FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
jaja azóta meg

4-4 😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

roma - napoli meccs

3-3

nem gyenge

és most mekkora gólt akasztott a napoli pléya 😮

tudjuk hogy mi nem építünk a saját nevelésekre...

Rossi nekem nagy kedvencem de sztem sajnos kevés ide, pedig szeretném 😊

ForzaInter
Acquafresca u21es válogatott csatár. Cagliariba van és lövi gólokat is, nagy tehetség a srác de bevontuk Suazo üzletbe így már csak 50%-a csak a miénk mint Andreollié, Rossi a Villarealból😄

Yo, Bitch!

Adriano sztem megy és én nem is marasztalom

leigazolnám Quairella-t (nemtom, hogy kell írni)

fsgh

valaki menjen: Adriano sanszos hogy megy nem?

fiatal olasz csatár jöhet de minek dísznek?😊 Nem nagyon van versenyképes Olasz csatár...vagy aki az az nem színvonal szvsz...vagy jöjjön Gilardino?😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

"ha már jön valaki akkor valaki menjen és FIATAL OLASZ csatár jöjjön"

fsgh
neked ki kell??😄DDdd C.Roni?😛

fasznak sem kell Drogba, ráadásul csatár sem kell

ha már jön valaki akkor valaki menjen és FIATAL OLASZ csatár jöjjön

fsgh
Mint arról beszámoltunk, Didier Drogba úgy érzi, nincs többé számára hely a Chelsea-nél. Az elefántcsontparti támadó nem tagadja, José Mourinho távozása lesújtotta és feldühítette egyszerre, ilyen körülmények között õ sem kíván maradni.
- Bizarr a helyzet a Chelsea-nél, sosem éreztem magam tökéletesen itt - árulta el Drogba. - Már az elsõ nap távozni akartam, aztán minden nyáron, de végül itt maradtam négy szezonon át, karrierem legszebb idõszakát töltöttem Londonban. De most már nem akarok tovább maradni, újra olyan klubnál akarok játszani, ahol gyomoridegem van a mérkõzések elõtt, mert annyira fontos, hogy jól teljesítsen a csapat. Csak négy ilyen egyesület van számomra: az Inter, a Milan, a Barcelona és a Real Madrid.
A Chelsea részérõl közleményben annyit reagáltak, hogy Didier Drogba tavaly négyéves szerzõdést írt alá, és a klub vezetõi biztosak benne, hogy a csatár tiszteletben tartja a kontraktust.

felhívás keringõre😄 hát jöjjön😛 Ha Suazo nem lesz jó a helyére jöhet😛 vagy pl Adri helyére is bõven hisz ha nem mutat semmit télig akkor gáz lesz..

ForzaInter
Palermo nem lesz

Yo, Bitch!

gabber_saviola
azt sem tudom még, hogy milyen Olasz meccsek lesznek hétvégén 😄dd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
aztán nézd az esti meccset😛

gabber_saviola
Stadio "Granillo" - ore 20:30

Reggina (4-4-2): 30 Campagnolo, 55 Lanzaro, 16 Valdez, 3 Cherubin, 6 Aronica, 8 Barreto, 4 Cascione, 14 Tognozzi, 18 Hallfredsson, 21 Ceravolo, 24 Tullberg.
In panchina: 22 Novakovic, 20 Alvarez, 25 Montiel, 32 Pettinari, 34 Missiroli, 10 Cozza, 11 Joelson.
All.: Ficcadenti.

Inter (4-4-2): 12 J. Cesar, 13 Maicon, 2 Cordoba, 26 Chivu, 6 Maxwell, 7 Figo, 15 Dacourt, 4 Zanetti, 31 Cesar, 8 Ibrahimovic, 10 Adriano.
In panchina: 1 Toldo, 25 Samuel, 14 Vieira, 19 Cambiasso, 30 Pelè, 18 Crespo, 29 Suazo.
All.: Mancini

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Hát igen.Jó lenne ha összeszedné most magát és lenne 1 szuper kettes csatár támadó alakzatban Ibra-val😊
A közelgõ Juve meccsre ezt eltudnám képzelni!Kell az a gyõzelem.De persze addig is hajrá😊

inter.hunsport oldalon a szavazás állására nézzetek rá<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

fsgh
Adriano már mutathatna valamit...

