FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😮OOOO

gyereeeek, erre aztán nagyon nem számítottam 😄

SZÉP VOLT!!!

<#worship><#worship><#worship><#worship>

fsgh

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
na ez szép volt😊))

de ennyi spórolás után(legalább fél óra) ha nem nyerünk a PSV ellen...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
75.perc. olyan focit láthatunk mintha 40-50-évesek fociznának...senki se akar focizni már😄Dd

4-1 jó lenne még 1-2 gól <#vigyor><#mf1>Forza Inter

bubu13
Visszakapják az olasz kupa 1. mérkõzéses vereséget

EEE 1899

inter94
4:1

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

na cruzt rugják le azt jöjjön adri .p

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

1-4

asszem megmutattuk ki a jani <#mf1>

fsgh
CORDOBA!!!! 1-4!!!! 😄DDDd

bubu13
Többet

EEE 1899

inter94
3-1😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

ez szopacs xddddd

fsgh
CRUZ!!!!!!

inter94
szép gól volt😄 csak igy tovább

bubu13
Minden vágyam igy teljesüljön!!!

EEE 1899

fsgh
CRESPOOO!!!!!!!!!! 1-2!!!!!!!!!!!!!4 f@szomat kéne a harmadik mer megint gáz lesz

bubu13
Most jöjjön egy Crespo gól

EEE 1899

bubu13
Ilyen hibát<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

EEE 1899

inter94
eladtu k a labdát és egyenlítettek:S

fsgh
Maxwell...Istenem......:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@vvvv

bubu13
Most kéne még eggyet gyorsan bevágni!

EEE 1899

fsgh
IIIBBRAAAAAA GÓÓÓÓLLL!!!!!!!!!!

GIULY PIROS LAP!!!!!!!!!

ibragooooooooooooooooooooool

11-es kiállítás
ty maxvell ;] mekkora labdaszerzés

bubu13
Ez közel volt

EEE 1899

fsgh
:SSSS

kivanazacsim, hogy megint szombat estére tették a meccset

megin nem leszek itthon :S

fsgh
J.Cesar-Maxwell-Samuel-Burdisso-Zanetti-Stankovic-Cambiasso-Dacourt-Figo-Adriano-Ibrahimovic

ez lenne az én kezdõm😊

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelé, 31 Cesar.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.

banok
CCTV5-ön (Sopcast, TVUPlayer) tudod nézni élõben. nem magyar de több mint a semmi.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

nekem se ovlt szimpi a cs csapatában, de megtért
betette a kezét a szentelt vízbe és jött az Interbe ;]

fsgh
nekem sose volt az😄DDDd De sok gólja és viszonylag normális nyilatkozatai miatt megkedveltem 😊

Övé legyen!
Ibrahimovic mindig is szimpi volt nekem.Na és persze + is érdemelné.

