írt alá az Internazionalehoz, a sajtótájékoztatón pedig a következõket mondta: ”Nagyon elégedett vagyok azzal hogy az Inter játékosa lehetek a jövõben, hiszen ez Olaszország és a világ egyik legnagyobb egyesülete. Ilyen fiatalon, a karrierem kezdetén nem is álmodhatnék jobb lehetõségrõl. A bajnokcsapathoz érkeztem melyet csupa-csupa sztárjátékos alkot, az egyetlen célom pedig az lehet hogy minél jobban dolgozzak és segítsem az Intert abban hogy ismét sikeres legyen.”
Rivasnak nem lesznek beilleszkedési gondjai hiszen nem csak hogy a fél csapat beszél spanyolul, van egy másik kolumbiai játékos is, név szerint Ivan Cordoba. ”Nagyon sokat beszéltünk egymással az elmúlt idõszakban. Segített nekem, nagyon sok mindenrõl felvilágosított és biztosított hogy amikor csak szükségem lesz rá ott lesz. Nem is tudom elmondani hogy mekkora megkönnyebbülés és segítség hogy egy honfitársam is a csapat tagja.”
A játékost tegnap doktor Combi alaposan kivizsgálta és mindent rendben talált nála. Reméljük hasznos tagja lesz majd a keretnek.
A hírt küldte: gaRRy

Szimpatikus nyilatkozat😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh

régi szép idõk😄DD adridól pattanak le a védõk😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Inter 3-0 Chinese Olympic team (HT: 1-0).

Scorers: Cruz (pen) 33, Solari 58, Adriano 60.

Inter: Toldo (Orlandoni 58); Filippini, Fatic, Materazzi (Samuel 46), Maxwell (Pedrelli 46); Maaroufi, Bolzoni, Filkor (Slavkovski 78), Stankovic (Solari 46); Cruz (Adriano 46), Suazo (Balotelli 46).
Subs not used: Tornaghi.
Coach: Roberto Mancini.

ForzaInter
na vége 3-0-ra nyertünk Cruz,Solari,Adri góljával.

Yo, Bitch!

fsgh
:o hogy jutottak el odáig? :/

ForzaInter
hát igen kínaiak 2 méterrõl üres kapura is kapufát lõnek😄

Yo, Bitch!

fsgh
akkor jó😊 ez lesz az õ éve!szvsz😊

ForzaInter
Filkor le Slavskovski be

Yo, Bitch!

ForzaInter
még kereken 20 perc van a meccsbõl😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
Adri jól nyomja😄

Yo, Bitch!

fsgh
nem...xar a netem...akadozik...de nagyon szal megelégszem az eredménnyel😊

am Adri lesz még jobb is mint 2 évvel ezelõtt szvz😊

ForzaInter
nem nézed? sopcastel vagy tvantsal lehet nézni.

Yo, Bitch!

fsgh
a másodikat Solari lõtte😊

vagyis: Cruz,Solari,Adriano eddig😊 és asszem félkor lesz vége

fsgh
<#taps><#taps><#taps><#taps>

ForzaInter
3-0- adri

Yo, Bitch!

ForzaInter
ja cctv5

Yo, Bitch!

fsgh
nézitek valahol?

Ja játszik Filkor is,kár hogy gyengén...

ForzaInter
1-0-ra vezetünk Cruz tizenegyes góljácal, Suazo esett el😄 Filkor is jáccik!

Yo, Bitch!

fsgh
Kína elleni barátságos meccs megy már vagy 1 órája:o valaki eredményt?

Inter (4-4-2): Toldo; Filippini, Fatic, Materazzi, Maxwell; Maaroufi, Bolzoni, Filkor, Stankovic; Cruz, Suazo.
Subs: Orlandoni, Tornaghi, Samuel, Solari, Pedrelli, Adriano, Balotelli, Slavkovski.
Coach: Roberto Mancini.

Chinese Olympic team (4-3-1-2): 1 Wang Dalei; 2 Liu Yu, 5 Wan Houliang, 15 Dai Lin, 3 Bai Lei; 7 Shen Longyuan, 20 Cui Peng , 23 Li Wei; 10 Chen Tao; 9 Jiang Ning, 18 Gao Lin.
Subs: 12 Zeng Cheng, 16 Liu Zhenli, 4 Lv Jianjun, 13 Cai Xi, 14 Yuan Weiwei, 17 Zheng Tao, 6 Wang Hongliang, 8 Zhang Xiaobin, 11 Wang Xiaolong, 24 Zhang Wenzhao, Xuang Xiyang, 26 Dai Qinhua, 27 Gai Yang, 19 Jiang Chen, 21 Lv Zheng.
Coach: Ratomir Djukovic.

FILKOR KEZDÕ!!!!!!

8 meccset játszott idén a Riverben,argentin topikból a srác indexen nagyon leírta...

fsgh
hát ez hip-hop meglett:o Jiméneznek örülök de Rivasról semmit se tudok...szal nem tudok véleményt alkotni...

