FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kp-ra muszáj vkit igazolni, Dacourt megsérült Vieira lett az uj Recoba... Cambiasso se vlt 100%-os, Motta,Deco,Kovac trióból fog kikerülni, hátha Mottát idehozzuk lelövöm magam egy ujabb sérült atomhulladék, Vieirával Reco-val Adrival meg Coco-val kártyázhatnak a lelátón... Deco nemlenne rossz,, Kovacot nem ismerem annyira, de állítólag Motta van a legközelebb hozzánk...:SS

fsgh
mindent összevetve hülye lenne a vezetõség ha nem igazolnánk még 1 középpályást meg egy védõt...

Védõt azért mert Materazzi kihullásával bl csoportkörnek menni 5 védõvel állati nagy hülyeség.

Középpályást azért mert az elõzõ 2 meccsünkön azért voltunk szarok mert nem volt középpályánk...se elõrejáték se semmi...

de majd meglátjuk

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Samuel,Burdi,Chivu elég lesz szerintem középre,Cordoba gyenge volt,a levegõben egy párharcot se nyert,szélsõ védelem:Maxwell-t akkor futották le amikor akarták,Maicon roppant pontatlan volt,hát nem tudom mi lesz...Ráadásul a védekezõ középpályások megint sérültek vagy szar az erõnlétük,kivéve Zanettit.

fsgh
Hát én nem voltam itthon de örülök hogy nem néztem...90.percben öngól. Hülyét kaptam volna. Már az is sziven ütött mikor a rádioban mondták hogy 1-1 :SSs

amúgy meg nem kellene igazolni valakit Matrix pótlására?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

hát vazze ne tud meg milyen idges voltam, mikor kiállítooták JC-t volt vagy 300 a vérnyomásom már azthittem meguszok erre egy ultra mázli potyagól, de sajnos megérdemltük mert 2 félidõben nagyon gyengék voltunk...

most néztem meg, hogy milyen gólt kaptunk <#idiota>

Cruz nem szar játékos, de akkor is #10437

de adriano menjen 25 évével cruz meg maradjon

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Materazzi elhagyta a kórházat

Aug. 26. 14:01 -Pavia- Ma reggel Marco Materazzi elhagyhatta paviai San Matteo kórházat, ahol csütörtök kora reggel diagnosztizálták a vérömlenyt a jobb combizmában. Még aznap délelõtt sûrgõsen meg is kellett operáltni õt, mert a vérömlegy nyomást gyakorolt az izomszövetekre. (Itt meg kell említeni, hogy a magyar sajtó orgánumokban megjelentekkel ellentétben nem történt izomszakadás) Ettõl függetlenül a sérülés nagyon súlyos, és 2008-nál elõbb nem igen számíthatunk a világbajnok védõre. A pesszimistább verzióra pedig egyelõre jobb nem is gondolni.

Gyógyulj meg minél elõbb Mátrix!!!

ehhh, akkor ezexerint gólt is kaptunk a végén?!
régen volt már olyan Inter meccs amit nem bírtam végignézni, mert annyira szar volt
szánalmasan játszottunk, fõleg a 2. félidõben

és Cruz, hogy milyen helyzetet hagyott ki, TE attyakatasztrófá?!

majd évvégén mikor beértek nagy nehezen az uefa kupás helyre a juvéval eggyütt akkor örülj ;]]

ForzaInter
nemigaz ááá cordoba büszke lehte magára egész csapat a 2 félidõben egy nagy semmi nulla volt... i

Yo, Bitch!

zomg 1-1

gyerünk mancini

bubu13
1-1 Asamoah sajnos megérdemelt gól

EEE 1899

bubu13
5 perc hosszabítás<#wow2><#wow2><#wow2>

EEE 1899

jó ég crúz....

lol ibra mit mûvelt ;]

góóóóóóóóóóól

stanko

bubu13
Ibra kezdõ

EEE 1899

Kaplartom
ibra ha jól látom kezdõ... a többit nem lájtam 😊

mancini kezd meghülyülni

😮

ez most így eléggé érdekes

ForzaInter
a végleges kezdöcsapat

Cesar-Maicon,Cordoba,Samuel,Maxvell-Stankovic,Dacourt,Zanetti,Figo-Crespo,Cruz

meglepõ Chivu padon Ibra is... Suazo is,

Yo, Bitch!

ForzaInter
hát már énse bízok benne...

Yo, Bitch!

jaja, én is errõl beszéltem, bár én már annyira nem bízok egy esetleges visszatérésében :S

ForzaInter
Moratti nyiltakozta hogy Valencia 15 milkát ajánlott érte... sztem elkellet volna adni 20-nál többet nem nagyon adnának már érte, Mancio meg nagyon nem bízik már benne, padon meg felesleges tartani...kölcsönadsában az lehet ajó hátha pl. PArmában ujra magára találna és egy uj Adri jönne vissza...

