34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#15061 Vieira ismét kidőlt egy hónapra
Patrick Vieirát továbbra is sújtják a sérülések, a francia középpályás ugyanis mintegy hónapra kiesett egy edzésen elszenvedett combizom sérülés miatt. A futballista így várhatóan nem lehet ott az Inter - Roma szuperkupa meccsen augusztus 24-én, de az augusztus 31-i bajnoki rajtra már jó eséllyel meggyógyulhat.
ezt a cserencsétlen balfaszt -
Tomy Lee #15060 -
#15059 Capitano meghosszabította a szerződését 2011-ig
forrás:La Gazetta dello Sport,nso -
#15058 idő kell míg összeáll ez a csapat, uj taktika, teljesen más edzések, meg kell ezt szokni még játékosoknak, teljesen eltér Mourinho játékstílusa Manciniétól. -
Tomy Lee #15057 Amúgy szurkoljanak inkább,attól is jobb lesz a team morál -
Tomy Lee #15056 Azért korai ezt megitélni.A szurkolók tudhatnák,hogy ez idén most építő jelleggel lesz itt az elején megoldva/elkezdve.
Nincs is meg még a csapatállományunk szal nemértem hova gondolnak már... -
#15055 Mourinho a kritikák kereszttüzében
Az Inter szurkolói már most elégedetlenek José Mourinhóval, a gárda új vezetőedzőjével.
Mourinho érkezését nagy várakozások előzték meg, a portugál tréner bemutatkozása azonban nem nyerte el a szurkolók tetszését. Az Inter a napokban rendezett TIM-kupán előbb a Juventus ellen kapott ki gyenge játékkal, majd a Milan ellen is képtelen volt betalálni, és az utolsó lett a tornán.
A drukkereket az sem hatja meg, hogy Mourinho több kulcsjátékosára sem számíthatott, a védelemből Chivu, Samuel, Cordoba és Materazzi is hiányzott. Az Inter-hívek máris jelezték a portugál trénernek: nem szeretnék azt az elképzelés nélküli robot-játékot látni a pályán, mint ami az edzőmeccseken jellemezte a gárdát. Az olasz sajtó a tréner taktikáját is kritizálja, az újságírók szerint a Serie A-ban nem lehet érvényesülni a Mourinho-féle 4-3-3-as felállásal. -
#15054 Quaresma üggyel mivan?Már biztos nem jön? -
#15053 :DDd -
#15052 Terry kéne -
#15051 A legfrissebb infok a mercatot illetően:
Ferrari az elsőszámú kiszemelt.
Alternativái:
Dellafiore/Palermo
T.Silva/Fluminense
Vlaar/Feyenoord
Radoi/Steaua -
Tomy Lee #15050 Csak lehet védőt találni,venni
Valahogy oldják + -
Csesza #15049 jó párszor szóba került már az ö neve -
#15048 ingyen van. Kiegészítő embernek nem rossz. Tőlem jöhet a válság idején jol jön ő. -
#15047 Egyből jött a hír hogy Ferrarit akarjuk leigazolni. -
#15046 Mourinho saját védelmétől tart
Az Inter labdarúgócsapata harmadik lett a torinói TIM-kupán, a portugál szakember a látottak alapján kicsit tart védelmétől.
Az Inter új vezetőedzője kissé aggódik csapata keddi teljesítménye láttán. Jose Mourinho gárdája harmadik lett a TIM-kupán, a Juventus legyőzte a milánóiakat, míg a városi rivális Milan tizenegyesekkel múlta felül az Intert. Az együttes ráadásul elvesztette védőjét, Marco Materazzit, aki térdsérüléssel sántikált le a pályáról.
- Szerencsénk, hogy két olyan meccs volt, amelyet elveszthettünk. Materazzi sérülése nagy veszteség volt, azután már csak egy belső védővel játszhattunk. De ami valójában aggaszt, az a védelmünk helyzete. Ugyanakkor a fontos mérkőzések majd csak egy hónap múlva várnak ránk, addigra felkészülünk – mondta Mourinho. -
#15045 Lehet kéne vásárolni egy védőt, mert a Rivas-Burdisso kettős nem lenne a legjobb kezdésnek :D -
#15044 mivan?:D
ez van ott és késsz ezzel levolt zárva a téma ^^ -
#15043 nemtom, általában szokták írni honlapok ha vki megésérül, nem hinném hogy ezzel külön honlap foglalkozna. -
#15042 am. nincs valami oldal, ahol a világban a focis sérüléseket nyomon lehet követni? -
#15041 jelenleg sérültek:
Samuel (október eleje)
Cordoba (szeptember vége felé térhet vissza)
Matrix (ha minden jól megy szept. elején már felépül, de inkább közepe fele sztem:S)
Chivu (elvileg már kövi meccsen játszania kéne)
Ibra (neki is)
Cruz(ő is sérült, de nem hogy komoly-e)
+ még Rivas vele nem tom mi van... -
#15040 asszem Rivas sem az, mert ha egészséges lett volna akkor tegnap jácciani kellet volna... -
#15039 középső védők közül nálatuk momentán csak rivas és burdisso egészséges... -
#15038 hát mostmár tuti nem adjuk el, szeptemberre is jó ha 3 középső védünk épp lesz... -
Csesza #15037 pffff :S -
#15036 burdisso meg nem valami angol klubbal kacsintgat mostanában? -
Tomy Lee #15035 Ajjaj:S -
#15034 Matrix egy hónapra kidőlt, lassan nem marad bevethető középső védőnk, csak Burdisso egészséges. -
Tomy Lee #15033 Én voltam a flémkeltő,elnézést.
más:Nem valami komoly meccsek voltak tegnap igaz végre jó volt látni Inter-t a pályán.Balotelli kicsit kapkodósnak tünt(kövezzetek ha nem így volt:),Adriano-t magabiztosnak láttam,Muntari és Mancini rendre elvégezte dolgát,Crespo,Figo szokásos:S(én már pénzt csináltam volna belőlük,megyeget nekik még de nem az igaziak már de lehet rosszul látom).
Suazo-t én viszont nem küldeném el mert magabiztos csere lehetne!Sz.tem neki itt a helye.
Jó a csapat,nagyon jó.
Továbbra is megleszek elégedve már így ezzel a Team-el de nekem Zlatan nagyon hiányzik
FORZA INTER!!!!! -
Csesza #15032 fejezd be, ha nem tetszik ami ott van akkor szépen elfojtod magadban a dühödet és köfipufi :D -
Csesza #15031 úgy látom jobb is, hogy nem voltam itthon... -
#15030 nektek kéne beállni az Interbe :D... "csőlátás" hsz-re értem ezt, mer kíváncsi vok ti mit produkálnátok :DD. -
faláb #15029 Muntari ki
Az a fiatal meg Santon volt. -
#15028 Azért lehet hogy nem játszottunk rosszul, sőt szinte jobbak voltunk a másik 2 csapatnál de cink, hogy 1 gólt se lőttünk :| -
#15027 adriano be
figo ki
suazo be
vmi fiatal be
jimenez ki -
#15026 ki rugta be és ki hagyta ki? -
#15025 Abbiati volt az ász, többiek cask alibiztek... -
#15024 mindegy a mutatott játék nem volt rossz, azért 1 gólt illet volna rugni. -
#15023 Kikaptunk büntetőkkel a Milantól.Nem valami jól rugtuk a 11-est -
#15022 ennyi balfasz 11-es rugot