FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyereeeek, erre aztán nagyon nem számítottam 😄
SZÉP VOLT!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
de ennyi spórolás után(legalább fél óra) ha nem nyerünk a PSV ellen...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
asszem megmutattuk ki a jani <#mf1>#mf1>
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
GIULY PIROS LAP!!!!!!!!!
ty maxvell ;] mekkora labdaszerzés
megin nem leszek itthon :S
ez lenne az én kezdõm😊
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel.
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelé, 31 Cesar.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
betette a kezét a szentelt vízbe és jött az Interbe ;]
Ibrahimovic mindig is szimpi volt nekem.Na és persze + is érdemelné.
Roberto Mancini szerint Ibra gyakorlatilag akkor lõ gólt amikor csak akar. ”Mindig minden helyzetben arra törekszem hogy gólt lõjek vagy hogy a társaimnak olyan labdát adjak hogy õk legyenek eredményesek. Persze nyílván jobb érzés ha az ember maga talál a kapuba, a lényeg viszont tényleg az hogy bent legyen a labda, az már mindegy hogy miképpen kerül oda. Hogy én és Totti? Ez a meccs nem rólunk fog szólni hanem az Inter és a Roma párharca lesz. Badarság lenne azt hinni hogy két ilyen nagyszerû csapat két játékostól függne csak… Tegnap az elsõ félidõ után megvallom kicsit elfáradtam és az öltözõben eldöntöttük hogy 15 perc után lemegyek a folytatásban. Oda kell figyelnünk mert nagyon sok meccsünk van és nagyon fontos hogy most jól teljesítsünk. Természetesen arról hogy ki fog játszani majd a mister dönt, véleményem szerint igen jó a kettõnk viszonya.”
Ezután az újságírók arról faggatták Ibrahimovicot hogy az európai kupákban miért nem tud olyan eredményes lenni mint a bajnokságban. ”Egyetlen meccsünk volt eddig a BL-ben nyugodjon meg mindenki, még legalább öt vár ránk idén. Elõbb viszont a Roma meccsel kell foglalkozzunk, utána majd jöhet a PSV. Véleményem szerint pedig mikor nem nyerünk akkor túlságosan is sok kritikát kapunk a sajtótól! Mikor kikap a Juve fele annyira nem kongatják a vészharangokat, ellenben ha nálunk nem megy valami akkor mindenki azonnal támad.”
Beszélt Suazoról. ”Jó kezdés után kevésbé remekelt. De még új itt neki minden. Új csapat, új stadion, új város. Nem kell pálcát törni felette, remek támadó.” Meg Adrianoról is. ”Nagyon jól edz és az utolsó három meccsen már jól is játszott. Szeretek vele együtt a pályán lenni. Továbbra is tartom hogy a világ egyik legjobb támadója.”
Végül pedig a Milan krízisérõl így vélekedett. ”Szerintem egyszerûen csak balszerencsések, velünk is elõ szokott ez fordulni. Kár lenne leírni õket, nagyon erõs csapat amely ott lesz majd a végelszámolásnál.”
A hírt küldte: gaRRy
szimpatikusan nyilatkozott! Remélem idén õvé lesz az arany labda!
Ibra-nak grat a góllövõ lista vezetéséhez a csapatnak pedig az elsõ helyhez a Ligában.
Azaz teljesen elsõ helyen leszünk nemsokára :-)
Nekem nincs az az adóm😞
Azért látom lesz a Sport 1-en is ismétlése éjjel!Ez jó!
Szombaton megpróbálom a híreket és a topic-ot figyelmen kívül hagyni,hogy élvezzem a meccset<#circling>#circling>
jav:

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szép volt mind1ik gól, nem csak ilyen odapottyant lófaszok 😄
a 2. gólnál szépen elküldött 2 védõt Ibra amikor befele húzta a labdát 😛
ha jól láttam 2 Stanko gólpassz <#eljen>#eljen>
végre egy normális meccs, kár, hogy pont nem ezt közvetítette a tv :S
más😛alermo verte Milan-t 😄
Roma X-elt fiorentinával😄
Milan kikap...Roma x😄 lehet ennél jobb?
namég1et 😄
75' Pelé a pályán😊)
cserék eddig:
Ariano be Ibra le
Pelé be Crespo le