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 24 Nelson Rivas, 24 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelé, 31 Cesar.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.

Akkor jó mérkõzés lesz!

ForzaInter
az itt nemkell nézni hanyadik helyen állnak...
az Inter a bajnok és mindenki õket akarja megverni, és duplázott erõvel fognak küzdeni...

Yo, Bitch!

Nem hát:-)
Nehogy tartsunk már 1 majdnem utolsó helyen álló team-tõl!
Sok gól lesz ott.

Lombardini
Remélem azért annyira nem lesz nehéz. <#crazya>

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

ForzaInter
😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
ezek Moratti tervei a jövõre nézve, mindenkéépp szeretne több olaszt, ezjó hír😊

Yo, Bitch!

az öreg 😄

Moszkva: Cordoba és Crúz igen, Suazo nem

Oct. 16. 16:05 -Milánó- Október 23-án kedden délután 18:30-kor játszuk a következõ BL meccsünket Moszkvában. Cordoba és Crúz letöltötték a tavaszi Valencia meccsen összeszedett büntetésüket, míg Maiconnak ez lesz az utolsó meccse amin nem játszhat majd. Vele együtt Suazo is kénytelen lesz kihagyni a moszkvai mérkõzést, mivel az UEFA eltiltotta õt a legutóbbi ½könyöklése½ miatt. Rajtuk kívül még Burdisso az aki kénytelen pihenni, de neki csak a csoportmeccsek végeztével jár majd le a 6 mérkõzésre szóló büntetése.

bizony 😊

2007. 10. 20. 20:30 (Milánó)

SERIE-A 8. forduló

REGGINA - INTER FC

:-)

ForzaInter
idei bérleteseink száma: Inter: 38 015
ezzel a 2 legtöbb bérletesünk van, elsõ a Milan...
itt a teljes lista:
Milan: 42 106
Inter: 38 015
Roma: 27 313
Fiorentina: 23 389
Napoli: 22 430
Genoa: 21 675
Palermo: 19 996
Sampdoria: 18 258
Juventus: 17 179
Torino: 16 401
Lazio: 14 656
Catania: 14 246
Udinese: 12 049
Parma: 11 373
Reggina: 9300
Siena: 7228
Atalanta: 6939
Livorno: 5846
Empoli: 4489

Yo, Bitch!

ForzaInter

Yo, Bitch!

ForzaInter
keddi bajnokok ligája meccsünket pedog Viasat 3 fogja élõben közvetíteni, 18:25-tõl
el leszünk halmozva meccsekel😄
Moszkvaban se elsz vmi könnnyû...

Yo, Bitch!

ForzaInter
szombat esti meccsünket, élõben közvetíti sport 2
Reggina-Inter 20:45

nehéz lesz nagyon Reggio Calabriában...

Yo, Bitch!

Lombardini
Válogatott játékosaink szereplése

Feczesin és Tõzsér góljával 2:0 arányban gyõzött a Magyar válogatott Málta ellen, amely mérkõzésen Filkor Attila is szerepelt. Attila kezdõként lépett pályára és 75 percet játszott, ami alatt voltak szép megmozdulásai.

Argentína 2:0 arányban verte meg Chile együttesét tegnap este a 2010-es Labdarúgó Világbajnokság selejtezõjében. A két gólt Riquelme szerezte az argentin csapatból. Az Interbõl Javier Zanetti és Esteban Cambiasso is végig játszotta a mérkõzést. Luis Jimenez és Nicolas Burdisso nem kapott játéklehetõséget a válogatottjában.

Az Örményország-Szerbia találkozón végig a pályán volt Dejan Stankovic, és egy sárga lapot is összeszedett. A mérkõzés eredménye egyébként 0:0 lett.

