FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
😊)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com
-------------------------------------------
Edzõmeccs:
Inter - Primavera 7-0
Crespo(4), Adriano(3)
-------------------------------------------
Samuel - izomhúzódás
fõleg õ nem
Didier Drogba, a Chelsea elefántcsontparti csatára januárban hosszabb ideig nem állhat csapata rendelkezésére, mert az Arikai Nemzetek Kupáján vesz részt. José Mourinho erre az idõszakra már jó elõre szeretne utánpótlásról gondoskodni, s miután Andrij Sevcsenko elvesztette a bizalmát, kész új támadót hozni az együtteshez.
Ez a futballista lehet Adriano, akitõl már szabadulna az Inter, és Michael Ballackért cserébe szívesen odaadná a brazilt. A játékoscsere azonban nem lenne végleges, mindkét futballista kölcsönben váltana csapatot, és nyáron visszatérne együttesébe.
----------------
Az angol Chelsea menedzsere, José Mourinho érdekes kijelentést tett a hét második felében: el tudná képzelni, hogy a játékosát, Michael Ballackot egy az egyben elcserélné januárban az olasz Internazionale brazil támadójára, Adrianora! Állítólag Massimo Morattinak is tetszik a lehetõség, mert egy Ballackhoz hasonló játékosra lett volna már szüksége a nyár folyamán is Roberto Mancini vezetõedzõnek! A hírek szerint egyenlõre fél évre "cserélni" ki a két klub a két játékost. Aztán majd nyáron döntenek a folytatásról!
(foci24.com - Fedor János)
a Samsungsport és a foci24 is írja...szerintem tök jó lenne. fél év és meglátmák mit tudna.
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
😄DDDDDDDdddddddd
2hsz-el lejebb van :ASdasdasdasds
Az október 7.-i Inter-Napoli bajnoki mérkõzésre buszos utazást szervezünk! Az utazás ára: 30.000 Ft ebben a jegy is benne van! Indulás 2007.10.06-án szombaton este Budapestrõl, reggel Milánóban vagyunk, egész nap város nézés, szabad program, délután meccs, a jegy a 3.gyûrûbe szól. Mérkõzés után indulás haza remélhetõleg ünnepi hangulatban. Várható érkezés Budapestre hétfõn dél körül.
FONTOS, HOGY AKI ÚGY DÖNT, HOGY JÖN AZ MINÉL ELÕB JELEZZE EZT NEKEM! Lehet hozni ismerõst családtagot is a lényeg, hogy legkésõbb szeptember 20.-ig mindenki adja le nekem az utazók listáját. Ez azért is fontos mert a jegyek a beléptetõ rendszer miatt névre szólnak! Ugyancsak szeptember 20.-ig kell befizetni az összeget is, a számlaszámot privátban vagy emailen megadom. Szóval akkor aki szeretne jönni az jelezze minél elõbb. Már fogynak a helyek a buszon! 😊
Sep. 5. 07:48 -Milano- Roberto Mancini szerint szeptember végére lesz olyan állapotban a csapat mint amilyet a tavalyi idényben megszokhattunk tõle. Igaz akkor már olyan ellenfelek jönnek majd a bajnokságban mint a Sampdoria vagy a Roma… Most hogy itt a bajnoki szünet lehetne dolgozni, ám úgy az elég nehéz hogy 15 ember hiányzik a keretbõl a válogatott elfoglaltságai miatt.
Köztük van többek között a Patrick Vieira is akit az olaszok nagy ’barátja’ Domenech kapitány úgy válogatott be hogy még gyakorlatilag sérült. Ivan Carminati az Inter atléta edzõje elmondta, hogy ”A játékos az elmúlt héten csak fizikoterápián volt és atlétizált, labdát egyáltalán nem látott. Semmiképpen nem szabadna szombaton játszania még! Combinak mindenképpen kommunikálnia kell ez ügyben a francia válogatottban lévõ orvos kollégájával. Érdekes az Interben szóba sem került a játéka, ezt a válogatottja egyáltalán nem veszi figyelembe.”
