FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah most látom, hogy nem várja meg a szezon végét -.-

akkor jah, kéne nekik még min. 1 csatár

a betüstílus nemgyerebe -.-

jah, nemtudtam, hogy Saha is sérült, õ is olyan komolyan mint Rooney v. csak kisebb sérülés?

9csöves9
Saha is sérült,és Tevez nem az a fajta csatár aki 1 csatáros játékban nagyon érvényesülne

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fsgh
?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

de csak gondolom nyáron nem?

addig minek még plusz 1 csatár neki?!

Hegeace
Solksjaer visszavonul benne volt a hírekben

Heló szia remélem hogy vagy

minek oda?

saha,solskjaer,tevez,rooney(most sérûlt)

mert ált. 1 csatárral nyomják de mellette ott van még a 2-3 tkp

DONGUBA
johetne manchesterbe.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
amúgy elfogadnám persze Adrianót, de négy és félmillás fizut mi nem tudunk adni neki 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zsíros 😊

<delete>

😄ASdasdasdasd

fsgh
<#hehe><#nevetes1><#nevetes1>

am Csesza majd lehet csinálok uj eredményjelzõt.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
jaj mit kombináltok Ti össze, simán csak az árára voltam kiváncsi :ASDsdasdsdsdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jah monnyuk tényleg berakta már egyszer Adriano-t rózsaszín mez alá 😛

fsgh
mér jönne😄 Régi álma Adrianot Rózsaszínben látni 😛P (amit persze meg is értek😄)

(erre most fog jönni egy lekicsinyítõ válasz) :XD

fsgh
szólsz Zampari papának hogy hozza el neked?😄

nemtom, sztem már eléggé lemet, olyan 15m euró körûl lehet...

gabber_saviola
mennyi lehet most Adriano értéke?

fsgh
Remélem marad.

ezt a felállást csak azért, mert remélem, hogy Manicini nem ugy akarja, hogy Chivu bal szélre és Cesar jobb szélre v. esetleg fordítva, hiszen ott van Burdisso aki már nem 1x játszott jobb szélen és bizonyított

jah és Barca elleni meccsen vszeg így fogunk a pályára lépni:

Julio Cesar; Rivas, Burdisso, Chivu, Cesar; Jimenez, Cambiasso, Solari; Rcoba; Adriano, Crespo

remélem valami ilyesmi lesz:

J.Cesar

Burdisso - Rivas - Chivu - Cesar

Jimenez - Cambi - Solari

Recoba

Adriano - Crespo

nah, tehát, ha Adriano megy, akkor Recoba marad

ha Adri nem megy akkor Recoba megy

mégpedig a Torino-hoz kölcsönben, a felek már teljesen megállapodtak egymással...

amugy Recoba lassan egy 2009-ig szóló szerzõdést fog aláírni az Interrel

” Azt hogy az Interben szeretnék maradni és játszani szeretnék akkor amikor lehetõséget kapok rá. Tudom hogy sokan vagyunk és nagyon kemény bekerülni a csapatba de ha megkapom azt a lehetõséget mint mások akkor élni fogok vele. Egyet nem értek, a klub álláspontját mely szerint nekem játszanom kell mindig és ez kölcsönben lehetséges csak. Ezzel nem értek egyet!”

”Én többet kölcsönbe többet nem akarok menni sehova sem. Egyszer igent mondtam és elmentem Parmaba mert az a döntés az én hasznomra is vált. Most már más a helyzet. Vagy elengednek végleg vagy maradok! Most mit mondja? Két éve mikor nekem jobban ment de a csapatnak rosszabbul elmehettem volna, megvolt a lehetõségem rá de nem tettem mert itt akartam maradni. A Real Madrid, a Barcelona és a Chelsea is bombázott a jobbnál jobb ajánlatokkal, de nemet mondtam! Itt maradtam mert az Inter fontos számomra és azt gondoltam hogy én is fontos vagyok az Inter számára.”

De ha azt mondja hogy a kispadra vagy a lelátóra teszlek addig ameddig nem leszel csúcsformában azt mondom semmi gond, felülök a lelátóra és szurkolok a csapatnak.”

fsgh
Nézzetek el az Internazionale.hu-ra... ott van egy interjú Morattival és Arianoval errõl az ügyrõl.(Adriano helyzetérõl)

<#wow2> :| -> úristen
:o -> óóóó

csodálkozás és csodálkozás között is van különbség

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

fsgh
az az :o szvsz na mindegy off vége

ForzaInter
csodálkozás

Yo, Bitch!

fsgh
:| --> ez nekem szájhúzás..kinek mi

ForzaInter
dik mivanveled te fiu:| kihúzzá száját...

Yo, Bitch!

fsgh
addig ne húzd a szád amíg nem tudod milyen...Én bízom benne hogy egy nagyon tehetséges pléja😊 U20-ba be van válogatva szal annyira rossz nem lehet.

