FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
küldjön mindenki 100 e-mailt és akkor lesz😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
nemsok esély van meccsünkre

Yo, Bitch!

fsgh
Udine meccs után mondták a szavazást!!!!

[email protected]

vagy

06-30-30-30001

mind sms-ben mind e-mailban azt kell írni hogy Inter - Sampdoria

akkor szavazásra fel!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
hát olaszba nemtom mit alkotna... nem sokat sztem és elég sokan ezen a véleméyne vannak, angolba jó... de olaszfoci más...

Yo, Bitch!

fsgh
megjött az én emberem 😄DDDD

lampard szar ?????????????????????????????????v

lol

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

fsgh
küldtem nekik e-mailt 😄 majd ha válaszolnak akkor szólok mindenkinek:d aztán nyomjuk az e-mailokat 1000-el 😄😄😄

mail-ben lehet szavazni, de a címet sajna nemtudom
fsgh
Cristiano Ronaldo?😄

más: a szerdai meccset megszavaztatják a sport tv-nél 😮 Interre is lehet szavazni! még nem tudom pontosan hogy és miképp de erõsen figyelem a sport tv-ket hátha feltûnik az ajánlóban

mert lampard egy szar, azért

különben is nekünk nem ilyen pléya kéne sztem, hanem egy olyan aki akár el fut a szélen és jó bead és néha-néha befel húzódik és szétszopatja a védõket, esetleg

lampard nem ilyen játékos, akár csak deco

és ha solari helyett vennénk valakit v. ugye elmegy figo akkor nekünk nem 1-2 középsõ támadó középpályás kell, hanem szélsõ, mert ha õk elmennek és ilyen embereket hoznak, akkor teljesen meglenne kötve a kezünk, hogy milyen felállásban játszhatunk, mer akkor a csapat csak erre lenne képes

az ellen lázongok aki ellen akarok

ha nekem nem tetszik akkor nem fogok neki jó pofát vágni

ForzaInter
Solari vagy Adriano

Yo, Bitch!

fsgh
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelé, 31 Cesar.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.

22 játékos! Ebbõl kiesik Orlandoni,Pelé,Jimenez...kiváncsivagyok ki lesz a 4.-ik...

ForzaInter
Lampard tuti szar lenne itt, nem az olaszfoci valóneki, õ is vagybeválna vagynem... szal õtse tudjuk milyen lenne... Deco még talán elmenne...

Yo, Bitch!

fsgh
én már unom az ilyen hátha jó lesz pléjákat :S Jó lenne már valaki olyat venni aki ép most van a csúcson...Lampardot is fikázza mindenki...De kérem pl solari helyett bõõõven elférne...tudom tudom nem az a poszt de én itt a középpályára gondoltam...

ForzaInter
Lampard nemke, Deco talán...
figyeljük Schalke 19 éves középályását Rakiticet elég jól nyomja neki örülnék.

Yo, Bitch!

fsgh
Figo elmegy, Stankovic formája ingadozó. Szerintem meg kell.Nem kell mindíg lázongani az új arcok miatt...

ForzaInter
nemigen

Yo, Bitch!

egyik sem kell

fsgh
Inter demand Deco and Lampard
Saturday 22 September, 2007
Inter are already planning more huge signings for next season or even in January – Deco and Frank Lampard....

Máris megy a pletyka a jövõ nyári igazolásoról...pff

Deco jönne Figo helyett. Meg még Lampard van terítéken...

fsgh
igazábol ez az egész idõszak a téli átigazolási idõszakik egy nagy esély...vagyis vagy bizonyít januárig vagy pápá...

fsgh
hát zért az is belenyúlik az estébe...mert 6-kor kezdõdik akkor annak 8kor van vége...na mind1 a lényeg hogy adják a sport1-2-ön 😊

most úgylátszik ismért Adriano körûl forognak a hírek

adnak neki még 1 esélyt

APPIANO GENTILE -

Marco Materazzi (strengthening exercises, jogging, runs on sand track), Cristian Chivu (physical therapy, aerobic work) and Patrick Vieira (physical therapy, strengthening exercises) worked separately.

