FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Védõt azért mert Materazzi kihullásával bl csoportkörnek menni 5 védõvel állati nagy hülyeség.
Középpályást azért mert az elõzõ 2 meccsünkön azért voltunk szarok mert nem volt középpályánk...se elõrejáték se semmi...
de majd meglátjuk
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
amúgy meg nem kellene igazolni valakit Matrix pótlására?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Aug. 26. 14:01 -Pavia- Ma reggel Marco Materazzi elhagyhatta paviai San Matteo kórházat, ahol csütörtök kora reggel diagnosztizálták a vérömlenyt a jobb combizmában. Még aznap délelõtt sûrgõsen meg is kellett operáltni õt, mert a vérömlegy nyomást gyakorolt az izomszövetekre. (Itt meg kell említeni, hogy a magyar sajtó orgánumokban megjelentekkel ellentétben nem történt izomszakadás) Ettõl függetlenül a sérülés nagyon súlyos, és 2008-nál elõbb nem igen számíthatunk a világbajnok védõre. A pesszimistább verzióra pedig egyelõre jobb nem is gondolni.
Gyógyulj meg minél elõbb Mátrix!!!
régen volt már olyan Inter meccs amit nem bírtam végignézni, mert annyira szar volt
szánalmasan játszottunk, fõleg a 2. félidõben
és Cruz, hogy milyen helyzetet hagyott ki, TE attyakatasztrófá?!
Yo, Bitch!
gyerünk mancini
stanko
ez most így eléggé érdekes
Cesar-Maicon,Cordoba,Samuel,Maxvell-Stankovic,Dacourt,Zanetti,Figo-Crespo,Cruz
meglepõ Chivu padon Ibra is... Suazo is,
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
vagy valamelyik olasz kiscsapat
de nemtom, így most kölcsön akarjuk adni, jobban jártunk volna, ha eladjuk nyáron és akkor több pénzt is látunk belõle, mint ha esetlegesen a kölcsön lejárta után adjuk el...
útálom, ha vasárnap kora délután vannak a meccsek, mert pont akkor kell elmennem mindig 1 órára :C
Yo, Bitch!
de azért az egy kicsit bosszant, hogy Adriano-nak pár meccs erejéig, még csak esélyt sem adnak a bizonyításra, hogy talán megmutassa; lehet, hogy szükség lenne rá ebben a szezoban 😞
Yo, Bitch!
Inter: 12 Julio Cesar 13 Maicon 2 Cordoba 26 Chivu 6 Maxwell 5 Stankovic 15 Dacourt 4 Zanetti 7 Figo 18 Crespo 8 Ibrahimovic
a disposizione: 1 Toldo, 25 Samuel, 16 Burdisso, 19 Cambiasso, 11 Jimenez, 29 Suazo, 10 Adriano
Udinese: 22 Handanovic 20 Mesto 6 Coda 2 Zapata 8 Dossena 88 Inler 4 D'Agostino 66 Sivok 27 Quagliarella 3 Asamoah 83 Floro Flores
a disposizione:
25 Chimenti, 21 Zapotocny, 24 Lukovic, 28 Boudianski, 86 Siqueira, 7 Pepe, 9 Paolucci
Arbitro: Luca Banti
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Aug. 25. 15:01 -Appiano Gentile- Holnap délután 15:00 órai kezdettel a Giuseppe Meazza stadionban játsza az elsõ bajnoki mérkõzését az Inter a 2007/08-as bajnoki kiírásban. Robarto Mancini 19 fõs keretet jelölt ki az Udinese elleni mérkõzésre. Sok hiányzó van, ami elsõsorban a sérüléseknek köszönhetõ. Hiányzik Burdisso, Materazzi, Vieira, Cambiasso, Adriano és Recoba is. Íme a nevezett játékosok névsora:
Kapusok: J. Cesar, Toldo
Védõk: Maicon, Cordoba, Samuel, Chivu, Maxwell, Rivas, Cesar
Középpályások: Zanetti, Stankovic, Figo, Dacourt, Jimenez, Solari
Támadók: Ibrahimovic, Suazo, Crespo, Crúz
remélem Cesar-t csak a sérülések miatt nevezte Mancini az elsõ csapathoz ...
jóhír hogy Matrix november végén már visszatérhet!
és nevezve is lesz a Bl-be.
Yo, Bitch!
Az öreg mindenkivel lepacsizott az elõzõ edzésen 😛

BUDA > miskolc.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Wednesday, 22 August 2007 22:54:04
MILAN - Marco Materazzi faces a spell on the sidelines after injuring his right thigh in last night's friendly match against Hungary, who came from behind to inflict a 3-1 defeat on Italy at the Ferenc Puskas Stadion in Budapest. All the goals came in the second half, with Juhasz (61'), Gera (pen, 67') and Feczesin (76') replying to Di Natale's 48th-minute opener for the Azzurri. The Inter defender played the first half while Inter Primavera's Attila Filkor came on after the break.
(elvileg Mátrix decemberig kidõlt) :S:SS:S:S:S:S: