FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor jah, kéne nekik még min. 1 csatár
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
addig minek még plusz 1 csatár neki?!
saha,solskjaer,tevez,rooney(most sérûlt)
mert ált. 1 csatárral nyomják de mellette ott van még a 2-3 tkp
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
😄ASdasdasdasd
am Csesza majd lehet csinálok uj eredményjelzõt.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Julio Cesar; Rivas, Burdisso, Chivu, Cesar; Jimenez, Cambiasso, Solari; Rcoba; Adriano, Crespo
remélem valami ilyesmi lesz:
Burdisso - Rivas - Chivu - Cesar
Jimenez - Cambi - Solari
Recoba
Adriano - Crespo
ha Adri nem megy akkor Recoba megy
mégpedig a Torino-hoz kölcsönben, a felek már teljesen megállapodtak egymással...
amugy Recoba lassan egy 2009-ig szóló szerzõdést fog aláírni az Interrel
”Én többet kölcsönbe többet nem akarok menni sehova sem. Egyszer igent mondtam és elmentem Parmaba mert az a döntés az én hasznomra is vált. Most már más a helyzet. Vagy elengednek végleg vagy maradok! Most mit mondja? Két éve mikor nekem jobban ment de a csapatnak rosszabbul elmehettem volna, megvolt a lehetõségem rá de nem tettem mert itt akartam maradni. A Real Madrid, a Barcelona és a Chelsea is bombázott a jobbnál jobb ajánlatokkal, de nemet mondtam! Itt maradtam mert az Inter fontos számomra és azt gondoltam hogy én is fontos vagyok az Inter számára.”
De ha azt mondja hogy a kispadra vagy a lelátóra teszlek addig ameddig nem leszel csúcsformában azt mondom semmi gond, felülök a lelátóra és szurkolok a csapatnak.”
:o -> óóóó
csodálkozás és csodálkozás között is van különbség
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Yo, Bitch!
igazoltunk egy olasz kapsut is Alfonso Enrico õt elsõ csaptahoz írjak mzszámot is kapoott, ja és mindenki lelett fényképezve uj mezben csak Coco nem aki számot se kapott vszníû távozni fog...
Yo, Bitch!
1.Teszem azt lmegy Adriano és Recoba akkor máris kell venni egy csatárt és nem valami lótifutit hanem egy normális, minimum klasszis csatárt.
2.Pelé érkezésével???? Ki õ? mikor dõlt el hogy hozzánk igazol? Eddig a nevét se halottam... na mind1 utánanéztem és õ az:
Születési dátum: 14.09.1987
Életkor: 19
Magasság: 1,87
Nemzetiség: Portugal
Aug. 27. 17:16 -Milano- 48 órán belül el kell dõlni annak hogy mi lesz Adrianoval. Ma megszólalt Gilmar Rinaldi a játékos ügynöke is. ”Vagy az Interben fog játszani Adriano vagy pedig el kell adnia az Internek õt.” Ez mondat pedig veszélyes lehet hiszen senkinek sem lenne jó ha belemennének a felek egy vitába, és egy rossz fél év után januárban következne be a válás. Persze ez az egyik legrosszabb forgatókönyv volt.
Nézzük mit mondott Rinaldi. ”Egész nap Adrianoval voltam. Nagyon sokat beszéltünk egymással és még egy nap mindenki meg fogja tudni hogy mi a hivatalos állásfoglalásunk. Egy dolgot viszont leszögezhetek: ez a kölcsönadási pletyka minket is meglepetésként ért.” Eddig az idézet mely szerint bizonyosan elvethetjük a kölcsön adás lehetõségét és a Parmaval kapcsolatos pletykákat. Az is biztos hogy Adriano Olaszországon belül nem igazol sehova sem. De hogy mi lesz a sorsa pontosan arról egyelõre még csak találgatni tudunk.
Angliában három együttessel, a Manchester Cityvel, a Newcastle Uniteddel és az Arsenallal is szóba hozták a brazilt. Persze ez sem jelent semmit, hiszen nem tudjuk pontosan mi a klub szándéka.
Mancini ezzel kapcsolatban a következõket mondta tegnap. ”Nagyon szeretnénk Adrianot de persze minden vele kapcsolatos beszéd a pletykák számát növeli. Reméljük hogy minél elõbb felépül és akkor végre játszani tud. De biztos át fogja gondolni hogy számára mi a legjobb megoldás. Ebben benne van az is hogy elmegy oda ahol folyamatos játéklehetõséget kap majd. A középpálya? Várjuk meg Pelé érkezését és akkor majd okosabbak leszünk.”
Massimo Moratti a SKY-nak nyilatkozott az ügyrõl. ”Adriano kölcsönadása a Parmaba a legintelligensebb megoldás lenne.” De amennyiben ez a dolog nem jön össze akkor a kékfekete vezetõségnek a Chievot kell meggyõznie arról hogy Obinnát adja át a Parmanak.
A múlt hét végén befutott a Real Madridtól egy 30 millió eurós ajánlat Maiconért. A Sevilla majd 40 milliót kér Daniel Alvesért. A spanyolok mintha megbolondultak volna az árakkal, ebbõl a játékból pedig az Inter talán jobb is ha kimarad… Emlékezzünk, Maicon annak idején 6 millióba került…
viszont mi olyan játékost akarunk igazolni aki egyaránt jó középsõ védõnek és védekezõ középpályásnak
Motta-t nem láttam még védõként, de igen, eléggé sérülékeny :S
am kiváncsi leszek igazolnuk-e még valakit a maradék 5 napban...
höbödö