ForzaInter
de Mancio nyilatkozatában emgemlítette hogy érkezik, és elvileg elsõ csapatban számít rá:|

Yo, Bitch!

fsgh
Pelét még nem is írták a hivatalos honlapon

ForzaInter
egyáltlán elsõ csaptba jött...
igazoltunk egy olasz kapsut is Alfonso Enrico õt elsõ csaptahoz írjak mzszámot is kapoott, ja és mindenki lelett fényképezve uj mezben csak Coco nem aki számot se kapott vszníû távozni fog...

Yo, Bitch!

fsgh
na de ez már megint kérdéseket vet fel...

1.Teszem azt lmegy Adriano és Recoba akkor máris kell venni egy csatárt és nem valami lótifutit hanem egy normális, minimum klasszis csatárt.

2.Pelé érkezésével???? Ki õ? mikor dõlt el hogy hozzánk igazol? Eddig a nevét se halottam... na mind1 utánanéztem és õ az:

Születési dátum: 14.09.1987
Életkor: 19
Magasság: 1,87
Nemzetiség: Portugal

-Adriano nem akar kölcsönbe menni
Aug. 27. 17:16 -Milano- 48 órán belül el kell dõlni annak hogy mi lesz Adrianoval. Ma megszólalt Gilmar Rinaldi a játékos ügynöke is. ”Vagy az Interben fog játszani Adriano vagy pedig el kell adnia az Internek õt.” Ez mondat pedig veszélyes lehet hiszen senkinek sem lenne jó ha belemennének a felek egy vitába, és egy rossz fél év után januárban következne be a válás. Persze ez az egyik legrosszabb forgatókönyv volt.
Nézzük mit mondott Rinaldi. ”Egész nap Adrianoval voltam. Nagyon sokat beszéltünk egymással és még egy nap mindenki meg fogja tudni hogy mi a hivatalos állásfoglalásunk. Egy dolgot viszont leszögezhetek: ez a kölcsönadási pletyka minket is meglepetésként ért.” Eddig az idézet mely szerint bizonyosan elvethetjük a kölcsön adás lehetõségét és a Parmaval kapcsolatos pletykákat. Az is biztos hogy Adriano Olaszországon belül nem igazol sehova sem. De hogy mi lesz a sorsa pontosan arról egyelõre még csak találgatni tudunk.
Angliában három együttessel, a Manchester Cityvel, a Newcastle Uniteddel és az Arsenallal is szóba hozták a brazilt. Persze ez sem jelent semmit, hiszen nem tudjuk pontosan mi a klub szándéka.
Mancini ezzel kapcsolatban a következõket mondta tegnap. ”Nagyon szeretnénk Adrianot de persze minden vele kapcsolatos beszéd a pletykák számát növeli. Reméljük hogy minél elõbb felépül és akkor végre játszani tud. De biztos át fogja gondolni hogy számára mi a legjobb megoldás. Ebben benne van az is hogy elmegy oda ahol folyamatos játéklehetõséget kap majd. A középpálya? Várjuk meg Pelé érkezését és akkor majd okosabbak leszünk.”
Massimo Moratti a SKY-nak nyilatkozott az ügyrõl. ”Adriano kölcsönadása a Parmaba a legintelligensebb megoldás lenne.” De amennyiben ez a dolog nem jön össze akkor a kékfekete vezetõségnek a Chievot kell meggyõznie arról hogy Obinnát adja át a Parmanak.
A múlt hét végén befutott a Real Madridtól egy 30 millió eurós ajánlat Maiconért. A Sevilla majd 40 milliót kér Daniel Alvesért. A spanyolok mintha megbolondultak volna az árakkal, ebbõl a játékból pedig az Inter talán jobb is ha kimarad… Emlékezzünk, Maicon annak idején 6 millióba került…

ForzaInter
õ jólenne vkp-nak is védõnek is, neki örülnék, de sajna nincs róla szó...

Yo, Bitch!

sztem õ fasza is lenne 😊

Jöjjön akkor Marquez😄

nem is hallottam róla, hogy jönne,
viszont mi olyan játékost akarunk igazolni aki egyaránt jó középsõ védõnek és védekezõ középpályásnak
Motta-t nem láttam még védõként, de igen, eléggé sérülékeny :S

Csak ne az a porcelánlábú Motta jöjjön!!

fsgh
😞 alig kezdõdik el máris szünet:s

am kiváncsi leszek igazolnuk-e még valakit a maradék 5 napban...

jaja

fsgh
Empoli Inter után 1 hét kimarad?

te mindig is optimista voltál fõleg ha az Interrõl van szó 😄

Azért közelse ez a helyzet😄

116 v 114 pont sztem lényegtelen

Ma 26éves Maxwell!

höbödö

mondták a meccs közben, hogy elvileg bármelyik pillanatban leigazolhatjuk Radoslav Kovas-ot :S