fsgh
Az Inter idén teljesen Ibra függõ lett, mondjon bárki bármit. A számok és a tények is ezt támasztják alá, elég csak a góllövõlistára tekinteni illetve arra hogy hány csapat tud felmutatni olyan játékost aki az öt forduló alatt három duplát abszolváljon. Azzal kapcsolatban pedig hogy a csapat valóban Ibra függõ lenne-e érdemes volna megnézni mit mond az érintett maga. Zlatan szerint ez a dolog nem egészen így van. ”Nem egyáltalán nem igaz ez a felvetés. Mindannyian erõsek vagyunk, azok is klasszis játékosok akik egy-egy alkalommal csak a padra szorulnak. Mikor a csapatban mindenki jól játszik akkor nekem is könnyû dolgom van. Tény hogy remek formában érzem magam, de a társak nélkül mindez édeskevés lenne elhihetik. A tegnapi meccs arra is jó volt hogy mindenki kissé visszanyerje a mostanában megkopott önbizalmát, ennek pedig a szombati Roma elleni meccsen nagy hasznát fogjuk majd venni. Egyértelmû célunk hogy gyõzzünk az Olimpicoban is!”
Roberto Mancini szerint Ibra gyakorlatilag akkor lõ gólt amikor csak akar. ”Mindig minden helyzetben arra törekszem hogy gólt lõjek vagy hogy a társaimnak olyan labdát adjak hogy õk legyenek eredményesek. Persze nyílván jobb érzés ha az ember maga talál a kapuba, a lényeg viszont tényleg az hogy bent legyen a labda, az már mindegy hogy miképpen kerül oda. Hogy én és Totti? Ez a meccs nem rólunk fog szólni hanem az Inter és a Roma párharca lesz. Badarság lenne azt hinni hogy két ilyen nagyszerû csapat két játékostól függne csak… Tegnap az elsõ félidõ után megvallom kicsit elfáradtam és az öltözõben eldöntöttük hogy 15 perc után lemegyek a folytatásban. Oda kell figyelnünk mert nagyon sok meccsünk van és nagyon fontos hogy most jól teljesítsünk. Természetesen arról hogy ki fog játszani majd a mister dönt, véleményem szerint igen jó a kettõnk viszonya.”
Ezután az újságírók arról faggatták Ibrahimovicot hogy az európai kupákban miért nem tud olyan eredményes lenni mint a bajnokságban. ”Egyetlen meccsünk volt eddig a BL-ben nyugodjon meg mindenki, még legalább öt vár ránk idén. Elõbb viszont a Roma meccsel kell foglalkozzunk, utána majd jöhet a PSV. Véleményem szerint pedig mikor nem nyerünk akkor túlságosan is sok kritikát kapunk a sajtótól! Mikor kikap a Juve fele annyira nem kongatják a vészharangokat, ellenben ha nálunk nem megy valami akkor mindenki azonnal támad.”
Beszélt Suazoról. ”Jó kezdés után kevésbé remekelt. De még új itt neki minden. Új csapat, új stadion, új város. Nem kell pálcát törni felette, remek támadó.” Meg Adrianoról is. ”Nagyon jól edz és az utolsó három meccsen már jól is játszott. Szeretek vele együtt a pályán lenni. Továbbra is tartom hogy a világ egyik legjobb támadója.”
Végül pedig a Milan krízisérõl így vélekedett. ”Szerintem egyszerûen csak balszerencsések, velünk is elõ szokott ez fordulni. Kár lenne leírni õket, nagyon erõs csapat amely ott lesz majd a végelszámolásnál.”
A hírt küldte: gaRRy

szimpatikusan nyilatkozott! Remélem idén õvé lesz az arany labda!

Jah és nagyon Hajrááá!!

Ibra-nak grat a góllövõ lista vezetéséhez a csapatnak pedig az elsõ helyhez a Ligában.
Azaz teljesen elsõ helyen leszünk nemsokára :-)

Miért pont a Sport 2-re kell rakni a szombat esti Roma-Inter rangadót?
Nekem nincs az az adóm😞
Azért látom lesz a Sport 1-en is ismétlése éjjel!Ez jó!
Szombaton megpróbálom a híreket és a topic-ot figyelmen kívül hagyni,hogy élvezzem a meccset<#circling>

fsgh
faxom vezeték nélküli bill...:S csesza még ugyse tette ki

jav:

gabber_saviola
Ibrahimovic?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh

jah, mi jöttünk ki legjobban ebbõl a fordulóból 😊

nagyaon nagy grat,

szép volt mind1ik gól, nem csak ilyen odapottyant lófaszok 😄

a 2. gólnál szépen elküldött 2 védõt Ibra amikor befele húzta a labdát 😛

ha jól láttam 2 Stanko gólpassz <#eljen>

végre egy normális meccs, kár, hogy pont nem ezt közvetítette a tv :S

<#taps>Jó híreket hallok és látok<#taps>

más😛alermo verte Milan-t 😄
Roma X-elt fiorentinával😄

fsgh
VÉGE NYERTÜNK!!!!!! IBRA FOR PREZ😛

Milan kikap...Roma x😄 lehet ennél jobb?

fsgh
😄D Pelé golpasszal egy Adri gólt kérek a 92.percben😛PP

<#eljen><#eljen>

namég1et 😄

fsgh
Figo le Suazo be

fsgh
78' Inter Milan 3 - 0 Sampdoria

75' Pelé a pályán😊)

cserék eddig:

Ariano be Ibra le

Pelé be Crespo le

fsgh
57' Inter Milan 3 - 0 Sampdoria

Figo!! VÉGRE emberek fölényesen nyerhetünk😊) hintsünk már egy ötöst😛