nekem mondjuk valamennyivel jobb is, hogy szombat estérõl szombat délutánra rakják ezeket a meccseket, mert szombat este szint soha nem vagyok otthon, de mondjuk sztem egy ilyen rangadónak jobb lenne tényleg egy esti idõpont, ha nem is szombat de talán a vasárnap este is...

szvsz az ottani közönség meg jobban örûlne az esti meccseknek, dehát "fõ a biztonság"

mondjuk én sem értem, hogy akkor a Torino-i rangadót miért rakhatják estére?! talán azért mert nem 2 nagycsapat

fsgh
Nem rendezhetik este a Roma - Inter rangadót
2007-09-21 18:50:54
Az Olasz Labdarúgóliga határozatai szerint a kiemelt biztonsági fokozatba sorolt rangadókat továbbra sem lehet villanyfénynél este rendezni.
Ennek jegyében döntöttek arról, hogy az AS Roma - Internazionale rangadót szeptember 29-én szombaton délután kell megrendezni, ami tizennyolc órás kezdést jelent. Érdekes viszont, hogy az egy nappal késõbb sorra kerülõ, Torino - Juventus városi rangadót este 20.30-as kezdéssel lehet majd megtekinteniük a nézõknek.

...

Ja igaz,még haza sem értek<#wow3>
sry😊

fsgh
ma nem lesz meccs.

Közvetítik valahol a mai meccset?

Sport 1-en most kommentálták a tegnapi mérkõzést.
Röviden azt mondták,hogy a hiányzók miatt lehetett a vereség és hogy TörökO.-ban nehéz most nyerni.
A csapatot azért dicsérték mondták,hogy erõs csapat.Jókat jósoltak a jövõbeni meccsekre!
Úgy legyen😊

ForzaInter
ha Mancs szar idényt fog prudukálni akkor nyáron meg jöhet ide

Yo, Bitch!

fsgh
[/img]

Portugálokhoz fog menni.

ForzaInter
nagyonénse:S

Yo, Bitch!

ForzaInter
Solari év végén mehet innét, amugy Rivas kellemes csalódás volt...

Yo, Bitch!

én nem vagyok már benne biztos :S

ForzaInter
vszínû jobbis ugy...

Yo, Bitch!

Úgyis marad Mancini szvsz.

ForzaInter
Mancio nagyot hibázott...
Morunhot kirugtak van egy érzésem hogy lehet it kötki...<#rolleyes>

Yo, Bitch!

😄 most nézem én is, hogy elírta

plz Imi, javítsd

az nem livorno lenne?
:S

fsgh

fsgh
én azt értem! és el is fogadnám ha nem ez lenne az 1000. alkalom az elmult 3 évben...Elvileg egy nagy csapat vagyunk...adná az ég hogy egyszer ELLENÜNK szenvedjenek és ne nekünk kellejen más ellen...Most soroljam azokat a csapatokat akiket verni kellett volna...Porto,Villaeal,Valencia,Fener...mindegyikre lehet külön külön mondani hogy na azért nem rossz csapat de együtt azért szvsz sok:/

9csöves9
a tegnapi Fener ellen sokan szenvedtek volna,nem csak ti

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fsgh
én annyira nem a továbbjutás miatt agodok...hanem a további részeken...megint mint mindig lélektelen xar játékkal fogunk kiesni...nem igaz nincs meg erre az ellenszer...és lehet jnni hogy hiányztak játékosok de akik voltak azokkal is bõven megkellett volna verni ezt a Fenert...

5w0rdf15h
szvsz nem kell kétségbe esni tavaly is kikaptatok ha jól emlékszem a sportingtól idegenbe elsõ meccsen és aztán meg sima továbbjutás lett a vége szal kitartás (nem kötekedés, nem flém csak sima bíztató megjegyzés 😊 )

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Nemtetszik a végeredmény😞

fsgh
jaja én is lépek. alszom inkább majd reggel meglesem

és innentõl kezdve nem is érdekel

py

d.S. Deivid