FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon nagy király ez a kommentátor
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Subs: 1 Toldo, 7 Figo, 11 Jimenez, 18 Crespo, 35 Esposito, 36 Bolzoni, 37 Puccio.
Coach: Roberto Mancini.
Yo, Bitch!
mi meg csatár sort leszámítva Inter B-vel rohamozunk majd:S
Yo, Bitch!
Sajna Cordoba sem lesz azthiszem a régebbi Spanyolban történt balhé miatt😞Burdisso és Maicon is csak a kilátóról figyelhet.
Crespo gólja akár vitatható is lehetne, mert Adriano talán kézzel is beleért amikor továbbtett a labdát a földön fekve
Cesar gólja szép volt
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
jellemzõ..
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

szegény Pelét meg kirakták...
A disposizione: 1 Francesco Toldo, 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 21 Santiago Solari, 24 Nelson Rivas
Allenatore: Roberto Mancini.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 24 Nelson Rivas.
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelé, 31 Cesar.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo.
😄DD
#acm
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
elsõ ránézésre egy egy 2007-es Campagnolo Record Carbon szett van rajta
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sep. 14. 14:25 -Milano- Az Inter vasárnap délután háromkor fog megmérkõzni hazai pályán a Cataniaval. Nézzünk pár érdekességet ennek a mérkõzésnek a kapcsán. Az Inter két héttel ezelõtt Empoliban gyûjtötte be elsõ sikerét a bajnokságban Gigi Cagni együttese ellen, most pedig az elsõ idei hazai gyõzelemre készülhetnek Mancini fiai hiszen az idény nyitón az Udinese csak 1-1 lett a végeredmény. A Catania ellen tavaly jó volt a mérleg mivel a San Siroban Stankovic két góljával 2-1-re gyõzött a csapat még Cesenaban a visszavágón 5-2 lett a vége az Inter javára. A csapat amúgy ez év áprilisa óta nem veszített bajnoki mérkõzést otthon akkor a Roma tudott 3-1 arányban gyõzedelmeskedni. A Catania viszont a tavalyi idényben összesen három alkalommal tudott idegenben gyõzelmet aratni így a statisztikák szerint nem tûnik komoly feladatnak a gyõzelem a szicíliai együttes ellenében. Persze csak a számok szerint…
Roberto Mancini és Silvio Baldini egymás elleni mérlegében Mancio áll jobban, három meccsbõl kettõt megnyert és egy találkozó döntetlenre végzõdött. Ez akkor volt amikor Baldini a Parmat irányította és 2004 szeptemberében meglepetésre 2-2-õt játszott az Inter otthonában (a gólokat Gilardino, Marchionni és Martins 2 szerezték). Ezzel az egy ponttal most is bõségesen kiegyeznének Cataniában, mivel akkor tovább tartana a csapat pozitív mérlege, mivel idén még nem szenvedtek vereséget.
Sep. 14. 10:13 -Milano- Christian Chivu sérülése után az egyetlen klasszikus középhátvéd az Inter keretében a frissen igazolt Nelson Rivas maradt. Közismertebb nevén Tyson. Gondolom azért Massimo Moratti most hálás lehet önmagának azért mert a védõt a nyáron leigazolta pedig akkor nem sokan gondolták volna hogy a törökországi BL premier elõtt õ lesz a csapat utolsó reménysége. Chivu kidõlt egy hónapra, Burdissoék el vannak tiltva Cordobával. Materazzi sérült, Samuel pedig nem edzett a héten teljes erõbedobással, csak futkározott de a labdához nem ért hozzá. Szép elõjelek… Maradt tehát Rivas aki a Riverbõl került az Interbe és Barcelonában szerepet is kapott Mancinitõl, igaz akkor nem kápráztatott el senkit sem a szín izom védõ. A testalkatával kapcsolatban õ hasonlóképpen vélekedett amúgy. ”Hát igen annak idején a Riverbe is a fizikai képességeim és a sebességem miatt kerültem. Középhátvédnek vettek, de volt hogy a szélen játszottam ez sem okozott problémát a számomra de elsõsorban középsõ védõ vagyok ott tudom a maximumot nyújtani. A Tyson becenév? Rám ragadt Argentínában de egyáltalán nem bánom.”
Az 1982.március 25-én született játékos elõször a Deportivo Cali labdarúgója volt, majd a Pasto és a Dolima együttesében is megfordult mielõtt a River Platehez került. Az Inter 5 millió eurót fizetett ki érte a játékos pedig négy évre írt alá Morattinak. A River edzõje Passarella nagyon nem örült a védõ távozásának, ezt Rivas is megerõsített. ”Igen, a Rivernél elég fontos szerepem volt a csapatban és Passarella nem hogy szomorú volt a távozásom miatt, kimondottan dühös lett mikor megtudta a transzfert. De én meg vagyok róla gyõzõdve hogy a legjobb döntést hoztam. Egyáltalán nem tartok a BL bemutatkozástól hiszen szerepeltem már fontos meccseken, nem is egyen. A célom hogy dolgozzak, fejlõdjek és újabb sikerekhez segítsem az Intert. Természetesen Ivan Cordoba jelenléte nagyban segíti a dolgomat. Sokat beszéltünk, sok mindent elmondott amit így nem kellett megtapasztalnom. Végtelenül hálás vagyok neki a segítségéért.”
De nézzük hogy Ivan Cordoba miképpen beszélt a fiatal honfitársáról. ”Egy remek fizikummal rendelkezõ srác, aki hatalmas alázattal és odafigyeléssel dolgozik minden edzésen. Napról-napra egyre jobban megy neki a csapat taktikai repertoárjának az elsajátítása pedig ez azért nem egyszerû dolog. Mancini pedig remek érzékkel látja meg rajta azokat a dolgokat amikben fejlõdnie kell. Nelson egy nagyon nyugodt, komoly srác biztos vagyok benne hogy meg fogja állni a helyét a csapatban.”
Hát mit lehetne erre még mondani? Úgy legyen! Mert nagy szükség lesz rá.
ez aztán bíztató :S
Sep. 12. 11:36 -Milano- Meghozta a Fegyelmi Bizottság az ítéleteit a 2.fordulóval kapcsolatban. Az Internazionalet 8.000 eurora büntették mert a szurkolók a meccs folyamán három görögtüzet is kidobtak a szektorukból. Az Inter ráadásul visszaesõ ez ügyben így ezért is volt súlyosabb a pénzbírság.
A további bírságok: Napoli 9.000€, Roma 8.200€, Atalanta, Cagliari 6.000€, Sampdoria 4.000€, Milan 1.000€.
A játékosok közül a Juventus védõje Jonathan Zebina kapott kirívó büntetést, hiszen négy bajnoki meccsre eltiltották és 15.000€-ra büntették meg mert a Cagliari elleni bajnokin a kiállítása után még megütött egy pályán dolgozó rendezõt.
Egy meccses eltiltást kapott: Cristiano Del Grosso (Cagliari) és Reto Ziegler (Sampdoria).
5.000€-ra büntették Gionatha Spinesit (Catania) még 500€-s büntetést kapott Amoruso (Reggina) és Zauri (Lazio).