FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
[email protected]
vagy
06-30-30-30001
mind sms-ben mind e-mailban azt kell írni hogy Inter - Sampdoria
akkor szavazásra fel!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Yo, Bitch!
lol
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
más: a szerdai meccset megszavaztatják a sport tv-nél 😮 Interre is lehet szavazni! még nem tudom pontosan hogy és miképp de erõsen figyelem a sport tv-ket hátha feltûnik az ajánlóban
különben is nekünk nem ilyen pléya kéne sztem, hanem egy olyan aki akár el fut a szélen és jó bead és néha-néha befel húzódik és szétszopatja a védõket, esetleg
lampard nem ilyen játékos, akár csak deco
és ha solari helyett vennénk valakit v. ugye elmegy figo akkor nekünk nem 1-2 középsõ támadó középpályás kell, hanem szélsõ, mert ha õk elmennek és ilyen embereket hoznak, akkor teljesen meglenne kötve a kezünk, hogy milyen felállásban játszhatunk, mer akkor a csapat csak erre lenne képes
ha nekem nem tetszik akkor nem fogok neki jó pofát vágni
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel.
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelé, 31 Cesar.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.
22 játékos! Ebbõl kiesik Orlandoni,Pelé,Jimenez...kiváncsivagyok ki lesz a 4.-ik...
Yo, Bitch!
figyeljük Schalke 19 éves középályását Rakiticet elég jól nyomja neki örülnék.
Yo, Bitch!
Saturday 22 September, 2007
Inter are already planning more huge signings for next season or even in January – Deco and Frank Lampard....
Máris megy a pletyka a jövõ nyári igazolásoról...pff
Deco jönne Figo helyett. Meg még Lampard van terítéken...
adnak neki még 1 esélyt
Marco Materazzi (strengthening exercises, jogging, runs on sand track), Cristian Chivu (physical therapy, aerobic work) and Patrick Vieira (physical therapy, strengthening exercises) worked separately.
szvsz az ottani közönség meg jobban örûlne az esti meccseknek, dehát "fõ a biztonság"
mondjuk én sem értem, hogy akkor a Torino-i rangadót miért rakhatják estére?! talán azért mert nem 2 nagycsapat
2007-09-21 18:50:54
Az Olasz Labdarúgóliga határozatai szerint a kiemelt biztonsági fokozatba sorolt rangadókat továbbra sem lehet villanyfénynél este rendezni.
Ennek jegyében döntöttek arról, hogy az AS Roma - Internazionale rangadót szeptember 29-én szombaton délután kell megrendezni, ami tizennyolc órás kezdést jelent. Érdekes viszont, hogy az egy nappal késõbb sorra kerülõ, Torino - Juventus városi rangadót este 20.30-as kezdéssel lehet majd megtekinteniük a nézõknek.
...
sry😊
Sport 1-en most kommentálták a tegnapi mérkõzést.
Röviden azt mondták,hogy a hiányzók miatt lehetett a vereség és hogy TörökO.-ban nehéz most nyerni.
A csapatot azért dicsérték mondták,hogy erõs csapat.Jókat jósoltak a jövõbeni meccsekre!
Úgy legyen😊
Morunhot kirugtak van egy érzésem hogy lehet it kötki...<#rolleyes>#rolleyes>
Yo, Bitch!
plz Imi, javítsd
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
py