Hát igen, az eltiltott Domenech igen másképpen vélekedik errõl. Nem elég hogy legutóbb is egy válogatott meccsen sérült meg Vieira, a kapitány most sem hallgat másra. ”Vieira fizikális problémája szépen javul, sokkal jobban van már és amennyiben õ is vállalja akkor játszani fog! Ne értsenek félre nem vagyok orvos és mint korábban most sem fogom kockáztatni egy játékosom testi épségét.” Persze a szép szavaktól függetlenül 70% hogy játszani fog a francia, Mancini és az Inter szurkolók legnagyobb ’örömére’.
Carminati szerint az utazás és a játék a felkészülés abban a szakaszában amikor edzeni kellene mind-mind veszély faktorok. Burdisso és Javier Zanetti például Ausztráliába repültek egy barátságos meccsre, ezzel kapcsolatban az atléta edzõ így vélekedett. ”Kész szerencse hogy Cambiasso és Crespo itthon maradtak. A dél-amerikaiak még mindig lemaradásban vannak a Copa miatt, nekik kimondottan jól jön hogy készülhetnek Pinetinában. Cambiasso formája engem is meglepett hiszen játszott Barcelonában is múlt szerdán aztán pedig Empoliban is pályára lépett és nem volt rossz állapotban. Hernannal már más a helyzet, neki a sérülésébõl kell felépülnie ez pedig nagy türelmet igényel.”
Arra a kérdésre hogy milyen jellegû munka vár most a maradék csapatra Carminati így felelt. ”Erõnléti edzések, aerobic és tesztek az elsõ szakaszban. Aztán meglátom hogy milyen állapotok uralkodnak. Ha minden jól megy akkor csak csütörtökön edzünk kettõt. Az Internek vissza kell nyerni a frissességét és a dinamizmusát ami az elmúlt szezonban jellemezte. A srácok meccsrõl meccsre javulnak és ha szünet után nem is, szeptember végére mindenki visszanyeri a formáját.”
Persze, ez így elmondva szép és jó, de a szurkolók akkor sem értik hogy miképpen lehetséges a májusban 90.percben is sprintelõ játékosok most a 70.perc után csak tántorognak a pályán. ”Ne feledjük hogy tavaly két héttel késõbb indult a bajnokság és az elején akkor is voltak gondok, elég csak arra gondolni mikor 0-3-ra álltunk a Roma elleni Szuperkupa meccsen, majd pedig a Samp ellen csak döntetlen jött és a Chievo meccsen is csak a végén hoztuk a gólokat. Nyugodjon meg mindenki tudatosan dolgozunk, a hónap végére minden rendben lesz!”
Az október 7.-i Inter-Napoli bajnoki mérkõzésre buszos utazást szervezünk! Az utazás ára: 30.000 Ft, Inter Club Ungheria tagoknak 10% kedvezmény. Indulás 2007.10.06-án szombaton este Budapestrõl. Vasárnap dél körül vagyunk Milánóban ahol is a mérkõzés kezdetéig szabad program, majd 15:00-tól megnézzük a mérkõzést a San Siroban. Várhatóan este indulunk vissza Magyarországra és másnap dél körül érkezünk meg Budapestre! Aki szeretne jönni az az email címemre a [email protected] -ra jelezze írásban!
s ez 7000-ért:| bazeg tavalyi de ez kurvajó egy ilyet ennyiért tuti veszek😄 meg majd idegenbelit😄 ideibõl.
Yo, Bitch!
Sep. 4. 13:19 -Milano- Massimo Moratti de amúgy Olaszországban igen sokan mások is megemlékeztek az egy évvel ezelõtt elhunyt Giacinto Facchettirõl. Ma reggel 8 órakor a Rai3 csatornán például egy két órás mûsort szenteltek neki, ahol olyan kuriózumokat mutattak mint például a fiatalkori stúdióbeszélgetéseit. De vissza Morattira, aki az Inter hivatalos oldalán emlékezett meg egy levélben a legendáról. Íme néhány részlet:
”Facchetti hiányzik a fontos pillanatokban, akkor amikor nagyon szükség lenne valakire hogy segítsen megoldani a problémákat. Hiányzik emberileg hiszen ketten olyan pillanatokban is találtunk megoldást a gondokra amikor vagy az egyikünk vagy a másikunk ideges volt de mégis a végén építõ javaslatig tudtunk eljutni.”
