FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
53' Inter Milan 2 - 0 Sampdoria

MEGINT IBRA!!!! 6 gólos 😄DDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
hihetetlen amúgy mennyire függünk ién Ibrától.De nagyon jól nyomja! aranylabdát neike😄Ddd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
VEZETÜNK!!!!!

IBRA 5.-ik gólja idén!!!😄DD

fsgh
Inter: 12 Julio Cesar; 4 Zanetti, 2 Cordoba, 25 Samuel, 6 Maxwell; 7 Figo, 15 Dacourt, 19 Cambiasso, 31 Cesar; 18 Crespo, 8 Ibrahimovic.
Subs: 1 Toldo, 5 Stankovic, 9 Cruz, 10 Adriano, 16 Burdisso, 29 Suazo, 30 Pelé.
Coach: Roberto Mancini.

Adriano padon,Ibra nem pihen ezek szerint.3 csatár csere...védõ csere nincs...PELÉ a padon😄 alkothatna valamit😛

nem az inter meccsre esett a legtöbb szavazat hanem holtversenyben palermo-milan és a fio-roma meccsre, ezért ezt a 2 meccset fogják nyomni egyszerre

gabber_saviola
😄ddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
valahogy gondoltam 😄DDDD

olvasónapló 😄

életemben nem adtam még be olyat 😛

fsgh
nm! késett picit. Ezen a héten CSAK 5 olvasónaplót kell leadnom...töltöm õket a netrõl de ez még így is kurv@ sok :s 😄

thx 😊

fsgh

3. mert kiejtenénk a juvét

amúgy megnéztem az összefoglalót, ibra egész meccsen kb belõtt 1 ziccert meg egy 11-est, ennyi volt amit csinált .D mondjuk elég volt

Adriano is jó volt, 3-4 lövését mezõnyjátékos védte ki a gólvonalról megvolt kapufája is
csak szerencséje nem

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

fsgh
tudom😊 Jó lenne! mert 1. Nagy meccs lenne 2. Még a Tv is adná 😊

fsgh
eredméyjelzõ csúszni fog:S vagyis holnap már kész lesz de suli miatt csak 5 körül

9csöves9
ha Ti is és Mi is nyerjük a következõ kupameccsünket akkor összekerülünk

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fsgh
csak hogy legyen valami jó hír is!

egy gyerek írt a sport1-nek hogy miért nincsenek olasz kupa meccsek. a Sport1 meg válaszolt hogy idén lesznek! Decembertõl élõben vagyis láthatjuk a Nyolcad,negyed,elõ döntõk mind2 meccsét plusz a döntõt! azt nem tudom mennyire tudom jól de az olasz kupa döntõjét 2meccses helyett 1 meccsesre cserélték?

am még egy érdekesség: Roma megint a másik ágon van tehát megint kialakulhat egy Inter - Roma Kupa döntõ ami az utobbi 3 évben már rendszeressé vált😄DD

fsgh
de most konolyan jót tenne az a határozottság! Hányszor láttuk Chelsea-t ilyen ötletelenül,motiválatlanul játszani...biztos volt olyan de szerintem sokkal kevesebbszer(annak elenére mondom ezt hogy nem vaygok oda a Chelseaért...)

mind1 kár is fantáziálni...tuti nem fog jönni...Száraz játékkal megcsípünk egy második helyet a bajnokságban(mert ilyen Milan,és Juve melett nem nehéz) és a Bl-bõl meg kiesünk hamar...

jó lehet hogy túl pesszimista vagyok most de ez van

én is úgy érzem
sajna edzõknél van egy ilyen pont hogy x idõ után bekattannak és owned

kivéve ször elex

fsgh
mi lenne ha a saját topikodba irogatnál? vagy pontot karsz flémkeltésért?

kurv@ szär erre hazajönni...2-2 egy Livorno ellen...gondoom megint cak Ibra focizot...Murinyo kell ide úgy érzem...

ugy legyen!!!
50%ban én is 😛

jah és valahogy sejtettem, hogy nem tudunk nyerni, kegyetlen ez a forma amit produlálunk, igaz, hogy most a Roma sem nyert de ha nem szedjük össze magunkat akkor a Roma ugy nyeri meg a bajnokságot ahogy akarja

jah
lofaszok voltunk

Hát 2-2 lett az Inter meccs😞
Akárcsak a Roma-Juve<#fejvakaras>

ahham ;-]

mondjuk most már pesti félig .p

Most nézem az adatlapod.Szekszárdi vagy?Én is😊

adri is kezdõ váhá

Ibra egyenlített<#taps>Livorno ellen.

Passz,én csak az eredményt látom.

Hol közvetítik??

Az AS Roma-t máris veri a Juve 1-el<#hehe>

Rémálom kezdés,máris vezet a Livorno :|

9csöves9
jobbulást neki

thx

:CCC

remélem mihamarabb meggyógyúl

LasCar16
ejjha remélem jobban lesz<#merges2>

#acm

9csöves9
goal.com

?????? 😮OOOoo

errõl miért nem írnak semmit az inter honlapjain?

up.:van valami link?

én csak azt hallottam, hogy megbetegedett és ezért nem utazott el

Rivas tegnap összeesett az edzésen és korházba kellett vinni O.O

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

jolvan, akkor ízlések és pofonok

én sztem közelében sincs sem Cambiasso-nak, sem Stankovic-nak, stb.

nem tartom jó játékosnak

és akkor itt zárjuk is le mindenki elmondta a saját véleményét, hála Istennek ez nem Lampard topik

tényleg fos volt az mu-ban, volt egy két lefordulása de nem azt várták tõle

lampard meg a világ egyik legjobb középpályása, bármelyik Interes középpályás aki azon a poszton van elbújhat mögötte

olaszországban faszán játszott, de nekem pl. az egyik kedvenc játékosom volt akkor a ManU-ban, ha ilyen a statisztika hanem...

9csöves9
Veron botrányosan szar volt a MU-ban,rajtavan a minden idõk legrosszabb PL-s igazolások listáján

kb 20 perc alatt elfáradt,nem futott és minden 2. labdát eladott

Olaszországban minden jellemzõ volt rá csak a labdaeladás nem

van 3e-mail-em

küldöm

ezt nemtod meghatározni, Veron is jó volt a ManU-ban

igen

miért angol bajnokság gyengébb mint az olasz ?
angol bajnokság igen kemény, crespo veron mutu olaszba jók voltak míg angolba egy darab kakik
sztem lampard aki nemtudom meddig nem volt sérült, simán megállná a helyét az olasz bajnokságban, ráadásul imba játékos

fsgh
leszakíthatjuk maunkról a Milant! Milan - Parma 1-1

fsgh
nem tudom...én küldtem vagy 20-at 3 email címrõl...most max nem fogadják el a töbletet...mit veszíthetek..

am küldtem 3 sms-t is😄

ForzaInter
1 rõl nemcsak egyet lehet?

Yo, Bitch!

fsgh
1-rõl küldj 😛

am meg milyen drukker vag Te irány csinálni 100 mailt 😄DDASDAd

ForzaInter
nincs 100 emailem😄

Yo, Bitch!