Felesleges kölcsönadni,mert már el lett lõve a non EU-s hely vele...(de nem vagyok biztos a szabályban)

ForzaInter
Jimenez kölcsönbe jött, kb annyit kell fizetnünk ha végleg meg akarjuk venni.

Yo, Bitch!

9m? 😮

Jiménez-ért?

ForzaInter
jaja, kiváncsi leszek Rivas gyerek hogy fog teljesíteni, bát olyat is olvastam hogy lehet kölcsön adjuk... mindenestre csatlakoztak a Brunicoi edzõtáborhoz.

Yo, Bitch!

jaja, jó az a cikk az internazionale.hu-n 😛

😮OOO

ez hamar megtörtént, fõleg Rivas esetében 😊

ForzaInter
na balhátvédet se kell vennünk, van egy cikk és Mihajlovic mondta hogy Solari-ból balhátvédet faragnak, támadással nem lesz gond😄 a Real-ban egyébként játszot párszor balhátvédet.

Yo, Bitch!

ForzaInter

Megérkezett Jimenez és Rivas.

Yo, Bitch!

az 1991-es születésû Ivan Reali csatlakozott az ifi csapathoz

Sok sikert neki!

Abdoulaye Diarra a Cagliarihoz ment
Tijani Belaid kölcsönbe a Slavia Prágához
Daniele Marino kölcsönbe a Gubbio-ba (Serie C2)
Ronny Toma kölcsönbe a Pergocrema-ba (Serie c2)

Filkor Attila is elutazott Brunicoba

Jul. 15. 10:44 -Riscone di Brunico- Filkor Attila is tagja annak a 10 fõs utánpótlás keretnek akik a felnõtt csapattal elutaztak Riscone di Brunicoba a magaslati edzõtáborba tegnap. Nézzük az alapozást tegnap megkezdõ játékosok névsorát:

Kapusok: J.Cesar, Orlandoni, Toldo
Védõk: Maxwell, Materazzi, Samuel
Középpályások: Dacourt, Stankovic, Solari
Támadók: Adriano, Crúz, Ibrahimovic, Suazo

Az IFI csapatból: Tornaghi (kapus), Esposito, Fatic, Filippini (védõk), Bolzoni, Filkor, Maaroufi, Pedrelli (középpályások), Balotelli, Slavkovsky (támadók)

www.internazionale.hu

Két szar.

ForzaInter
Rivas kolumbiai védõ River Plate-ban nyomja(kispadotSS😊 Kovac 27 éves cseh védelembe kp-n is bevethetõ Spartakban jáccik.

Yo, Bitch!

“We should be able to present Luis Jimenez to the Press midway through next week, while we are just days away from completing transfers for Rivas and Kovac.”

ki az a Rivas? ki az a Kovac?

am ezt Moratti nyilatkozta

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

jah, ami olaszul volt? nah, szír, thx, most már legalább tudom, hogy mi az... 😛

Lehet még licitálni <#mf1>

INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com

9csöves9
ez a cikk van az olaszfocis topikban is,amit kérdeztél

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

persze, de nem is a véleményeden voltam kiakadva, hanem a cikken...

Szia .
A cikk egy dolog . A véleményem ettõl még áll .

jajjj, az nb1.hu-s híreket könyörgöm hanyagoljuk, ráadásul az ilyen jellemtelen hullakamu cikkeket meg fõleg -.-

thx

Forrás : nb1.hu

Remélem ez a p**aszt most márnem cselezi be magát az Interhez - nincs lezárva még az átigazolási szezon (akármekkora játékos is) .

ForzaInter
<#eljen><#eljen><#eljen>

Yo, Bitch!

fsgh
Hernan Crespo sérülése meggyógyult, így az Inter csatára játszhat a labdarúgó Copa America vasárnapi döntõjében. Forrás: Mobilpress

Az argentin válogatott csatára a torna második meccsén sérült meg, amikor a Kolumbia elleni találkozón értékesített egy büntetõt, de közben meghúzódott a combja. Az elsõ orvosi vélemények alapján Crespo már nem játszhatott volna a Copán, de a kiváló támadó mégis felépült a vasárnapi, Brazília elleni csúcsmeccsre.

- Hernan nagyon fontos tagja a csapatnak, különösen morálisan jelent sokat, hogy visszatérhet - mondta Esteban Cambiasso, az argentinok középpályása. A 32 éves csatár helyén Diego Milito és Carlos Tevez is szerepet kapott, de a döntõn valószínûleg ismét Crespo kezdhet majd Lionel Messi éktársaként.

Forrás: Mobilpress

ez jó hír😊))

am "Crespo sérülése meggyógyult" még véletlenül se Crespo gyógyult meg hanem a sérülse 😄DDdd

😄SAdasdsadasd

incoba 😄 azt majd átnézek

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

ööööö nemtom, most derûlt ki, hogy elvileg házibuli és amugy sincs kedvem nagyon a sporihoz, de majd meglássuk...
ti mentek gondolom?