„Ez az elsõ év volt nélküle és biztos vagyok benne hogy roppant büszke lenne az Inter fiataljaira, örültem volna ha megérte volna a Primavera csapat bajnoki címét hiszen azt a gárdát gyakorlatilag õ hozta össze. De természetesen büszke lett volna a pályán kiharcolt bajnoki címre is, tetszett volna neki a csapat magabiztossága. Biztos kicsit az õ csapatára emlékeztette volna sima diadal.”
„Az amit Facchettitõl tanultunk, nem felejthetjük el soha sem de nem is lehet hiszen hiába ment el így is nap mint nap együtt van velünk. Beszélhetnék róla tovább pozitív jelzõkkel, de aki ismerte tudja hogy valóban milyen egyenes és természetes ember volt. Hiányzik nagyon…”
Sep. 4. 10:44 -Milánó- Ezen a hétvégén szünetelnek a nemzeti bajnokságok szerte Európában, ugyanis a hétvégén a 2008-as Európabajnokság selejtezõit (és egyéb mérkõzéseket) játszák. Az Inter csapatából 15 játékos húzhatja majd magára a nemzeti mezt és 23 mérkõzésen léphetnek pályára õk tizenöten. Nézzük idõrendben a mérkõzéseket:
09.07. Svájc - Chile (barátságos) Luis Jimenez
09.08. Románia - Fehéroroszország (Euro 2008) Cristian Chivu
09.08. Svédország – Dánia (Euro 2008) Zlatan Ibrahimovic
09.08. Szerbia – Finnország (Euro 2008) Dejan Stankovic
09.08. Olaszország – Franciaország (Euro 2008) Patrick Vieira
09.08. Magyarország - Bosznia (Euro 2008) Filkor Attila
09.09. USA – Brazilia (barátságos) Julio Cesar és Maicon
09.09. Honduras - Costa Rica (barátságos) David Suazo
09.11. Auztrália - Argentina (barátságos) Nicolas Burdisso és Javier Zanetti
09.11. Ausztria - Chile (barátságos) Luis Jimenez
09.12. Portugália - Szerbia (Euro 2008) Dejan Stankovic
09.12. Franciaország – Skócia (Euro 2008) Patrick Vieira
09.12. Törökország – Magyarország (Euro 2008) Filkor Attila
09.12. Németország- Románia (barátságos) Cristian Chivu
09.12. Montenegro – Svédország (barátságos) Zlatan Ibrahimovic
09.12. Brazilia - Mexico (barátságos) Julio Cesar és Maicon
09.12. Honduras - Ecuador (barátságos) David Suazo
Utánpótlás mérkõzések:
09.07. Írország – Portugália (U21 Euro 2009) Pelé
09.07. Montenegro – Anglia (U21 Euro 2009) Ivan Fatic
09.07. Belgium – Ausztria (U21 Euro 2009) Maaroufi
09.09. Olaszország – Svájc (U20 4-es torna Lugano) Alfonso
09.11. Portugália – Montenegro (U21 Euro 2009) Pelé és Fatic
09.11. Izland – Belgium (U21 Euro 2009) Maaroufi

Sep. 4. 13:39 -Milano- Az Inter vezetõsége részérõl Ernesto Paolillo szólalt ma meg az Adriano ügyben mikor a via Rosellilin kilépett a Liga épületébõl. Õ már kevésbé volt diplomatikus mint Moratti ugyanis elmondta Adrianonak meg kell komolyodnia! De beszélt a jelenlegi helyzetrõl és arról hogy milyen utat kell a brazilnak a jövõben bejárnia ahhoz hogy ismét számítsanak rá.
