FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
kaj beakartam írni meccs elõtt hogy a Love-ra és Jo-ra nagyon figyelni kell mert nem szarral gurítanak, de nem akartam inkább okoskodni :p
HAJRÁÁÁÁ
INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com
31' <0 - 2>0 - 2> V. Love
32' <1 - 2>1 - 2> Z. Ibrahimovic
34' <2 - 2>2 - 2> E. Cambiasso
Nem lehet rossz meccs .
Forza INTER !
mostmár aztán alázás legyen bazz...5-2 a tippem 😄😄D😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
0-2! MIÉRT ILYENKOR KELL ÉSZREVENNI HOGY MECCS VAN???:@@@@v
Ibra eszmélt... 1 percre rá 1-2...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
0-1...
Subs: 22 Orlandoni, 9 Cruz, 11 Jimenez, 21 Solari, 24 Rivas, 29 Suazo, 36 Bolzoni.
Coach: Roberto Mancini.
CSKA Moscow: 35 Akinfeev; 24 V.Berezutski, 50 Grigoriev, 6 A.Berezutski; 17 Krasic, 20 Dudu, 25 Rahimic, 18 Zhirkov; 7 Carvalho, 9 Vagner Love, 10 Jo.
Subs: 1 Mandrykin, 5 Ramon, 19 Janczyk, 21 Eduardo, 22 Aldonin, 39 Taranov, 88 Caner.
Coach: Valeri Gazzaev.
Referee: Paul Allaerts (Belgium)
FORZA INTER!!!
Tegnap meg is operálták a vasárnap este szárkapocs törést szenvedett Luis Figot a paviai ’San Matteo’ klinikán. A sérülés körülményei mindenki elõtt ismertek, láthattuk hogy mi illetve ki okozta a bajt. A beavatkozás közel egy órán át tartott, nem volt semmiféle komplikáció. Most a pihenés, majd a rehabilitáció idõszaka következik, ami az elsõ jóslatok szerint is több hónapot fog majd igénybe venni…
internazionale.hu
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
ha már nem csatárnak akkor szélen v. valami
Goalkeepers: 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni, 34 Paolo Tornaghi.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 36 Francesco Bolzoni, 37 Gabriele Puccio.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.
NICOLA CECERE
INTER
JULIO CESAR 6,5
Az elsõ komoly feladatot a 37.percben kapta mikor is Del Piero szabadrúgását kellett hatástalanítania, majd a második félidõben Trezeguet helyzeténél is nagyot védett, a gólnál pedig Samuel zavarta õt.
MAICON 6
Az elsõ félidõben hatalmas csatát vívott Nedveddel, nem is jött ki rosszul belõle aztán a második játékrészben teljesen eltûnt a mezõnyben.
DACOURT o.n.
Azért kellett beállnia hogy Burdisso hátramehessen védõnek.
CORDOBA 6
A meccs elején volt egy hajmeresztõ megoldása, amivel bemelegítette Del Pierot. C.Zanetti lövésénél pedig õ mentette meg a kaput a labdától.
SAMUEL 7
Matrixnak nagyon oda kell figyelnie mivel a posztjára igen erõs konkurencia érkezett. A tizenhatoson belül nem volt ellenszere a Juve játékosainak vele szemben! Camoranesi lövése az õ lábai között ment el, igazi balszerencse volt.
CHIVU 6,5
Maxwell helyén kezdett mégpedig azért hogy a védekezéssel ne legyen gond ezen a szélen sem. Nocerino nem okozott a számára különösebb gondot ezen az estén. Volt egy szabadrúgása amely majdnem gól hozott a csapatának.
FIGO 6
Harmincöt percen keresztül nem sokat mutatott, aztán utána megvillant egyszer és azonnal gólhelyzetbe került az Inter. Pont kezdett jól játszani mikor Nedved lerúgta õt
BURDISSO 6
Argentínában ’volante’-nek hívják azt a játékost aki a védõsor elõtt játszik és biztosít. Nos Mancini ebben a pozícióban alkalmazta ma õt.
J.ZANETTI 6
Gyakorlatilag idén eddig kapus és középsõ védõ nem volt még. A fizikai állapotának köszönhetõen mindenhol bevethetõ. Most is volt a szélen, középen majd megint a szélen. Nem hiába, a Capitano már csak ilyen.
CAMBIASSO 7 (A LEGJOB😎
Mindig ott bukkan fel és mindig akkor amikor kell. Ha kell a szögleteknél tisztáz, ha kell a szabadrúgásból kipattanó labdára õ ront rá és lövi a hálóba (ezúttal egy pici lesrõl indulva).
CESAR 6,5
Az elsõ félidõben csinált olyan hibákat amiket nem szabadott volna, ám aztán a gól elõtt mesteri labdát adott Cruznak akinek csak be kellett sétálnia a kapuig. Suazo is kapott egy ilyet tõle, de a hondurasi nem tudta kihasználni.
