FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2007. 10. 20. 20:30 (Milánó)

SERIE-A 8. forduló

REGGINA : INTER FC

Materazzi már rendesen edzett
Oct. 5. 10:42 -Appiano Gentile- Jó hír, hogy Marco Materazzi tegnap már a társaival dolgozott és játszott egy házi edzõmeccsen is! Nem kell hozzá nagy jóstehetség hogy megmondjuk, a szünet után Reggio Calabriában vissza fog térni a védõ és ott lehet majd október 23-án Moszkvában is a pályán azon a nagyon fontos következõ BL mérkõzésen is. Vieira viszont nem javul olyan ütemben és nem csak a hétvégét hagyja ki –akárcsak Dacourt– hanem a válogatottat is. Adriano viszont a Napoli ellen pályára léphet, ez pedig egy kis pihenõt jelenthet Ibranak aki viszont mindenképpen le fog játszani két meccset a svéd nemzeti csapatban. A brazil ékpárja Cruz lehet, aki tegnap igen pozitívan beszélt a honfitársáról és leendõ ellenfelérõl Lavezzirõl. ”Sokszor láttam játszani már Argentínában is, és igen megfogott a stílusa. Gyors, intelligens és életveszélyes támadó. Oda kell figyelnünk nagyon a Napolira, de azért megijedni sem szabad. Véleményem szerint hozzuk ezt a meccset is.”
Két Primavera játékos a kapus Alfonso és a középpályás Bolzoni nagy valószínûséggel ott lesz Casiraghi U21-es válogatottjában. A fiatalok a horvát és a görög csapat ellen játszanak majd.

<#taps><#taps>

néztem én is a meccset, az elsõ félidõ az tetszett reméltem, hogy ilyen lesz a 2. játékrész is, de nem

retek szar volt a 2. félidõ és a végén még lehetett aggódni, hogy meglesz e a 3pont

de lényeg, hogy meglett 😊 GRAT

fsgh
2-1! lényeg hogy nyertünk...😊 Most meg Cruz duplázott😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Cruz mostanság kezdõben játszik?
Elég jól megmutatta most magát:-)<#eljen>

2-1 a vége

fsgh
42.perc

2-0!!!! Cruz dupla 😊)))9

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
na csak sikerült net közelébe keverednem😄 de csak streamrõl tudom majd nézni a meccset....

Hegeace
sry ForzaInter

Heló szia remélem hogy vagy

Hegeace
Forzainter kezében a megoldás, de ezek szerint érthetetlenül fogalmazok :S

ForzaInter
a 2. eredményjelzõ hibás, javítandó rész:
Internazionale: Ibrahimovic(?)
arra érti hogy Ibra nevét elõre oda lehet írni mert tuti hogy gólt lõ, vagy mán én nemérterm😄DDDDdd

Yo, Bitch!

nem, hanem azt mondja, hogy Inter = Ibra-val

de igen, Hege bekaphatod 😛

jah de értem, valaki poénos akart lenni 😄

ForzaInter
hát mert már elõre tuti hogy Ibra gólt lõ😄

Yo, Bitch!

én sem értem 😄DD

fsgh
mivan???? valaki szóljon ha érti mit akar😄DDd

Hegeace
2. eredmény jelzõ IMI !!! 😄

fsgh
???

15. és 31. percben lõtte a gólokat...hol a hiba??

Hegeace
a 2. eredményjelzõ hibás, javítandó rész:
Internazionale: Ibrahimovic(?)

oka és thx 😊

fsgh
nem leszek itthon:SSS sõt egész hétvégén nem szal az eredményjelzõ hétfõ délután jön majd(küldj majd plz egy privit nehogy elfelejtsem 😛)

fsgh
óóó basszameg! teljesen kiment a fejemõl:SSSSs szoljál ilyenkor nyugodtan ha 1 nap után nincsenek meg!😊 (priviben😊)

2007. 10. 06. 20:30 (Milánó)
SERIE-A 7. forduló

INTER FC : SSC NAPOLI

Imi, majd az eredményjelzõket plz ha ráérsz 😊

LA GAZZETTA DELLO SPORT (2007.10.03.szerda)

IBRAHIMOVIC 8 (A LEGJOB😎

A büntetõbõl megtörte az Európai Kupákra vonatkozó jeget, ez volt a könnyebbik dolog, aztán fejjel egy lehetetlen helyzetbõl szerezte meg a másodikat. Ez volt a kilencedik találata a szezonban és a negyedik duplája másfél hónap alatt. A végén cserét kérhetett volna de nem tette, hanem mikor már csak 10 emberrel játszott a csapat inkább hátrébb ment és irányított a középpályán. Egyéb iránt Boldog Születésnapot neki (ma van)!