Románia Hollandiát gyõzte le 1:0 arányban Goian góljával. Az Inter védõje Cristian Chivu végig játszotta a mérkõzést.

forrás: http://inter.hunsport.hu

Lombardini
Ok. Már megyek is. 😉

fsgh
Jók!

(ha néha fel néznél msnenre úgy könnyebb lenne átküldeni a képet amit kértél...😛)

Malmõben megnyílt a „Zlatan pálya”

Hétfõn Zlatan Ibrahimovic szülõvárosában Malmõben felavatta a „Zlatan Court” becenévre hallgató új labdarúgópályát. Az új létesítmény az idõs és elavult salakpálya helyén épült a Rosengård (Rózsakert) városnegyedben, a Cronmans utcában. Ott ahol annak idején Zlatan is nevelkedett...

Tizenhat játékos utazott el teljesíteni a válogatottbeli kötelezettségeit. Nézzük a listát:
Nicolas Burdisso, Esteban Cambiasso és Javirer Zanetti két világbajnoki selejtezõt játszik. Október 13-án Bueno Airesben Argentína-Chile (itt lesz Luis Jimenez is, õ 17-én Peru ellen is játszani fog) meccset rendeznek majd pedig október 16-án Maracaiboban Venezuela fogadja a gauchokat.
Julio Cesar és Maicon is hasonló cipõben járnak, õk is már a 2010-es vb-re való kijutásért küzdenek majd. Október 14-én Bogotában Kolumbia vendégei lesznek (Ivan Cordoba nem lesz ott mivel lemondta a válogatottságot), 17-én Rioban pedig Ecuadort fogadják.
Christian Chivu EB selejtezõt játszik 13-án Konstancán Hollandia ellen, majd 17-én Luxemburgban is hasonló célzattal lép majd pályára.
Zlatan Ibrahimovic elõbb Vaduzban Liechtenstein kapujára fog vadászni, aztán 17-én otthon Észak Írország ellen játszik majd.
Dejan Stankovic a kontinens keleti szegletébe utazik, hiszen elõbb Örményországban majd pedig Azerbajdzsánban fog szerepelni a szerb válogatottal.
David Suazo 14-én barátságos mérkõzésen Hondurasban játszik Panama válogatottja ellen, még Pelének két U21-es EB selejtezõje lesz a portugál korosztályos csapattal, Bulgária és Montenegro ellen. Enrico Alfonso pedig az olasz U21-es válogatottban szerepel majd horvát és görög ellenfél ellen.

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

ForzaInter
eza korosztály tavaly 22 meccsbõl 22 gyõzelemmel zárta a bajnokságot,és egy meccsre a gólkülönbség 13-1 volt<#idiota><#nyes>

Yo, Bitch!

thx 😊

:ADSDasdasdasd

fsgh
az nem semmi😄 jól nyomják a kis csávók😄

más:

sorry a reggina logó minõségéért de csak ilyet találtam😞

ForzaInter
Pulcini A: Pergocrema 0-40 Inter

Pergocrema 0-40 Inter. No, it wasn't a rugby match. It was a Pulcini A championship fixture.

On target against Pergocrema were Bonazzoli (8 ), Ligotti (6), Di Marco (5), Acquistapace (3), Carriero (3), Lozza (2), Brambilla (2), Leontini, Piantanida, Salaroli, Formato, Cassani, Kouame, Pavesi, Carini, Losa, Scienza and Oppici.

Inter's Under-11s won the title last season with a maximum 66 points, scoring an incredible 292 goals and conceding just 30.

Their successors have made an even better start to the 2007/08 campaign, with 104 goals in just four matches.

:|😄

Yo, Bitch!

nemkéne -.-

ForzaInter
láttad a meccset?

Yo, Bitch!

Imikém, plz az eredményjelzõket, thx 😊

ez a 2-1 elég gyenge eredmény :\

Buon compleanno a Santiago Solari

<#taps>