CRUZ 7
Amikor a Juve ellen játszik az számára egyet jelent a gólszerzéssel. Az elsõ használható labdából azonnal mattolta Buffont. Amikor pedig lecserélték akkor megszorította Mancini kezét, amit nyújtott neki. Ugye Adriano láttad te is???
SUAZO 6
Beállt és azonnal felvette a meccs ritmusát. Kapott Cesartól egy remek labdát, de végül Buffon eszén nem tudott túljárni.
IBRAHIMOVIC 5
Ahogy labdához ért a volt szurkolótábora azonnal az ’Zlatan, cigány vagy’ szlogent kezdte énekelni majd pedig jött a füttykoncert. Lehet ennek is betudni azt hogy a ziccert kihagyta az elsõ félidõ végén. A második félidõben aztán Buffon hárította a lövését.
MANCINI (edzõ) 6,5
Jól csinálta a dolgát, jókor cserélt, keverte a lapokat, a gyõzelem végül elmaradt.
JUVENTUS
Buffon 7; Grygera 5,5, Zebina o.n., Legrottaglie 6, Chiellini 6,5, Molinaro 6, Palladino 5, Nocerino 5,5, C.Zanetti 6,5, Nedved 5, Iaquinta 6,5, Trezeguez 6, Del Piero 5,5, Camoranesi 7 (A LEGJOB😎. Edzõ: Ranieri 6,5.
JÁTÉKVEZETÕ ÉS PARTJELZÕK
Rocchi 7 – Nehéz meccs volt az õ szempontjából, de végig az irányítása alatt tartotta. Minden kiélezett helyzetben jó döntést hozott.
Biasutto 6,5 – Lion 7.
Yo, Bitch!
Figót a mérkõzés 62. percében kellett lecserélni, miután Pavel Nedved belerúgott egyet a lábába. A játékos orvosi vizsgálaton esett át, és kiderült, hogy a törést már holnap meg kell mûteni. Az még nem egyértelmû, hogy Figo mennyi idõt lesz kénytelen kihagyni, de az most biztos, hogy elég sokat.
"Nem az volt a szándékom, hogy sérülést okozzak Figónak. Beszéltem vele tegnap este, tisztáztuk a dolgokat, és remélem, hogy a lehetõ leghamarabb felépülhet. Ami történt, az baleset volt. Megpróbáltam közbelépni, és megszerezni a labdát."
Az Inter elnöke, Massimo Moratti igen dühös volt Nedved belépõje miatt.
"Nagyon csúnya volt a Figo ellen elkövetett szabálytalanság, súlyosan megsérült."
forrás: http://juventuz.freeblog.hu
Hát nem tudom. Lehet, hogy nem volt szándékos, de ki tudja Figo mikor fog visszatérni a pályára?
meglepõen sok volt a pacsi, igen 😄
Nedves labdához ért, de sztem elég nagy geci volt már ne is haragudj, viszont nagyon nagy pech, hogy ebbõl ez lett :S de ezen most nem fogunk összeveszni...
J.Cesartól is rendes volt,meg amúgy a Chiellini-Ibra pároson kívûl nem is volt nagy balhé sok volt a pacsi stb. Pavel belépõje sem volt durva,még a labdához is hozzáért
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
köszi szépen, nemtudtam rájönni, lehet ott a meccs közben egy pillanatra elkalandoztam és ezért nem értettem
rendes volt Ranieri (Y)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
És még Maxwell is játszhat a szélen.
internazionale.hu
<#confused>#confused><#rinya>#rinya>
aztakurva :SSSSSsssss
ez hiányzott még, még1 sérülés
jobbulást neki :C
csokit neki
szval a meccsrõl:
egyik szemem sír a másik nevet, úgy érzem, hogy jobbak voltunk mind az elsõ mind a második félidõben is s végre a csapat ugy játszott mint amit elvárnak tõle, fõleg ilyen nagy csapat ellen, viszont nagyon csalódott vagyok, hogy nem tudtuk megnyerni a meccset és, hogy megint valami **** mák gólt kaptunk, ami szvsz ott dölt el, hogy a beadásnál Chivu-t ellökték illetve vagy lepattant talán Iaquinta-ról és utána már csak hab a tortán, hogy a kapura lõtt labda meg is pattant még Szemjuelen 😊
jah meg ugye talán volt egy meg nem ítélt 11es, amire mondjuk azt mondom, hogy a bírók egy része befújja a másik meg nem
nah mind1, azt mondom, hogy örülök, mert egy nagyon jó meccset láthattunk azthiszem, csak a végére nem kellett volna az Ibra Chiellini a balhé, de mondjuk talán hála Istennek abból nem lett semmi komolyabb 😊
jah és büszke vagyok a topik Inter szurkolóira, köztük Matyira hogy nem csinált balhét :ASDASdasdasdasd
idegenben jobbak voltunk és nem kaptunk ki, nincs nagy gáz
de hazai pályán sztem simaliba
na mentem joccakát srácok
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam