FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
na már nagyon sok helyen írják meg Chivu is nyilatkozta hogy jön. 8.7 millió font + Andreolli fele

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
MINEK????? persze jöjjön még vagy 6 csatár mert a mostani 6 (Recobával együtt) nem elég o_O így is sok a csatár

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

az is

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

ForzaInter
a gyorsaság nem elég, akkor inkább Pato jöjjön.

Yo, Bitch!

-.- ez meg fiatalon durván

<#hehe>

meg iszonyat gyors

ForzaInter
Cruz öregen is durván tolja.

Yo, Bitch!

nem baj <#vigyor>
elég durván tolja, cruz meg már öreg

fsgh

keret a hétvégre:

Roberto Mancini's squad for England tour:

Goalkeepers: Julio Cesar, Paolo Orlandoni, Francesco Toldo

Defenders: Ivan Fatic**, Marco Filippini**, Marco Materazzi, Maxwell, Walter Samuel

Midfielders: Francesco Bolzoni**, Cesar*, Olivier Dacourt, Luis Figo*, Attila Filkor**, Luis Jimenez*, Ibrahim Maaroufi**, Daniele Pedrelli**, Santiago Solari, Dejan Stankovic

Strikers: Adriano, Mario Barwuah Balotelli**, Julio Ricardo Cruz, Zlatan Ibrahimovic, David Suazo

* will arrive in England directly from Brunico training camp

** Inter Primavera players with first team for England tour

fsgh
talán azért mert ha jönne egy támadó.jelen esetben õ akkor Cruz menne szvsz

mé ne

fsgh
nem kell szvsz...õ is csak a marketing miatt jönne mert onnan van a legtöbb Inter szurkoló ésa akkor növekedne a mez eladás meg ilyenek...meg ahogy láttam attacker...minek nekünk még egy támadó?

Azt olvastam érdeklõdünk Adu iránt.

fsgh
Christian Chivu végre mindenben megegyezett az Internazionale képviselõivel, így a román védõ az olasz bajnokcsapatban folytatja pályafutását.

A hírt a játékos ügynöke, Giovanni Becali is megerõsítette. A menedzser szerint Chivu mindenáron Roberto Mancinivel akart dolgozni, ezért hajlandó volt engedni igényeibõl.

- Jelenleg a játékos Rómában tartózkodik, de még holnap megérkezik Milánóba, hogy aláírja szerzõdését. Ki kell emelni, hogy a két klub elnöke, Rosella Sensi és Massimo Moratti példaértékû egyezségre jutott, jóindulatuk nélkül nem jöhetne létre ez a szerzõdés - mondta Giovanni Becali, aki ügyfele szavait is tolmácsolta:

- Chivu azt üzeni a Roma híveinek, hogy maradjanak nyugodtak, a csapat továbbra is nagyon erõs lesz. Komoly terveket szövögethetnek a drukkerek, hiszen a gárda távozásával egyáltalán nem gyengült. Végül Christian Chivu szeretné megköszönni az elmúlt éveket a római szurkolóknak.

A hírek szerint Chivu a mai estét az olasz fõvárosban tölti, de a csapat tagjaitól külön, nem akarja ugyanis semmilyen atrocitásnak kitenni magát. A Roma drukkerei már hetek óta tüntetnek, kikövetelik a csapatból a román klasszist, amiért szerintük "hûtlen" volt a farkasokhoz.

😊 végre! remélem hamarosan Inter mezt lóbál a fotosok elõtt...😊 létszámban már megvagyunk...kiváncsi vagyok veszünk-e még valakit a nyáron...

fsgh
ideje volt már

ForzaInter

Yo, Bitch!

ForzaInter
Chivu a miénk, holnap átesik az orvosi vizsgáaltokon és beis mutatják, 13,5 millio euro és Andreolli 50%.

Yo, Bitch!

ForzaInter
a bayern 7,5 millio erurót ajánlott Materazzi-ért:😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddd

Yo, Bitch!

ForzaInter
de mink nem.

Yo, Bitch!

LasCar16
<#whatever>Madrid belemenne egy Cassano-Solari cserébe

#acm

azért mondom kölcsönbe, meg sztem crúz elfog menni volt már pár hír h ez így neki nem lesz jó

Itt semmilyen feszültséget nem kelt

fsgh
Chivu remélem jön. Pato meg nem kell...hova?minek? Adriano,Crespo,Ibra,Suazo,Cruz...ez pont elég

gabber_saviola
direkt csinálod ezt a "bilános" feszültségkeltést, mit ártottak már megint neked?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

támadó, nem kimondottam befejezõ csatár meg nem is támadó középpályás olyan mint Recoba kb

asszem <#vigyor>

meg kölcsön is adhatnánk egy évre, jól kiröhögném a bilanosokat xD

Mi az eredeti posztja Patonak?

Chivu már fél lábbal nálunk van, remélem Patot is elhozzuk nehogy már a bilanba menjen pfujpfuj

miért még ki .]

ForzaInter
dik mindneki oda megy😄

Yo, Bitch!

BGF-PSZFK-BP .D
pénzügy és számvitel

ForzaInter
hova

Yo, Bitch!

geciiiii felvettek pestre <#mf2><#hawaii>

ForzaInter
már 3-ra van kivu a keretünkben... volt már barcában realban is😄
monjuk most ugy néz ki nemkell kivenniük...

Yo, Bitch!

lol
ez az oldal szánalom

Majd felveszi az Interes formáját és akkor penge lesz .p

Ha a Romás vagy a Juvés formáját hozza akkor elmegy egynek,ha a Realosat akkor meg nem kell!

had jöjjön ha jól fog játszani

Csábítja a két egykori csapattárs...
Adri-brazil válogatottban,Ibra-Juvéban játszott vele
Szerintem már egy nagy szar az öreg.És mivel Mancini szerint a világ egyik legjobb KP-ja,így biztos kezdõbe jönne<#zavart2>

Adriano csábítja,Mátrix meg...

-Nézzük a mercatot. Chivu?
”Nagyon jó játékos és tényleg remélem hogy hozzánk fog a végén igazolni.”
-Emerson?
”Na õ az akit nagyon nem szeretnék.”
-Hogyan???
”Tavaly nyáron folyamatosan nyilatkozatokban támadta Ibrat és Vieirat mert az Intert választották. Erre most beajánlkozik magától… Én nem igazán szeretem az ilyen jellemtelen embereket, sajnálom. Menjen inkább vissza a Juventusba!”

Én Materazzival értek egyet!

-Adriano csábítja Embersont
-Quatarban évi 3,7m-t kínálnak Recobának

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Inter 2-0 South Tyrol

Scorers: Cruz 37, Balotelli 49.

Inter: Toldo (Orlandoni 61); Filippini, Fatic, Materazzi (Samuel 46), Cesar (Pedrelli 46); Maaroufi (Dacourt 46), Bolzoni, Filkor (Jimenez 23, Figo 61), Stankovic (Solari 46); Cruz (Suazo 46), Adriano (Balotelli 46).
Subs: Orlandoni, Rivas, Samuel, Solari, Dacourt, Jimenez, Figo, Pedrelli, Suazo, Balotelli, Slavkovski.
Coach: Roberto Mancini.

fsgh
thx

gabber_saviola
boldog születésnapot Imikémnek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
thx😄

"kedvencmerdadrukkerem" 😄DDd

LasCar16
bsz! kedvencmerdadrukkeremD:ASASDDAS

#acm

fsgh
Köszi Tommy és Vmvr😊)

vmvr
BSZ fsgh!😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

ForzaInter
BSZ!

Yo, Bitch!