FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
<#hehe>#hehe>
meg iszonyat gyors
elég durván tolja, cruz meg már öreg
keret a hétvégre:
Roberto Mancini's squad for England tour:
Goalkeepers: Julio Cesar, Paolo Orlandoni, Francesco Toldo
Defenders: Ivan Fatic**, Marco Filippini**, Marco Materazzi, Maxwell, Walter Samuel
Midfielders: Francesco Bolzoni**, Cesar*, Olivier Dacourt, Luis Figo*, Attila Filkor**, Luis Jimenez*, Ibrahim Maaroufi**, Daniele Pedrelli**, Santiago Solari, Dejan Stankovic
Strikers: Adriano, Mario Barwuah Balotelli**, Julio Ricardo Cruz, Zlatan Ibrahimovic, David Suazo
* will arrive in England directly from Brunico training camp
** Inter Primavera players with first team for England tour
A hírt a játékos ügynöke, Giovanni Becali is megerõsítette. A menedzser szerint Chivu mindenáron Roberto Mancinivel akart dolgozni, ezért hajlandó volt engedni igényeibõl.
- Jelenleg a játékos Rómában tartózkodik, de még holnap megérkezik Milánóba, hogy aláírja szerzõdését. Ki kell emelni, hogy a két klub elnöke, Rosella Sensi és Massimo Moratti példaértékû egyezségre jutott, jóindulatuk nélkül nem jöhetne létre ez a szerzõdés - mondta Giovanni Becali, aki ügyfele szavait is tolmácsolta:
- Chivu azt üzeni a Roma híveinek, hogy maradjanak nyugodtak, a csapat továbbra is nagyon erõs lesz. Komoly terveket szövögethetnek a drukkerek, hiszen a gárda távozásával egyáltalán nem gyengült. Végül Christian Chivu szeretné megköszönni az elmúlt éveket a római szurkolóknak.
A hírek szerint Chivu a mai estét az olasz fõvárosban tölti, de a csapat tagjaitól külön, nem akarja ugyanis semmilyen atrocitásnak kitenni magát. A Roma drukkerei már hetek óta tüntetnek, kikövetelik a csapatból a román klasszist, amiért szerintük "hûtlen" volt a farkasokhoz.
😊 végre! remélem hamarosan Inter mezt lóbál a fotosok elõtt...😊 létszámban már megvagyunk...kiváncsi vagyok veszünk-e még valakit a nyáron...
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
asszem <#vigyor>#vigyor>
meg kölcsön is adhatnánk egy évre, jól kiröhögném a bilanosokat xD
pénzügy és számvitel
monjuk most ugy néz ki nemkell kivenniük...
Yo, Bitch!
ez az oldal szánalom
Adri-brazil válogatottban,Ibra-Juvéban játszott vele
Szerintem már egy nagy szar az öreg.És mivel Mancini szerint a világ egyik legjobb KP-ja,így biztos kezdõbe jönne<#zavart2>#zavart2>
samuel nagyon motivált reméli h többet játszik idén
-Nézzük a mercatot. Chivu?
”Nagyon jó játékos és tényleg remélem hogy hozzánk fog a végén igazolni.”
-Emerson?
”Na õ az akit nagyon nem szeretnék.”
-Hogyan???
”Tavaly nyáron folyamatosan nyilatkozatokban támadta Ibrat és Vieirat mert az Intert választották. Erre most beajánlkozik magától… Én nem igazán szeretem az ilyen jellemtelen embereket, sajnálom. Menjen inkább vissza a Juventusba!”
Én Materazzival értek egyet!
-Quatarban évi 3,7m-t kínálnak Recobának
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Scorers: Cruz 37, Balotelli 49.
Inter: Toldo (Orlandoni 61); Filippini, Fatic, Materazzi (Samuel 46), Cesar (Pedrelli 46); Maaroufi (Dacourt 46), Bolzoni, Filkor (Jimenez 23, Figo 61), Stankovic (Solari 46); Cruz (Suazo 46), Adriano (Balotelli 46).
Subs: Orlandoni, Rivas, Samuel, Solari, Dacourt, Jimenez, Figo, Pedrelli, Suazo, Balotelli, Slavkovski.
Coach: Roberto Mancini.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"kedvencmerdadrukkerem" 😄DDd