”Elhatároztuk hogy januárig kap haladékot, addig rendszeresen figyelemmel kísérjük a munkáját. Optimista vagyok az ügyben. Hogyha januárig beáll az a változás amire számítunk akkor nem fogjuk senkinek sem odaajándékozni hanem marad az Interben.
Jelenleg át kell esnie ezen a programon, úgy kell dolgoznia és élnie mint egy profi játékosnak. Ez vonatkozik az edzésekre és azon kívüli dolgokra is! Mindenki azt szeretné hogy ez a javulás bekövetkezzen. A BL listáról is azért hagytuk ki mert hogy addig is dolgozhasson és készülhessen. Nagyon is tudunk az igen sportszerûtlen életmódjáról , de a kezét nem foghatjuk meg. Ez a dolog tõle függ csak! A döntés az Õ kezében van, hogy sportolóként akar-e élni vagy sem. Itt nincs mirõl hezitálinia…”
Sep. 3. 21:38 -Milano- Úgy tûnik a botrányoknak nem igen lesz vége. Nem elég hogy a játékos lemaradt a BL nevezésrõl, így januárig csak a bajnokságban és kupában bizonyíthatja hogy érdemes még az Inter mezre, most beütött az újabb balhé…Nemrégiben még a verekedés a kosarasokkal a Hollywoodban, most pedig a szomszédok feljelentése. Az interneten olvasható interjú szerint a szomszédok az elmúlt két hétvégén tapasztaltak miatt tették meg ezt a lépést mivel az egész környék zengett éjszaka. Aztán pedig a kocsikat bõgették a környéken (Adriano ugye négy nagyobb kaliberû autóval rendelkezik). A helyi képviselõ testület egyik vezetõje Pierluigi Mascetti (aki ezt a bizonyos interjút is adta) a hétvégére behívatta magához a játékost hogy megbeszéljék ezeket a problémákat. Mint elmondta 3-4 éve ismeri Adrianot amióta ott lakik, és korábban nem voltak jellemzõek a panaszok, sõt a játékos részt vett a közösség életében is. Na ez mostanra igencsak elmaradt ráadásul a panaszt tevõk szerint mindenképpen tenniük kell valamit az illetékeseknek mert a hétvégeken elviselhetetlenek az éjszakák San Fermo della Battagliaban. Arról most ne beszéljünk hogy a játékos 40.000 euróért bérel hetente egy lakosztályt Milano egyik ötcsillagos luxus szállodájában arra az esetre mikor a városban tölti az éjszakát. Vannak olyan hangok melyek szerint komoly problémái vannak Adrianonak az alkohollal is… Szóval nagyon nincsenek rendben a dolgok továbbra sem…
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Yo, Bitch!
KAPUSOK: Francesco Toldo, (1) , Julio Cesar (12), Paolo Orlandoni (22)
VÉDÕK: Ivan Cordoba (2), Javier Zanetti (4), Maxwell (6), Maicon (13), Nicolas Burdisso (16), Marco Materazzi (23), Nelson Rivas (24), Walter Samuel (25), Cristian Chivu (26), Dennis Esposito (35)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Dejan Stankovic (5), Luis Figo (7), Luis Jimenez (11), Patrick Vieira (14), Olivier Dacourt (15), Esteban Cambiasso (19), Santiago Solari (21), Francesco Bolzoni (36)
TÁMADÓK: Zlatan Ibrahimovic (8), Julio Cruz (9), Hernan Crespo (18), David Suazo (29)
A ½B½ lista pedig: Paolo Tornaghi (34, kapus), Daniele Federici (38, védõ), Fabio Perissinotto (47, védõ), Gabriele Puccio (37, középpályás), Giorgio Schiavini (48, középpályás), Goran Slavkovski (49, támadó)
Ezen kívül mint ismeretes azzal is számolni kell, hogy Burdisso 6, Maicon 3, míg Crúz és Cordoba 2-2 meccsre el vannak tiltva. Valamint Materazzi sérülése minimum 2 hónap.
ehhh Filkor-t és Adriano-t nem is nevezte :S

eddig...