meg még ennyi ami nagyon szomorú :C

Filkor Attilát igencsak kritizálták, hiszen az elsõ gól elõtt Tottihoz hasonlóan igen flegmán végezte el a szögletet és ebbõl tudott a Juve lefordulni hátul pedig csak szabálytalankodni tudtak a védõk ebbõl lett a szabadrúgás és a gól is. Ezen kívül enervált volt, alig tette oda magát így 5,5-est kapott.

bázmeeeg. én meg most olvasom, hogy Suazo-t a meccs utûn kiállította a bíró, mert lekönyökölte egy PSV játékost

(tv-s felvételek alapján jogosan)

2kiállítás

ennyi :S

Primavera Super Cup: Inter 0-2 Juventus
Wednesday, 03 October 2007 16:26:58

MILAN - Italian champions Inter were beaten 2-0 by Coppa Italia holders Juventus in Wednesday's 2007 Primavera Super Cup clash at the Centro Sportivo Giacinto Facchetti.

Cristian Pasquato and Oussama Essabr scored in each half to retain the trophy for the Bianconeri, who defeated Inter in last season's curtain raiser.

Mario Balotelli, who scored against Sampdoria to win the national title for Inter last May, had a goal disallowed for offside in the early stages after Bolzoni's long-range effort was parried by Juve keeper Merlano.

Pasquato scored Juve's opening goal with a well taken curling free kick in the 55th minute.

Inter battled hard for an equaliser and twice went close through substitute Gianluca Litteri who forced a point-blank save from Merlano before heading Luca Siligardi's cross narrowly over the bar.

Pasquato fired inches wide and Campagna had an effort ruled out for offside as Juventus pushed for a second goal in the closing stages. It came in the 88th minute when Essabr, unmarked in the box, headed past Alfonso.

Inter 0-2 Juventus (HT: 0-0)

Scorers: Pasquato 55, Essabr 88.

Inter: Alfonso; Filippini, Fatic, D.Esposito, Federici (Perissinotto 65); Filkor (Gerbo 58), Bolzoni, Maaroufi, Siligardi; Napoli (Litteri 65), Balotelli.
Subs not used: Belec, D'Angelo, Khrin, Slavkovski.
Coach: Vincenzo Esposito.

Juventus: Merlano; Bamba, Bassoulè, Ariaudo, Duravia; Cosentini (Maio 31), Campagna, Vecchione; S.Esposito (Leta 62), Bottone (Essabr 58), Pasquato.
Subs not used: Fiory, D'Antoni, Borin, Castiglia.
Coach: Vincenzo Chiarenza.

Referee: Piero Giacomelli (Trieste).

Booked: Duravia 26, Bamba 58, Litteri 73, Maaroufi 79, Essabr 88, D.Esposito 90.

banok
errõl írhatnátok többet is (fõleg Filkor érdekel)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

...keblemre Roberto...

primavera super cup

inter - juve 0-2 :SSS

fsgh
2-0 ide...😊

Mi lett a végeredmény?Nem láttam😞

:SSSSSSSSSSSS

2sárga, jah, faxom :C

fsgh
Nahh bazze... 65.perc Chivu PIROS! :@@@@ faxomat ebbe az emberbe...mitha olyan sok védõnk lenne a bl-ben erre kiáítatja magát...

fsgh
IBRAAAAA 2-0😄DDd

bexarás ez az meber:d megindult a bl-ben is😄DD

2-0

mekkora gól volt Ibra 😄DDD

fsgh
15.perc!

1-0!!!!!!!!!!

IBRA!!! 11-es!!!!

fsgh
még 10 perc😊

kezdõdik minnyáá

1' Lineups:
Inter (4-4-2): Julio Cesar; Zanetti, Samuel, Chivu, Maxwell; Figo, Dacourt, Cambiasso, Stankovic; Ibrahimovic, Crespo.

PSV Eindhoven (3-4-1-2): Gomes; Addo, Alcides, Salcido; Kromkamp, Simons, Mendez, Culina; Perez; Farfan, Lazovic.

ForzaInter
kit érdekel a Juve... magunkal foglalkozzunk...

Yo, Bitch!

kaptam már pár pm-et ez ügyben ugyhogy plííz

engem nem zavarna de másokat igen

ez nem flém ez az igazság
ennyit tudnak, mindig ilyenek voltak és lesznek is

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

nem kell a flém Matyi

jah, pedig megint jó lett volna nekünk ez a forduló 😊

<#eljen>Örülök én is az eredménynek!

fsgh:Erre lehetett számítani de nem kell tartanunk tõlük sem szerintem.

fsgh
áá bexarok...Juve gólt lõ a 93.percben... és most a nyaknkban loholnak majd...

ForzaInter
Internazionale helyett Inter szebben nézne ki...

Yo, Bitch!