FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elfelejtettem és most nézem, hogy 4-0 😄DDdddd
😄ASdasdsdda
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
^^
íSA😄aS_😄_:SD
am Durva ez a Ronaldinho - Henry egy csapatban :ooo Nem iskell már nekik Messi😛
Subs: Valdes, Motta, Thuram, Iniesta, Eto'ò, Milito, Sylvinho, Messi, Ezquerro, M.Crosas.
Coach: Frank Rijkaard.
Inter (4-4-2): Toldo; Burdisso, Rivas, Chivu, Cesar; Pelé, Cambiasso, Solari; Jimenez; Crespo, Adriano.
Subs: Alfonso, Fatic, Filippini, Esposito, Filkor, Maaroufi, Pedrelli, Recoba, Balotelli.
Coach: Roberto Mancini.
csetlett botlott a labdával
mondjuk 31.-én este robbanhatna valami nagy igazolás 😄DD Mondjuk tavaly az a bomba Mariano volt :s szal inkább ne :d
Yo, Bitch!
Angol internetes értesülések szerint a Real Madrid labdarúgócsapatának aranylabdás védõjéért a napokban bejelentkezett az AC Milan, amely még a nyári átigazolási idõszak pénteki lezárása elõtt szerzõdtetné a 33 éves játékost. A Real Madrid nem akar mindenáron megválni Cannavarótól, de 7 millió euró fejében elengedi az olasz válogatott hátvédet.
Cannavaro - bár télen megnyerte az Aranylabdát - az elmúlt szezonban csak árnyéka volt a Juventusban szereplõ önmagának, és azóta sem tudott alkalmazkodni a spanyol bajnoksághoz. Nem kizárt tehát, hogy õ maga sem ellenezné a hazatérést, pláne, hogy a Milanban ismét együtt szerepelhetne válogatottbeli társával, a squadra azzurrától már visszavonult Alessandro Nestával.
a lényeg itt az hogy rá kéne mozdulni...márpedig azért mert nem lesz elég védõnk Materazzi kiesésével...volt Juvés vagy nem jobb megoldást nem nagyon látok:S
Yo, Bitch!
ez nem kérdéses de ha mancini megint nyomorékoskodik...
----Cesar----Burdisso----Rivas---Chivu-----
----Pelé-----Cambiasso----Filkor-------
-------------Jimenez------------------
-------Recoba-------Crespo---------
Yo, Bitch!
------------------Toldo--------------------
Burdisso----Esposito----Rivas---Chivu
----Pelé-----Cambiasso----Filkor-------
-----------------Jimenez------------------
----------Adriano-------Crespo----------
Aug. 29. 13:38 -Milano- A mûtét óta elõször szólalt meg Marco Materazzi az Internazionale védõje aki a Magyarország elleni barátságos válogatott mérkõzésen szenvedett sérülést. Paviaban operálták még egy elõre láthatólag pár hónapig (egyes hírek szerint januárig) nem számíthat rá Roberto Mancini vezetõedzõ. ”Hihetetlen fájdalmat éreztem abban a pillanatban - mondta Materazzi - de még a repülõ út is borzasztó volt, az segített egyedül mikor a feleségemre Danielara gondoltam. Azt mondta nekem korábban hogy szülésnél nincs nagyobb fájdalom, hát õszintén szólva vitába tudtam volna vele szállni akkor.”
Materazzinak a jobb combja sérült meg igen ritka módon. ”Most elõször néztem vissza az egészet a tvben. Így elnézve nem tûnt olyan súlyosnak a dolog és az ütközés sem volt különlegesen erõs. Persze most már tudom hogy a hányinger és a rosszullét az a bevérzés miatt volt, pontosan elmondtak az orvosok mindent.
Mikor visszaértünk nem is gondoltam hogy ilyen nagy a baj, abban bíztam hogy a fájdalom majd elmúlik magától. Benazzo és Combi professzorok viszont azonnal cselekedtek és szerintem nagyon jól döntöttek. Most a legjobb amit tehetek hogy sétálgatok mozgatom az izmokat hogy ne gyengüljön el a lábam teljesen. Azért nagy volt a dilemma az indulás elõtt, mert ilyen sérüléssel veszélyes volt repülõre szállni, akár a karrierem is véget érhetett volna. De én nem akartam megkockáztatni hogy ott maradok, haza akartam jönni mert itt jó kezek közé kerültem azonnal. Nagyon szerencsésnek tartom magam hogy végül így alakult minden, lehetett volna sokkal nagyobb is a baj.”
Defenders: Nicolas Burdisso, Cesar, Cristian Chivu, Dennis Esposito* (born in 1988), Ivan Fatic* (1988), Marco Filippini* (1988), Nelson Rivas.
Midfielders: Esteban Cambiasso, Luis Jimenez, Attila Filkor* (1988); Ibrahim Maaroufi* (1989), Daniele Pedrelli* (1988), Pelé, Santiago Solari;
Strikers: Adriano, Mario Barwuah Balotelli (1990*), Hernan Crespo, Alvaro Recoba.
*Members of 2007/08 Inter Primavera squad.
itt a keret! FILKOR ott van ja és Pelé is😊 remélem mind2-en kapnak lehetõséget. Pelére kivánci leszek.
Jelentkezett mellette még az Arsenal is , de Õk csak kölcsönbe vitték volna .
INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
”Én többet kölcsönbe többet nem akarok menni sehova sem. Egyszer igent mondtam és elmentem Parmaba mert az a döntés az én hasznomra is vált. Most már más a helyzet. Vagy elengednek végleg vagy maradok! Most mit mondja? Két éve mikor nekem jobban ment de a csapatnak rosszabbul elmehettem volna, megvolt a lehetõségem rá de nem tettem mert itt akartam maradni. A Real Madrid, a Barcelona és a Chelsea is bombázott a jobbnál jobb ajánlatokkal, de nemet mondtam! Itt maradtam mert az Inter fontos számomra és azt gondoltam hogy én is fontos vagyok az Inter számára.”
Qlassik?