Yo, Bitch!

jahjah, a Parma az jobb lett volna neki...

vagy valamelyik olasz kiscsapat

de nemtom, így most kölcsön akarjuk adni, jobban jártunk volna, ha eladjuk nyáron és akkor több pénzt is látunk belõle, mint ha esetlegesen a kölcsön lejárta után adjuk el...

bazmeg, tuti nem fogok megint haza érni az elsõ félidõre :S

útálom, ha vasárnap kora délután vannak a meccsek, mert pont akkor kell elmennem mindig 1 órára :C

ForzaInter
hát nagyon nem bízok már Mancio Adri-ban sztem, sokan ezen a véleméynen vannak, de azért tényleg az idegesítõ nem is ad neki lehetõséget a bizonyításra...de ha kölcsönbe megy ne Citybe menjen mert hát angol foci nem hinném hogy nagyon fekszene neki...

Yo, Bitch!

értem 😊

de azért az egy kicsit bosszant, hogy Adriano-nak pár meccs erejéig, még csak esélyt sem adnak a bizonyításra, hogy talán megmutassa; lehet, hogy szükség lenne rá ebben a szezoban 😞

ForzaInter
állítólag cuchu és burdi nincs megfelelõ fizikai állapotban ezért nincsenek nevezve, Adri meg nagyon ugy tûnik kölcsön lesz adva, ManCity is vinné...

Yo, Bitch!

tényleg -.-

ForzaInter
Cuchu sincs a keretben

Yo, Bitch!

nem sok értelme van ezeknek a találgatásoknak, mert általában nem így szokott kinézni a csapat a meccsre, ráadásul Adriano és Burdisso ugyebár a keretben sincs...

bestGP
adrit elseviszi vazze

hüje vagy hamán szép nem!4

miki36
Le probabili formazioni:

Inter: 12 Julio Cesar 13 Maicon 2 Cordoba 26 Chivu 6 Maxwell 5 Stankovic 15 Dacourt 4 Zanetti 7 Figo 18 Crespo 8 Ibrahimovic

a disposizione: 1 Toldo, 25 Samuel, 16 Burdisso, 19 Cambiasso, 11 Jimenez, 29 Suazo, 10 Adriano

Udinese: 22 Handanovic 20 Mesto 6 Coda 2 Zapata 8 Dossena 88 Inler 4 D'Agostino 66 Sivok 27 Quagliarella 3 Asamoah 83 Floro Flores

a disposizione:
25 Chimenti, 21 Zapotocny, 24 Lukovic, 28 Boudianski, 86 Siqueira, 7 Pepe, 9 Paolucci

Arbitro: Luca Banti

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Megújult az Inernazionale.hu!

Mancini 19 fõs kerete a holnapi bajnoki meccsre

Aug. 25. 15:01 -Appiano Gentile- Holnap délután 15:00 órai kezdettel a Giuseppe Meazza stadionban játsza az elsõ bajnoki mérkõzését az Inter a 2007/08-as bajnoki kiírásban. Robarto Mancini 19 fõs keretet jelölt ki az Udinese elleni mérkõzésre. Sok hiányzó van, ami elsõsorban a sérüléseknek köszönhetõ. Hiányzik Burdisso, Materazzi, Vieira, Cambiasso, Adriano és Recoba is. Íme a nevezett játékosok névsora:

Kapusok: J. Cesar, Toldo

Védõk: Maicon, Cordoba, Samuel, Chivu, Maxwell, Rivas, Cesar

Középpályások: Zanetti, Stankovic, Figo, Dacourt, Jimenez, Solari

Támadók: Ibrahimovic, Suazo, Crespo, Crúz

remélem Cesar-t csak a sérülések miatt nevezte Mancini az elsõ csapathoz ...

ForzaInter
:😄DDDDDdddddddd

jóhír hogy Matrix november végén már visszatérhet!
és nevezve is lesz a Bl-be.

Yo, Bitch!

:XDDDDDddddd

Az öreg mindenkivel lepacsizott az elõzõ edzésen 😛

???

battyo szívélyes zörgetését küldi minden kis interes ficsurnak S:

BUDA > miskolc.

ezért nem kellett volna mo-ra jönnie

pfffffffffffff... akkor abból lesz több is mint 4 hónap :C

9csöves9
4 hónap,combizomszakadás

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Azzurri beaten in Budapest

Wednesday, 22 August 2007 22:54:04

MILAN - Marco Materazzi faces a spell on the sidelines after injuring his right thigh in last night's friendly match against Hungary, who came from behind to inflict a 3-1 defeat on Italy at the Ferenc Puskas Stadion in Budapest. All the goals came in the second half, with Juhasz (61'), Gera (pen, 67') and Feczesin (76') replying to Di Natale's 48th-minute opener for the Azzurri. The Inter defender played the first half while Inter Primavera's Attila Filkor came on after the break.

(elvileg Mátrix decemberig kidõlt) :S:SS:S:S:S:S:

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddd