FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MEGINT IBRA!!!! 6 gólos 😄DDD
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
IBRA 5.-ik gólja idén!!!😄DD
Subs: 1 Toldo, 5 Stankovic, 9 Cruz, 10 Adriano, 16 Burdisso, 29 Suazo, 30 Pelé.
Coach: Roberto Mancini.
Adriano padon,Ibra nem pihen ezek szerint.3 csatár csere...védõ csere nincs...PELÉ a padon😄 alkothatna valamit😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
életemben nem adtam még be olyat 😛
amúgy megnéztem az összefoglalót, ibra egész meccsen kb belõtt 1 ziccert meg egy 11-est, ennyi volt amit csinált .D mondjuk elég volt
Adriano is jó volt, 3-4 lövését mezõnyjátékos védte ki a gólvonalról megvolt kapufája is
csak szerencséje nem
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
egy gyerek írt a sport1-nek hogy miért nincsenek olasz kupa meccsek. a Sport1 meg válaszolt hogy idén lesznek! Decembertõl élõben vagyis láthatjuk a Nyolcad,negyed,elõ döntõk mind2 meccsét plusz a döntõt! azt nem tudom mennyire tudom jól de az olasz kupa döntõjét 2meccses helyett 1 meccsesre cserélték?
am még egy érdekesség: Roma megint a másik ágon van tehát megint kialakulhat egy Inter - Roma Kupa döntõ ami az utobbi 3 évben már rendszeressé vált😄DD
mind1 kár is fantáziálni...tuti nem fog jönni...Száraz játékkal megcsípünk egy második helyet a bajnokságban(mert ilyen Milan,és Juve melett nem nehéz) és a Bl-bõl meg kiesünk hamar...
jó lehet hogy túl pesszimista vagyok most de ez van
sajna edzõknél van egy ilyen pont hogy x idõ után bekattannak és owned
kivéve ször elex
kurv@ szär erre hazajönni...2-2 egy Livorno ellen...gondoom megint cak Ibra focizot...Murinyo kell ide úgy érzem...
jah és valahogy sejtettem, hogy nem tudunk nyerni, kegyetlen ez a forma amit produlálunk, igaz, hogy most a Roma sem nyert de ha nem szedjük össze magunkat akkor a Roma ugy nyeri meg a bajnokságot ahogy akarja
lofaszok voltunk
Akárcsak a Roma-Juve<#fejvakaras>#fejvakaras>
mondjuk most már pesti félig .p
:CCC
remélem mihamarabb meggyógyúl
errõl miért nem írnak semmit az inter honlapjain?
up.:van valami link?
én csak azt hallottam, hogy megbetegedett és ezért nem utazott el
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
én sztem közelében sincs sem Cambiasso-nak, sem Stankovic-nak, stb.
nem tartom jó játékosnak
és akkor itt zárjuk is le mindenki elmondta a saját véleményét, hála Istennek ez nem Lampard topik
lampard meg a világ egyik legjobb középpályása, bármelyik Interes középpályás aki azon a poszton van elbújhat mögötte
kb 20 perc alatt elfáradt,nem futott és minden 2. labdát eladott
Olaszországban minden jellemzõ volt rá csak a labdaeladás nem
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
küldöm
angol bajnokság igen kemény, crespo veron mutu olaszba jók voltak míg angolba egy darab kakik
sztem lampard aki nemtudom meddig nem volt sérült, simán megállná a helyét az olasz bajnokságban, ráadásul imba játékos
am küldtem 3 sms-t is😄
am meg milyen drukker vag Te irány csinálni 100 mailt 😄DDASDAd